![]() |
#171 |
Yasaklı
EyüphanAydın Şuan
![]() Son Aktivite: 22.05.2010 11:45
Tecrübe Puanı: 0
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Olmaz deme olmayan yok.
Sevip ayrılanlar ne çok. Yanlız biz mi hata yaptık ? Dünyada hatasız kul yok. SEYFİ DOĞANAY |
![]() |
![]() |
![]() |
#172 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Melankolia Şuan
![]() Son Aktivite: 01.08.2009 13:07
Tecrübe Puanı: 734
![]() |
![]() Göz yaşım kurudu akmıyor aşkım
Senin derdini seninle ezberlemişim Sen giderken canım vurdun ya beni Ben dönersem seni öldüreceğim Yıldızsız gecelerden güneşsiz sabahlara Uyanmak nedir sen bilirmiydiin O yarin elinde mutluydun teninde Ben öldüm bir kere gelirmiydin Ellerin yanımda kalır diyorum Helalin koynunda uyur diyorum Bu yüzden ellerin soğur diyorum
![]() |
#173 |
Alt Forum Yöneticisi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() kronik Şuan
![]() Son Aktivite: 14.12.2020 17:41
Tecrübe Puanı: 1385
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Mithat Körler - Güneşimi Kaybettim
Dün akşam yüreğimden çıkarttım anıları Yaşadım bir yangın gibi içimde acıları Ben benden geçtim ama bir senden vazgeçemem Dokunulmaz olsun yüreğime hükmedemem Güneşimi kaybettim, gözlerini görmem gerek Yaşamaya dönmem için hasretini silmem gerek
![]() |
#174 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() LaEdri Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 12.06.2006
Tecrübe Puanı: 1308
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Aşık gibi sevmezsen,kardeş gibi sev beni..
![]()
![]() |
#175 |
Yiğido
![]() ![]() ![]() sivas_sevdamiz Şuan
![]() Son Aktivite: 22.09.2012 12:47
Tecrübe Puanı: 699
![]() |
![]() KÖLEM OL
anladım hata yaptım, sensiz günlerime ağladım, pişmanım çok pişmanım, sensiz bir günüm geçer sandım. yook yok deme, beni bir kez daha dinle affet desen şu gönlüne, söz geçir yar yüreğine söz geçir yar yüreğine kölem ol gel desen gelmemmi yar uğrumda öl desem ölmemmi yar bir anlasan bir dinlesen kalbim senin için çarpıyor yar kalbim senin için çarpıyor yar kölem ol gel desen gelmemmi yar uğrumda öl desem ölmemmi yar bir anlasan bir dinlesen kalbim senin için çarpıyor yar kalbim senin için çarpıyor yar |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#176 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() tatli-dilli Şuan
![]() Son Aktivite: 23.10.2009 23:37
Tecrübe Puanı: 891
![]() |
![]() Sezen Aksu - Hoş geldin hiç ummazdım! oldu sonbaharda hediye gibi geldin hoş geldin safa geldin son ihtimalim bir sana kalmış halim hoş geldin seyirlik değil ömürlük olsun dilerim bu defa bu son olsun seyirlik değil ömürlük olsun bir yastıkta nasip olsun gel koynuma gel oyunuma gel akşam gözlü esmer Piyano ve keman sesi oldum olasi huzur vermistir bana, böyle güzel sözler, ve böyle mühtesem bir ses olunca parca daha bir devlesiyor, cok özeldir benim icin bu sarki...
![]() ![]() |
![]() |
#177 |
Yasaklı
![]() dark_yamtar58 Şuan
![]() Son Aktivite: 23.12.2009 14:39
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Yalanı Dolanı - Ebru Yaşar
Sana deli oluyorum Sorma hic utaniyorum Kalbimin pesine düstüm ah Asktan kaciyorum Degermi degmezmi diye diye Kendimi yaktim bile bile Bunun günahi da ikimize olsun Yalanini dolanini Askta gercek olanini Görmedim ne dileyim Zarazi yanlari Bana kiyanlari Sevmedim ne diyeyim |
![]() |
![]() |
![]() |
#178 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() tatli-dilli Şuan
![]() Son Aktivite: 23.10.2009 23:37
Tecrübe Puanı: 891
![]() |
![]() Ayla Dikmen - Anlamazdın
sevilirken bilmedin mi ben söylerken gülmedin mi falımızda hasret var ayrılık var, demedim mi? anlamazdın anlamazdın... kadere de inanmazdın. hani sen acı veren, kalpsizlerden olamazdın? dilerim ki mutlu ol sevgilim, ben olmasam bile hayat gülsün sana günahım boynunda, ağlayan bir çift göz bıraktın arkanda... la la la lay la lal laa la lal la lay la lal laa kalbim bomboş kaldı sanma, acılar geçer zamanla. aşka tövbe demem ben, görürsün sevince yeniden... bu sarki annemin ve babamin 30'lu yaslarinin sarkisiymis, filimde yeniden gündeme gelince duygulandilar, cagan irmagi tebrik etmek lazim ölümsüz eserleri tekrar hatirlattigi icin...
![]() ![]() |
![]() |
#179 |
Yasaklı
![]() dark_yamtar58 Şuan
![]() Son Aktivite: 23.12.2009 14:39
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Bakışı Çağırır Beni Uzaktan - Zara
Bakışı çağırır beni uzaktan Varınca çatılır kaşlar nedendir Bir yandan hoşlanır azarlamaktan Bir yandan gözünde yaşlar nedendir Derindir alnımda gurbet çizgisi Değişmez diyorlar bahtın yazısı Gönlümün içinde var ki bir sızı Her akşam yeniden başlar nedendir Hasreti bağlayıp sazın teline Yıllardır çıkmışım gurbet eline Düşmüşüm bu yüzden elin diline Üstelik yar beni taşlar nedendir |
![]() |
![]() |
![]() |
#180 |
Alt Forum Yöneticisi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() kronik Şuan
![]() Son Aktivite: 14.12.2020 17:41
Tecrübe Puanı: 1385
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Dünya tat vermiyor düzen kalmadı, öle mm kalmadı
Aşk ile çalınan sazım gücen di öle mm, gücendi Muhabbetim bitti Sözüm gücendi öle mm öle mm öle mm Sözüm gücendi kardeş, kardeş Sözüm gücendi öle mm öle mm Sözüm gücendi Gücendi yüreğim aşka gücendi Fazla hırpalandı Fazla gücendi, fazla gücendi Öyle incittin ki oy, oy Öyle kırdın ki Dünyada en fazla Sana gücendim Sana gücendim Öyle incittin ki oy, oy Öyle kırdın ki Dünyada en fazla Sana gücendim Sana gücendim Gücendi yüreğim aşka gücendi Fazla hırpalandı ay, ay Fazla gücendi fazla gücendi Öyle incittin ki Öyle kırdın ki dünyada en fazla Sana gücendi Sana gücendi Öyle incittin ki kardeş Öyle kırdın ki Dünyada en fazla Sana gücendim Sana gücendim CENGİZ İMREN
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|