|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
Haberler Sivas`tan Haberleri burada bulabilirsiniz |
![]() |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
![]() |
#1 | |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ÖnceVatan_58 Şuan
![]() Son Aktivite: 15.07.2012 08:54
Tecrübe Puanı: 990
![]() ![]() |
![]() Alıntı:
Bir ulusun yeniden doğuşu be kardeşim. Bir ulusun yeniden varoluşunun başlangıçı bunu yıldönümlerle kutlanması neden bu kadar zorunuza gidiyor anlamakta zorluk çekiyorum. Elbetteki zorla güzellik olmaz, elbetteki içten yürekten gelerek yapılan şeyler daha güzeldir, her kurumun belli kuralları vardır bugün develtin okullarında okuyorsak, devletin nimetlerinden faydalanıyorsak vatan için gösteride yapılır can bile feda edilir. Ne şekli ne cemali be kardeşim bırakın bu işleri, Bir dünya lideri tüm Dünyanın büyüklüğünü kabul ettiği bin yılda bir böyle bir lider doğar dediği bu ülkenin kurucusu büyük önder Mustafa Kemal Atatürk'ü unutturmak fikirleriyle hesaplaşmaktan başka birşey değildir bu. Ne yaparsa yapsınlar ellerinden geleni arkalarına koymasınlar bu büyük insanı Mustafa Kemal'i unutturamazlar..! |
|
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 4 Kullanıcı ÖnceVatan_58'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#2 | |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() LaEdri Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 12.06.2006
Tecrübe Puanı: 1306
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Alıntı:
![]() Benim için statalrda tuhaf kıyafetler içinde kareografiler yapmak,yürüyüş yapmak bayramı kutlamak değildir.Erkek ve kızlarımızı o kıyafetler içinde Avrupai danslar yaptırınca mı ruhları şad oluyor ataların? Hadise'nin İngilizce şarkıları eşliğinde mi ruhlarına fatiha okuyoruz?Ben bayramı bu şekilde kutlarsam ataalrıma sövmüş gibi hissediyorum.Böyle hissetmeyenler buyursun kutlasın.
![]() ![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Beğendiğiniz Şiirler | Sivaslilar.Net | Şiirler | 2841 | 01.01.2013 04:05 |
AŞK OLSUN | dark_yamtar58 | Aşk şiirleri | 393 | 10.04.2010 21:22 |
GÜRÜN-HALK İLAÇLARI HAKKINDA: | gul-i_ahmer | Gürün | 1 | 19.09.2008 11:20 |
GERÇEK SEVGİ | gul-i_ahmer | Serbest Dini Konular | 3 | 18.09.2008 15:36 |