Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)
SABİHA SERİN'İN SİVAS 2.KİTAP FUARINDA İMZA GÜNÜNE DAVET - Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar
Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Serbest Alan > Yarışmalar ve Aktiviteler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Yarışmalar ve Aktiviteler Sivaslilar.net te yapılan yarışmaları burda bulabilirsiniz

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ

Seçenekler Arama Stil
Alt 03.09.2013, 23:12   #1
Tuncay
Yeni Yiğido

Tuncay - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tuncay Şuan Tuncay isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 03.09.2013 23:25

Tecrübe Puanı: 743 Tuncay isimli Üye Tecrübe Puan?n?zını Kapatmıştır.
Standart Cevap: SABİHA SERİN'İN SİVAS 2.KİTAP FUARINDA İMZA GÜNÜNE DAVET

Ugrasinizda basarailar dilerim. Siirlerinizi okuyabilecegimiz bir web sayfaniz varmi. Bizde 5 yildir Hollandada,Pandora adli aylik dergi cikariyoruz. Bir sivasli olarak edebiyatla ugrasmaniza sevindim, tekrar basarilar dilerim.
Alt 04.09.2013, 22:57   #2
Sabiha Serin
Usta Yiğido

Sabiha Serin - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Sabiha Serin Şuan Sabiha Serin isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 21.05.2014 19:16

Tecrübe Puanı: 850 Sabiha Serin ist jedem bekanntSabiha Serin ist jedem bekanntSabiha Serin ist jedem bekanntSabiha Serin ist jedem bekanntSabiha Serin ist jedem bekanntSabiha Serin ist jedem bekannt
Standart Cevap: SABİHA SERİN'İN SİVAS 2.KİTAP FUARINDA İMZA GÜNÜNE DAVET

Alıntı:
Tuncay Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Ugrasinizda basarailar dilerim. Siirlerinizi okuyabilecegimiz bir web sayfaniz varmi. Bizde 5 yildir Hollandada,Pandora adli aylik dergi cikariyoruz. Bir sivasli olarak edebiyatla ugrasmaniza sevindim, tekrar basarilar dilerim.
Ben teşekkür ederim.Sivas'a geldiğiniz zaman size şiir kitaplarımı ve makalelerimin yayınlandığı diğer dergi ve kitaplarımı armağan etmekten onur duyarım.Pandora adlı derginizi görmek isterdim.Bu derginizde yayınlanması için bana email adresinizi gönderirseniz bende yazı ve şiirlerimi gönderebilirim.Sivas'tan Hollanda'ya selam ve sevgiler saygılar sunarım.
Sabiha Serin isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)