|
|
#171 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() puar Şuan
Son Aktivite: 29.04.2010 15:08
Tournaments Won: 1Üyelik Tarihi: 03.08.2005
Tecrübe Puanı: 823
![]() |
?????????????????????????????? ???????????????
|
|
|
|
#172 | |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sonbahar5803 Şuan
Son Aktivite: 21.09.2009 14:57
Tecrübe Puanı: 848
![]() ![]() ![]() |
Alıntı:
Dinimiz yine hoşgörü dini, Yine yaratılanı Yaratan'ımızdan ötürü severiz. Bu geçmiştede böyleydi, gelecekte de böyle olacak. Ama burada anlatılmak istenilen tercih meselesi. Kuran okudunuz mu bilmiyorum ama birçok ayetinde Yahudilerden bahseder, ne kadar lanetli bir ırk olduklarından bahseder. Onlardan dost olunamayacağından bahseder. Şimdi (Tövbe Haşaa) Yaratan'ımız hoşgörüsüz mü?
|
|
|
|
#173 |
|
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() serkanka58 Şuan
Tecrübe Puanı: 698
![]() |
|
|
|
|
|
|
#174 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() Fatihmd Şuan
Son Aktivite: 28.11.2013 10:20
Tecrübe Puanı: 715
![]() |
İslamiyetin ne kadar evrensel bir din olduğunu Peygamberimiz (S.A.V.)' in hayatını incelerseniz göreceksiniz.
Neden islam denince akla hep terör geliyor? Sebebi çok açık; Amerikan filmerini emcburen izliyoruz, dikkat ederseniz teröristler genelde müslümanlar oluyorlar. Bir şekilde dünyaya bunu kabul ettirmişler. İşin en kötü yanı bizlerde artık buna inanmışız :( İslamiyetle terör yanyana gelebilecek en son kelimelerdir.
|
|
|
#175 | |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() abircan Şuan
Son Aktivite: 21.01.2015 10:55
Tecrübe Puanı: 1072
![]() ![]() ![]() |
Alıntı:
hergün ırakta, afganistanda , şimdi artık pakistanda kardeş kardeşi öldürüyor, amerika ırakı tüm islami değerleri yazıtları tarihi eserleri el yazmalarını, hz. alinin tüm mirasını yerle bir etti, hergün en az yüz ıraklı müslüman içsavaşta ölüyor, ama bizim dinibütün yöneticilerimiz ve kamuoyumuzun kılı kıpırdamıyor, büyük ortadoğu eşbaşkanı yöneticilerimizde bu ihanete kıyıma ve kıyama ortak oluyorlar , onun goygoycularıda içerde sonsuz destek sunuyorlar bu aşağılık emperyalist kıyıma , sonrada gel ben bilmem neyim de olmazzzzzz, önce insan olacaksın,
|
|
|
|
#176 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() |
insanlığın kriterleri belli, müslümanlığın kriterleri belli, vicdanın ahlakın kriterleri belli, bunu ben değil insanlık tarihi belirliyor,
|
|
|
#177 | |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() |
Alıntı:
haşa allahın işine ne ben ne sen nede kimse karışır
|
|
|
|
#178 | |||
|
Editör
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() FurkaN Şuan
Son Aktivite: 21.01.2015 22:58
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hayrettin Karaman Hoca'nın Bu Konudaki Görüşleri
|
|
|
|||
|
|
#179 | |
|
Yiğido
![]() ![]() Nazligül Şuan
Son Aktivite: 22.04.2009 11:10
Tecrübe Puanı: 756
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Alıntı:
![]() Beyfendi Hafta sonu dersine calisipdami gelmis.... Nerde cuma günü alinti yapipda ikide bir mesajlari buraya yerlestiren beyfendi? Bakiyorumda bugün bayagi bayagi bir mesaj yazmissiniz, hayirdir kafaniza birseymi düstü yoksa kendi fikrinizi savunmayimi ögrenip geldiniz? Yoksa kendi fikriniz gibi görüntü veren halen alnitilarmi kopyalayip yapistiriyorsunuz. Neden kiziyorsunuzki? Cok sinirlisiniz Bircan beyfendi. Kalbinize zarar, yazik etmeyin kendinize. ![]() Allahima sükrediyorum sizin gibi okumadigima. Cünkü eger belkide sizin gibi okumus olsaydim, kim bilir belkide sizinle ayni fikri paylasiyor olacakdim ve zannedersem bu pek eglenceli olmayabilirdi. Benim ne yaptigima gelince. 10 yildir bir Avukatin yaninda calisyorum ve isimide seviyorum. 5 Yildir bir Avukat ile evliyim. Neyse bunlarin bence hic önemi yok. Sadece sunu demek istedim, siz burda kadin haklarini savunurken evinizde mutfakda kim oluyor? Ev islerini fifty fifty paylasiyormusunuz yoksa cogunlugu esinizmi yapiyor? Eger her ikinizde yapmiyorsaniz bir hizmetciniz varsa bu bayanmi erkekmi? Hem kukla dememe neden bu kadar kiziyorsunuzki. Herhalde ben ikide bir onun bunun yazisini buraya ekleyen degilim. Zaten eklediginiz yazilarida okumus degilim Kizmayin bircan beyfendi herseyden önemlisi sagliginiz
|
|
|
|
#180 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() özdemir Şuan
Son Aktivite: 02.12.2014 16:25
Tecrübe Puanı: 761
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
inanarak söylediklerini sanmıyorum. zira bu konuda hep bu yönde yorum yapanların sonradan ne filimleri çıkıyor piyasaya hep beraber görüyoruz.
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|