![]() |
#1931 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() doğan bulut58 Şuan
![]() Son Aktivite: 13.03.2015 00:32
Tecrübe Puanı: 1325
![]() |
![]() yarim senden ayrılalı
hayli zaman oldu, gel gel bak gözümden akar yaşım ab-ı revan oldu gel gel... böyle m'olur küsüp gitmek seni seveni terk etmek haram oldu yemek, içmek işim figan oldu gel gel.... kul aşık bekler varmaya varıpta haber sormaya yetiş namazım kılmaya seni seven öldü gel gel..... |
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 3 Kullanıcı doğan bulut58'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#1932 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sandalli Şuan
![]() Son Aktivite: 21.04.2016 18:58
Tecrübe Puanı: 4557
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 3 Kullanıcı sandalli'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#1933 |
Usta Yiğido
![]() |
![]() BANA MI?
Ey benim gönlümün nazlı çiçeği Barışın ellere küsün bana mı? Sana kim öğretti böyle sevmeyi Bayramın ellere yasın bana mı? Duymadın gönlümün haykırışını Kırdın şu gönlümün sabır taşını Görmekten usandım çatık kaşını Gülüşün ellere nazın bana mı? Uçurdun yellere ümitlerimi Düşürdün dillere çektiklerimi Soldurdun içimde hayallerimi Baharın ellere kışın bana mı? |
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı doğan bulut58'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#1934 |
Navigator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kardelencicegi Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 27.10.2008
Tecrübe Puanı: 5496
![]() [quote=sandalli;560557][Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 3 Kullanıcı Kardelencicegi'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#1935 |
Usta Yiğido
![]() |
![]() Kapımın zilini söktüm
Gelen sen değilsin diye! Bütün perdeleri örttüm Geçen sen değilsin diye! Eşime dostuma küstüm Selamı sabahı kestim Nasılsın diyene sustum Soran sen değilsin diye! Doydum acılara doydum İçimi hasretle oydum Dudağıma yasak koydum Öpen sen değilsin diye! İçimde dağlar devirdim Mutluluğu yere serdim Gülen yüze yüz çevirdim Gülen sen değilsin diye! Şaşırıyor her postacı Bakıp bana acı acı Açmıyorum mektupları Yazan sen değilsin diye! |
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 4 Kullanıcı doğan bulut58'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#1936 |
Navigator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kardelencicegi Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 27.10.2008
Tecrübe Puanı: 5496
![]() [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
Nerde Hani [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Dost sanip sevdigim dostlarim nerde Iyi günün dostlari koydu beni darda Kötülükler izdirap oldu birakti beni yasta Iyi gün dostlarim nerde hani [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Güllerin acmamis goncasina Ermiyor aklim sevgilerin solmasina Mutlulukmu yok ben mi bulamiyorum Asik oldugum sevgilim nerde hani [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Tozlu yollarin yolcusu Asklarin en gizemlisi Sevenlerin En dertlisi Cöllere düsen sevdalilar nerde hani [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Dünya degil bir dert diyari Hayat firtinasinda esiyor kasirgasi Yalan dünya olmus asiklarin mezari Dünyada yasayan insanlar nerde hani [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Dertlerle hüzün birde sensizlik öldürdü beni Hislerim baharda hazana ugrayip söndü Yasamim sen olmayinca susuz cöllere döndü Benim hayatimin manasi nerde hani [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Kardelencicegi 05.04.2010 [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 4 Kullanıcı Kardelencicegi'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#1937 |
Usta Yiğido
![]() |
![]() Aldana aldana geçti bir ömür
Dünlere küskünüm yarına küskün Nerede mutluluk nerede huzur Hayata küskünüm devrana küskün Yıllar var bitmedi kadere borcum Delice sevmekmiş en büyük suçum Sayende tükendi kalmadı gücüm Aşklara küskünüm sana da küskün Peşimde bir gölge zehir gözlerin Aklımdan çıkmıyor yalan sözlerin Beni öldürmeye yetti hasretin Dünyaya küskünüm zamana küskün Herkese küskünüm sana da küskün Aklımdan çıkmıyorsun Sensiz bomboş bu hayat Susma öyle ne olur Bana kendini anlat Hasretim gülyüzüne Susamışım sevgine Başkasından bana ne Bana kendini anlat Boşver esen rüzgara Boşver yağan yağmura Hadi gel kollarıma Bana kendini anlat Geceleri üşür müsün Hemen örtünür müsün Beni düşünür müsün Bana kendini anlat Ah benim nar çiçeğim Canım ipek böceğim Meraktan öleceğim Bana kendini anlat Aşkımızdan kime ne Sevdamızdan kime ne Başkasından bana ne Bana kendini anlat Konu doğan bulut58 tarafından (19.06.2010 Saat 06:51 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Arka Arkaya Mesajlar Yazdığınızdan Dolayı Flood Önleyici Devreye Girdi. Mesajlar Sistem Tarafından Otomatik Olarak Birleştirilmiştir.. |
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 4 Kullanıcı doğan bulut58'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#1938 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sandalli Şuan
![]() Son Aktivite: 21.04.2016 18:58
Tecrübe Puanı: 4557
![]() Içe Atıyorum Yar
Sen üzülme sana değıl sitemim, Ben tek sensizliğe çatıyorum yar, Ömür boyu sürdü aşkta matemim, Göremezsin içe atıyorum yar. Sevdanın yarası kalpte kanıyor, Gözüm yol bekliyor gelir sanıyor, Kavruldu her yerim içte yanıyor, Alev aldım işte tütüyorum yar. Sen de biliyorsun ayrılık acı, Bulunur mu sensiz hasret ilacı? Yıkıldı yerlere sevdanın tacı, Gittikçe acıya batıyorum yar. Dilimde sevdamız bitmeyen hece, Kararan düşlerim vermez eğlence, Sensiz kabuslara gebedir gece, Sanma ki huzurlu yatıyorum yar. Sensiz mi geçecek hep gençlik çağı? Gel de kalksın artık hasretin ağı, Canansız kurudu gönlümün bağı, Sefil baykuş gibi ötüyorum yar. Sadece aşkın var aklımda kalan, Senin olmadığın bu hayat yalan, Pazara çıkardım olursa alan, Senden olmayanı satıyorum yar. Yaklaştım hayatın sonuna doğru, Kavurdu aşk kalbi, kanattı bağrı, Yetmez mi vuslata yaptığım çağrı? Hicana çığlıklar katıyorum yar. Siyahi bir senin aşkına muhtaç, Sevadasız hayatım bozkırdan kıraç, Hadi durma n´olur gül kalbini aç, Yalnızım gurbette bitiyorum yar. Hasan Ilter
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 4 Kullanıcı sandalli'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#1939 |
Usta Yiğido
![]() |
![]() =====NEDERKİ========
HERŞEYİ GÖZE ALDIMDA SEVDİM BEN SENİ UGRUNA CANIMI ADADIM ÇİLE NE DİRKİ GÜN BE GÜN KOR ALEVLERLE YAKAN BENİ, AŞKINDIR SEVGİLİM ATEŞ NE DİRKİ. ETTİĞİN SÖZLER KAPANMAZ YARALAR AÇTI VERDİGİN VAHATLERİN HİÇ BİRİ TUTMADI BENDE YAŞAYACAK CAN KALMADI SÖZLERİN VURDU BENİ HANÇER NEDİRKİ KARA SEVDANA TUTULUP KALDIM EŞİĞİNDE YÜZÜNÜ GÖRMESEMDE YAŞADIM HAYALİNLE GÖNLÜMDEN GİTMEK BİLMEYEN SEVGİNLE AYRILIGIN VURDU BENİ KURŞUN NE DİRKİ YAKIŞIRMIYDI SANA SEVENİ VURMAK DÜNYADAYKEN ÇEHENNEM ATEŞİYLE YAKMAK DÖNMEYECEGİN HALDE HEP YOLUNA BAKMAK KADERİM SEVDİGİM YAŞLAR NE DİRKİ.... |
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 3 Kullanıcı doğan bulut58'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#1940 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() aysima58 Şuan
![]() Son Aktivite: 07.12.2015 00:23
Tecrübe Puanı: 1817
![]() |
![]() elinize yüreğinize sağlık kardeşlerim kardelen hani nerde adlı şiirinle sana bana tercümaan olmuşun çok teşekkür ederim bacım şu an bende öyle diyorum hani var günümdeki dostlarım daha geçen yıl peşimden ayrılmayan oğlumla resim çektirmekiçin birbirini yiyen akraba ve dostlarım telefonu bir bir yüzüme kapadılar eşimin akrabaları buna babasıda dahil siz bizim düşmanımızsınız dediler resmen yüzüme ah be bacım çok acı çekiyorum çooook.
|
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 3 Kullanıcı aysima58'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
Konuyu Toplam 2 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 2 Misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Şiirler Duyguların Yazıya Dökülmüş Halidir | _DuMaN_58 | Aşk şiirleri | 1 | 13.08.2009 16:46 |
Gökhan Doğan'dan Şiirler | dede58 | Şiirler | 0 | 08.07.2008 14:05 |
PEÇETEMDEKİ ŞİİRLER | krmseremet | Arşiv | 7 | 02.04.2008 15:19 |
Sivaslilar.Net' te en uzun forum ve en beğendiğiniz forumlar hangileri????? | serkanka58 | Arşiv | 5 | 07.03.2008 12:58 |
EN BEĞENDİĞİNİZ REKLAM | puar | Arşiv | 9 | 02.02.2008 11:23 |