|
|||||||
| SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
| Anketler Burada anketleri bulabilirsiniz |

| Anketimiz: "Kürt Açılmı" Nedir? | |||
| Kürt açılımını destekliyorum olmalı. |
|
372 | 34,77% |
| Kürt açılmını deseteklemiyorum böyle bir şey gereksiz. |
|
683 | 63,83% |
| Konu hakkında hiç bir fikrim yok |
|
15 | 1,40% |
| Katılımcı sayısı: 1070. Sizin Bu Ankette Oy kullanma Yetkiniz Bulunmuyor | |||
![]() |
|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
|
|
#1 | |
|
Yasaklı
doğan bulut Şuan
Son Aktivite: 03.05.2010 04:13
Tecrübe Puanı: 0
![]() |
Alıntı:
OOOOO DONKİŞOT KARDEŞ HOŞ GELDİN YAHU GÖZÜM YOLLARDA KALDI BE GELDİĞİN HEMEN BELLİ OLDU YAV SENİN ÇOCUKLARIN KENDİ KENDİNEMİ YETİŞİYOR. SENDE BİLİYORSUN DA İLLA MUHALİF OLMAK İSTİYON DOĞRUYA TEŞEKKÜR ETMEK SENİ KÜÇÜLTMEZ KORKMA |
|
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() LaEdri Şuan
Tecrübe Puanı: 1339
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Alıntı:
Elimin altında onlarca çocuk var ve bana ciddi manada bağlılar.Ne dersem yapıyorlar.Ve belki de benim onlardan yapmalarını istediğim,o yönde eğittiğim şeyler,onların analarının onlara öğrettiği şeylerden çok farklı,zıt yönde.Kim bilir? ![]()
|
|
|
|
#3 | |
|
Yasaklı
doğan bulut Şuan
Son Aktivite: 03.05.2010 04:13
Tecrübe Puanı: 0
![]() |
Alıntı:
NİYE ALINDINKİ YEL DEĞİRMENLERİNE SALDIRAN BİRTEK DONKİŞOT VAR SENDE YELDEĞİRMENİNE HUCUM ETTİĞİN İÇİN DONKİŞOT DEDİM ALINACAK BİR DURUM YOK KÖTÜ BİR MAKSATLADA SÖYLENMİŞ BİR KELİME DEĞİL. |
|
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Klimasuyu Şuan
Tecrübe Puanı: 1485
![]() |
Alıntı:
Bizim karakolda Ağrı'lı bir asker vardı, malum karokolda asker sayısı az olduğu için herkes birbirleriyle sıkı arkadaş oluyor aile gibi oluyosunuz orda artık, neyse izinden gelmiştik 2-3 arkadaş sohbet ediyoruz bu Ağrı'lı çocukta var işte izinleri falan anlatıyoruz birbirimize, bu Ağrı'lı asker ne dese beğenirsin yaşlı birisi bu askere demiş ki; "çatışma çıkarsa havaya doğru ateş et onlar anlar seninde onlardan olduğunu sana ateş etmezler" ..![]() Ve gelelim en can alıcı noktaya Bizim Sivas'taki yaşlı dedelerimizin bana dedikleri de aynen şöyle "Yavrum bah çatışmada ey gözle ey nişan al tam anlılarının çatını gözle de at, ordunun mermisini boşa atma vs..." Bilmem bişeyler anlatabildim mi..? ![]() |
|
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Usta Yiğido
Alıntı:
|
|
|
|
#6 | |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Klimasuyu Şuan
Tecrübe Puanı: 1485
![]() |
Alıntı:
Ha benim fikrimi soracak olursanız ben doğuya gitmek istiyordum bir sürü form falanda doldurduk benim gibi düşünen bazı arkadaşlarla ama bilgisayarda kurra ile dağıtıldığını söylediler bize.. Benim istediğim oldu oraya gidince de itiraf etmek gerekirse kendime çok kızdığım dönemler oldu.. Orda işler bambaşka hocam burdan göründüğünden kat kat daha zor şartlar ...Bu arada Kıbrıslı ben de Pülümür'deydim sizin bu arkadaşınızı şimdi merak ettim.. ![]() |
|
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() kolsuz_kerim Şuan
Son Aktivite: 06.03.2012 22:13
Tecrübe Puanı: 828
![]() |
Alıntı:
|
|
|
|
#8 | |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kibrisli Şuan
Son Aktivite: 15.04.2015 04:22
Tecrübe Puanı: 1241
![]() ![]() ![]() ![]() |
Alıntı:
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kibrisli Şuan
Son Aktivite: 15.04.2015 04:22
Tecrübe Puanı: 1241
![]() ![]() ![]() ![]() |
Alıntı:
Komutan çağırmış bizimkisini neden diye sorunca bizimkisi anlatmış, sonra çık evladım demiş... Gerisi malum...Kimse genelleme yapıp Kürtlerin hepsine PKK'lı diyemez... Ana baba en büyük etken ama bu işlerde en önemlisi arkadaştır... Benim Kürt çok arkadaşım var, aynı ana babadan olan birisi Kemalistken diğeri, sempatizan... Genelleme yanlış ama bazı arkadaşların dediği gibi de genelleme yapmak yanlış.... Hangi ana çocuğunun dağa çıkmasını istiyor... E o fotoğrafta gördüğün anaların kendisi MİLİTAN oğlunun dağa çıkmasını istemiyor mu sanıorsun? Dağlıca baskını sırasında dayı oğlum yan karakoldaydı, onların karakolda basıldı ve kuzenime roket attılar.. .Yani kurşun sıkmak felan değil roket attılar... ALLAH İNŞALLAH BENA DA DOĞU DA ASKER OLMAYI NASİP EDER diyorum ve ekliyorum, sitedeki arkadaşları, ya da bazı Türkleri ırkçılıkla suçlayan arkadaşlar Kürtlerin büyük bir çoğunluğunun ırkçı olduğunun farkında değiller mi? Ayrıca büyük bir ayrım var ırkçılıkla suçlanan Türk arkadaşların Laz, çerkez, Boşnak vs. bir sorunu yok, sorunları ülkeye baş kaldıranlarla yani teröristle, ırkçı olsalardı, Laza da saldırılardı Boşnağada ama PKK öyle değil... Saygılar...
|
|
|
|
|
#10 |
|
Usta Yiğido
Abi dilekçeni verirsin Doğu'da,Hakkari'de Şırnak'ta karakollarda er olarak 15 ay askerlik yapmak istiyorum dersin,göndeiriler büyük ihtimalle.Biz de sana hayırlı teskereler dileriz!
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|