|
![]() |
#1 |
Navigator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kardelencicegi Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 27.10.2008
Tecrübe Puanı: 5488
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Yorulur insan yalniz kalinca
Sakin benim gibi yalniz kalma Acitir sevda yürek yaninca Sakin sen benim gibi yanma Kiyamadigimsin hala Dokunamadigim çiçeksin Benim seni sevdigim gibi Sen kimseyi sevme Ben üzüldüm ask elinden Sen sakin üzülme ~♥~♥~♥~ ♥~~♥~♥~♥~ ♥~ Sevme benim gibi Üzülme benim gibi Ben yandim sevdadan Sen yanma benim gibi
![]() |
#2 |
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Salim58 Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 11.05.2009
Tecrübe Puanı: 10
![]() [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
![]() |
#3 |
Navigator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kardelencicegi Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 27.10.2008
Tecrübe Puanı: 5488
![]() Biliyor musun bugün yağmur yağmıyor.
Elerime düşen sadece güneş Biliyor musun bugün ateş yakmıyor Yüreğime düşen sadece sen Duyuyor musun bir şarkı yükseliyor ? Kız kulesinin kanatlarından Masmavi gökyüzü ona eşlik ediyor , Gülümseyen karbeyaz bulutlardan. Açılmış yürekler bugün, sonuna kadar... Rengarenk çiçekler, dans eden martılar... Kulağımda hala, aşkımızı yazan, o mesut şarkılar. Duysun cümle alem bundan böyle : Seni benden alamaz artık, zamansız karanlıklar Yazılsın iki cümle kadere, göğe, yere Canım ..
![]() |
#4 |
Moderator
![]() |
#5 |
Yasaklı
![]() ömer yalcin Şuan
![]() Son Aktivite: 21.05.2010 17:13
Tecrübe Puanı: 0
![]() |
![]() YILLARIN NE CABUK GECTIGINI
AYNAYA BAKINCA ANLARMIS INSAN YITIRINCE TAP TAZE GENCLIGINI KAHIR OLUP YANARMIS INSAN |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Yasaklı
![]() ömer yalcin Şuan
![]() |
![]() Yolculugum............
Almanyadan gider iken izine Uyku girmez oldu benim gözüme Baglamislar mendilimi yüzüme Ne yazikki sana gelemiyorum SIVAS O zalim arabaya nereden bindim Avusturya daglarindan sallandim indim Yugoslavya özünde eglendim kaldim Kapandi yollarim gelemiyorum SIVAS Uzun imis su almanya yollari Bagliyor agzimda tatli sözleri Hele yokmu su Bulgar Polisi Kapatti gözümü seni göremiyorum Istemistim ben yarime kavusmak Ese dosta sevgiliye erismek Zalim hasretligi,bir an olsun gidermek Ne yazikki,o sirra eremiyorum Zalim arabayi sürdü üstüme Sanki düsman gibi düstük destine Kavusamadan ben yarime dostuma Acik gözlerimi yumamiyorum SIVAS Zalim Almanyaya nerden gittim Gecim derdi icin yandim kül oldum Ecelimden kirk gün önce öldüm Yollarim baglandi sana gelemiyorum SIVAS Ömer Yalcin |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Moderator
![]() |
#8 |
Yasaklı
![]() ömer yalcin Şuan
![]() |
![]() Senin olsun
Nerden cikti demistin aramiza cu yollar Yollarin sucu yokki gelmeyen sensin canim Gencligim gecti gitti,saya saya yillar Yillarin sucu yokki gelmeyen sensin askim Bitmayacek canim,senin gelecek yilin Artik bana elveda,yillarin senin olsun Uzadikca uzadi aramizdaki yollar Artik bana elveda,yollarin yillarin Senin olsun Sevgilim,Canim Askim Ömer Yalcin |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Yasaklı
![]() ömer yalcin Şuan
![]() |
![]() Felek
KÖLN yelleri gibi eser oldum Asik edip sararip soldurdun Bunca kul icinde,benimi buldun Neydi derdin Ömer,le Felek Hasret koydun beni sevdigime Perde cektin gözlerime Care bulunmuyor artik derdime Neydi derdin Ömer,le Felek Ela gözlüm,küsüp giderse ellere Senin ettigin canima yeterse Asik Ömer,in ömrü burda biterse Iste o zaman yapisirim yakana Felek Ömer Yalcin |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Moderator
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Şiirler Duyguların Yazıya Dökülmüş Halidir | _DuMaN_58 | Aşk şiirleri | 1 | 13.08.2009 16:46 |
Gökhan Doğan'dan Şiirler | dede58 | Şiirler | 0 | 08.07.2008 14:05 |
PEÇETEMDEKİ ŞİİRLER | krmseremet | Arşiv | 7 | 02.04.2008 15:19 |
Sivaslilar.Net' te en uzun forum ve en beğendiğiniz forumlar hangileri????? | serkanka58 | Arşiv | 5 | 07.03.2008 12:58 |
EN BEĞENDİĞİNİZ REKLAM | puar | Arşiv | 9 | 02.02.2008 11:23 |