|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
Anasayfa Haberler Sivas Haberler |
![]() |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
![]() |
#11 |
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() orhanakbulut_58 Şuan
![]() Son Aktivite: 25.04.2011 21:00
Tecrübe Puanı: 688
![]() |
![]() KATILIYORUM ABİ.......................
![]() |
#12 |
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() ceylankimya Şuan
![]() Son Aktivite: 12.06.2008 07:57
Tecrübe Puanı: 744
![]() |
![]() herkes bireysel olarak elinden geleni yapmalı bence...Ben en kısa zamanda anodoluya tekrar döneceğim inşallah....
![]() ![]() |
![]() |
#13 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Serd@r Şuan
![]() Son Aktivite: 08.03.2023 14:27
Tecrübe Puanı: 933
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Şimdi bu işin aslına bakmak lazım bu olayların tek ekseni SİVAS ise bu olay kabullenilir bir olay asla değil ama birçok ildeki "DMO"nun birleştirilme kararı ise buna diyecek bir söz bulamayız,ancak özellikle son zamanlarda gördüğümüz kadarıyla bu tip taşınma faaliyetlerinin SİVAS eksenli olduğunu görüyoruz geçen dönem SİVASa yatırım yapılması için artan teşviklerin yerini şimdi bu vahim olaylar aldı.
Kötü şeyler düşünmek istemiyoruz ama bunlarıda hakeden bir halk asla olmadık. Bir arkadaşımız hak arama yönünde Diyarbakırı örnek göstermiş,bizler yani SİVAS halkı asla onlar gibi olamayız hele hele yaptıklarını asla yapamayız,ortalığı yıkarak polise taş atarak devlet malını talan ederek alınan hakkın ne ekmeği nasip olsun bize nede varlığı ancak sus pus oturmakta doğru değil,özellikle SİVASta ikamet eden hemşehrilerimiz,parti başkanlıklarını sıkıştıracaklar bu işin aslını astarını öğrenecekler,gerekirse protesto yürüşünde bulunacaklar ama yapacaklar bizlerde meclise yolladığımız vekilleri e-postalarla rahatsız edeceğiz. Yani birşeyler yapmalıyız ama asla tasvip etmediğimiz gurup hareketleriyle değil!
![]() ![]() |
![]() |
#14 |
Yasaklı
EyüphanAydın Şuan
![]() Son Aktivite: 22.05.2010 11:45
Tecrübe Puanı: 0
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Sivas Çok Büyük Yara,Çok Büyük Darbe Aldı.Belki Şimdi Görmeyebilir,Ama İleride Çok Zorluklar Olucak.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() fertelliyim Şuan
![]() Son Aktivite: 02.10.2011 17:21
Tecrübe Puanı: 766
![]() |
![]() Alıntı:
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#16 |
Yiğido
![]() ![]() ÇALIŞIR Şuan
![]() Son Aktivite: 16.01.2015 09:44
Tecrübe Puanı: 642
![]() |
![]() Sivasımız yakında köye dönecek Kamu kurumları tek tek kapanınca olacağı bu, birşeyler yapıp sesimizi duyurmamız lazım
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#17 |
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() abdullah58 Şuan
![]() Son Aktivite: 02.01.2010 13:53
Tecrübe Puanı: 704
![]() |
![]() BU SIVAS HALKINA ACIMIYORUM
SIVASLIYIM AMA BETET OLSUNLAR---DIYEMIYORUM YINE SIVASLILIGIMAGIR BASIYOR::YA INSANLAR BU KADARMI (SIVASLILAR) BU KADARMI DUYARSIZ OLUR -O SENIN EKMEK PARAN;SENIN FABRIKAN;SENIN DMO NIYE SAHIP CIKMIYON KARDESIM AMA AKP YE OY VERMESINI BILIYORSUNUZ MILLETVEKILLERINI TANIYORMUSUN HAYIR ADAMLAR ISTANBULDA OTURUYOR;ORADA YASIYOR SIVASLIYADA ONU SECTIRIYORLAR OLACAGI BUYDU BEN SECMEDIM YA KENDI DÜSEN AGLAMAZ BEYPINARLI 58 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#18 |
Yasaklı
![]() serhatcan Şuan
![]() Son Aktivite: 21.03.2012 15:55
![]() |
![]() harikaa bi yaklaşım. evet güreşciden milletvekili çıkarırsanız olacağı buu. hakediyorsunuz hakkkk. sızlanmayın boşunaa. yaa bide ben bu güreşci milletvekilinin sosyal, kültürel birikimini merak ediyorum. sivaslı olduğu içinmi seçildi yoksa sosyal kültürel birikimine bakarakmı seçildi.. yok yok o kadarda kötümser olmayayım. muhakkak birikimine bakaraks eçilmiştir.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Yasaklı
![]() serhatcan Şuan
![]() |
![]() Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Yasaklı
![]() serhatcan Şuan
![]() |
![]() Alıntı:
KARDEŞŞŞŞ. BEN DİYARBAKIR HALKINI ÖRNEK GÖSTERİRKEN HAK ARAMA EKMEĞİNE SAHİP ÇIKMA AİLELERİNE ŞEHİRLERİNE KARŞI SORUMLULUKLARI BAĞLAMINDA ÖRNEK VERDİMM. SEN KALKIP DEMOGOJİ YAPARAK BİZ ASLAA DİYARBAKIRLILAR GİBİ OLAMAYIZ POLİSE TAŞ ATMAYIZ SAĞA SOLA SALDIRMAYIZ GİBİ SAÇMA SAPAN ÖRNEKLEME VERİYORSUN.BURADA BİKERE KONUYU SAPTIRMAYALIM. O HALDE AVRUPADA BİRÇOK ÖRNEKLERİ VAR HALKIN ZARARINA OLAN ŞEYLERDE EYLEMLERİNİ KOYUYORLARR. SENİN HALLA ALGILAYAMADIĞIN SİVAS IN SİVASLILARIN KAİLE ALINMADIKLARI. NEDEN ALSINLARKİ KAİLE SİVASLILARIN MANEVİİ MİLLİ DEĞERLERİ AĞIR BASIYORR. BİZ BUNLARI ANCAK BÖYLE UYUTURUZ DİYORLAR VEEEE AYNEN YAPIYORLARR.ŞİMDİ BİDE TÜRBAN SORUNU ÇIKARDILARR TAM SİVASLIK Bİ OLAY. VAYYY BİZİM EKMEĞİMİZİ AŞIMIZI İŞİMİZİ ALIN AMA TÜRBANIMIZA DOKUNMAYIN DİYECEK BÜYÜK BİR ÇOĞUNLUK VAR SİVASTA UNUTULMAMAMLI.ADAMLAR KURNAZ TABİİ İSTEDİKLERİ GİBİ KULLANIYORLAR SİVASI.YAVVV HAKKATEN BEN HEP MERAK ETMİŞİMDİRR. EKMEK Mİ NAMUSTUR,TÜRBAN MI..? HAAA SAKIN TÜRBANA KARŞI OLDUĞUMU ALGILAMAYIN. SADECE TÜRBANA GÖSTERDİĞİNİZ DUYARLIĞI İŞİNİZE EKMEĞİNİZE AŞINIZA GÖSTERMİYORSUNUZ BUNU ÇOK İYİ BİLİYORUM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|