|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
İslami Konular İslami konular |
![]() |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
![]() |
#1 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() mansur58 Şuan
![]() Son Aktivite: 29.07.2014 05:38
Tecrübe Puanı: 688
![]() |
![]() Cevaplarınız ikna edici değil. Namazın rekatlarının bir olduğunu daha önceki yazınızdan alıntıladım. Bana gösterin dediğiniz sizin yazınız yani. Bu konu cevapsız kaldığına göre söyleyecek bir şeyiniz de yok sanırım. Size göre namaz bir rekat kılınması gerektiği kesinleşmiş oldu.
Ezan Kur'an da yoktur. Bu konuya da cevap yazmak yerine kaçamak bir uslup takınmışsınız. Siz sünnet olmuş olabilirsiniz eminim ki ebeveynleriniz Rasulullah'ın sünetini yerine getirmede tereddüt etmemişlerdir. Kur'an da sönnet olmak yoktur peki siz bu inancınızla çocuklarınızı sönnet ettirmeyi düşünüyormusunuz ? Çünki çocuklarınız sizin tasarrufunuzdadır. Bu arada sizin düşüncelerinize destek değilde bana karşı size cevap yazmayacğım dediği halde her defasında kendini tutamayıp yazan değerli Darwinist pardon ne olduğu belli olmayan arkadaşımın raftan düşen yumurta pozisyonuna düşmüş olmasına tebessüm etmemek mümkün değildir. Her renge girme çabası başka nasıl açıklanabilir. Maşallah renk çeşitleri bol: Darwinist, sosyalist, marksist, ateist, kemalist, darbeist, islamist... seç beğen al.
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar mansur58'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#2 | |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sivaslınet Şuan
![]() Son Aktivite: 02.03.2016 05:48
Tecrübe Puanı: 728
![]() |
![]() Alıntı:
Üç türlü insan vardır: "Seviyece düşük olanlar insanlarla, normal seviyedekiler olaylarla, üst seviyedekiler ise fikirlerle uğraşır."
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar sivaslınet'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
BAĞRIMIZDA BİR HAİN | orhan-17 | Şiirler | 3 | 13.11.2011 12:51 |
bilgisayarla iLqili 100 konu.. | selocan58 | Bilgisayar ve İnternet Dünyası | 3 | 04.07.2009 15:32 |
Doğru iman ve imanı korumak | Kaptan-58 | İmanın Esasları | 1 | 10.10.2008 17:52 |
Kendimizi düzeltelim, düzeliriz | ayparcam | Serbest Dini Konular | 0 | 07.09.2008 10:15 |
Çerkez yaşam tarzı | arikarinkuchi | Hertelden | 6 | 04.09.2008 12:17 |