![]() |
#1221 |
Navigator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kardelencicegi Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 27.10.2008
Tecrübe Puanı: 5482
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Ateş bir gün suyu görmüş yüce dağların ardında sevdalanmış onun deli dalgalarına. Hırçın hırçın kayalara vuruşuna, yüreğindeki duruluğa demiş ki suya: Gel sevdalım ol, hayatıma anlam veren mucizem ol... Su dayanamamış ateşin gözlerindeki sıcaklığa al demiş; Yüreğim sana armağan... Sarılmış ateşle su birbirlerine sıkıca, kopmamacasına... Zamanla su, buhar olmaya, ateş, kül olmaya başlamış. Ya kendisi yok olacakmış, ya aşkı... Baştan alınlarına yazılmış olan kaderi de yüreğindeki kederi de alıp gitmiş uzak diyarlara su... Ateş kızmış, ateş yakmış ormanları... Aramış suyu diyarlar boyu, günler boyu, geceler boyu Bir gün gelmiş, suya varmış yolu Bakmış o duru gözlerine suyun, biraz kırgın, biraz hırçın. Ve o an anlamış; aşkın bazen gitmek olduğunu. Ama gitmenin yitirmek olmadığını.... Ateş durmuş, susmuş, sönmüş aşkıyla. İşte o zamandan beridir ki: Ateş sudan, su ateşten kaçar olmuş.. Ateşin yüreğini sadece su, Suyun yüreğini sadece ateş alır olmuş... [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1222 |
Navigator
![]() [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Yeşil pencerenden bir gül at bana Işıklarla dolsun kalbimin içi. Geldim işte mevsim gibi kapına, Gözlerimde bulut, saçlarımda çiğ. Açılan bir gülsün sen yaprak yaprak Ben aşkımla bahar getirdim sana. Tozlu yollardan geçtiğim uzak iklimden şarkılar getirdim sana. Şeffaf damlalarla titreyen ağır Goncanın altında bükülmüş her sak; Seninçin dallardan süzülen ıtır, Seninçin yasemin, karanfil, zambak... Bir kuş sesi gelir dudaklarından Gözlerin gönlümde açar nergisler, Düşen bin öpüştür yanaklarından Mor akasyalarla ürperen seher. Pencerenden bir gül attığın zaman Işıklarla dolacak kalbimin içi.. Geçiyorum mevsim gibi kapından, Gözlerimde bulut, saçlarımda çiğ. Konu Kardelencicegi tarafından (13.03.2009 Saat 22:03 ) değiştirilmiştir.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1223 |
Navigator
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] SİYAH GÖZLERİNE BENİDE GÖTÜR.... Siyah Gözlerine Beni de Götür Daha dokunmadan kurudu irem çöllere bir türlü yağamıyorum yeni bir koşunun başlangıcında biraz deprem sonrası biraz şehir hülyası bir kalp yangınından geriye kalan siyah gözlerine beni de götür artık bu yerlere sığamıyorum. Pembe uçurtmalar yolladığından beri sarardı tiryaki menekşeleri sonbaharın tozlu kafeslerinde sevgi turnaları yakalıyorum turnalar gidiyor;ben kalıyorum avareyim,asudeyim,yorgunum bilmiyorum neden sana vurgunum Erzurum garında banklar üstünde uyku tutmuyor karanlıkları yitik düşlerimi kovalıyorum gölgeler gidiyor;ben kalıyorum. Binbir türlü kokuyorsa yaylalar siyah gözlerine beni de götür baharın koynundan koparıp sana ipek bir mendile sardığım yüreğimle şehzade gülleri gönderiyorum umutlar kalıyor;ben gidiyorum. Bütün yelkenlileri,deniz fenerlerini kaptanları sorgulayan yanından geçen küheylanların korku tufanına yakalandığı siyah gözlerine beni de götür güneş ülkesinden gelen yiğitler benzeri olmayan bir dünya kursun cellat,ayrılığın boynunu vursun. Usul usul intizarı çürüten bu hercai diken,bu çılgın arzu sürüklüyor imkansız muştuların eşiğine gönül vadilerini bir ağaçtan düşen yapraklar gibi düşüyorum tanyerine ya topla yaralı kırlangıçları ya da bu vefasız şarkıyı bitir özgürlüğe giden tutsaklar gibi siyah gözlerine beni de götür..... Konu Kardelencicegi tarafından (13.03.2009 Saat 22:01 ) değiştirilmiştir.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1224 |
Navigator
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Öldür Ruhumu Sen duymazsın beynimdeki rüzgarın uğultusunu Yüreğimde bin fırtına, gel teselli et ruhumu Gitme ne olursun gitme sensizliğe alışamaz Yokluğuna dayanamaz öldür öyle git ruhumu Şu fani dünyada bir sen sarmıştın yaralarımı Bir sen aşkınla yok ettin umarsız acılarımı Bilmez misin sevda gözlüm yalnızlık korkularımı Yokluğuna alışamaz öldür öyle git ruhumu Avuçlarında yüreğim şefkat dileniyor senden Kanat çırpsın ellerinde son nefese hazırım ben Gideceksen aldırma hiç aldırma vur yüreğimden Sensiz yaşayamaz öldür öldür öyle git ruhumu |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1225 |
Navigator
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] BİR DOSTA MEKTUP Bilemezsin ne kadar mutsuzum buralarda. Ve ne kadar yalnızım bu karanlıkta. Hep aynı karanlık uzaklara dalıyor gözlerim, Sonra isyanla titreyen dudakların geliyor aklıma. Ve o simsiyah, ıslak, acı çeken gözlerin... İşte o zaman senin için, senin acılarını yansıtan, Çığlıklar atıyorum önümde uzanan mavi karanlığa. Gecenin hüznü çökmüş yağmur bulutlarına. Bırak gökyüzü ağlasın senin yerine bir de ben, Sen acılara inat, Kurut gözlerinde biriken yaşları. İçini kavuran o acı intikam uğruna, Yalnız ama yalnız sende varolduğuna inandığım, O güzel değerleri yitirme ne olur. Canım benim, Bana haber yolla masal kuşlarıyla, Tutunup kanatlarına uçarak geleyim. Yine eskisi gibi koy başını omuzuma, Günler, geceler boyu öylece dertleşelim. Ta ki, bir şafak vakti yeniden doğmuşcasına, Tüm acılarından arınana dek, yanında kalayım. Birlikte kıralım zincirlerini tutsak yüreğinin, Ve "Artık Mutluyum" dediğinde, Ben de sessizce evime döneyim... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1226 |
Navigator
Bir Son Bahar Aksami Gittin pervasiz Zamansiz Dönüp Bakmadin Giderken Ardina Bulutlar Agladi Yagmur Agladi Giderken Testini Doldurmuscasina Sevda Zincirlerinden Kurtulmuscasina Bakmadin Yüregimin Sancisina Kalbim Agladi Özüm Agladi Ben Agladim. Yapraklar ucusurken Serin Gecede Yalvardim Kaldim Pencerede Cigtanecikleri gibi Hasret Kaldi ellerim Daglar agladi Taslar agladi Üsüde agaclar Döndü Hazana Yapraklar Döküldü Döndü Gazele Beni Derde Sardin Gittin Yadellere DallarAgladi yollar Agladi Ben agladim. Hasreti Bend eyledim Suskun Gönlüme Aciyi Nakseyledim Kirik Kalbime Bir Kez Ses Vermedin Buruk Sesime Bir Kursunla Yüregimden Vurulmuscasina Cehennem Atasi ile Kavrulmuscasina Kizil aksamlarin Sararan ufkunda Mermi agladi Yaram agladi Ben agladim. Yok Bana Care ne Hekimden ne Senden Kopartip alip Gittin Sen Beni Benden Bu Hazanda Sokaklarda Yalniz Gezerken Ölüm agladi ecelim Agladi Ben agladim YeSiL GöZLüM |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1227 |
Navigator
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Gözleri vardı bakmaya kıyamadıgım Sözleri vardı dinlemeye doyamadıgım Simdi yok ne o gözleri nede sözleri Yesilgözlüm hangi uzak diyarlardasın kimlesin kimlerlesin o Gözlere Simdi kim bakıyor o Sözleri Simdi kimler dinliyor söyle Yesil gözlüm söyle nerdesin??? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1228 |
Navigator
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Gittigin gün soramamıstım Gittigin gün konusamayacak kadar Küstüm hayata Simdi söylesene Senin adın ne Biraz da sen benim iCin mutluluk biriktirir misin ceplerinde? Aglamanın en koyu vaktinde Bana bir yıgın tebessümle Cıkagelir misin? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1229 |
Navigator
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Bilir misin dag basında acan ucurum ciceklerini? Bilirler görünmeyeceklerini. Sevilmeyeceklerini. Koklanmayacaklarını. Oksanmayacaklarını. Ama inatla acarlar Hep beklerler gelmeyecek sevgilinin onu kucaklamasını İste ben de seni böyle Beklerim.... [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Konu Kardelencicegi tarafından (13.03.2009 Saat 22:59 ) değiştirilmiştir.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1230 |
Navigator
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Simdi SEN... .:: SIMDI SEN GIDIYORSUNYA::. Simdi sen gidiyorsunya.. herkes sana benzeyecek.. Bahce kapisindan sizilan.. aralik kalmis neresi varsa hayatimin.. Bünyede bastirilmamis.. ne kadar isyan varsa orda.. Daha asitli bir yanlizlik icin.. dilek tutuyorum sarkilara Siradaki benim sansima diyorum.. Haberler basliyor birden.. Benden hazin bir bicimde bahseden.. Kumsalalrin istenmeyen.. Kac kum tanesi varsa,önde gideniyim Her tazyikli alkista.. zayi makaminda bestelenmis yazilar kaldi avluda.. Gitme diye yalanbile söyler..yerini söylerim ne saklamissam Kal diye.. Bu yazi serin tutalim diye ciplak tenlerde gece yarisi tatli bir sogukluk olsun diye.. Her sevisme aramizdaki her üryan gelisme.. Hem gidenedir bu sehir hem gelecek olana.. Oda biraz oyalanip gider nasil olsa.. Hep haberler basliyacak biliyorum Hangi sarkiyi secsem sansima.. Simdi sifa niyetine giriyorum sulara.. Mavisine degil denizin sade tuzuna. SIMDI SEN GIDIYORSUNYA.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 2 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 2 Misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Şiirler Duyguların Yazıya Dökülmüş Halidir | _DuMaN_58 | Aşk şiirleri | 1 | 13.08.2009 16:46 |
Gökhan Doğan'dan Şiirler | dede58 | Şiirler | 0 | 08.07.2008 14:05 |
PEÇETEMDEKİ ŞİİRLER | krmseremet | Arşiv | 7 | 02.04.2008 15:19 |
Sivaslilar.Net' te en uzun forum ve en beğendiğiniz forumlar hangileri????? | serkanka58 | Arşiv | 5 | 07.03.2008 12:58 |
EN BEĞENDİĞİNİZ REKLAM | puar | Arşiv | 9 | 02.02.2008 11:23 |