![]() |
#1311 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() altuntas58 Şuan
![]() Son Aktivite: 11.10.2012 20:24
Tecrübe Puanı: 4543
![]() |
![]() Boş verdim..
Silinmişken gözümün önünden hatıralar Hatırlatmak isteyen herkesi.. Boş verdim.. Kulaklarımı aşinalığını kaybetmişken Geçmişten gelen seslere Seslerini duyurmaya çalışanlara Kapanmışken gönül kapılarım Tekrar açmaya çalışanlara Sükut isyanı bastırmışken Tekrar isyan bayrağını dalgalandırmaya çalışanlara Dinmişken iç fırtınalarım Yüreğimi rüzgarla savurmaya çalışanlara Tövbe etmişken aşka Tövbemi unutturmaya çalışanlara Kapanmışken gönül yaralarım Tuz basmaya çalışanlara Aklım yüreğime hükmederken Yüreğimin isyanına.. Boş verdim.. Varlığımı unutup Hiçliği seçmişken Var olduğumu hatırlatanlara Çevirmişken etrafımı dört duvar Duvarlarımı yıkmaya çalışanlara Tekil mutluluğumu bozup Çoğul bir mutsuzluğa esir etmeye çalışanlara Boş verdim..
![]() |
#1312 |
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Salim58 Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 11.05.2009
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() YETİM SEVİNÇLİ AŞKIMIZ...
Nasıl da unuttuk, kimsesiz odalarda işte vaktidir kedimizden kopmanın, dediğimiz o sonsuzluk anlarının bizi herkesten ayırdığını ... Nasıl da unuttuk, mutluluktan, hazdan, sevinçten daha çok bizi hayata bağlayan o ıstırap dolu hayaletin, o kara hülyanın bizi herkesten ayırdığını ... Şimdi yetim sevinçli aşkımız büyülenmiş, hayran kendine, şimdi vakitsiz, belki çok geç, kayıtsız kendine... Atıyor tenini, tenindeki ruhu atıyor, Kör ve iradesiz bir şehvetin ateşine .... Cezmi ERSÖZ |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1313 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() bahar5834 Şuan
![]() Son Aktivite: 22.05.2010 23:10
Tecrübe Puanı: 1278
![]() |
![]() [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
![]() |
![]() |
#1314 |
Moderator
![]() PARAMPARÇA
Ağaç bütün Işık bütün Meyve bütün Benim dünyam paramparça. Büyük bir ayna kırılmış Kırılıp yere dökülmüş Kainat içine düşmüş Düşmüş amma paramparça. Yaprak yaprak yapıştırdım Diyar diyar dolaştırdım Bir alevdir tutuşturdum Yandım amma paramparça. Bedri Rahmi EYÜBOĞLU |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1315 |
Navigator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kardelencicegi Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 27.10.2008
Tecrübe Puanı: 5482
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Ben, Beyaz, narin papatyan. Her bir yaprağıma Düşlerimi yazıp sundum sana. Belki gelirsin diye Umutla boy verdim. Her doğan günde Süzülen kartalda bakışlarını gördüm. Avundum.. Deli rüzgarı nefesin diye soludum.. Başımda bekleyen çılgın bulut sendin. Üzerime düşen her damlada hayat buldum. Büyüdüm, üşüdüm de, Sensiz inen gecede Kapattım düş kokan yaprağımı yalnızlıkta. Soluktu yarına hayallerim. Yine de umuda dönük yüzüm Seni bekledim... Ellerini bekledim.. Sararsın diye bekledim.. Bak, zamansız kışa döndü baharım. Doruklarda çetin geçer bu mevsim. Hani tutunacak toprağım da kalmadı sarp kayalıkta. Yıllara meydan okuyan cılız bedenim, Düşüyor, görüyor musun?.. Sadeliğimi gizleyen beyazım soluyor Gelecek misin? Sevdanı yazdığın sayfalarının koynunda Düş kokan Umut kokan Aşk kokan Kurumuş papatyanı saklar mısın? [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] KIR-baç
![]() |
#1316 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() bahar5834 Şuan
![]() Son Aktivite: 22.05.2010 23:10
Tecrübe Puanı: 1278
![]() |
düşünüyorum da beklemesem çikip gelsem ansizin sana avuçlarimda bir demet şiir yüreyimde mahur bır sevdayla bilimiyorum fakat hangi zaman hangi mevsim...
![]() |
![]() |
#1317 |
Moderator
![]() Taştın Yine Deli Gönül
Taştın yine deli gönül Sular gibi çağlar mısın? Aktın yine kanlı yaşım Yollarımı bağlar mısın Nidem elim ermez yâre Bulunmaz derdime çâre Oldum ilimden avâre Beni burda eğler misin Yavu kıldım ben yoldaşı Unulmaz bağrımın yaşı Gözlerimin kanlı yaşı Irmak olup çağlar mısın Ben toprak oldum yoluna Sen aşurı gözetirsin Şu karşıma göğüs geren Taş bağırlı dağlar mısın Harami gibi yoluma Arkurı inen karlı dağ Ben yârimden ayrı düştüm Sen yolumu bağlar mısın Karlı dağların başında Salkım salkım olan bulut Saçın çözüp benim gibi Yaşın yaşın ağlar mısın Esridi Yunus'un canı Yoldaşım illerim kanı Yunus düşte gördü seni Sayru mısın sağlar mısın
![]() |
#1318 |
Usta Yiğido
![]() |
![]() Acılar Denizi
Ben acılar denizinde boğuldum İşitmem vapur düdüklerini, martı çığlıklarını Dalgalar her gün bir başka kıyıya atar beni Duyarım yosunların benim için ağladıklarını Ölüyüm çoktan, bir baksana gözlerime Gör, içindeki o kanlı cam kırıklarını bu ne karanlık, bu ne zindan gece böyle Bütün gemiller söndürmüş ışıklarını Ben acılar denizi olmuşum, yaklaşma Sularım tuzlu, sularım zehir zemberek Baksana; herkes içime dökmüş artıklarını bu karanlık bitse artık, bir ay doğsa Bir deli rüzgar çıksa; alıp götürse Yılların içimde bıraktıklarını... Ümit Yaşar Oğuzcan
![]() |
#1319 |
Moderator
![]() Baba Sevgisi
Nazarımdaki en adaletli baba sensin Evimiz ve ailemizin orta direği sensin Dünyaya geliş vesilemden biri sensin Sanki dünyada en güçlü erkek sensin Ah yemeyip yedirdin, giymeyip giydirdin Her halinle bize kendini ne çok sevdirdin Helal kazancınla, hep bizim kanımızdasın Gösterdiğin sevgi/şefkatinle canımızdasın Her akşam sarılıp da kollarında uyusam Gözümü açtığımda hep yanımda bulsam Seninle övünüp, mutluluklara gark olsam Ne fark ederdi, gözünde hep baka kalsam Bebekliğimin nasıl geçtiğini bilemiyorum Belleğimdeki albümümde çok mutluydum Az zamanda seninle çok mutluluk yaşadım Birlikteyken vaktin nasıl geçtiğine şaşardım Sırtın ter, elin ayağın, nasır olsa, çalışırsın Gece gündüz demez karınca gibi çalışırsın Kendinden ziyade, hep bizim için çalışırsın Aile ve obamızı kem nazarlardan korursun Bize yedirdiğin her helal lokma sadakadır Bize gösterdiğin her güler yüz sadakandır Baba bize giydirdiğin her elbise zekatındır Bize öğrettiğin her müspet ilim sevabındır Keşke, biraz daha yaşayıp da dede olsaydın Ben oğul, sen de torun sevgisine doysaydın Ben senin sen de torunun elinden tutsaydın Ne olurdu, hayatta torun sevgisini tatsaydın Senin dünyada yapacağın daha çok şey vardı Benim de sana soracağım daha çok şey vardı Senden, öğreneceğim daha çook şeyler vardı Beraber yapacağımız daha çok işlerimiz vardı
![]() |
#1320 |
Usta Yiğido
![]() |
![]() Acı Bahar
şurada burada sıkılmış limon kesikleri paslanmaya bırakılmış demir çubuklar tertemiz kaynaklara atıksu tarifesi taze sürgünlerin ince boyunlarında ağır kementler henüz sıcaklığı soğumamış körpe cesetler karanlıklar ortasında bir ışık adası gibi talancıların gözünden nasılsa kaçmış çimenler birkaç tomurcuk üç-beş yeşil yaprak ıslak bir kağıt gibi yırtıp atmış kentin dokusunu acımasız kasırgalar arıtmıyor sabun çıkartmıyor sular giysilerden yalnızlığın kokusunu aşk mevsimi değil miydi bahar elele tutuşmaktan korkan ürkek ceylanlar hani nerede eşlerine kur yapan kumrular kuş cıvıltılarına hasret kulaklar denizler denli derin içezikliği geleceksen sekizinci günde gel sevgilim burada haftanın yedi gününde de aşka geçit vermiyor yağmurlar yalnızca bir ad yaraşabilir bu mevsime: “acı bahar” Mustafa Yıldız
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Şiirler Duyguların Yazıya Dökülmüş Halidir | _DuMaN_58 | Aşk şiirleri | 1 | 13.08.2009 16:46 |
Gökhan Doğan'dan Şiirler | dede58 | Şiirler | 0 | 08.07.2008 14:05 |
PEÇETEMDEKİ ŞİİRLER | krmseremet | Arşiv | 7 | 02.04.2008 15:19 |
Sivaslilar.Net' te en uzun forum ve en beğendiğiniz forumlar hangileri????? | serkanka58 | Arşiv | 5 | 07.03.2008 12:58 |
EN BEĞENDİĞİNİZ REKLAM | puar | Arşiv | 9 | 02.02.2008 11:23 |