Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)

Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)

Kılıçtaroğlu Sivas'a geliyor - Sayfa 10 - Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar
Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Haberler > Anasayfa Haberler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Anasayfa Haberler Sivas Haberler

Son 15 Mesaj : Hatıra defteri           »          Sitemizin Ozanları           »          Hangi Model Cep Telefonu?           »          Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı

Seçenekler Arama Stil
Alt 16.07.2010, 09:40   #1
abircan
Usta Yiğido

abircan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

abircan Şuan abircan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 21.01.2015 09:55

Tecrübe Puanı: 1091 abircan COK SEVILEN BIR KISIabircan COK SEVILEN BIR KISIabircan COK SEVILEN BIR KISI
Standart Cevap: Kılıçtaroğlu Sivas'a geliyor

Alıntı:
barikat58 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Haberlerde iki hafta önce bayağı bi olduk yeterli bence
madımak yetmedi ise, çok memnun kaldınızsa birde kılıçtaroğluna bişey yapın , geçen hafta öğrenci yurdundaki diyarbakırlı çocuklar ucuz atlattı molotof saldırısını,
bu bakış açınız devam ettikçe sivastan bi bk olmaz haberin ola

alttaki teşekkürcünüzede bu lafım

bu olayı koyduğunuz smileden belli ediyosunuz ölüme ve ona sahip çıkan insanlara bu saygısız yaklaşımları ne zaman değiştireceksiniz allah aşkına, ne dir bu madımak imaları ayıp artık
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 3 Kullanıcı abircan'e Teşekkür Ediyor...
Alt 16.07.2010, 10:52   #2
Reform
Usta Yiğido

Reform - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Reform Şuan Reform isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 28.12.2012 18:33

Tecrübe Puanı: 653 Reform FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Bir siyasi liderin bir ili ziyaret etmesine dahi tahammülü olmayan insanların demokrasi dersi vermeye haklarının olmadığını düşünüyorum. Yazıların çoğunu okudum çok patavatsız vede rahatsız edici. Evimize yabancı bir misafir geldiğinde bile memnun kalması için elimizden geleni yapmaya çalışırız. Bu saldırı ve hazımsızlık neden acaba.
Reform isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı Reform'e Teşekkür Ediyor...
Alt 16.07.2010, 12:29   #3
LaEdri
Usta Yiğido

LaEdri - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

LaEdri Şuan LaEdri isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 1339 LaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDI

Alıntı:
Reform Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Bir siyasi liderin bir ili ziyaret etmesine dahi tahammülü olmayan insanların demokrasi dersi vermeye haklarının olmadığını düşünüyorum. Yazıların çoğunu okudum çok patavatsız vede rahatsız edici. Evimize yabancı bir misafir geldiğinde bile memnun kalması için elimizden geleni yapmaya çalışırız. Bu saldırı ve hazımsızlık neden acaba.
Saldırı ya da hazımsızlık yok.Burada Kılıçdaroğlu'nun Sivas'a gelmesi değil Kılıçdaroğlu tartışılıyor ki bu da doğal!Başbakan!a,kabineye bu sitede en başından beri her türlü laf deniliyor,şimdi Kılıçdaroğlu'na iki laf edince mi hazımsızlık oldu..
Alt 16.07.2010, 19:32   #4
barikat58
Usta Yiğido

barikat58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

barikat58 Şuan barikat58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 06.04.2016 17:19

Tecrübe Puanı: 2254 barikat58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
Reform Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster

Saldırı yapmdım şükür hazım problemim yok fakat bunları daha çok kılıçdaroğlu zihniyeti yaşıyor tıpkı baykal gibi (Saldırı ve Hazımsızlık)...

Bugüne kadar ülkenin sırtından geçinen hortumlarını kızgın fil edasıyla devletin gölüne batıran yedi ceddini ssk lı ve meslek sahibi eden her türlü şaibeli işte ismi geçen bu zihniyetin taşeronlarına Sivas'ta park alanı yoktur.Bunu her seçim döneminde zaten Sivas gösteriyor ki 12 Eylülde açık ara gösterecek yine.Yani boşuna kürek çekmeye gerek yok zira Sivas'ta denizde yok

Ayrıca yazılarımın çoğunu okuyun yada azını benim için farketmez benim tarzım bu eleştirme hakkınız yoktur tıpkı benim sizi eleştirmediğim gibi !

Alıntı:
abircan Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
madımak yetmedi ise, çok memnun kaldınızsa birde kılıçtaroğluna bişey yapın , geçen hafta öğrenci yurdundaki diyarbakırlı çocuklar ucuz atlattı molotof saldırısını,
bu bakış açınız devam ettikçe sivastan bi bk olmaz haberin ola

alttaki teşekkürcünüzede bu lafım

bu olayı koyduğunuz smileden belli ediyosunuz ölüme ve ona sahip çıkan insanlara bu saygısız yaklaşımları ne zaman değiştireceksiniz allah aşkına, ne dir bu madımak imaları ayıp artık
Sana tek diyeceğim o olayları tasvip etmiyorum Sivas'ın adını artık kimsenin kullanıp mağdurları oynamaya hakkı yoktur Sivas'ı böyle haberlerle görmek ve sürekli memleketin tokatlanmasına gönlüm razı değil.Zira en az sizin kadar sivaslı en az sizin kadar alici en az sizin kadar insanız sizde bizlerden fazla olan inanın hiçbir şey yoktur.Hatta sizin sosyal bir sitede yazı yazma edebini bilmediğiniz şu noktada bu konuda bir adımda öndeyiz

Konu barikat58 tarafından (16.07.2010 Saat 19:32 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Arka Arkaya Mesajlar Yazdığınızdan Dolayı Flood Önleyici Devreye Girdi. Mesajlar Sistem Tarafından Otomatik Olarak Birleştirilmiştir..
barikat58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 4 Kullanıcı barikat58'e Teşekkür Ediyor...
Alt 16.07.2010, 23:30   #5
goramaz
Usta Yiğido

goramaz - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

goramaz Şuan goramaz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 20.08.2025 21:38

Tecrübe Puanı: 1386 goramaz BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

Alıntı:
barikat58 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Saldırı yapmdım şükür hazım problemim yok fakat bunları daha çok kılıçdaroğlu zihniyeti yaşıyor tıpkı baykal gibi (Saldırı ve Hazımsızlık)...

Bugüne kadar ülkenin sırtından geçinen hortumlarını kızgın fil edasıyla devletin gölüne batıran yedi ceddini ssk lı ve meslek sahibi eden her türlü şaibeli işte ismi geçen bu zihniyetin taşeronlarına Sivas'ta park alanı yoktur.Bunu her seçim döneminde zaten Sivas gösteriyor ki 12 Eylülde açık ara gösterecek yine.Yani boşuna kürek çekmeye gerek yok zira Sivas'ta denizde yok

Ayrıca yazılarımın çoğunu okuyun yada azını benim için farketmez benim tarzım bu eleştirme hakkınız yoktur tıpkı benim sizi eleştirmediğim gibi !

Sana tek diyeceğim o olayları tasvip etmiyorum Sivas'ın adını artık kimsenin kullanıp mağdurları oynamaya hakkı yoktur Sivas'ı böyle haberlerle görmek ve sürekli memleketin tokatlanmasına gönlüm razı değil.Zira en az sizin kadar sivaslı en az sizin kadar alici en az sizin kadar insanız sizde bizlerden fazla olan inanın hiçbir şey yoktur.Hatta sizin sosyal bir sitede yazı yazma edebini bilmediğiniz şu noktada bu konuda bir adımda öndeyiz

Bir davanın niteliğinin ''dava''cının davet ediş tarzıyla yakından ilişkili olduğunu düşünüyorum. Yüce davalara ''süfli'' davet yapılmaz.
Alt 17.07.2010, 09:56   #6
Reform
Usta Yiğido

[quote=barikat58;565140]Saldırı yapmdım şükür hazım problemim yok fakat bunları daha çok kılıçdaroğlu zihniyeti yaşıyor tıpkı baykal gibi (Saldırı ve Hazımsızlık)...

Öyle bir tarz tutum içine girmişsinki türk filmlerinde olur aşağı mahalle yukarı mahalle dedikoducu kadınları gibi sırf çene.
Biraz ciddi ol bence sulukule eğlencelerine benziyor tutumun. Ben kimsenin avukatı yada taraftarı değilim ilimize bir misafir geliyor bu kim olursa olsun iyi davranmak memnun bırakmak gerekir diye görüş belirttim. Sen tutmuş nelerden bahsediyorsun. Aslında bu konuda yazmak istemezdim ama sen açmışın konuyu ondan yazıyorum. Bahsettiğin kişi belgesiz ciddi bir kaynak olmadan konuşmaz, nasılki sizin başbakan yardımcısını canlı yayında kırmızı surat yaptı, hani eroin tüccarlığı yapan vekiliniz vardıya ondan bahsediyorum.
Yıllar geçmiş sende ordan burdan duyduğun ssk da yok böyle yapmış yok şöyle yapmış bilgilerle saldırıyorsun işte. Varsa belgen biliyorsan böyle birşey git cumhuriyet savcılıkları var suç duyurusunda bulun. Ha sen bu şimdiki yargıyada güvenmiyosundur, o zaman 12 Eylül refarandumdan evet çıkar belki istersen 13 eylülü bekle, yargı bağımsızlaşacakya CHP nin elinden alınıp AKP ye verilecekmişya o zaman açarsan davayı kılıçdaroğlunu içeri attırma ihtimalin, şansın hayli fazla olur.
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar Reform'e Teşekkür Ediyor...
Alt 17.07.2010, 10:11   #7
filografozan
Usta Yiğido

filografozan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

filografozan Şuan filografozan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 30.06.2014 00:13

Tecrübe Puanı: 920 filografozan FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

sevgili dostlar,arkadaşlar ortam kırıcı olmaya meyyal hale geldi;
tartışmaların tadında kalmasıdır hepimize yakışan.
eminim başka faydalı bölümlerlede ilgilenmek,enerji ve zamanı bu olaya hasretmekten iyi olur bence.
filografozan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar filografozan'e Teşekkür Ediyor...
Alt 17.07.2010, 10:28   #8
Reform
Usta Yiğido

Alıntı:
filografozan Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
sevgili dostlar,arkadaşlar ortam kırıcı olmaya meyyal hale geldi;
tartışmaların tadında kalmasıdır hepimize yakışan.
eminim başka faydalı bölümlerlede ilgilenmek,enerji ve zamanı bu olaya hasretmekten iyi olur bence.
Arkadaşım herkes aynı görüşte olacak diye bir şeymi var, neden insanlar birbirlerinin fikrine emeğine saygı duymaz, ama bazıları işi çığırından çıkarmak adına elinden gelen iyneleyici sözlerle ortamı geriyor. Böyle cevap yanıt hoşuma gitmiyor insan yazar görüşünü belirtir vede susar. İstemeyerek cevap hakkı olduğu için yazmak zorunda kaldım rahatsızlık verdimse arkadaşlardan özür dilerim kusura bakmayınız.
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 3 Kullanıcı Reform'e Teşekkür Ediyor...
Alt 16.07.2010, 11:26   #9
bilal kose
Usta Yiğido

bilal kose - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

bilal kose Şuan bilal kose isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 16.02.2015 14:33

Tecrübe Puanı: 3348 bilal kose BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

Kimsenin ayrilik ve boluculuk yaptigi yok.buraya bir konu acilmis herkes yorumunu yaziyor.okudugum kadariyla once vatan haric deger kilictaroglu yandaslari isi hakeret ver bel asagigi goturme gayreti icinde. Ne demek bir bk olmaz sen nereden aliyorsun bu cesareti senin gibi kucuk dusunen beyinlerin sayesinde bu millet birbirine dustu.Neye saygi duydunuz ya siz kendi ziyniyetinizin hazirladigi anayasaya bile saygin yok o kadar bolucusun insanlari inanclarindan dolayi asagilamak senin ve senin gibilerin dusuncesi olabilir.madimak olayi sivaslinin yaptigi bir olay degil sivasliya yaptirilan bir olaydir. ama besbaglar katliami bilincli ve kasten yapilmistir her yil madimak olayini hatirlayanlar neden bes baglari hatirlamazlar.kimin kime saygisinin olmadigi acikca bellidir..Guzel sivasimin insanini birbirine dusurme gayreti icinde senin gibi dusunenlerdir.bunu asla unutma.
bilal kose isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 4 Kullanıcı bilal kose'e Teşekkür Ediyor...
Alt 16.07.2010, 12:49   #10
abircan
Usta Yiğido

abircan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

abircan Şuan abircan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 21.01.2015 09:55

Tecrübe Puanı: 1091 abircan COK SEVILEN BIR KISIabircan COK SEVILEN BIR KISIabircan COK SEVILEN BIR KISI

Alıntı:
bilal kose Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Kimsenin ayrilik ve boluculuk yaptigi yok.buraya bir konu acilmis herkes yorumunu yaziyor.okudugum kadariyla once vatan haric deger kilictaroglu yandaslari isi hakeret ver bel asagigi goturme gayreti icinde. Ne demek bir bk olmaz sen nereden aliyorsun bu cesareti senin gibi kucuk dusunen beyinlerin sayesinde bu millet birbirine dustu.Neye saygi duydunuz ya siz kendi ziyniyetinizin hazirladigi anayasaya bile saygin yok o kadar bolucusun insanlari inanclarindan dolayi asagilamak senin ve senin gibilerin dusuncesi olabilir.madimak olayi sivaslinin yaptigi bir olay degil sivasliya yaptirilan bir olaydir. ama besbaglar katliami bilincli ve kasten yapilmistir her yil madimak olayini hatirlayanlar neden bes baglari hatirlamazlar.kimin kime saygisinin olmadigi acikca bellidir..Guzel sivasimin insanini birbirine dusurme gayreti icinde senin gibi dusunenlerdir.bunu asla unutma.
kendini aydın bilinçli bilmiş mi sanıyorsun, madımağı lanetleyenler her defasında başbağlarıda lanetlemişlerdir,
önce avatarındaki israil karşıtlığından başlayalım sen ortada yokken bu ülkenin antiemperyalist gençleri fkö nün yanında filistin topraklarında israile karşı şavaşıyordu, öyle senin gibi bayrak yakmıyorlardı her cuma uzaktan kumandayla, hani niye cumaları yoksunuz beyazıtta israilin işgali bitti mi ki, o çok sevdiğiniz haması israil kurdurdu bunu bil azgelişmiş aydınım benim, niçin haması destekledi , kuru kuruya dincilikle besleyip büyüttükü, filistinliyi filistinliye düşman etmek için ve bundada görülüyorki bugün israil çok başarılı oldu,

sivaslıyı çokda masum addetme hiç mi sivasta olaya karışan yoktu o gün toplanan en az 5000 kişi vardı, şeriat şeriat diye bağıran cumhuriyet burada kuruldu burada yıkılacak diyen, vali istifa diyen nereden geldi bu insanlar nereye kayboldu, hepsimi dışardan tekkelerden kuran kursalarından geldi hadi canım bende sivaslıyım bende o gün oradaydım bende gözümle gördüm olayları an be an , 50 - 100 kışkırtıcı dışında geri kalan bal gibide sivaslıydı, sivas halkı özür dileyip madımağı utanç müzesi yapana kadar bu lanet sürecektir bunu böylece bilesin sayın bilal köse kardeş
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar abircan'e Teşekkür Ediyor...

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)