|
|
|
|
#1 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() gülrüba Şuan
Son Aktivite: 05.11.2010 12:11
Tecrübe Puanı: 704
![]() |
Değerli yorumun için sağolasın ..
|
|
|
|
#2 |
|
Yasaklı
EyüphanAydın Şuan
Son Aktivite: 22.05.2010 11:45
Tecrübe Puanı: 0
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Benim görüşüm güzel konular paylaşıyorsunuz . Bunu bir topiç halinde açsak,oraya paylaşsanız daha iyi olur diye düşünüyorum.Hepsi farklı farklı konular olunca tek tek okumak zor oluyor.
Ama yakından takip ettiğim için bu tarz paylaşımlarınızı dikkkatle okuyorum. |
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Usta Yiğido
![]() |
Alıntı:
Sanırım böyle iyi bir sayfa altında olunca konuları takip daha zor olur benim kanatimce öyle ... değerli yorumun için sağolasın kardeşim ..
|
|
|
|
|
#4 |
|
Yasaklı
doğan bulut Şuan
Son Aktivite: 03.05.2010 04:13
![]() |
çok güzel paylaşım bu gibi konulara ihtiyacımız var devamını diliyorum paylaşım için teşekkür ediyorum
|
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Usta Yiğido
![]() |
Alıntı:
Ben teşekkür ederim Değerli yorumunuz için sağolun ..
|
|
|
|
|
#6 |
|
Yasaklı
ayten58 Şuan
Son Aktivite: 19.03.2010 20:23
![]() ![]() ![]() |
canım kardeşim hoş geldin neredesin gız sen hiç gorünmüyon amaaa delimi ney ikide bir öksüyoruh seni gızım yav arada böyle gel işde hah canım kardeşim değerli yorumun için çok teşekkür ederim ve devamını dilerim bitanem
|
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Usta Yiğido
![]() |
Alıntı:
sağolasın ayten Ben teşekkür ederim bu güzel sözlerin ve Değerli yorumun için ..
|
|
|
|
|
#8 |
|
Usta Yiğido
![]() |
Orta yaşlı bir hanım,şehrin en lüks mağazasında beğendiği döpiyesi giyip ayna karşısında birkaç defa döndükten sonra:
-Ben üniversitede öğretim üyesiyim,dedi.Modern bir kıyafet almak ve özgürce giyinmenin tadına varmak istiyorum. Kadınla ilgilenen tezgahtar kız: -Sizi iyi tanıyorum efendim, dedi, Çok şık giyindiğinizi de biliyorum.Fakat Fransız modasına göre elbisenizi bir eşarpla tamamlamalısınız. Kadın: -Eşarp mı? diye burun kıvırdı.Demek güncel ha!... Ama Fransa gibi bir moda merkezinden geliyorsa,dedikleri doğrudur. Tezgahtar kız,raftaki eşarpları müşterinin önüne sedikten sonra: -Pahalı olmasına rağmen en modern mallarımız bunlar, dedi.Size yakışacaktır. Kadın,eşarpları tek tek incelerken: -Hepsi de birbirinden güzel ama ben sizin başınızdakini beğendim,dedi.Şimdi hatırlamıyorum ama,geçen gün aynı eşarbı birinde daha görmüştüm. Genç kız,saygılı bir ifadeyle: -O gördüğünüz bendim hocam,diye gülümsedi.sizin öğrencinizim.kıyafetimden dolayı beni dersinizden atarken,basımda bu esarp vardı !!!
|
|
|
|
#9 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dilsad Hatun Şuan
Son Aktivite: 29.10.2010 20:09
Tecrübe Puanı: 1149
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Buda benden olsun... (:
Sadri abimiz Istanbul"da bir minibuse biner, ön koltuklarin birine oturur.Arka dortluyede giyimiyle tum dikkatlerini uzerine ceken 3-4 tane bayan oturur.Bu bayanlar makyajlarina falan oldukca dikkat etmis, yaz mevsimininde vermis oldugu rehavetle birazda rahat giyinmisler. Neyse bunlarin onune sakalli bir dedemiz ve carsafli hanimi oturur.Genc ve alimli bayanlardan birtanesi dayanamamis atilmis dedemize: -Amca, amca demis, sen boyle rahat rahat kisa kollu gomlegini giyinmis geziyorsun,pekii bu kadincagizin cani yokmu ki carsafla gezdiriyorsun? Her tarafini kapatiyorsun? Haklisin demis dedemiz -Simdi sana sevgilinden bir mektup gelse,postaci bunu kutunuza biraksa,mahallenin genc delikanlilari da bu mektubu ordan alip okusa, elden ele dolassa senin hosuna gidermiy di? -Olur mu ole sey yaa, o benim ozelim! onu benden baska kimse okuyamaz!.
|
|
|
#10 | |
|
Usta Yiğido
![]() |
Alıntı:
- O'da benim özelim, BENDEN BAşKASI OKUYAMAZ!.. Değerli yorumun ve bu güzel menkıbe için sağolasın canım ..
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|