Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Haberler > Anasayfa Haberler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Anasayfa Haberler Sivas Haberler

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ

Seçenekler Arama Stil
Alt 30.01.2008, 12:20   #11
orhanakbulut_58
Tecrübeli Yiğido

orhanakbulut_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

orhanakbulut_58 Şuan orhanakbulut_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 25.04.2011 21:00

Tecrübe Puanı: 688 orhanakbulut_58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart --->: DMO`YUDA KAYBETTİK

KATILIYORUM ABİ.......................
Alt 30.01.2008, 13:34   #12
ceylankimya
Tecrübeli Yiğido

ceylankimya - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

ceylankimya Şuan ceylankimya isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 12.06.2008 07:57

Tecrübe Puanı: 744 ceylankimya FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart -->: DMO`YUDA KAYBETTİK

herkes bireysel olarak elinden geleni yapmalı bence...Ben en kısa zamanda anodoluya tekrar döneceğim inşallah....

"BİLİNİZKİ SONUNUZ ALEVLİ BİR AHTIR
İNTİKAM ALANLARIN EN HAYIRLISI ALLAH 'tır"
ceylankimya isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 31.01.2008, 00:52   #13
Serd@r
Usta Yiğido

Serd@r - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Serd@r Şuan Serd@r isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 08.03.2023 14:27

Tecrübe Puanı: 933 Serd@r ist ein wunderbarer AnblickSerd@r ist ein wunderbarer AnblickSerd@r ist ein wunderbarer AnblickSerd@r ist ein wunderbarer AnblickSerd@r ist ein wunderbarer AnblickSerd@r ist ein wunderbarer AnblickSerd@r ist ein wunderbarer Anblick

Şimdi bu işin aslına bakmak lazım bu olayların tek ekseni SİVAS ise bu olay kabullenilir bir olay asla değil ama birçok ildeki "DMO"nun birleştirilme kararı ise buna diyecek bir söz bulamayız,ancak özellikle son zamanlarda gördüğümüz kadarıyla bu tip taşınma faaliyetlerinin SİVAS eksenli olduğunu görüyoruz geçen dönem SİVASa yatırım yapılması için artan teşviklerin yerini şimdi bu vahim olaylar aldı.
Kötü şeyler düşünmek istemiyoruz ama bunlarıda hakeden bir halk asla olmadık.
Bir arkadaşımız hak arama yönünde Diyarbakırı örnek göstermiş,bizler yani SİVAS halkı asla onlar gibi olamayız hele hele yaptıklarını asla yapamayız,ortalığı yıkarak polise taş atarak devlet malını talan ederek alınan hakkın ne ekmeği nasip olsun bize nede varlığı ancak sus pus oturmakta doğru değil,özellikle SİVASta ikamet eden hemşehrilerimiz,parti başkanlıklarını sıkıştıracaklar bu işin aslını astarını öğrenecekler,gerekirse protesto yürüşünde bulunacaklar ama yapacaklar bizlerde meclise yolladığımız vekilleri e-postalarla rahatsız edeceğiz.
Yani birşeyler yapmalıyız ama asla tasvip etmediğimiz gurup hareketleriyle değil!
Alt 31.01.2008, 01:41   #14
EyüphanAydın
Yasaklı

EyüphanAydın - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

EyüphanAydın Şuan EyüphanAydın isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 22.05.2010 11:45

Tecrübe Puanı: 0 EyüphanAydın ist ein wunderbarer AnblickEyüphanAydın ist ein wunderbarer AnblickEyüphanAydın ist ein wunderbarer AnblickEyüphanAydın ist ein wunderbarer AnblickEyüphanAydın ist ein wunderbarer AnblickEyüphanAydın ist ein wunderbarer AnblickEyüphanAydın ist ein wunderbarer AnblickEyüphanAydın ist ein wunderbarer Anblick

Sivas Çok Büyük Yara,Çok Büyük Darbe Aldı.Belki Şimdi Görmeyebilir,Ama İleride Çok Zorluklar Olucak.
EyüphanAydın isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 31.01.2008, 09:32   #15
fertelliyim
Usta Yiğido

fertelliyim - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

fertelliyim Şuan fertelliyim isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 02.10.2011 17:21

Tecrübe Puanı: 766 fertelliyim BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK
Standart --->: -->: DMO`YUDA KAYBETTİK

Alıntı:
Serd@r Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Şimdi bu işin aslına bakmak lazım bu olayların tek ekseni SİVAS ise bu olay kabullenilir bir olay asla değil ama birçok ildeki "DMO"nun birleştirilme kararı ise buna diyecek bir söz bulamayız,ancak özellikle son zamanlarda gördüğümüz kadarıyla bu tip taşınma faaliyetlerinin SİVAS eksenli olduğunu görüyoruz geçen dönem SİVASa yatırım yapılması için artan teşviklerin yerini şimdi bu vahim olaylar aldı.
Bir arkadaşımız hak arama yönünde Diyarbakırı örnek göstermiş,bizler yani SİVAS halkı asla onlar gibi olamayız hele hele yaptıklarını asla yapamayız,ortalığı yıkarak polise taş atarak devlet malını talan ederek alınan hakkın ne ekmeği nasip olsun bize nede varlığı ancak sus pus oturmakta doğru değil,özellikle SİVASta ikamet eden hemşehrilerimiz,parti başkanlıklarını sıkıştıracaklar bu işin aslını astarını öğrenecekler,gerekirse protesto yürüşünde bulunacaklar ama yapacaklar bizlerde meclise yolladığımız vekilleri e-postalarla rahatsız edeceğiz.
Yani birşeyler yapmalıyız ama asla tasvip etmediğimiz gurup hareketleriyle değil!
Size katılıyorum ve canı gönülden destekliyorum Meclis'e madem halkın vekili (Milletvekili ) olarak gittiler o zaman halkın cıkarlarını hak ve hukuk yolunda savunmalı. Bu millet onları tatil yapsınlar diye göndermedi Meclise, Halk en doğal haklarını istiyor ve Milletvekillerinden icraat bekliyor bekliyoruz.

[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
fertelliyim isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 02.02.2008, 08:40   #16
ÇALIŞIR
Yiğido

ÇALIŞIR - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

ÇALIŞIR Şuan ÇALIŞIR isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 16.01.2015 09:44

Tecrübe Puanı: 642 ÇALIŞIR FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Sivasımız yakında köye dönecek Kamu kurumları tek tek kapanınca olacağı bu, birşeyler yapıp sesimizi duyurmamız lazım
ÇALIŞIR isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 02.02.2008, 09:23   #17
abdullah58
Tecrübeli Yiğido

abdullah58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

abdullah58 Şuan abdullah58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 02.01.2010 13:53

Tecrübe Puanı: 704 abdullah58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

BU SIVAS HALKINA ACIMIYORUM
SIVASLIYIM AMA BETET OLSUNLAR---DIYEMIYORUM YINE
SIVASLILIGIMAGIR BASIYOR::YA INSANLAR BU KADARMI (SIVASLILAR) BU KADARMI DUYARSIZ OLUR -O SENIN EKMEK PARAN;SENIN FABRIKAN;SENIN DMO NIYE SAHIP CIKMIYON KARDESIM
AMA AKP YE OY VERMESINI BILIYORSUNUZ
MILLETVEKILLERINI TANIYORMUSUN HAYIR
ADAMLAR ISTANBULDA OTURUYOR;ORADA YASIYOR SIVASLIYADA ONU SECTIRIYORLAR OLACAGI BUYDU
BEN SECMEDIM YA
KENDI DÜSEN AGLAMAZ
BEYPINARLI 58
abdullah58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 05.02.2008, 12:03   #18
serhatcan
Yasaklı
NO AVATAR

serhatcan Şuan serhatcan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 21.03.2012 15:55

Tecrübe Puanı: 0 serhatcan FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
orhanakbulut_58 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
KUSURA BAKMAYINDA GİDİPTE GÜREŞÇİYİ MİLLETVEKİLİ YAPARSANIZ O ADAMDAN HİÇBİSES ÇIKMAZ
harikaa bi yaklaşım. evet güreşciden milletvekili çıkarırsanız olacağı buu. hakediyorsunuz hakkkk. sızlanmayın boşunaa. yaa bide ben bu güreşci milletvekilinin sosyal, kültürel birikimini merak ediyorum. sivaslı olduğu içinmi seçildi yoksa sosyal kültürel birikimine bakarakmı seçildi.. yok yok o kadarda kötümser olmayayım. muhakkak birikimine bakaraks eçilmiştir.
serhatcan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05.02.2008, 12:04   #19
serhatcan
Yasaklı
NO AVATAR

Alıntı:
Apokan58 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
BU SIVAS HALKINA ACIMIYORUM
SIVASLIYIM AMA BETET OLSUNLAR---DIYEMIYORUM YINE
SIVASLILIGIMAGIR BASIYOR::YA INSANLAR BU KADARMI (SIVASLILAR) BU KADARMI DUYARSIZ OLUR -O SENIN EKMEK PARAN;SENIN FABRIKAN;SENIN DMO NIYE SAHIP CIKMIYON KARDESIM
AMA AKP YE OY VERMESINI BILIYORSUNUZ
MILLETVEKILLERINI TANIYORMUSUN HAYIR
ADAMLAR ISTANBULDA OTURUYOR;ORADA YASIYOR SIVASLIYADA ONU SECTIRIYORLAR OLACAGI BUYDU
BEN SECMEDIM YA
KENDI DÜSEN AGLAMAZ
BEYPINARLI 58
KARDEŞŞŞ. YİĞİDOYUZ YAAA))) YİĞİDOLAR DİYARI. EKMEĞİNE İŞİNE SAHİP ÇIKMAYAN YİĞİDOLAR. HAY YİYİM BEN SİZİN YİĞDOLUĞUNUZU.
Alt 05.02.2008, 12:13   #20
serhatcan
Yasaklı
NO AVATAR

Alıntı:
Serd@r Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster

KARDEŞŞŞŞ. BEN DİYARBAKIR HALKINI ÖRNEK GÖSTERİRKEN HAK ARAMA EKMEĞİNE SAHİP ÇIKMA AİLELERİNE ŞEHİRLERİNE KARŞI SORUMLULUKLARI BAĞLAMINDA ÖRNEK VERDİMM. SEN KALKIP DEMOGOJİ YAPARAK BİZ ASLAA DİYARBAKIRLILAR GİBİ OLAMAYIZ POLİSE TAŞ ATMAYIZ SAĞA SOLA SALDIRMAYIZ GİBİ SAÇMA SAPAN ÖRNEKLEME VERİYORSUN.BURADA BİKERE KONUYU SAPTIRMAYALIM. O HALDE AVRUPADA BİRÇOK ÖRNEKLERİ VAR HALKIN ZARARINA OLAN ŞEYLERDE EYLEMLERİNİ KOYUYORLARR. SENİN HALLA ALGILAYAMADIĞIN SİVAS IN SİVASLILARIN KAİLE ALINMADIKLARI. NEDEN ALSINLARKİ KAİLE SİVASLILARIN MANEVİİ MİLLİ DEĞERLERİ AĞIR BASIYORR. BİZ BUNLARI ANCAK BÖYLE UYUTURUZ DİYORLAR VEEEE AYNEN YAPIYORLARR.ŞİMDİ BİDE TÜRBAN SORUNU ÇIKARDILARR TAM SİVASLIK Bİ OLAY. VAYYY BİZİM EKMEĞİMİZİ AŞIMIZI İŞİMİZİ ALIN AMA TÜRBANIMIZA DOKUNMAYIN DİYECEK BÜYÜK BİR ÇOĞUNLUK VAR SİVASTA UNUTULMAMAMLI.ADAMLAR KURNAZ TABİİ İSTEDİKLERİ GİBİ KULLANIYORLAR SİVASI.YAVVV HAKKATEN BEN HEP MERAK ETMİŞİMDİRR. EKMEK Mİ NAMUSTUR,TÜRBAN MI..? HAAA SAKIN TÜRBANA KARŞI OLDUĞUMU ALGILAMAYIN. SADECE TÜRBANA GÖSTERDİĞİNİZ DUYARLIĞI İŞİNİZE EKMEĞİNİZE AŞINIZA GÖSTERMİYORSUNUZ BUNU ÇOK İYİ BİLİYORUM.

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)