Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)

Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)

Usta Batırmış! - Sayfa 4 - Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar
Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Serbest Alan > Serbest Kürsü
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Serbest Kürsü Serbest Konular

Son 15 Mesaj : Hatıra defteri           »          Sitemizin Ozanları           »          Hangi Model Cep Telefonu?           »          Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı

Seçenekler Arama Stil
Alt 22.03.2012, 22:41   #31
Cley
Moderator

Cley - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Cley Şuan Cley isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 10 Cley isimli Üye Tecrübe Puan?n?zını Kapatmıştır.
Standart Cevap: Usta Batırmış!

Objektif gazete Sözcüymüş Gece gece hiç güleceğim yoktu
Alt 22.03.2012, 22:44   #32
ÖnceVatan_58
Usta Yiğido

ÖnceVatan_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

ÖnceVatan_58 Şuan ÖnceVatan_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 15.07.2012 08:54

Tecrübe Puanı: 1023 ÖnceVatan_58 FAZLA SÖZE GEREK YOKÖnceVatan_58 FAZLA SÖZE GEREK YOK

Alıntı:
Cley Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Objektif gazete Sözcüymüş Gece gece hiç güleceğim yoktu
Taraf yada Zaman olacak hali yok herhalde
ÖnceVatan_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 3 Kullanıcı ÖnceVatan_58'e Teşekkür Ediyor...
Alt 22.03.2012, 22:53   #33
LaEdri
Usta Yiğido

LaEdri - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

LaEdri Şuan LaEdri isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 1339 LaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDI

Alıntı:
ÖnceVatan_58 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Yani iktidar eleştiren gazetelerde hep yalancı şak şak yapan gazetelerde doğru size göre öyle mi?
Sözcü'nun bu rakamları yalan demedik ki..Ama siz bizim rakamlarımız kabul etmiyorsunuz..
Sözcü zamlanan ürünleri yazmış en çok artanalrını ama..maaşalrın yüzde kaç arttığını yazmamış,İsmail özçelik gibi bir hesabı yapmamış.Sözcü'nün rakamalrı doğru ama eksik..Ama siz bizim rakamalrı kökten reddediyorsunuz..
Alt 22.03.2012, 23:05   #34
ÖnceVatan_58
Usta Yiğido

Tecrübe Puanı: 1023 ÖnceVatan_58 FAZLA SÖZE GEREK YOKÖnceVatan_58 FAZLA SÖZE GEREK YOK

Alıntı:
LaEdri Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Sözcü'nun bu rakamları yalan demedik ki..Ama siz bizim rakamlarımız kabul etmiyorsunuz..
Sözcü zamlanan ürünleri yazmış en çok artanalrını ama..maaşalrın yüzde kaç arttığını yazmamış,İsmail özçelik gibi bir hesabı yapmamış.Sözcü'nün rakamalrı doğru ama eksik..Ama siz bizim rakamalrı kökten reddediyorsunuz..

Önemli maddeleri ele almış olabilir, Sözcü Gazetesini doğru görmenizde olumlu bir gelişme. İsmail arkadaşın son cümleleri bence kendi bakış açısını doğruluyor. Maaş oran olarak fazla artmış olsa ne olur ki? Emekliye,memura yüzde üç komedi zammı verip yani kaşıkla verip kepçeyle aldıktan sonra neye yarar, oranın ne kadar fazla artarsa artsın bu kıssasa alınmaz, bu senin hep iyi pencereden bakman anlamaına gelir başka pencerelerde var unutmamak lazım.
ÖnceVatan_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 22.03.2012, 23:25   #35
İsmail Özçelik
Usta Yiğido

İsmail Özçelik - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

İsmail Özçelik Şuan İsmail Özçelik isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 17.04.2015 16:17

Tecrübe Puanı: 711 İsmail Özçelik FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Sayın ÖnceVatan_58 sizin eğitim seviyenizi bilmiyorum ona bir şeyde demiyorum ama benim eğitim seviyem eminim sizden yüksektir.

Siz bir soru sormuşsunuz, cevapladım. Rakamları verilen gazeteden aldım, yani AKP düşmanı gazeteden. Emekli maaşları ise yıllara göre bellidir zaten geri kalan sizinde dediğiniz
Alıntı:
Sayın muallim bey sana şöyle bir öneri sunayım. Hangi yıl olursa olsun çok basit bir yöntemle bulabilirsin, bunu 7 yaşındaki çocuk bile hesaplar.
Diyelimki 2002 yılı o tarihte emekli bir kişi maaşı ile kaç kilo et, kaç adet ekmek, kaç adet ymuurta kaç litre süt alıyormuş. Birde 2012 yılında aynı şeyleri ne kadar alıyor? Sana ödev sağlam kaynaklardan araştır ve sonucu sen bize yaz hep birlikte aradaki farkı görelim. Kolay gelsin başarılar dilerim.
şu çok basit hesaba göre yaptım. Ak partinin her hangi bir yerde, herhangi bir teşkilatına üye değilim, olmadım da hiç bir zaman. Ben sadece ülkesini seven ve gerçekleri saptırmadan doğruya doğru gören bir Türk genciyim...
İsmail Özçelik isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 3 Kullanıcı İsmail Özçelik'e Teşekkür Ediyor...
Alt 22.03.2012, 23:40   #36
ÖnceVatan_58
Usta Yiğido

Alıntı:
İsmail Özçelik Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Sayın ÖnceVatan_58 sizin eğitim seviyenizi bilmiyorum ona bir şeyde demiyorum ama benim eğitim seviyem eminim sizden yüksektir.

Siz bir soru sormuşsunuz, cevapladım. Rakamları verilen gazeteden aldım, yani AKP düşmanı gazeteden. Emekli maaşları ise yıllara göre bellidir zaten geri kalan sizinde dediğiniz
şu çok basit hesaba göre yaptım. Ak partinin her hangi bir yerde, herhangi bir teşkilatına üye değilim, olmadım da hiç bir zaman. Ben sadece ülkesini seven ve gerçekleri saptırmadan doğruya doğru gören bir Türk genciyim...
Öyle bir yazmışınki, sanki biz ABD askerleri gelsin askerlerimizin başına çuval geçirsin ses çıkarmayalım. Sanki biz İsrail gelsin Malatya'ya kendini koruması için füze rampaları kurdursun ses çıkarmayalım demişiz, Sanki tüm önemli kaynaklar dışarıya satılsın ses etmeyelim demişiz, Sanki biz meclisten Irak için teskere geçsin diye mücadele etmişiz, öyle bir yazmışınki sanki biz Hatay'da mayınlı araziyi 49 yıllığına beleşe İsrail'e verilsin demişiz, sizlerde karşı çıkmışınız buna!
Yaaa o dediğinden bizde bin misli var arkadaşım panik yapmana gerek yok!
Alt 22.03.2012, 23:42   #37
LaEdri
Usta Yiğido

Tecrübe Puanı: 1339 LaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDI

Alıntı:
Önemli maddeleri ele almış olabilir, Sözcü Gazetesini doğru görmenizde olumlu bir gelişme. İsmail arkadaşın son cümleleri bence kendi bakış açısını doğruluyor. Maaş oran olarak fazla artmış olsa ne olur ki? Emekliye,memura yüzde üç komedi zammı verip yani kaşıkla verip kepçeyle aldıktan sonra neye yarar, oranın ne kadar fazla artarsa artsın bu kıssasa alınmaz, bu senin hep iyi pencereden bakman anlamaına gelir başka pencerelerde var unutmamak lazım.
Kaşıkla verip kepçeyle almak?

10 yılda hangi ürün ve hangi maaşlar hangi oranda artmış belli..Neyin tartışmasını yapıyoruz ki hala!
Alt 22.03.2012, 23:52   #38
ÖnceVatan_58
Usta Yiğido

Alıntı:
LaEdri Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Kaşıkla verip kepçeyle almak?

10 yılda hangi ürün ve hangi maaşlar hangi oranda artmış belli..Neyin tartışmasını yapıyoruz ki hala!
Maaşın o tarihteki maaşına göre,bugün artış yüksek oalbilir ama, ürünlere gelen zamlar alım gücü hayat şartları aşağı çekiyorsa bir önemi yok dedim.

Onuda şöyle açıklıyım örneğin o tarihte çalışan bir bey tek maaşıyla evini rahatlıkla geçindirip parada artırıken, bugün eşler de çalıştığı halde kıt kanaat geçinip zorlanıyorsa bu yansıyan zamlardan ve her geçen gün yaşam koşullarının dahada zorlaştığının bir örneği olsa gerek.
Alt 22.03.2012, 23:58   #39
LaEdri
Usta Yiğido

Alıntı:
Maaşın o tarihteki maaşına göre,bugün artış yüksek oalbilir ama, ürünlere gelen zamlar alım gücü hayat şartları aşağı çekiyorsa bir önemi yok dedim.

Onuda şöyle açıklıyım örneğin o tarihte çalışan bir bey tek maaşıyla evini rahatlıkla geçindirip parada artırıken, bugün eşler de çalıştığı halde kıt kanaat geçinip zorlanıyorsa bu yansıyan zamlardan ve her geçen gün yaşam koşullarının dahada zorlaştığının bir örneği olsa gerek.
Kimmiş o çift maaşla geçinemeyen? O kadar da değil artık..

Eskiden kaç insan ev sahibiydi,kaçı araba sahibiydi?
2002'de 2 milyon olan araç sayısı,bugün 15 milyona yaklaştı..

İsmail kardeşin hesabı da ortada..söze gerek yok!
Alt 23.03.2012, 10:43   #40
sivaslınet
Usta Yiğido

sivaslınet - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

sivaslınet Şuan sivaslınet isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 02.03.2016 05:48

Tecrübe Puanı: 760 sivaslınet FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Birazcık olsun hipnotizmadan uyanırsanız, durumun sizin söyledikleriniz gibi güllük gülistanlık değil, aksine çok vahim olduğunu görebilirsiniz.

Daha önceki iletimde yazmış belgelemiştim. Yeni doğan çocuklarımız bile 6.700 TL borçlu doğuyor. Yani kişi başına borcumuz bu kadar.

Ortalama dört kişilik aileye bu borçtan hissesine düşen yıllık meblağ 26.800 TL. Bu para bizim insanlarımızın cebinden çıkacak. Yani direk aylık aile bütçesinden düşecek. Komşu devletler ödemeyecek.

Yine söylemiştim bizlerin kredi kartı borçlarını komşularımız ödemiyor. Direkt bizim aile bütçemize yansıyor. Aylık gelirimizden düşüyor.

Türkiye şu anda borçlanmadan elde ettiğimiz sıcak parayı kullanıyor. Bu para ödenecek. İktidar partisi devletin bu borcunu cebinden ödemez hiç meraklanmayın. Bu para halkın cebinden vergilerle, kemer sıkmakla çıkacak.

Şimdi hesaplayın, bir ailenin yıllık geliri ile aile başına düşen borçlanmanın farkını. Elimizde para kalıyor mu? Şimdi anladınız mı peş peşe gelen zamların nedenini? Neden vergide, benzinde, gazda, elektrikte dünya rekoru kırdığımızı?

Yeni doğal gaz ve elektirik zammı da en yakın zamanda aile bütçenize sunulacak. Bekleyiniz.

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)