![]() |
#1241 |
Navigator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kardelencicegi Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 27.10.2008
Tecrübe Puanı: 5482
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Umut Hazan Eylül .. Karanlık uzak yol Kanlı Geçen geceler sonrası Affedilmez tutkular… Layıkıyla yaşanır mı sensizlik? Hüzün bulutlar Hüzün dalga Eylüldür gözlerin adı Eylüldür kapılıp giden tutku Zaman umarsızca, Sessiz Sessiz bakar bahçelere Anılır gözlerin, Anılır Eylül dudakların Sararan gözlerinde Umut… Hazan… Eylül.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1242 |
Navigator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kardelencicegi Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 27.10.2008
Tecrübe Puanı: 5482
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] MEVSİM HAZAN OLUNCA Aylardan eylül olunca Toprakta kışa hazırlık yapan karınca Mevsim hazan olunca Ölüme hazır olan dökülmeyi bekleyen yapraklar... Rüzgar esintisi ile dökülür yapraklar bir bir Hayatla son bağını koparır Toprağa karışır yapraklar Rüzgarla birlikte bilinmeyen yöne doğru savrular... Ormanlar içinde güzel bir dere Hadi birtanem seril benimle çimenlere Suyun sesini suya düşen yaprakları dinle Sevdiğinle düşüncelere dalıyorsun ebediyete... Mevsim hazan olunca düşünceler zirvede Bütün yaşadıkların film şeridi gibi perdede Su sesi kuş sesi sevdiğinin nefesi Beni benden alıp götürüyor gittiğin yer neresi? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1243 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() yiğidoturan Şuan
![]() Son Aktivite: 28.07.2014 12:58
Tecrübe Puanı: 1064
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bu sabah yine sensiz günaydın dedim henüz doğmamış olan güne. Güneşin doğuşunu izledim sensizliğe kahrederek yine. Umutlarımı,hayallerimi anlattım sana... Sevdiğin şarkıları söylemek istedim... [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Gözlerine bakmak ve doyasıya "SENİ SEVİYORUM" demek istedim. İpek saçlarında dolaştırmak istedim ellerimi. Ay parçası teninin kokusunu tüm benliğimde hissetmek istedim. Sınırsızca yaşamak istedim seni... [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] İstedim ki sınırsızca yaşayalım birbirimizi... Senden sonrası olmasın istedim. Tıpkı senden öncesinin artık umrumda olmadığı gibi... Artık sen vardın hayatımda. Umrumda değildi dünya... [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Gözlerinde gördüğüm o farklı parıltı benim olsun istedim. Seni istedim en umutsuz hayallerime. Dudaklarını istedim... Dudaklarım bedeninin kölesi olsun ver heryerini sınırsızca dolaşsın istedim. Seninle dans etmek istedim. Saatlerce dans etmek. Kulağına en güzel aşk sözlerini fısıldamak istedim... [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Ben sevdiğim zaman bunu göstermeden yaşayamam. Ellerini tutmalıyım ve onların sıcaklığını hissetmeliyim. Ellerimi vücuduna bırakmalıyım. Ulaşılmaz olmamalısın;ulaşmalıyım. Seni yaşamalıyım... Ama... AMA SEN YANIMDA OLMALISIN... Sen olmayınca olmuyor.Sabahlar ışık saçmıyor. Yaşadığın yerler nasıl bilmiyorum. Ama sen şunu bil ben sensiz yaşamiıyorum .Gel de can ver canıma... [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Gel ve benim ol... Hadi gel ve "İŞTE SENİNİM" diye fısılda. Bir sabah uyandığımda sen ol yanımda... Yeter ki gel bana... [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
![]() |
#1244 |
Usta Yiğido
Sensizlikte, kah geceler üzerime yürüdü, kah ayazlar zorladı kapılarımı… Ama her zorlukta gözlerine sığındım, her solukta ismini haykırdım. Yalnızlığınla savaştım durdum. Belki de en gururlu savaştı benimkisi. Silahım yoktu; Sadece seni seven yüreğimdi savaşan. Kazanan hep hasretin olsa da ben seni " sensizlikte " bile yaşatandım… Rüzgarlarla savruldum karanlıklara, düştüm hasret çukurlarına, ezildi gözlerimde büyüttüğüm çiçekler. Pes etmeden, çocuksu düşlerime yenilerini ektim. Sensizlikte kör kuyulara itildim. Yaralarımı gözlerindeki ışıkla sardım. Yüreğimi söktü arsız yalnızlıklar. Yıkılacak gibi oldum, seni beklediğim sokaklarda. Ama pes etmeden, her zorluğa senin sevdanla karşı durdum. Ayrılık tepelerine tırmanırken yüreğim, hep baharımsı nefesini soludum… Heybeme erimez karları, Yüreğime" sevda bilmez" ayazları doldursalar da, Vazgeçmedim senden …yüreğinden… Azmettim kazandım sevdamı, davacı olmadım hüzünden, kederden. Uzaklarda olsan bile, bir nefes alışını bahar bildim ömrümde, bir gülüşünü mutluluk addettim yüreğimde. Seni severken hic durmadım, hep sana, sevdana yaşadım. İlaç bilmez acıların için, siper ettim gögsümü, fakir ömrümü. Üzülmedim seninleyken, hep mutluluk bildim gülüşünü. Aldırmadım, karanlık gecelere. Üşüdüğümde, bir yorgan misali gülen gözlerine sarılıp, Mutluluklarına uzandım. Yanında aldığım solukları, hep kâr saydım mutluluk envanterine. Kalem olup gözyaşlarımı akıttım, ağladım, hasretinle ıslandım ama yüreğimde hep seni yaşattım. Yalnızlığınla savaşıp, Seni " sensizlikte " yaşatan Bir fakir yürek oldum ömrümde. Bir gözyaşı bile düşmedi hüznümde. Neden diye sorma, Gözlerimden düşen her gözyaşı sana idi, ölümsüz sevdana idi… Şimdilerde, Sen, bende yokken bile Seni ölümüne sevmekle meşgulüm. Olur da acıların sararsa yüreğini, Karanlıklar boğarsa düşlerini Bir nefesini ver ne olur, Yüreğimi siper eder bu can sana..
![]() |
#1245 |
Usta Yiğido
Sahipsiz bir uçuruma düştü gözlerim Aşkın yalnızlığına vurdum gecemi Yine havada kan kokusu var. Yine hüzün firarında yüreğim… Uçurumlar özgürü bir failin günlüğünden düşüyorum. Ve sayfa sayfa ölüyorum, Sana yazılmış tozlu bir romanda Beni ihbar ediyorsun ayrılığa, Ayrılıksa kan kusturuyor,kelepçeli yalnızlığıma… Kinim yeşeriyor sarı sayfalarda Sisli bir kabus oluyorum. Çatlayan bileklerim seni arıyor, dilim susuyor yine. Olumsuz bir kent düşüyor yastığıma Sen ölüm oluyorsun beynimin labirentlerinde. Alnımda bir kavga duruyor ,kaşlarım ayrılığa çatılı, Ben seni tüketiyorum ateş çemberi yaşamalarımda. Ve tükenmişlik oluyorum ömrümün geri kalanında. İçimde ölüyor bu şehrin insanları, Ben yalın ayak kor taşıyorum kara kışlara. Soğuğum sen ,gecem sen, yangınım sen … Bir avuç kül savruluyor uzaklara, Gözlerimde kan sonbahar kokularında. Her hücremde bin intihar büyüyor. Ve sen can çekişiyorsun kuytularımda. Bense kayboluyorum… Yine havada kan kokusu var. Seni çekilmiş bir yürekte senden geriye Kocaman bir ayrılık var…. Şimdi her adımda düşüyorum, Tuzağına takılıyor yüreğimin kenarı,uzaklara göçüyorum. Yollara vuruyor zaman , uzadıkça uzuyor. Mevsim tükeniyor içimde,yağmurlar ıslatıyor gözlerimi. Hayır hayır ağlamıyorum, Ayrılık kaçtı gözüme, belki ondan bu yaşlar…
![]() |
#1246 |
Usta Yiğido
Bir vazgeçiş öyküsü bu ... Dinle! Sevdiğim ... Canını canıma kattığım senden, Uğrunda herşeyi hiç yapabileceğim senden , Vazgeçiyorum ... Cam kırıklarıyla dolu bir yolda, yalınayak yürümek gibi yokluğuna alışmak Tam acıya direniyorum derken , Batan her yeni parçayla sımsıkı sardığın o yaraların bir daha asla yaralanmam derken Tekrar tekrar kanaması gibi ... İnsanın canının acıması - yani ... Ne derin bir anlam bu, gerçekten bilene ... Canım acıyor- ........ Hiç aklımda yokken, tüm zihnimi zorlarken sadece sensiz anıları düşünmeye Sen dolu anlara gömülmek Ve medet ummak özlemime çare olsun diye dalgın bakışlarımda gördüklerimden Her nakaratta daha da perişan bir yenilgi demek ... Anlamların benliğime yükledigi gerçekler çok ağır artık ! Varlığımı zorlayan bu oyundan yoruldum ! Seni özlemekten .. Yokken varsaymaktan .. Esirin olmaktan .. Hayal etmekten .. Yasanmamış saymaktan .. Var gibi görmekten .. Yok gibi yaşamaktan .. Yoruldum !!! Öyle bir labirent ki bu, bilmeden kendimi içine hapsettiğim ,,, Bulduğum bütün çıkışlar sana yeniden başlamama sebep aslında .. Ve kalemi hiç kaldırmadan yerinden, başladığım tüm başlangıçlar artık sahte ! Tüm bu sahtelikler icinde , gerçek olduğuna inandığım sevgim vardı hep kar kalan yanıma ,, Artık o bile zararda!!! İskontolu bir taktik uyguladığım ,,, Ve Alış fiyatına satılık artık herşey hanemde ... Bir vazgeçiş öyküsü bu ... Dinle! Sevdiğim ... Yokken varettiğim , Olmayan varlığı ile kendimi büyülediğim , Haddinden abartılı önemsediğim , Büyüttükçe büyüklüğünden korktuğum bu sevginin sahibi senden ... Vazgeçiyorum ! Gerçek bildiğim hissettiğim için inandığım inandığım için doğru saydığım herşeyden .. Beni ben yapan duygularımdan .. Seni benim sayan bütün düşüncelerimden .. Bir çırpıda hemen ... Vazgeçiyorum !!! Öyle kendinden emin bir geçis ki bu , Tek bir zerre bile sen barındırmayan içine , İçimde öyle rahat, hiç tereddütsüz bir biçimde ! Zaman şimdiki zaman ... Ve Sen artık Benim geçmişte kalan yaram ......
![]() |
#1247 |
Usta Yiğido
Gözlerinde seyrettim aşkın en güzelini, Gözlerinde seyrettim aşkın en güzelini, Sevdâyı yudum yudum dudaklarından içtim. Sesinden dinliyorum, aşkın en ezelini, Bir ömür beklemişim, sonunda seni seçtim. Göğsüne yaslanıp da dinledim sözlerini, Seyrettim kahverengi, aşk dolu gözlerini, Arayıp usul usul her yerde izlerini, Sevgi anahtarıyla, aşk kapısını açtım. Öptüm pembe gülleri, gece hülyâlarımda, Savruldum bulutlara, senli rüyâlarımda. Sadece sen dolusun kader sayfalarımda, Gözlerinde eriyip, bittim, kendimden geçtim.
![]() |
#1248 |
Usta Yiğido
![]() ARKADASIM CAN DOSTUM
SESSIZ SUSKUN BIR YÜREK KALAN GERIDE SENSIZLIGI BILE SEVDIM SENSIZLIGIN ICINDE BILE SEN VARDIN GECELERI GÖZYASLARIM YALNIZLIGIMI SILDILER ARKADASIM CAN DOSTUM YÜREGIMI AHH BIR GÖREBILSEYDIN SEVGIMDEN SÜPHE ETMEZDIN DOSTLUGUMUZU BILE BIR ÖFKEYE MAHKUM ETTIK AYRILIK UNUTANLAR ICINDIR UNUTMAYI DENEMEDIM BILE SENDEN BIR ISTEGIM OLACAK; SEVDIGINLE BIR ÖMÜR MUTLU OL ARKADASIM CAN DOSTUM BAKMASINI BILSEYDIN DOSTTAN ÖTEYDIM ZARARI DOSTLARIMA DEGIL; ACI CEKECEGIMI BILE BILE KENDIME VERIMI ANLADIN MI BENI? ARKADASIM CANDOSTUM BIR SON ISTEGIM DAHA VAR CANDOSTUM BENI UNUTMA...!!! BEDENINDEN SAGLIK, YÜREGINDEN IMAN, YÜZÜNDE GÜLÜCÜK EKSIK OLMASIN. SENI SEVIYORUM
![]() |
#1249 |
Usta Yiğido
![]() KADER DIYELIM GITSIN
KESKE SEN DOGRU OLSAYDIN DA BEN YALANCI CIKSAYDIM AYNI MASALI IKI KEZ DINLEMISKEN ÜCÜNCÜ KEZ DINLERMIYDIM KADERIM VURMUSKEN KESKE BI VURANDA SEN OLMASAYDIN FIRTINAYI KASIRGAYA DÖNÜSTÜRMESEYDIN BEN AGLARKEN SEN GÜLMESEYDIN YANIMDAYKEN BILE ÖZLERKEN SÖYLENEN SÖZLER UNUTULABILIR MIYDI? GECEN ZAMAN GERI DÖNER MIYDI? GIDEN BENSEM TEKRAR GELIR MIYDIM? YINE DE SUNU BIL KI VEFASIZ SEVDAM TERTEMIZ; YALANSIZ; YÜREKTENDI SIMDI GIDEBILIRSIN ISTEDIGIN YERE $EN KAHKAHALARINI ATABILIRSINBIR BIR GÜN GELECEK ÖLDÜGÜNÜ DUYACAGIM BILIYOR MUSUN ÜZÜLMIYECEGIM BEN HER GÜN ÖLÜRKEN; SEN BIR KEZ ÖLMÜSSÜN COK MU? BEN SENDE;SEVERKEN AGLATMAYI,ALDATMAYI ÖGRENDIM YANINDAKINI SEVMEK DAHA KOLAYDI UZAKDAKINI YANINDA HISSEDEMEZDIN SACMALAMA DERDIN YA; BAKMA SACMALIYORUM YINE ISTE NE KADAR ISYANIM SANA OLSADA SEN HEP MUTLU OLLLLLLLL ISTE SEN BANA YASARKEN ÖLMEYI ÖGRETTIN YA BENDE SANA SEVERKEN CEKIP GITMEYI ÖGRETEYIM CÜNKÜ; HASRET INSANA VERILEBILECEK EN BÜYÜK CEZAAAA´DIR ESTI DE DELI RÜZGAR NE OLDU? BENI VIRANE ETTI ESERKEN TÜM KAPILARI YÜZÜME KAPATTINDA GIDERKEN YÜZÜME KAPATTIGIN KAPILARI;ARALIK BIRAKSANDA BENDEN GIDEN GITMISTI ÖFKEYLE ESTIN BELKIDE;ESERKEN YÜREGIMI DE PARCALADIN PARCALANAN YÜREGIMIN TAMIRI; PARCALANAN BIR BARDAGIN;ESKI HALINE GELMESI KADAR ZORDU NE O ESKI SEN NE DE BEN ESKI O BEN OLABILIRDIK
![]() |
#1250 |
Usta Yiğido
![]() Sevdalım Menim
![]() Sen meni sev, men seni sevem.. Sen menin için yan.. Men senin için yanim duduşam.. Glasik eşk neyse onu yaşayah.. Ya da sevme haberin olmasın.. Men sana sevdalanıp dolaşam.. Platonik eşk neyse onu yaşayah.. Sevdada oturah, yiyah içah.. Elele olah, gan kusah.. Tombilik eşk neyse onu yaşayah.. İstersen sevdadan kendimi kesim.. Sağımı solumu doğrayım biçim.. Psikopatik eşk neyse onu yaşayah.. Eyle sevek ki gara sevda olah.. Araplara benzeyen gapgara olah.. Gara eşk neyse onu yaşayah.. Yalan söylemeyeh hep doğru diyah.. Beraber oturah beraber yiyah.. Realist eşk neyse onu yaşayah.. Birbirimize türkü söyleyah, mizildiyah.. El ele tarlalarda, bostanlarda gezah.. Romantik eşk neyse onu yaşayah.. Kediyi, gudiği sen diye sevim.. Sen de horozi, guligi men diye sev.. Sembolik eşk neyse onu yaşayah.. El ele tutuşip kendimizi elehtriga verah.. Zangir zangir tityeyah, ölmeyah.. Elektronik eşk neyse onu yaşayah.. Ahırlarda, komlarda buluşah.. Tezek agalahlarinin dibinde oturah.. Otantik eşk neyse onu yaşayah.. _________________
![]() |
Konuyu Toplam 2 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 2 Misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Şiirler Duyguların Yazıya Dökülmüş Halidir | _DuMaN_58 | Aşk şiirleri | 1 | 13.08.2009 16:46 |
Gökhan Doğan'dan Şiirler | dede58 | Şiirler | 0 | 08.07.2008 14:05 |
PEÇETEMDEKİ ŞİİRLER | krmseremet | Arşiv | 7 | 02.04.2008 15:19 |
Sivaslilar.Net' te en uzun forum ve en beğendiğiniz forumlar hangileri????? | serkanka58 | Arşiv | 5 | 07.03.2008 12:58 |
EN BEĞENDİĞİNİZ REKLAM | puar | Arşiv | 9 | 02.02.2008 11:23 |