|
|||||||
| SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
| Dünya ve Türkiye'den Haberler Dünya ve Türkiye'deki tüm haberleri burada bulabilirsiniz |

|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#11 |
|
Yiğido
![]() ![]() kuzu_58 Şuan
Son Aktivite: 30.12.2013 18:07
Tecrübe Puanı: 564
![]() |
sivas tarihinde çok güzide belediye başkanlarımız oldu iki tanesi chp,den sayın mahmut özdemir,sayın süleyman çanka,bu iki başkanımızdan ALLAH razı olsun
sivasa ayrıca iki hizmet eden belediye başkanımız daha oldu ilki akp den sami aydın ben akp ye hiç oy vermedim ama sayın sami aydın sivasda belediyeciliğin ufkunu açtı son olarakda sayın doğan ürgüp gerçekden yıllardır sivasda kimsenin cesaret edemeyeceği işlere oy kaygılarını bırakarak el atıyor pit pazarının yıkılması,mezatcıların olduğu yerin yıkılması,eski sanayi sitesi,kale projesi,bu mezbelelikler şehrin içinde bir utanç yerleriydi doğan bey bir muhalefet partisi belediye başkanı olarak sivasda takdire şayan çalışalar yaptı kişilerin takdir edip etmemeleri kendilerine kalmış birşey ben sivasda bir taş üstüne taş koyana parti gözetmem ALLAH razı olsun derim burda sayın osman seçilmişinde sivasspora yaptığı hizmetleride unutmamak lazım |
|
|
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar kuzu_58'e Teşekkür Ediyor... |
| Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|