Cevap: CHP zaman aşımını protesto etti
adamlar kameraya takılanları atmıs içeri yoldan geçen kim varsa içerde yatanlar suclu değiller gerçek suclular elini kolunu sallayarak geziyo siz hala kanın bu oyunlara bizi bize düşürmeye calısıyolar işte siz napıyosunuz her sene gelip buraya provakatörlük yapıyosunuz yok neymıs caddede bağıra bağıra sivas katildir katil kalacak biz mi yaptık ulan benım ne sucum var ben ne yaptım ?? peki profilinde yaşın 31 gözüküyo yaşça büyüksün benden saygısızlık yapmam sana sana bişey sorcam cocugunun bası için dogru söyleyeceksin 5 temmuz da başbağlarda 33 kişiyizi kursuna dizip üstünü PKK yaptı diye örttüğünüz katliamı bir kere olsun gündeme getirip bir kere olsun andınızmı ??[/quote]
2 çocuğumun başı için yemin ediyorum daha önceki açılan buna benzer bir konuda Başbağlar katliamından da bahsettim ve onun da üzücü bir durum olduğunu belirttim. Mesajlarımdan araştır, bulursun. Kimsenin provakatörlük yaptığı yok. Bu memleketin bir suçu olmadığınıda hep belirtiyorum. Başbağlar katliamı neden yapıldı hepimiz biliyoruz. Gazi olaylarını düşünün ben o zaman 12yaşındaydım çok yakın oturuyordum Gazi Mahallesine neler yaşandığına bire bir şahit oldum. İnsanlar evlerine gidemediler. Ne olur konuyu başka taraflara çekmeyin, rica ediyorum. Bu ülkeye bunları yaşatanların Allah belasını versin. Kardeşi kardeşe düşman ettiler.
|