![]() |
#10441 |
Yasaklı
![]() doğan bulut Şuan
![]() Son Aktivite: 03.05.2010 04:13
Tecrübe Puanı: 0
![]() |
![]() ayşe tunalı ...saatlermi durmuş zamanmı
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10442 |
Navigator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kardelencicegi Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 27.10.2008
Tecrübe Puanı: 5483
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Üşüyorum
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Bir coşku var içimde bu gün kıpır kıpır Uzak çok uzak bir yerleri özlüyorum Gözlerim parke parke taş duvarlarda Açılıyor hayal pencerelerim Hafif bir rüzgar gibi süzülüyorum Kekik kokulu koyaklardan aşarak Güvercinler ülkesinde dolaşıyor Bir çeşme başı arıyorum Yarpuzlar arasında kendimi bırakıp Mis gibi nane kokuları arasında Ruhumu dinlemek istiyorum Zikre dalmış her şey Güne gülümserken papatyalar Dualar gibi yükselir ümitlerim Güneşle kol kola kırlarda koşarak Siz peygamber çiçekleri toplarken Ben çeşme başında uzanmak istiyorum Huzur dolu içimde Ben sonsuzluğu düşünüyorum Ey sonsuzluğun sahibi, sana ulaşmak istiyorum Durun kapanmayın pencerelerim Güneşimi kapatmayın Beton çok soğuk, üşüyorum… Muhsin YAZICIOĞLU [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
![]() |
#10443 |
Yasaklı
![]() ömer yalcin Şuan
![]() Son Aktivite: 21.05.2010 17:13
![]() |
![]() Sibel Can
Rüyalarda bulusuruz..................... ......................... |
![]() |
![]() |
![]() |
#10444 |
Navigator
![]() Ayşe TUNALI
Saatler mi Durmuş Yoksa Zaman mı? Seni çok özledim bak koştum sana umudumdun benim sevdadan yana kaybettim mi seni bulamıyorum bilsen ki sen yoksan ne kaldı bana saatler mi durmuş yoksa zaman mı umudum tükenmiş halim yaman mı herşey bitmiş ne var neler oluyor mektuplar yırtılmış artık tamam mı o sözler sevgiler yalanmış meğer sevenler hüsranla başını eğer insan bin ağlarsa bir kere güler bir sevgi uğruna dünyalar değer saatler mi durmuş yoksa zaman mı umudum tükenmiş halim yaman mı herşey bitmiş ne var neler oluyor mektuplar yırtılmış artık tamam mı.........????????? [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
![]() |
#10445 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() MİKAİLOGLU Şuan
![]() Son Aktivite: 21.09.2010 19:56
Tecrübe Puanı: 855
![]() |
![]() FERDİ TAYFUR - BİTMEYEN ÇİLE
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10446 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 58_SEMİH_58 Şuan
![]() Son Aktivite: 03.10.2014 21:26
Tecrübe Puanı: 772
![]() |
![]() Bengü---Kocaman Öpüyorum....
![]() ![]() |
![]() |
#10447 |
Yasaklı
![]() doğan bulut Şuan
![]() Son Aktivite: 03.05.2010 04:13
![]() |
![]() çocukların dırdırını
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10448 |
Navigator
![]() Ali Kınık'ın açılım yorumu Bu ülke Türk yurdudur, yuvama saldırmayın Kalbimde sabır vardı, öfkeyle doldurmayın Ben gazi Sakaryayım, ayağa kaldırmayın Dağa çık diyorsanız, çıkmaz isem namerdim Dünyayı başınıza yıkmaz isem namerdim Çoğu bu hevesteydi, bir kez gülen olmadı Nicesi akıl verdi, doğru bilen olmadı İt gibi ölen oldu, ama bölen olmadı Topunuza bir kibrit çakmaz isem namerdim Dünyayı başınıza yıkmaz isem namerdim Elinizde harita, kafanızda bin plan Amerika, İsrail, Avrupa falan, filan.. Toprak alabilseler, onlar alırdı ulan Akılsız başınızı yakmaz isem namerdim Dünyayı başınıza yıkmaz isem namerdim Abileriniz hain, sizden de geçecekler Zoru gördüklerinde onlar da kaçacaklar Bugün rüzgar ekenler, fırtına biçecekler Şu topraklara kurşun dökmez isem namerdim Dünyayı başınıza yıkmaz isem namerdim Kaç balta yarası var, siz şu çınara bakın Çanakkaleye bakın, Dumlupınara bakın Bilin ki öfkem bana şahdamarımdan yakın Sizi birgün hizaya sokmaz isem namerdim Dünyayı başınıza yıkmaz isem namerdim Bunlar en son damlalar, bardak taşınca görün Türk kalesinde bayrak yere düşünce görün Uykudaki bir devin aklı şaşınca görün O Kandili Dicleye dökmez isem namerdim Dünyayı başınıza yıkmaz isem namerdim.. ALİ KINIK [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
![]() |
#10449 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() MİKAİLOGLU Şuan
![]() Son Aktivite: 21.09.2010 19:56
Tecrübe Puanı: 855
![]() |
![]() BU CAN EMANET BU BEDENE,
SONUNDA SARARLAR KEFENE. CEM KARACA |
![]() |
![]() |
![]() |