Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)

Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)
4 BAKAN GİTTİ, 4 BAKAN GELDİ. - Sayfa 2 - Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar
Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Haberler > Dünya ve Türkiye'den Haberler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Dünya ve Türkiye'den Haberler Dünya ve Türkiye'deki tüm haberleri burada bulabilirsiniz

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ

Seçenekler Arama Stil
Alt 26.01.2013, 10:46   #11
hamitgüneyli
Usta Yiğido

hamitgüneyli - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

hamitgüneyli Şuan hamitgüneyli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 24.09.2014 21:46

Tecrübe Puanı: 714 hamitgüneyli FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: 4 BAKAN GİTTİ, 4 BAKAN GELDİ.

benim ilk üzüldüğüm konu bir sivaslı millevekilinin bakan olarak atanmamasıdır ikincisi sağlık bakanlığının deyişmesi sağlık çalışanları doktorundan tutunda hizmetlsine kadar hep ** hastalar onlar için bir şey ifade etmiyrlardı hatta ve hatta hatırlarsanız muanehanelerin kapılarında ne yazıyordu ..öncelilik hatanemizin çalışan personelinin akraba ve yakınlarınındır yazıyordu... bu sadece bir örnek .bir çokta yenilik getirmişti üçüncüsü idris naim şahin içişlerine hiçte yakışmıyordu muammer gülerin getirilmeside başarılı olacağından deyilde barış sürecini yürütmek için dir kültür bakanı ertuğrul gunay birşeyler yapmaya çalıştı oda neden deyişti ömer çelik in kökeni yıllardır chp idi oradan chp oylarına saldıracaktır millieğitim bakanı deyişim için çok geçkalındı bile hem deyişimlerde hem de çalışanlara karşı bir etkisi yoktu eski sağlık bakanının yaptığını ömer dinçer yapamadı sakın öğretmen arkadaşlar alınmasın dersler hep boş öğrenciyle ilgi yok rapor al 1 ay gelme çocuklar soru sorar azarlanır yalnız bu dediklerim bütün öğretmenler için deyil yanlış anlaşılmasın nabi avcının atanmasıda tamamen arkadaşlık dan .ileri geldi muhtemelen ,yinede hayırllısı olsun inşallah daha iyi olurlar.saygılarımla
hamitgüneyli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 26.01.2013, 11:35   #12
LaEdri
Usta Yiğido

LaEdri - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

LaEdri Şuan LaEdri isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 1304 LaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDI

Alıntı:
hamitgüneyli Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
benim ilk üzüldüğüm konu bir sivaslı millevekilinin bakan olarak atanmamasıdır ikincisi sağlık bakanlığının deyişmesi sağlık çalışanları doktorundan tutunda hizmetlsine kadar hep artist lerdi hastalar onlar için bir şey ifade etmiyrlardı hatta ve hatta hatırlarsanız muanehanelerin kapılarında ne yazıyordu ..öncelilik hatanemizin çalışan personelinin akraba ve yakınlarınındır yazıyordu... bu sadece bir örnek .bir çokta yenilik getirmişti üçüncüsü idris naim şahin içişlerine hiçte yakışmıyordu muammer gülerin getirilmeside başarılı olacağından deyilde barış sürecini yürütmek için dir kültür bakanı ertuğrul gunay birşeyler yapmaya çalıştı oda neden deyişti ömer çelik in kökeni yıllardır chp idi oradan chp oylarına saldıracaktır millieğitim bakanı deyişim için çok geçkalındı bile hem deyişimlerde hem de çalışanlara karşı bir etkisi yoktu eski sağlık bakanının yaptığını ömer dinçer yapamadı sakın öğretmen arkadaşlar alınmasın dersler hep boş öğrenciyle ilgi yok rapor al 1 ay gelme çocuklar soru sorar azarlanır yalnız bu dediklerim bütün öğretmenler için deyil yanlış anlaşılmasın nabi avcının atanmasıda tamamen arkadaşlık dan .ileri geldi muhtemelen ,yinede hayırllısı olsun inşallah daha iyi olurlar.saygılarımla
Kimmiş o rapor alıp gitmeyen öğretmen?
Gelin Sivas merkeze..
En merkezi caddelerde subaylara,TCDD'ye,TÜDEMSAŞ'a kral lojmanlar var.Ama öğretmeni Allah'ın dağ köyüne gönderiyorsun,bırakın lojmanı kiralayabileceği 1 ev bile yok.Okulu rezalet içinde.Öğretmen de rapor alsa suçlu o oluyor..
Ömer Dinçer'in gitmesine çok sevindim.Bir bakan çalışanlarını bu kadar aşağılayabilir,bu kadar hakir görebilir.Doktora dayak haberlerinde sağlık bakanı "benim doktoruma dokunan karşısında beni bulur" diyor..Öğretmene dayak atılınca Dinçer "Kalabalık camiayız olur böyle şeyler.Velime dokunan karşısında beni bulur.Öğrencinin saçına dokunan müdürün saçını keserim.Öğretmenlere şahsiyet kazandıracağız" gibi iğrenç açıklamalarda bulunuyor..AKP eğitimim mahvetmiştir,Ömer Dinçer de buna en çok katkıda bulunanalrın başındadır.
Alt 26.01.2013, 11:42   #13
sivaslınet
Usta Yiğido

sivaslınet - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

sivaslınet Şuan sivaslınet isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 02.03.2016 05:48

Tecrübe Puanı: 725 sivaslınet FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
LaEdri Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Kimmiş o rapor alıp gitmeyen öğretmen?
Gelin Sivas merkeze..
En merkezi caddelerde subaylara,TCDD'ye,TÜDEMSAŞ'a kral lojmanlar var.Ama öğretmeni Allah'ın dağ köyüne gönderiyorsun,bırakın lojmanı kiralayabileceği 1 ev bile yok.Okulu rezalet içinde. Öğretmen de rapor alsa suçlu o oluyor..
Ömer Dinçer'in gitmesine çok sevindim.Bir bakan çalışanlarını bu kadar aşağılayabilir,bu kadar hakir görebilir.Doktora dayak haberlerinde sağlık bakanı "benim doktoruma dokunan karşısında beni bulur" diyor..Öğretmene dayak atılınca Dinçer "Kalabalık camiayız olur böyle şeyler.Velime dokunan karşısında beni bulur.Öğrencinin saçına dokunan müdürün saçını keserim.Öğretmenlere şahsiyet kazandıracağız" gibi iğrenç açıklamalarda bulunuyor..AKP eğitimim mahvetmiştir,Ömer Dinçer de buna en çok katkıda bulunanalrın başındadır.
Ha işte böyle hocam.. Mesela hangi bakanın haksızlığa uğradığını değil çalışan, üreten öğretmenin haksızlığını savunacaksın. Esnaf ta, belediyeci de, bakan da arabasını dağdan aşırır merak etme. Ama çalışan kesim düz ovada şaşırıyor. Zira her gelen onu sömürüyor. Elde avuçta bir şey kalmıyor. Her kesin eli çalışanın cebinde..

Söylediklerine katılıyorum.
Alt 29.01.2013, 10:50   #14
tskfn
Tecrübeli Yiğido

tskfn - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

tskfn Şuan tskfn isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 27.05.2015 21:58

Tecrübe Puanı: 741 tskfn FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

İdris Naim Şahin gittiya gerisi mühim değil.
Alt 29.01.2013, 12:22   #15
amazon10
Usta Yiğido

amazon10 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

amazon10 Şuan amazon10 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 27.05.2015 12:20

Tecrübe Puanı: 620 amazon10 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

al birini vur ötekine beceriksizlik açısından birbirlerinden farkları yoktu maşallah.

Adaletin asıl düşmanları;
durumundan memnun olan Kölelerdir...
amazon10 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı amazon10'e Teşekkür Ediyor...
Alt 30.01.2013, 13:40   #16
KAOS
Usta Yiğido

KAOS - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

KAOS Şuan KAOS isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 15.06.2016 13:31

Tecrübe Puanı: 728 KAOS FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
hamitgüneyli Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
benim ilk üzüldüğüm konu bir sivaslı millevekilinin bakan olarak atanmamasıdır ikincisi sağlık bakanlığının deyişmesi sağlık çalışanları doktorundan tutunda hizmetlsine kadar hep artist lerdi hastalar onlar için bir şey ifade etmiyrlardı hatta ve hatta hatırlarsanız muanehanelerin kapılarında ne yazıyordu ..öncelilik hatanemizin çalışan personelinin akraba ve yakınlarınındır yazıyordu...
Sen şimdi hastaneye git bulursun uzman hekim, ya da üniversiteye git bulursun öğretim üyesi. Sen hangi ülkede yaşıyorsun, yılların üniversitelerinde bölümlerde bir tane hoca kalmadı, hepsi kaçtı özel hastanelere, o kadar eğitim araştırma hastanesinin tüm şeflikleri boş.

Size ancak bu yarar. Sizi performans diye görüp, hiç gerekmediği halde bir sürü ameliyat eden, puan yazacağım diye guatr hastasının kıçını ameliyat eden, özel hastanelerde lüks otelcilik hizmeti ile gözünü boyayıp ciğerinizi alan, gerekmediği halde tonlarca tetkik yapan, üç kuruş ilaç için eczanede bilmem ne kadar muayene parası verdiren düzen çok iyi ha?
KAOS isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı KAOS'e Teşekkür Ediyor...
Alt 30.01.2013, 14:24   #17
_DuMaN_58
Navigator

_DuMaN_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

_DuMaN_58 Şuan _DuMaN_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 04.02.2016 20:29
Tournaments Won: 3

Tecrübe Puanı: 10 _DuMaN_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR_DuMaN_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR_DuMaN_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR_DuMaN_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR_DuMaN_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR_DuMaN_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR

KAOS'a bu konuda katılıyorum. Hükümet sağlık ve eğitim alanında gerilemekten başka birşey yapmadı. (hem sağlık çalışanı açısından hemde vatandaş açısından)

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)