|
|||||||
| SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
| Anketler Burada anketleri bulabilirsiniz |

| Anketimiz: "Kürt Açılmı" Nedir? | |||
| Kürt açılımını destekliyorum olmalı. |
|
372 | 34,77% |
| Kürt açılmını deseteklemiyorum böyle bir şey gereksiz. |
|
683 | 63,83% |
| Konu hakkında hiç bir fikrim yok |
|
15 | 1,40% |
| Katılımcı sayısı: 1070. Sizin Bu Ankette Oy kullanma Yetkiniz Bulunmuyor | |||
![]() |
|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
|
|
#1 | |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() bilgin_58 Şuan
Son Aktivite: 16.06.2019 12:06
Tecrübe Puanı: 727
![]() |
Alıntı:
Maalesef çok yazık, çok yazık, Savunanlar kına yaksınlar
|
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar bilgin_58'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#2 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Siyahnur Şuan
Son Aktivite: 15.09.2013 00:22
Tecrübe Puanı: 834
![]() ![]() |
Bizim hayalimiz vatanimizin üzerinde kan degil kardeslik günesinin isiklari süzülsün!O dar kafaniza göre sehit haberlerine "kina yaksinlar" diyemezsiniz! Bu sehitler,dagdaki pkk lilarin elinde silah var diye ölmedimi ? Bi taraftan "sehit sehit" diye aglicaksin diger taraftan silahlarin birakilmasina karsiyiz, acilima karsiyiz diye aglicaksin ? Cok garip degil mi ?Siz ne istiyorsunuz ? Kan mi bürüdü gözlerinizi anlamiyorum... Silah birakilmazsa sehitlerin gelmeye devam edecegini de mi akliniz almiyor ? Bana cevap verebilirmisiniz ? bence veremezsiniz bunun icin felce ugramamis bir irade lazim gelir...
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar Siyahnur'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#3 | |
|
Usta Yiğido
![]() |
Bu sözü yapılan vatan hainliğine göre söylediğim bir sözdür, daha öncesini okursanız, sizin şahsıma dar kafalı deme bedbahlığına düşmezsiniz!
Çünkü kanımın son damlasına kadar üç beş çapulcuya, uyuşturucu tacirlerine ve kullanıcılarına böyle söylerim, Diğer bir arkadaşım bana sizler istediğiniz kadar olumlu yazın bak dün yine 4 şehit verdik deyince, bende aşağıdaki cümleyi yazdım, sizler ne yazardınız? Oh oh iyi mi oldu derdiniz, o cümle ******** karşı söylenen bir sözdür. Alıntı:
Açık ve net olarak rengini belli et, bizlerde ona göre cevabımızı verelim, Ben Vatanı için canını vermeyi borç bilen birisiyim, vatana yan bakanın gözünü parmağımı sokacak, dağları dar edecek, inlerini başına yıkacak kadar doluyum, sakın bunların üzerinden üzerime gelme, çünkü bu terörden bende canı yananlardan biriyim, İşkembeyi kübradan atması kolay
|
|
|
|
#4 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() LaEdri Şuan
Tecrübe Puanı: 1339
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Açılımdan önceki baskınlar,şehitler neyin meyvesiydi?
|
|
|
#5 |
|
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() h.a.y. Şuan
Son Aktivite: 30.01.2012 23:26
Tecrübe Puanı: 650
![]() |
bu sorunun cevabını alacağını beklemiyorsun değil mi sevgili kerdeşim.. ortada mevye yok 30 yıllık mevye bahçesi var.
cevap gelmez çünkü ezberleri dışında bir cevap gerektiriyor ki buna da cevap gelmez.. ayrıca o ''kına yaksınlar ''tabirini kullanan üyeyi de kınıyorum. şehit cenazesi gelince açılımı savunanlar seviniyor öyle mi? bu kadar mı vicdanınız köreldi.. |
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Usta Yiğido
![]() |
Alıntı:
" İşte açılım, Karakol baskını 4 şehit, 1'i ağır 7 yaralı" diye Buyurun bu durumu savunanlar kına yaksın kelimesini burda kullandım, Eğer sizlerde bunu savunanlardansanız sizlerde kına yakabilirsiniz, Burda Atatürkün bir sözünü demeden yapamayacam " Ya İstiklal, Ya Ölüm" Nedir bu dinsin artık bu anaların babaların gözyaşları, yırtılan hep kürkçü bekirin yakası hesabı, Ölüp giden senin benim gibi gariban vatandaşın çocukları, Hiç duydunuz mu? falanca işadamının, vekilin, bürokratın, oğlu şehit olmuş, Hiç duydunuz mu? Eğer bu sözü benim yazıma itafen yazdıysanız, kınamaktan öte sizi lanetlemek istiyorum, sizin vatan anlayışınızı tekrar gözden geçirip düşünmeniz lazım Ben ki 2 amcasını seferberlikte, 2 amcasını Yemende şehit vermiş birilerinin yiğeni olarak, bu sözü bir şansızlık olarak nitelendiriyorum
|
|
|
|
#7 | |
|
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() h.a.y. Şuan
Son Aktivite: 30.01.2012 23:26
Tecrübe Puanı: 650
![]() |
Alıntı:
evet garibanın fakirin fukaranın çocuğu siz yazmışsınız. bunlar üzerinden mi ''ya istiklal ya ölüm'' sağlayacaksınız. Daha silah tutmasını bilemyen 18 yaşındaki çocuklarla mı yok edeceksiniz terörü. Ben ülkemi çok seviyorum bunu da yargılamak kimsenin haddi değil.ben buna karşıyım tamam mı. Şiddet her zaman şiddti doğurur.Bir kısır döngünün içinde kahramanlık hikayeleri okuyup duruyorsunuz.Yazık değil mi o gencecik çocuklara. o çocukları terör bölgesine göndermek kurdun ağzına savunmasız hayata yeni başlamış bir kuzuyu göndermekten farksızdır. Bu da resmen intihardır. Ben 29 yaşımdayım kendimi bildim bileli terör olayları var. Bu açılımla başlamış bir durum değil ki? |
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() Reform Şuan
Son Aktivite: 28.12.2012 18:33
Tecrübe Puanı: 653
![]() |
Yaşanan bu kadar bariz olaylardan sonra bu halk hala bunu anlayamadımı? Türk Toplumu üzerinde oynanan bu tezgahı göremeyip duymayacağı kadar kör, sağır olamaz.
|
|
|
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar Reform'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#9 |
|
Usta Yiğido
![]() |
Duyduğum bir aneknotu aktarayım sizlere
Çanakkale savası devam ediyor, Biz Türk askerleri bir namaz vakti gelmiş, içlerinden güzel sesli birisi ezan okuyor, ama ne okuma gerçekten insanı mest ediyor, okuyuşu ve güzel sesiyle; Fransız sömürgesinde olan Senagalli askerler bu ezan sesini duyuyor ve aaaa bunların içinde de müslüman var diyor ve bir kağıda sizin içinizde de müslüman var kaç tane diyor, yazdığı kağıd bir taşa sarıp atıyor, Bunu okuyan Türk askerleri bizim tümümüz müslüman sizlerde mi müslümansınız diye bir notta Türk askerleri yazıp bir kağıdı taşa sararak fransız askerlerine atıyor, Bunu okuyan Fransız sömürgesindeki senagalli askerler, bak şu fransızların işine, müslümanı müslümana kırdırmak için ilk öncü birlik olarak bizleri göndermişler, diyerek topa mermisi çıkarılmış fakak barutu içerisinde bir mermi sürerek ateş ediyor ve türk tarafına geçerek bizler müslümanı müslümana kırdıran fransızlar için savaş yapmayız diyorlar Bunu niye anlattım, bu günki şehitlerimize bakarsak, Allah mekanlarını cennet eylesin Müslümanı müslümana kırdıran bir çemberin içerisindeyiz, bunu aklı selim hareket ederek bir kere değil iki kere düşünmemiz lazım
|
|
|
#10 |
|
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cley Şuan
Tecrübe Puanı: 10
![]() |
Şehit kanı üzerinden siyaset yapanlar kına yaksın deseniz daha doğru olurdu. Başbakanın dediği gibi her şehit cenazesi geldiğinde onların sesi daha gür çıkıyor.
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|