Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)

Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)

HER YER TAKSİM, HER YER DİRENİŞ. - Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar
Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Serbest Alan > Serbest Kürsü
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Serbest Kürsü Serbest Konular

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ

Seçenekler Arama Stil
Alt 04.06.2013, 17:52   #1
mete209
Yiğido

mete209 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

mete209 Şuan mete209 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 27.08.2015 19:17

Tecrübe Puanı: 509 mete209 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: HER YER TAKSİM, HER YER DİRENİŞ.

Olayı tam manasıyla bilmiyorum, fakat kesilecek birkaç ağaç için gösteriler yapıldı diyorlar. Eğer öyleyse el-insaf! Adamlar bu dönemde sadece Sivas'a 80 milyon'a yakın ağaç diktiler. Mecburiyetten birkaç ağaç kesilmiş n'olacak!

Bir de eylemciler bir camiyi ele geçirip Allah'ın evinde kafayı çekecek kadar halkı ve hakkı temsil ediyorlar. Göstericiler hangi dine mensup onu da bilmiyorum, fakat Islamiyetle büyük dertleri olduğu kesin!
mete209 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar mete209'e Teşekkür Ediyor...
Alt 04.06.2013, 18:06   #2
nene-hatun
Tecrübeli Yiğido

nene-hatun - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

nene-hatun Şuan nene-hatun isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 10.06.2013 10:16

Tecrübe Puanı: 507 nene-hatun FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
mete209 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Olayı tam manasıyla bilmiyorum, fakat kesilecek birkaç ağaç için gösteriler yapıldı diyorlar. Eğer öyleyse el-insaf! Adamlar bu dönemde sadece Sivas'a 80 milyon'a yakın ağaç diktiler. Mecburiyetten birkaç ağaç kesilmiş n'olacak!

Bir de eylemciler bir camiyi ele geçirip Allah'ın evinde kafayı çekecek kadar halkı ve hakkı temsil ediyorlar. Göstericiler hangi dine mensup onu da bilmiyorum, fakat Islamiyetle büyük dertleri olduğu kesin!
Siz yazılanları nasıl okuyorsunuz eylemciler camiyi ele geçirmedi .Cami imamı yararlılar için camiyi açtı. Camiye saldıran polis. Bunu eyşlemciler camide içki içiyor diyende satılmış akepe yalakası medya . Kardeşim ayranı mı fazla mı kaçırdınız .
Alt 04.06.2013, 18:35   #3
BOUN
Usta Yiğido

BOUN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

BOUN Şuan BOUN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 27.12.2014 21:40

Tecrübe Puanı: 817 BOUN isimli Üye Tecrübe Puan?n?zını Kapatmıştır.

Alıntı:
nene-hatun Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Siz yazılanları nasıl okuyorsunuz eylemciler camiyi ele geçirmedi .Cami imamı yararlılar için camiyi açtı. Camiye saldıran polis. Bunu eyşlemciler camide içki içiyor diyende satılmış akepe yalakası medya . Kardeşim ayranı mı fazla mı kaçırdınız .
Camii'nin içerisinde ayakkabılar ile gezilmesini, alkol alınmış olmasını ve alkol şişelerinin caminin içerisine atılarak terkedilmiş olmasını bizzat fotoğraflar yardımıyla belgelemiş olmasalar, bizi çok fena yiyeceksin ama biz bu hikayeyi yemeyiz hemşerim!
Alt 04.06.2013, 18:40   #4
nene-hatun
Tecrübeli Yiğido

nene-hatun - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

nene-hatun Şuan nene-hatun isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 10.06.2013 10:16

Tecrübe Puanı: 507 nene-hatun FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
BOUN Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Camii'nin içerisinde ayakkabılar ile gezilmesini, alkol alınmış olmasını ve alkol şişelerinin caminin içerisine atılarak terkedilmiş olmasını bizzat fotoğraflar yardımıyla belgelemiş olmasalar, bizi çok fena yiyeceksin ama biz bu hikayeyi yemeyiz hemşerim!
Ya ya tabi aynı bira şişesinin caminin farklı yerlerine konularak fotoğraflanmasına ne diyeceksiniz? Bu da açık ve net ispatlandı. Bu ülkede yetişen hiç bir genç ateist bile olsa camiye bira ve içki şişesiyle girilmeyeceğini bilir. Siz polisin yaptığı vahşeti değil de nedense satılmış yandaş medyanın yalanlarını görmeye devam ediyorsunuz.
Alt 04.06.2013, 18:53   #5
BOUN
Usta Yiğido

Hemşerilerimle çok fazla ideolojik tartışmaya meyilli değilim, fazla uzatmak istemiyorum. Hemşerilerine dini, dili, inancı vs ne olursa olsun sempatiyle bakan birisiyim. Bu yüzden kimseyle kırıcı diyaloga girmek de istemem, kimseyi üzmek de istemem.

Ama gözden kaçırmamamız gereken bir gerçek var: Bu bir haftalık olaylar bütününün odağındaki kişi olan Tayyip Erdoğan tepemize gökten zembille inmedi. On buçuk yılda tam yedi kez halktan tasdik almış bir adam var. Ben demokrasiye inanan ve olabildiğince liberal ideolojiyi benimsemiş insanım. Halk ortalama bir buçuk yılda bir tasdik etmişse benim için olay bitmiştir. Saygı duymak zorundayım, saygı duyarım.

Son on yılda üç genel seçim, iki yerel seçim ve iki referandumdan büyük zaferlerle ayrılmış bir iktidar ve onun genel başkanı var. Eğer bu halk istemezse fazla değil, dokuz ay sonra belediye seçimi var, o zaman Tayyip Erdoğan'a öyle bir tokat atar ki Tayyip için sonun başlangıcı olur.

Şimdi siz diyorsunuz ya, halk eylemde, halk isyanda, halk direndi, halk şöyle etti, böyle etti. İşte ben bu halkı dokuz ay sonra görmek istiyorum!

Bu ülkede Müslümanlara yapılan zulümlerden bahsedilmiş ve siz de mi böyle yapıyorsunuz denilmiş. Evet bu ülkede inançlı kesim büyük zulümlere maruz kaldı ama hiçbir zaman eline silah almadı. Bırakın silahı hiçbir vakit şiddete başvurmadı, bulaşmadı bile. Ama ne oldu, sabır sabır sabır, ve sonunda Türk baharı 3 Kasım 2002'de yaşandı.

Şimdi tekrardan bahar yaşamak ve yaşatmak isteyenler, bu ülkenin inançlı (gerçek demokrat) çocuklarını örnek alsınlar. Hiçbir zaman şiddete başvurmadan, sabırla mücadele ederek sandıktan çıksınlar. Biz de saygı gösterelim.
Alt 05.06.2013, 00:54   #6
KAOS
Usta Yiğido

KAOS - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

KAOS Şuan KAOS isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 15.06.2016 13:31

Tecrübe Puanı: 737 KAOS FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:

Bu ülkede Müslümanlara yapılan zulümlerden bahsedilmiş ve siz de mi böyle yapıyorsunuz denilmiş. Evet bu ülkede inançlı kesim büyük zulümlere maruz kaldı ama hiçbir zaman eline silah almadı. Bırakın silahı hiçbir vakit şiddete başvurmadı, bulaşmadı bile. Ama ne oldu, sabır sabır sabır, ve sonunda Türk baharı 3 Kasım 2002'de yaşandı.
Büyük zülüm ne ya?
Dövüldünüz mü?
Öldürüldünüz müü?
Canlı canlı yakıldınız mı?
Tonlarca biber gazı yediniz mi?
Hangi zülümmüş bu?

Hala mazlum edebiyatı, hala....
KAOS isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar KAOS'e Teşekkür Ediyor...
Alt 05.06.2013, 20:22   #7
BOUN
Usta Yiğido

Alıntı:
KAOS Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Büyük zülüm ne ya?
Dövüldünüz mü?
Öldürüldünüz müü?
Canlı canlı yakıldınız mı?
Tonlarca biber gazı yediniz mi?
Hangi zülümmüş bu?

Hala mazlum edebiyatı, hala....
Bu soruna nasıl cevap vereyim gerçekten bilmiyorum. Karşımdaki insan cahil olsa en başından alır anlatırdım, ama karşımdaki insan cahil değil, en azından bu forumlardan takip ettiğim kadarıyla öyle algılıyorum. Bu durumda geriye sizin art niyetli olma ihtimaliniz kalıyor. Bunu da size yakıştıramıyorum. Toplum içerisinde yaşadığımız ve yaşattığımız sıkıntılardan karşılıklı olarak haberdar değilmiş gibi davranıp, görmezden gelen bir tutum geliştirirsek nasıl demokrasiyi yerleştireceğiz.

Önce gerçekleri kabullenerek başlayalım. Hangi zulüm sorusunun cevabını siz de biliyorsunuz, bu sebeple uzatmayacağım, zulümleri tek tek anlatsam aylar boyu yazmam gerekir herhalde. Size hangi birini anlatayım, İskilipli Atıf Hoca'yı mı, Şeyh Sait'i mi, Said Nursi'yi mi, Süleyman Hilmi Efendi'yi mi, Menderes'i mi, Erbakan'ı mı veya Tayyip Erdoğan'ı mı? Camilerin ahıra çevrilmesini mi, insanların şapka takmadıkları için dar ağaçlarında sallandırılmasını mı, bir neslin jandarma korkusuyla ahırlarda, mağaralarda, hücrelerde Kuran öğrenmesini mi, ezanın Türkçe'ye çevrilmesini mi, İmam Hatipler'in kapatılmasını mı, milyonların oy verdiği partilerin defalarca kapatılmasını mı, üniversite kapılarında bekletilen on binlerce kız çocuğunun yaşadığı dramı mı anlatayım? Bu sebeple özet geçiyorum, elbette siz de iyi biliyorsunuz.

Ayrıca demokrasiye gönülden inanan bir insan olarak sadece kendi inanç dünyamdaki kişilerin değil, toplumun ezilen diğer bütün kesimlerinin acılarını da paylaşıyorum ve gündemde tutuyorum. Bu ülkede hakları, malları talan edilen, kendileri katledilen Ermenileri, Dersim'de ve birçok yerde mezalime maruz kalan Alevileri, 80 yıldır görmezden gelinip yok yerine koyulan ve her türlü acıyı tadan Kürtleri de bütün kalbimle sahipleniyor ve kendimi ait hissettiğim muhafazakar kitlenin mazlumiyeti ve hakları kadar onların da mazlumiyeti ve haklarını göz önünde bulunduruyorum.

Bununla birlikte bugün mazlum olduğunu iddia eden kitleyi de gerçek anlamda demokrasiyi içselleştirmeye ve tahakkümcü anlayıştan vazgeçmeye çağırıyorum. Halkın seçtiği bir başbakana ağza alınmayacak küfürler savurmakla, ona oy verenleri koyunlukla ve daha ağır vasıflarla itham etmekle, bir haftalık eylemler zinciri sonucunda zafer çığlıkları atıp hükumetin ve başbakanın istifasını etmekle, toplumu rahatsız ve terörize etmekle demokrasi olmaz.

Eğer burada arkadaşların bahsettiği gibi Ak Parti'ye oy vermiş insanlar dahi bugün bu eylemlerin içerisinde ve genelde hükumetin uygulamaları, özelde ise başbakana karşı tavır geliştirmiş iseler zaten amacınıza ulaşmışsınız demektir. Bu durumda Ak Parti yüzde 50'lik kitle desteğini kaybetmiş demektir. Forumda yazan arkadaşlarımın iddialarından bunu anlıyorum. O halde sabırla dokuz ay sonraki seçimi bekleyin ve bu iktidarı cezalandırın. Biz de sonuna kadar bu tercihinize saygı gösterelim.

Şahsi görüşüm ise bu olaylar neticesinde kutuplaşmanın keskinleştiği yönündedir. Evet Tayip Erdoğan'dan nefret eden kitle daha katı ve daha derli toplu bir hal aldı, ama Ak Parti'ye oy veren veya sempatiyle bakan kitle de bu olaylar nedeniyle, iktidara zaman içerisinde oluşan kızgınlık ve kırgınlıklarını bir kenara bırakıp tekrardan uyarılmış ve politize olmuş bir kitle haline dönüştü. Belki olayların gelişimi ve niteliği açısından benzetilemez ama tam da Temmuz 2007 seçimlerinin öncesindeki atmosfer var şuan toplumda.

Her ne ise bekleyip göreceğiz. Demokrasiye olan inancım tamdır. Taksim'le ilgili bu saatten sonra iktidarın herhangi bir icraate girişeceğini sanmıyorum. Tayyip Erdoğan zaten dokuz ay kalmış olan belediye seçimlerini bekleyecek ve bir nevi belediye seçimini Taksim'e yapılacak projeleri için referanduma çevirecek.

İster sevelim ister sevmeyelim, çıkan sonucu herkes kabullenecek. Demokrasi çoğunluğun seçtiği iktidar tarafından yasalar ve kanunlarla inşa edilmiş sınırlar içerisindeki her türlü icraata izin verir. Azınlıkları veya kendisini azınlık hissedenleri de yasa ve kanunlarla korur. Öyle bir hafta eylem yapıp, ortalığı ateş vermekle, veye dar bir çevrenin yaptığı eylemlerle iktidarın icraatleri (çoğunluğun istediği ve onayladığı icraatler) engellenemez.
Alt 04.06.2013, 18:48   #8
Alibaba58
Usta Yiğido

Alibaba58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alibaba58 Şuan Alibaba58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 11.06.2013 12:44

Tecrübe Puanı: 969 Alibaba58 FAZLA SÖZE GEREK YOKAlibaba58 FAZLA SÖZE GEREK YOK

Alıntı:
Hatırlarsanız Madımak'ta ölen kızın saç örüğünü, tabanca ile öldürülmüş süsü vermeye çalışanda sizin gazetelerden biriydi. Artık inanmayın bu yalanlara. Hatta sayın Sivaslınet yakınlaştırılmış fotoyu koyunca bizim yöneticiler hemen konuyu silmişlerdi.
Alt 04.06.2013, 18:38   #9
Alibaba58
Usta Yiğido

Alibaba58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alibaba58 Şuan Alibaba58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 11.06.2013 12:44

Tecrübe Puanı: 969 Alibaba58 FAZLA SÖZE GEREK YOKAlibaba58 FAZLA SÖZE GEREK YOK

Alıntı:
nene-hatun Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Sayın nene-hatun yaralıları iyileştirmek için kullanılan alkolü bile içki sanan kuş beyinlilere laf anlatamazsın. Millet canının derdinde bunların derdi başka. (Kastettiğim medyadır)
Alt 04.06.2013, 18:47   #10
Siyahnur
Usta Yiğido

Siyahnur - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Siyahnur Şuan Siyahnur isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 15.09.2013 00:22

Tecrübe Puanı: 808 Siyahnur FAZLA SÖZE GEREK YOKSiyahnur FAZLA SÖZE GEREK YOK

Alıntı:
Alibaba58 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Sayın nene-hatun yaralıları iyileştirmek için kullanılan alkolü bile içki sanan kuş beyinlilere laf anlatamazsın. Millet canının derdinde bunların derdi başka. (Kastettiğim medyadır)
yaralilari iyilestirmek icin kullanilan mi? Siz naptiniz ya? İki yorum okuyorduk , viran eylediniz yemin ediyorum. Size tencere tavanizla iyi "devrimler".

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)