Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)

Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)
Sevgi Bayrağını Halk Getiriyor - Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar
Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Haberler > Haberler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Haberler Sivas`tan Haberleri burada bulabilirsiniz

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ

Seçenekler Arama Stil
Alt 20.05.2012, 00:22   #1
ÖnceVatan_58
Usta Yiğido

ÖnceVatan_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

ÖnceVatan_58 Şuan ÖnceVatan_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 15.07.2012 08:54

Tecrübe Puanı: 990 ÖnceVatan_58 FAZLA SÖZE GEREK YOKÖnceVatan_58 FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart Cevap: Sevgi Bayrağını Halk Getiriyor

Alıntı:
LaEdri Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
"Törenelere öğrenci götürülecek" dendiğinde en Cumhuriyetçi en Atatürkçü arkadaşların ne kadar gönüllü(!) olduğunu çok iyi biliyorum,biliyoruz.
Ben Atatürkçü değilim.Ama bu törenlere 2 yılda 2 defa öğrenci götürdüm.Ben törenelrde iken en koyu Atatürkçü arkadaşalrın hiçbiri yoktu.Demem o ki,insanalrın ne kadar Atatürkçü,Cumhuriyetçi,vatanse ver olduğunu törenlere katılıp katılmasıyla ölçemezsiniz.Şekilciliği bırakın artık.Biz bu şekilçilikten bıktık,çok çektik.
Şunu bir anlayabilseniz keşke, Yapılan tören ne töreni? Ne için yapılıyor bu tören? Neyi amaçlıyor?
Bir ulusun yeniden doğuşu be kardeşim. Bir ulusun yeniden varoluşunun başlangıçı bunu yıldönümlerle kutlanması neden bu kadar zorunuza gidiyor anlamakta zorluk çekiyorum. Elbetteki zorla güzellik olmaz, elbetteki içten yürekten gelerek yapılan şeyler daha güzeldir, her kurumun belli kuralları vardır bugün develtin okullarında okuyorsak, devletin nimetlerinden faydalanıyorsak vatan için gösteride yapılır can bile feda edilir.
Ne şekli ne cemali be kardeşim bırakın bu işleri, Bir dünya lideri tüm Dünyanın büyüklüğünü kabul ettiği bin yılda bir böyle bir lider doğar dediği bu ülkenin kurucusu büyük önder Mustafa Kemal Atatürk'ü unutturmak fikirleriyle hesaplaşmaktan başka birşey değildir bu. Ne yaparsa yapsınlar ellerinden geleni arkalarına koymasınlar bu büyük insanı Mustafa Kemal'i unutturamazlar..!
ÖnceVatan_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 4 Kullanıcı ÖnceVatan_58'e Teşekkür Ediyor...
Alt 20.05.2012, 12:00   #2
LaEdri
Usta Yiğido

LaEdri - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

LaEdri Şuan LaEdri isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 1306 LaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDI
Standart Cevap: Sevgi Bayrağını Halk Getiriyor

Alıntı:
ÖnceVatan_58 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Şunu bir anlayabilseniz keşke, Yapılan tören ne töreni? Ne için yapılıyor bu tören? Neyi amaçlıyor?
Bir ulusun yeniden doğuşu be kardeşim. Bir ulusun yeniden varoluşunun başlangıçı bunu yıldönümlerle kutlanması neden bu kadar zorunuza gidiyor anlamakta zorluk çekiyorum. Elbetteki zorla güzellik olmaz, elbetteki içten yürekten gelerek yapılan şeyler daha güzeldir, her kurumun belli kuralları vardır bugün develtin okullarında okuyorsak, devletin nimetlerinden faydalanıyorsak vatan için gösteride yapılır can bile feda edilir.
Ne şekli ne cemali be kardeşim bırakın bu işleri, Bir dünya lideri tüm Dünyanın büyüklüğünü kabul ettiği bin yılda bir böyle bir lider doğar dediği bu ülkenin kurucusu büyük önder Mustafa Kemal Atatürk'ü unutturmak fikirleriyle hesaplaşmaktan başka birşey değildir bu. Ne yaparsa yapsınlar ellerinden geleni arkalarına koymasınlar bu büyük insanı Mustafa Kemal'i unutturamazlar..!
Yazdıklarımı okuyorsun değil mi?
Benim için statalrda tuhaf kıyafetler içinde kareografiler yapmak,yürüyüş yapmak bayramı kutlamak değildir.Erkek ve kızlarımızı o kıyafetler içinde Avrupai danslar yaptırınca mı ruhları şad oluyor ataların? Hadise'nin İngilizce şarkıları eşliğinde mi ruhlarına fatiha okuyoruz?Ben bayramı bu şekilde kutlarsam ataalrıma sövmüş gibi hissediyorum.Böyle hissetmeyenler buyursun kutlasın.

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)