![]() |
#161 |
Yasaklı
Kadir58 Şuan
![]() Son Aktivite: 28.05.2008 23:27
Tecrübe Puanı: 0
![]() |
![]() Ben simdiye kadar sadece chp nin kuru kuriya muhalefet yaptigini zannediyordum
Ama gördüm ki, asil akp kuru kuruya muhalefet yapiyor. CHp de onu taklit ediyor. Devletin parasini catir catir yiyorlar, ama gündemde neler var, onu bile bilmiyorlar. |
![]() |
![]() |
![]() |
#162 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() izmirliyiğido Şuan
![]() Son Aktivite: 28.03.2013 14:23
Tecrübe Puanı: 727
![]() |
![]() NUR İÇİNDE YATSIN
BAŞBUĞLAR ÖLMEZ ŞEHİTLER ÖLMEZ BU VATANI BÖLMEYE KİMSENİN GÜCÜ YETMEZ |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#163 |
Yasaklı
Kadir58 Şuan
![]() |
![]() NIye yorum yapmiyorsunuz?
Hosunuza gitmedi galiba bu haber. Bakin, ülkemizi hangi bilincsiz insanlar yönetiyor, anlayin artik. Sirf para icin siyaset yapiyorlar. Yaziklar olsun |
![]() |
![]() |
![]() |
#164 | ||||
Yasaklı
Kadir58 Şuan
![]() |
![]() Alıntı:
Bizim milliyetciligimiz bence en güzel tanimlayan Ozan Arif in su siiri:
|
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#165 | |||
Yasaklı
Kadir58 Şuan
![]() |
![]() Ben hic kendi yorumumu yazmiyacam. Objektif olarak degerlendirin.
Ama samimi olmaya gayret gösterin. Bu vidyonun anlami nedir?
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#166 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() altuntas58 Şuan
![]() Son Aktivite: 11.10.2012 20:24
Tecrübe Puanı: 4546
![]() |
![]() Ağlanacak halimize gülüp geciyoruz ülkemiz nasıl insanların elinde işte bize acı bir tablo liderlerin sectiği siyasetci ancak bu kadar olur bakın sivastan kac tane vekil sectik hangisinden cıt cıkıyor hiç birinden bırakın şu vekilleri halk secsin kendine hizmet edeceklerine inandığı insanları göndersinler bilincli insanları bulup meclise göndersin ama malesef öyle olmuyor günümüz Türkiyesinde liderler kimi secerse o adam meclise gider siyasetten anlasada anlamasada sicili düzgün olsada olmasada her türlüsünü lider secer bu sadece akp ye has bir olay değil her parti liderine teslim olmuş onun için türkiyede bana hitap eden parti yok dolayısıyla benimde oy vereceğim parti yok
![]() |
#167 | |
Yasaklı
Kadir58 Şuan
![]() |
![]() Alıntı:
Birinci sira, ikinci sira vs. bunlar cok yanlis. Birakin herkes istedigi adayi secsin. Secim kanununun degismesi lazim. Ayrica her parti icin gecerli. Milletvekili degil parti nin vekili. Cunku genel baskan ne derse o. Milletin dedigini degil, partinin dediklerini yapiyorlar. 57. dönemde Bahceli ye karsi olduklari icin cok degerli ülkücüler partiden atildi. Bugun akp de tayyip ne derse o oluyor, karsi cikan yok, koltuklarindan olurlar diye korkuyorlar. Türkiyedeki siyaseti Erman Toroglu bugunki haberde cok özetle ifade etmis: Beş seçim kaybeden Deniz Baykal hâlâ CHP'nin başında. Tayyip Erdoğan partide “Hayır” dediği zaman bıçak gibi kesiyor. MHP ortada. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#168 |
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() çiğdem kaya Şuan
![]() Son Aktivite: 26.11.2010 21:56
Tecrübe Puanı: 661
![]() ![]() |
![]() adam hayatında bır kere gorustugu bırıyle hasrolunmaz herhalde.yazıklar olsun.bu bakıs acısına lanet olsun.ne maksat ıle gıttı gorustu bılıyormusunda bu vıdeoyu koydun yorumda yapmıycakmıs allahaskına yorum yapsan ne olacak sacmalayıp bırakacaksın.bak bu adamın hakkıında ılerı gerı konusma allah verır belanı kadır.adam ol.bu vıdeoyu hazırlayan serefsızınde hadıs bılgısı cok gozyasartıcı.takdıre şayan.fethullah gulenle papa basbasa kalmıs ne konustugu bızım yorumumuza bırakılmıs.ulan madem cektın vıdeoyu ne konustugunu da bılmıyosun bı sey varmıs gıbı tavırlar nıye.
ALLAHIM SEN COK BUYUKSUN.BIZI KORU AFETLERDEN FELAKETLERDEN.BIZ COK ACIZ COK GUNAHKARIZ. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#169 | |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kaptan-58 Şuan
![]() Son Aktivite: 06.08.2013 10:28
![]() Üyelik Tarihi: 03.08.2005
Tecrübe Puanı: 1038
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Alıntı:
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#170 |
Yasaklı
![]() bulutum Şuan
![]() Son Aktivite: 09.09.2008 21:14
![]() |
![]() kadır 58 sen ve sen gıbılere dıyecek bıseyım ama sana sunu soyleyeyım sen buraya 2 dk vıdeonu ekle senın bıle hayretler ıcerısınde ızleyecek oldugun bı vıdeonu olusturan mutlaka bulunur gelelım konuya boyle sacna dusunceler ıcın formu bos yere mesgul etme kardesım sacam vıdeolar eklemeyın zıhınlerı bulandırmayyın lutfen dınımıze sahıp cıkalım artı bu vıdeoyu eklemısın karar senın ama bana sadece sunu acıklaya bılırmısın yasını bılemıycem sadece ayetel kursuyu hatasız yazabılecekmısn yada besmeleyı farklı dusune bılırsın ama musluman ısen bunu yapmassın eegr musluman deıl ısende saygı duymangereken hususlara bak gercekten musluman olmayan bır kısı de bunu yapmaz sen ve sen gıbılerın yapmıs oldugu hareketı yapmaz amacını da yaz ne yapmaya calısıyosun yardımcı olalım sana rabbım sen ve sen gıbılerı ıslah etsın ıns sızlerde hıdayet ehlı olursunuz rabbım yar ve yardımcınız olsun ıns
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|