|
|||||||
| SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
| Arşiv Güncelliğini Yitirmiş Konular |

| Anketimiz: 12 Eylülde Anayasa değişikliğine ne diyeceksiniz? | |||
| Evet |
|
289 | 57,68% |
| Hayır |
|
212 | 42,32% |
| Katılımcı sayısı: 501. Sizin Bu Ankette Oy kullanma Yetkiniz Bulunmuyor | |||
![]() |
|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
|
|
#1 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ebrulum Şuan
Son Aktivite: 27.03.2011 11:00
Tecrübe Puanı: 718
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
yapmayın allah aşkına ya oyun oynuyor gibisiniz
azıcık araştırmacı olun yazılanları bir okuyun olurmu aynı şeyleri söyleyip durmayın titiz yiğido ayrıca bu bile olayı kavramış ne dmeek bu nasıl bir itham evet diyenler herşeyi kavrıyorda hayır diyenler kavrayamıyormu saygıda kuusretmeden yazın yazdıklarınızı
Irzımızdır çiğnenen ,evladımızdır doğranan ,HEY UTANMAZ ağlamazsan bari gülmekten utan !!!!!!!!!! Konu Ebrulum tarafından (07.08.2010 Saat 19:05 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Arka Arkaya Mesajlar Yazdığınızdan Dolayı Flood Önleyici Devreye Girdi. Mesajlar Sistem Tarafından Otomatik Olarak Birleştirilmiştir.. |
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() titizyiğido Şuan
Son Aktivite: 02.06.2012 23:55
Tecrübe Puanı: 786
![]() |
Alıntı:
|
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar titizyiğido'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#3 | |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ebrulum Şuan
Son Aktivite: 27.03.2011 11:00
Tecrübe Puanı: 718
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Alıntı:
ben bunları sylerken bir önceki sayfadan bahsetmiştim bir önceki sayfaya baksaydın tekrar tekrar aynı şeyleri yazmayın dmeek istediğimi anlardın araştırmacı olun derken kastım oydu yoksa başka bir niyetim yok herhalde düşüncelerinizi yazınız
|
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar Ebrulum'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#4 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() Nikbin Şuan
Son Aktivite: 10.04.2012 17:55
Tecrübe Puanı: 702
![]() |
Dipnot : O "HAYIR DİYEN ÜNLÜLER" Habertürk ' ün haberi... Tabiki doğru olmayan haberi.Hüseyin Çelik Habertürk kanalında bu konuya değindi : )
Çelik, Adnan Şenses, Mustafa Sandal, Mehmet Ali Erbil ve Behzat Uygur'u bizzat aradığını, kendilerine görüşlerinin alınıp alınmadığını sorduğunu, ismi geçen sanatçıların Habertürk Gazetesi'nden hiçbir muhabirin kendilerini aramadığı cevabını verdiğini söyledi. Çelik, "Mustafa Sandal çok da sevdiğim bir kardeşimizdir. 'Sayın bakanım kesinlikle böyle bir şey sorulmadı bana, zaten Amerika'daydım' dedi. Erbil de 'Ben böyle evet hayır cephesinde yer almam asla.' dedi. Behzat Uygur da aynısını söyledi. Adnan Şenses'i aradım, O da böyle söyledi." ifadelerini kullandı.
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar Nikbin'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#5 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() LaEdri Şuan
Tecrübe Puanı: 1339
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Anlamadığım ünlülerin ne oyu vereceğinden bize ne.
Onların de bizim de bir oy hakkımız var. Ve en az onlar kadar kafamız,düşünce sistemimiz var!
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar LaEdri'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#6 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dilsad Hatun Şuan
Son Aktivite: 29.10.2010 20:09
Tecrübe Puanı: 1142
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
12 Eylül çilesini çeken Ülkücüler mi Hayir diyecek ?. Gûldürmeyin beni.
HER KONUYA ÜLKÜCÜLÜGÜ KARISTIRMAYIN , HER INSANA ÜLKÜCÜ DEMEYIN HERKEZ'DE KENDINE BENDE ÜLKÜCÜYÜM DEMESIN ! Basbakan varkende agliyorduk Yokkende Bunu'da UNutmayin.
"ATAM IZINDEYIZ" 1453! Konu Dilsad Hatun tarafından (09.08.2010 Saat 00:41 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Arka Arkaya Mesajlar Yazdığınızdan Dolayı Flood Önleyici Devreye Girdi. Mesajlar Sistem Tarafından Otomatik Olarak Birleştirilmiştir.. |
|
|
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar Dilsad Hatun'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#7 | |
|
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() Kasım Öktem Şuan
Son Aktivite: 20.06.2013 02:34
Tecrübe Puanı: 663
![]() ![]() |
Alıntı:
Hepsi de hayır diyor. Demek ki ülkücü değillermiş ..
|
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı Kasım Öktem'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#8 | |
|
Usta Yiğido
Alıntı:
Siz beni anlamiyorsunuz , bana kesinlikle Bir insanin milli degerlerini ölçmek bicmek düsmez . Ulkucu komunisit sagci solcu bakacagimiza , Vatani yöneten ve Ulkemize koyun surulerini sokan hain rozetli insanlar'dan hesap sorun. Ha Basbakan tamamen ayri bir felsefe ama olsun. Hem ben anlamiyorum , 28 Subat desek yine ayni kisiler karsi cikiyor Allah Vatana Millete zeval vermesin diyorum , ülkede kuzu gorunumlu kurt çok .
|
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı Dilsad Hatun'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#9 | |
|
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() Kasım Öktem Şuan
Son Aktivite: 20.06.2013 02:34
Tecrübe Puanı: 663
![]() ![]() |
Alıntı:
Ama şunu da belirtmek isterim ki evet diyen ülkücüdür, hayır diyen sahte ülkücüdür veya tam tersi ifadeler bence yanlış. Ben mesela ülkücülüğü savunurum ama ülkücüyüma asla demem. Ülkücü olmak öyle kolay değildir. Ülkücülük emek ister, özveri ister, bazı şeylerden vazgeçmeyi gerektirir. Ülkücülük vatanı için milleti için hayırlı olamyı gerektirir. Öyle kumaş pantolon gömlek ceket giyerek, tesbih sallayıp sarkık bıyık bırakarak ülkücü olunmaz. Dış görünüşle herkes ülkücü olabilir. Bence Asıl olan ülkücülük yürekten ülkücü olmaktır. İcraat yapmaktır. Vatanına hizmet etmektir. Bir işi yaparken Vatan Millet aşkıyla Allah için yapmaktır. Okumak, yükselmek, önemli yere gelmektir. Vurmayla, kırmayla dökmeyle ülkücü olunmaz. Bu eller silah olarak tabanca, bıçak, sallama satır tutmamalı. Bu devirde silah; kalem, kağıt, kitaptır. Kimin ülkücü olup olmadığına ben karar veremem. Evet de diyebilir hayır da. Çevremdeki Ülkü Ocakları mensupları tamamen hayır diyor, Alperen Ocakları mensuplarının da büyük çoğunluğu evet diyor.
|
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı Kasım Öktem'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#10 | |
|
Usta Yiğido
Alıntı:
Kardes sen kime neyi anlatiyorsun , Gelip geçtik bu yollardan Hamdolsun merak etme ![]() Benim demek istedigim her bir isi baslarken yok Ülkücü Haraket hayir der , Evet diyen haindir bilmem ne ? Bak yine Konuyu Ülkücülüge getirdik ? Anlatabiliyomuyum ,,, hainlerin ekmegine yag sürmüyelim. Bu aci gunlerde her kesimden Can'lar asildi , Neden Birlik olmiyalim ? Neden hala Basimiza o günden kalan Hainler var Neden ? Bir kenara atmakla birsey olmaz bence , arastirmak lazim . Milleti gaza getirmiyelim . Slogan adami olmiyalim . Ülkücü olan kadar olmiyanda bu ülkede huzur istiyor ..,
|
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 5 Kullanıcı Dilsad Hatun'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|