![]() |
#17211 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() SsİiVvAaSsLlIı Şuan
![]() Son Aktivite: 09.10.2015 16:30
Tecrübe Puanı: 1046
![]() |
![]() Sezen Aksu_____________Gidiyorum>>>> >>>>>>>
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 4 Kullanıcı SsİiVvAaSsLlIı'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#17212 |
Navigator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kardelencicegi Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 27.10.2008
Tecrübe Puanı: 5482
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Ekrem Düzgünoğlu Sultanım Can yakan gözlerini, bak görmeye geldim Abu hayat sözlerinle gül olup yeşermeye geldim Ben aciz ben yarım Sana tamam olmaya geldim Şeyda bülbüller gibi, gül dalına konmaya geldim Şeyda bülbüller gibi, gül dalına konmaya geldim Yanar içim senden öteye yer yok Yanar sözlerim bakma gözlerime Canımdan başka servetim yokken Canımdan geçmeye geldim Kabul et nolur ey sultanım aşkınla yanmaya geldim Kabul et nolur ey sultanım aşkınla yanmaya geldim Dağ, taş, toprak iken umman olmaya geldim Aşksız bi çareyken Kendimi bulmaya geldim Yalana meyil ederken gerçeği görmeye geldim Yaşayan bir ölüyken gönlünde doğmaya geldim Yaşayan bir ölüyken gönlünde doğmaya geldim Yanar içim senden öteye yer yok Yanar sözlerim bakma gözlerime Canımdan başka servetim yokken Canımdan geçmeye geldim Kabul et nolur ey sultanım aşkınla yanmaya geldim Kabul et nolur ey sultanım aşkınla yanmaya geldim Kabul et nolur ey sultanım aşkınla yanmaya geldim Kabul et nolur ey sultanım aşkınla yanmaya geldim [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
![]() |
#17213 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() aysima58 Şuan
![]() Son Aktivite: 07.12.2015 00:23
Tecrübe Puanı: 1803
![]() |
![]() denizde gararti var bu gelen kayıkmıdır
ben yarimi özledim ağlasam ayıpmıdır merhum kazım koyuncu mekanı cennet olsun. |
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 4 Kullanıcı aysima58'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#17214 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() erhan 58 Şuan
![]() Son Aktivite: 01.03.2012 08:51
Tecrübe Puanı: 830
![]() |
![]() murat basaran
magdur |
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 3 Kullanıcı erhan 58'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#17215 |
Navigator
![]() Gülay [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Sen Gelmez Oldun sözleri Deyiptin baharda görüşelim Bahar geldi geçti sen gelmez oldun Yaradan eşgine ne olur dön Kuşlar kondu göçtü sen gelmez oldun Sen gelmez oldun sen gelmez oldun Yari gözleyirem men, isteyirem men Sen gelmez oldun Biz bu sonbaharda buluşacaktık Bahar geldi geçti sen gelmez oldun Taşlara mı döndü kalbin gelmedin Aylar geldi geçti sen gelmez oldun Sen gelmez oldun sen gelmez oldun Sen gelmez oldun yarim Gözlerim yolda beklerim ama Sen gelmez oldun Demiştin kapına gelirim diye Kulağım kapıda ses vermez oldun Boş yere mi yeimin ettik ikimiz Kuşlar yuva kurdu sen gelmez oldun.........
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 4 Kullanıcı Kardelencicegi'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#17216 |
Navigator
![]() Ekrem Düzgünoğlu Sultanım Can yakan gözlerini, bak görmeye geldim Abu hayat sözlerinle gül olup yeşermeye geldim Ben aciz ben yarım Sana tamam olmaya geldim Şeyda bülbüller gibi, gül dalına konmaya geldim Şeyda bülbüller gibi, gül dalına konmaya geldim Yanar içim senden öteye yer yok Yanar sözlerim bakma gözlerime Canımdan başka servetim yokken Canımdan geçmeye geldim Kabul et nolur ey sultanım aşkınla yanmaya geldim Kabul et nolur ey sultanım aşkınla yanmaya geldim Dağ, taş, toprak iken umman olmaya geldim Aşksız bi çareyken Kendimi bulmaya geldim Yalana meyil ederken gerçeği görmeye geldim Yaşayan bir ölüyken gönlünde doğmaya geldim Yaşayan bir ölüyken gönlünde doğmaya geldim Yanar içim senden öteye yer yok Yanar sözlerim bakma gözlerime Canımdan başka servetim yokken Canımdan geçmeye geldim Kabul et nolur ey sultanım aşkınla yanmaya geldim Kabul et nolur ey sultanım aşkınla yanmaya geldim Kabul et nolur ey sultanım aşkınla yanmaya geldim Kabul et nolur ey sultanım aşkınla yanmaya geldim [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı Kardelencicegi'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#17217 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() HaZaN Şuan
![]() Son Aktivite: 14.05.2013 14:36
Tecrübe Puanı: 2307
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Orhan Gencebay / Hatasız Kul Olmaz...
|
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı HaZaN'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#17218 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() doğan bulut58 Şuan
![]() Son Aktivite: 13.03.2015 00:32
Tecrübe Puanı: 1312
![]() |
![]() kırılsın ellerin neye yararki süleyman oruç
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar doğan bulut58'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#17219 |
Navigator
![]() Sami Yusuf Hasbirabbi Affeder günahı Allahu Allah Alemin padişahı Allahu Allah Yüreklerin felahi Allahu Allah İşit Allah derdimi, bu ahlarımı Rahmeyle, bagışla gunahlarımı Hayreyle hem akşam hem sabahlarımı [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar Kardelencicegi'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#17220 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() doğan bulut58 Şuan
![]() Son Aktivite: 13.03.2015 00:32
Tecrübe Puanı: 1312
![]() |
![]() cengiz kurtoğlu
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar doğan bulut58'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
Konuyu Toplam 2 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 2 Misafir) | |
|