|
|||||||
| SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
| Anasayfa Haberler Sivas Haberler |

![]() |
|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
|
|
#1 |
|
Yeni Yiğido
![]() LALE_DEVRI Şuan
Son Aktivite: 09.08.2012 12:31
Tecrübe Puanı: 0
![]() ![]() |
görevinde basarilar dilerim...tabiki sivasli olmasi ayri bir gurur
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Yeni Yiğido
![]() ST_GoGo Şuan
Son Aktivite: 23.10.2008 22:21
Tecrübe Puanı: 697
![]() |
Görevinizde ßaşarılar Dilerim , Kolay Gelsin
...
|
|
|
#3 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Serd@r Şuan
Son Aktivite: 26.02.2026 00:19
Tecrübe Puanı: 968
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Irkçılığın hat safhaya çıktığı son zamanlarda böyle önemli ve büyük bir partiye atanan yöneticinin TÜRK olması hele hele birde SİVASlı olması inanın ayrı bir gurur kaynağı,kendisini canı yürekten kutluyor,Almanyada yaşayan hemşehrilerimizede hayırlı olmasını diliyorum!
Allah utandırmasın!
|
|
|
|
#4 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() abircan Şuan
Son Aktivite: 21.01.2015 09:55
Tecrübe Puanı: 1091
![]() ![]() ![]() |
TÜRKİYEDEKİ MUHAFAZAİ-KARCILAR NİYE SAĞA OY VERİRDE, HERNE HİKMETSE ALAMANYADA HEPSİ SOSYAL DEMOKRAT YADA SOL PARTİLERE OY VERİRİLER HALA ANLAMIŞ DEĞİLİMMM
|
|
|
#5 | |
|
Genel Koordinatör
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ertugrul Şuan
Son Aktivite: 19.01.2013 13:22
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Alıntı:
Sosyal Demokrat partilerde mi ?
|
|
|
|
|
#6 |
|
Yiğido
![]() ![]() Fatih Bayrak Şuan
Son Aktivite: 24.01.2011 12:07
![]() |
Imzami atarim gardas yazinin altina
|
|
|
#7 |
|
Yeni Yiğido
![]() murat aydoğan Şuan
Son Aktivite: 08.03.2010 22:59
Tecrübe Puanı: 674
![]() |
VOLKAN BARAN BEYLE GURUR DUYDUM BİR SİVASLI OLARAK SAYGILAR İSTANBUL MALTEPE BBP YÖN KURULU ÜYESİ MURAT AYDOGAN
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Yiğido
![]() ![]() SivasAhmet Şuan
Son Aktivite: 01.12.2010 13:41
Tecrübe Puanı: 766
![]() |
İşte budur,sivaslıları artık heryerde görmek çok güzel.
Volkan Baran beyi kutluyorum. |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() albina58 Şuan
Son Aktivite: 14.08.2016 20:40
Tecrübe Puanı: 828
![]() |
Bu topici üç defa okudum.Evvela bu vatandaşın sivas'lımı veya hangi vilyetten olduğunu anlamadım.Ancak en nihayetinde bir insandır diyerek,ayrım yapmaksızın katılımcı olmak isterim.
Almanyada ve başka avrupa ülkelerinde onlarca türk uyruklu vatandaşımızın yönetimlerde veya yönetimlere aday.Ufak bir araştırma yapdığımızda ise türk uyruklu vatandaşlarımızın aktif olduğu siyasal partiler senelerce AB ilerleme komisyonlarında TÜRKİYE üyeliğine muhalif oldular. Türkiye'de sosyal demokrat partiler salt TÜRK'ün resen kendi başına biryerlere gelmesi hedeflerken,avrupa devletlerinde sosyaldemokrat partiler,ülkelerindeki azınlıklar ve göçmenler ile güçlendirilmiş partilerdir.Tıpkı bugün ki AKP nin beş başlılığı gibi.İçinde tarikatler-aşiretler-baronlar-ermeni ve yahudi azınlıklar olmak üzere ortak paydalarında buluşmuşlardır. Volkan BARAN avrupada bir partiden aday olması,bir türk olarak bana mutluluk verdiği kadar o kadarda umursamazlık hakimdir.Zira onlarcasını gördüm ve bu konularda araştırmalar yapdım.Adamlar bir siyasal parti içerisinde görev verdikleri veya aday adayı olanlarda yönetmekten çok yönetilen şahsiyetler aramakta ve bu kişileri yetkili etkili makamlara getirmemektedirler. İnşallah ben yanılırım,kazanan TÜRKİYE ve oralarda yaşayan TÜRK HALKI olur.
|
|
|
#10 |
|
Administrator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() RüStü ElmaS Şuan
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Genç yaşına rağmen Alman siyasetinde önemli, bir mevkiye gelen hemşerimiz Volkan Baran`ı kutluyorum. Sivaslıların her alanda söz sahibi olması,her platformda başarılı olması gerekiyor. Yurt dışında yaşayan milyonlarca soydaşımızın ve hemşerimizin haklarını savunacak, Almanya ile Türkiye arasında köprü olcak, vatanamızın ve şehrimizin faydasına çalışacak insanlara ihtiyacımız her geçen artıyor. Volkan Baran bu alanda iyi bir örnek olmuştur. Çalışkan, kültürlü, Türkiye ve Sivas sevdalısı hemşerimize siyasi hayatından başarılar diliyorum.
|
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|