|
|
|
|
#1 |
|
Navigator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kardelencicegi Şuan
Tecrübe Puanı: 5518
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] OLMAZ Yüzükte baska isim Yürekte baska isim olmaz Sevdigimi istesende Unutmak olmaz Dudaginda baska isim Yaninda baska isim olmaz Elinden tuttugun baska isim Rüyalarinda ki baska isim olmaz Sevdayin umutlarinda baska isim Yanindaki baska isim olmaz Hayati beraber paylastigin Hayallerinde yasattigin baska isim olmaz.... Yazan Kardelencicegi............!
|
|
|
#2 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() altuntas58 Şuan
Son Aktivite: 11.10.2012 20:24
Tecrübe Puanı: 4579
![]() |
HASRET –
Denize dönmek istiyorum! Mavi aynasında suların: boy verip görünmek istiyorum! Denize dönmek istiyorum. Gemiler gider aydın ufuklara gemiler gider! Gergin beyaz yelkenleri doldurmaz keder. Elbet ömrüm gemilerde bir gün olsun nöbete yeter. Ve madem ki bir gün ölüm mukadder; Ben sularda batan bir ışık gibi sularda sönmek istiyorum! Denize dönmek istiyorum! Denize dönmek istiyorum!
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar altuntas58'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#3 |
|
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Salim58 Şuan
Tecrübe Puanı: 10
GÖNLÜMDEKİ GURBET
Dost ülkeler duman duman önümde Dağların alnında gurbet yazılı Gövgöcekler firez oldu gönlümde Çamların dalında gurbet yazılı Ilgıt ılgıt yeller eser ovadan Kuşlar tüm tedirgin kalkar yuvadan Özümüz gövünür yanık havadan Sazların telinde gurbet yazılı Gene yanar oldu bağrımın başı, Nasıl söner bu sevginin ateşi? Oğuzlar soyunun savaş yoldaşı Atların nalında gurbet yazılı Bir canım olsa da yurt için versem Ufka nakış nakış kanımı sersem Kalk gardaş sılaya gidelim desem ÖTÜKEN yolunda gurbet yazılı
|
|
|
#4 |
|
Navigator
Annem
Kücüklügümüzden beri tanimadik seni Hep duyduk, özlem ile hasretini Ne yüzünü görebildik ne hayalini Hep icimizde yasattik sensizligi Su dünyada hep yalniz hissettik kendimizi Basi bos asi bir rüzgarlara benzettik sensiz hayatimizi Senin yoklugun icimzide inceden kor bir sizi Nicin sensiz koydun kardesimle ikimizi Annem sen olmayinca kimse oksamadi sevgiyle sacimizi Sensiz icimize akittik hep aci gözyaslarimizi Sensiziz biz yapayalniziz ANNEM. Yazan: Kardelencicegi. [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...][Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...][Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...][Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
|
|
|
#5 |
|
Navigator
GELİR [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Pervane dediğin, çerağa gelir; Sular, kıvrım kıvrım, ırmağa gelir. [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Bülbül kovuldu mu dil bahçesinden, Gak gak, karga; vak vak, kurbağa gelir. [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] O yön ki, ezelle ebed arası; Ne sola kıvrılır, ne sağa gelir. [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Gam çekme, böyle gitmez bu devran, Nihayet sonuncu durağa gelir. [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Hasretle beklenen gelir mutlaka; Sultan fikir, şanlı otağa gelir. [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Yırtılır güneşin kapkara zarı, Dünyamız yepyeni bir çağa gelir. [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Füzeler kağnıya döner ve nöbet, Işıktan da hızlı Burağa gelir. [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Gökyüzü, yeryüzü, helâlleşirler, Nur, kaçtığı yerden toprağa gelir. [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Birleşir, kupkuru dalla yanık kök, Yemyeşil bir ışık, yaprağa gelir. [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Kal'anın burcunda çakar işaret; Millet, dalga dalga bayrağa gelir. [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Necip Fazıl KISAKÜREK
|
|
|
#6 |
|
Navigator
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Sen Bilmiyorsun İşte, yüreğimin ta şurasında, Seni saklıyorum, sen bilmiyorsun… Hasret bağı, çiçek çiçek açanda, Seni kokluyorum, sen bilmiyorsun… Uzak diyarlarda sürgün her gece, Garibin düşleri yorgun her gece, Gönül hamalıma, her gün, her gece Seni yüklüyorum, sen bilmiyorsun… Sorma, gamın, derdin bize kastı ne? Yazık, yine veren dostu dostuna, Sevincin, vuslatın, aşkın üstüne Seni ekliyorum, sen bilmiyorsun… İncinen gönlümü alırsın diye; Belki kadir, kıymet bilirsin diye; Ummadık bir anda gelirsin diye, Seni bekliyorum, sen bilmiyorsun…
|
|
|
#7 |
|
Navigator
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Sen Bilmiyorsun İşte, yüreğimin ta şurasında, Seni saklıyorum, sen bilmiyorsun… Hasret bağı, çiçek çiçek açanda, Seni kokluyorum, sen bilmiyorsun… Uzak diyarlarda sürgün her gece, Garibin düşleri yorgun her gece, Gönül hamalıma, her gün, her gece Seni yüklüyorum, sen bilmiyorsun… Sorma, gamın, derdin bize kastı ne? Yazık, yine veren dostu dostuna, Sevincin, vuslatın, aşkın üstüne Seni ekliyorum, sen bilmiyorsun… İncinen gönlümü alırsın diye; Belki kadir, kıymet bilirsin diye; Ummadık bir anda gelirsin diye, Seni bekliyorum, sen bilmiyorsun…
|
|
|
#8 |
|
Moderator
Dostluk
-------------------------------------------------------------------------------- Dost dediğin yaren ile yoldaştır Belki arkadaştır belki kardeştir Belki ana baba belki de eştir Dostluk öyle kolay kurulmuyor ki Dostluk yaren ile gönül bağıdır Dostluk duyguların olgun çağıdır Dostluk bir yemeğin belki yağıdır Dostluk öyle kolay kurulmuyor ki Dostluk para ile alıp satılmaz Elinin tersiyle hemen itilmez Dostluk bozulursa rahat yatılmaz Dostluk öyle kolay kurulmuyor ki Dost olmak özüyle belki barışmak Sevgiyle güvenle aşkla karışmak Kendine güvenmek belki konuşmak Dostluk öyle kolay kurulmuyor ki Elemde kederde güzel şeylerde Dağlarda şehir de belki köylerde Yaşamın sürdüğü her türlü yerde Dostun olmaz ise yaşanmıyor ki Dostların yanında rahat edersin Çok rahat konuşur her şeyi dersin Dostluk çok önemli sen de bilirsin Dostluk öyle kolay kurulmuyor ki Erol Duran
|
|
|
#9 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() HaZaN Şuan
Son Aktivite: 14.05.2013 14:36
Tecrübe Puanı: 2343
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
|
|
|
|
#10 |
|
Moderator
Acı Bahar
şurada burada sıkılmış limon kesikleri paslanmaya bırakılmış demir çubuklar tertemiz kaynaklara atıksu tarifesi taze sürgünlerin ince boyunlarında ağır kementler henüz sıcaklığı soğumamış körpe cesetler karanlıklar ortasında bir ışık adası gibi talancıların gözünden nasılsa kaçmış çimenler birkaç tomurcuk üç-beş yeşil yaprak ıslak bir kağıt gibi yırtıp atmış kentin dokusunu acımasız kasırgalar arıtmıyor sabun çıkartmıyor sular giysilerden yalnızlığın kokusunu aşk mevsimi değil miydi bahar elele tutuşmaktan korkan ürkek ceylanlar hani nerede eşlerine kur yapan kumrular kuş cıvıltılarına hasret kulaklar denizler denli derin içezikliği geleceksen sekizinci günde gel sevgilim burada haftanın yedi gününde de aşka geçit vermiyor yağmurlar yalnızca bir ad yaraşabilir bu mevsime: “acı bahar” Mustafa Yıldız
|
![]() |
| Konuyu Toplam 6 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 6 Misafir) | |
|
|