|
|
|
|
#1 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() altuntas58 Şuan
Son Aktivite: 11.10.2012 20:24
Tecrübe Puanı: 4587
![]() |
Kömür dağıtım işi bence yerinde bir karar ancak oy avcılığı için dağıtılan kömürlerde tüyü bitmemiş yetimin hakkı vardır bu konuya titizlikle yaklaşılmalıdır gercek ihtiyac sahiplerini bulup 500kg değil yeterince verilmesi taraftarıyım
|
|
|
#2 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() yerliturkuaz Şuan
Son Aktivite: 28.03.2012 10:23
Tecrübe Puanı: 872
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Dağıtın seçim kömürlerini dağıtın milleti nasıl zengin gelirini yükseltiriz diye düşüneceğinize kömür dağıtın dikkat edinde bu kömür dağıtımını IMF duymasın yoksa......
|
|
|
|
#3 |
|
Yiğido
![]() ![]() Yigit_07_58 Şuan
Son Aktivite: 15.10.2011 15:08
Tecrübe Puanı: 695
![]() |
Olumsuz Yorum yapan arkadaslara cevabımdır.Akp geldi ikinci döneminde hangi hükümet akp nin yaptıgını yaptı bilgisiz konusan arkadaslar netten bi araştırsın bakalım il il akp nin yaptıkları haksız yorumlar yapmak kolay sanırsam pc başında hangi iktidar bukadar iş yaptı madem onlar iyidi neden yıllarca bu işler aksatıldı yapılmadı bunun hesabını akp den sorarsınız güzel hoş yenimi aklınız başınıza geldi.Yıllar once nerdeydiniz.Diğer iktidarlar geldi gecti yedi bitirdiler.Hesap neden soramadınız yargıyı anayasa mahkemelerinin basındakilere bi bakın ya hırsız haydut kominizim usakları degilmi.Gerçekler bazen bizim insanımıza acıda olsa gerçek iste.Yıllarca sol kesim kadrolaştı sesiniz çıkmadı üvst lerin bir halina bakın ya rektörler neden hep sol görüş kökenli.Halkın en etkın alanları oralar insanları yozlaştırdılar özgürlük dediler,Laikligi sömürdüler sömür geciler.Bu tr ye ne faydaları oldu zarar dan başka Akp geldi Geleli bu yardımı yapıyor.İnkar edenin gözüne durur.Devletin malını Halka dagıtmak sizi neden bukadar rahatsız ediyor işsizlik konusuna gelince iş ilanları gazetelerde boy boy neden gidip calışmıyor bu millet yoook kanaat getirmiyorlar.Hazır istiyor hep az iş cok para istiyorlar arkadaslar o donem geride kaldı.Çalışacaksın emeğini vereceksin hak edeceksin alacaksin..İşsizlik var elbette ama bizde kendi işsizligimizi kendimiz yapıyoruız.acız diyenler işsiziz diyenler bakıyorum net basından kalkmıyor paran yoksa nette ne geziyorsun demekkı luks sayılan netın varsa onu oduyorsan luksdur bu demekkı paran var.Ezilmiş halkların sesi yukselince ciban başlarını korku aldı yıyemıyorsunuz demi somuremıyorsunuz.Millet uyandı biyerlerinizi de yırtsanız.Artık gecmis eskide kaldı.Kabulleneceksiniz artık bunu akp olmasa mecliste suan 120 pkk lı vekil vardı:korkudan sivas ı gecemiyor diger ayrımcı ırkcı partıler.gercekleri görmemek sızın mesleginiz olmuş.
"Onların kalpleri var, fakat anlamazlar; gözleri var, fakat görmezler; kulakları var, fakat işitmezler."
|
|
|
#4 | |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() LaEdri Şuan
Tecrübe Puanı: 1347
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Alıntı:
![]()
|
|
|
|
#5 | |
|
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Arif Coşkun Şuan
Son Aktivite: 10.05.2016 18:12
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Alıntı:
Ondan sonrada bütçe açık verdi IMF'lere borç para dilen. Bütçeyi düzelt. İnsanları avantaya alıştırana kadar, o paralarla iş sahası yarat, fabrika kur işsizliğe çare ol, yoksulluğa yolsuzluğa çare ol, tarıma hayvancığa el at, insanlar kahve köşelerinde zaman öldürüyor,çalışmadan nasıl kazanlılır, sanıyorlarki sırf hükümeti yıpratmak için yapılıyor bunlar, hayırr bu yaşanan sıkıntılar sorunlar kim olursa olsun hangi iktidar olursa olsun sorulmalıdır dile getirilmelidir, gelenler bunlara çareyiz diye geldiler hesap sormakta her vatandaşın görevidir.
|
|
|
|
#6 | |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() seva Şuan
Son Aktivite: 31.08.2010 20:51
Tecrübe Puanı: 2238
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Alıntı:
Eğitim Orta ve lise eğitiminde kitaplar bedava çocuk okula başlıyor kitapları masasının üstünde daha evvel oldugu gibi kitap aramıyor kırtasiye kırtasiye gelir düzeyi düşük ailelere nakdi yardım eğitim alamayan özürlülere özel eğitim Bu mu sıkıntı Ulaştırma duble yollar bölünmüş yollar Bu mu sıkıntı Türk lirası değer kazandı döviz yerinde sayıyor enflasyon yükselmiyor Bu mu sıkıntı Borç borcu olmayan ülke varmı ki dünyada Türkiye hiç borcu yoktuda bu hükümet yaptı Bürokrat Milletvekili Bakan Başbakan Cumhurbaşkanı ya bunlarda bu ülkeninin evlatları bunlara ticaret yapma yasağımı var Medya üzerinde baskıymış gülerler be Medya objektif doğru tarafsız haber yapsın dinle kılık kıyafetle ugraşmasın Duyan görende Türkiye de sadece işçi memur dan başkasından vergi alınmıyor Türkiye vergi gelirleri sadece bunlardan oluşuyor zannedecek el insaf Türkiye sosyal bir devlettir elbette aç açıkta yardıma muhtaçlarına sahip çıkacak gıda yardımında da bulunacak yakacak yardmınıda da 2003 yılından günümüze kadar her yıl bu kömürler dağıtıldı şimdimi çevreye zararlı oldu bu kömürler el insaf Türkiye insanı oyunu satmaz Türkiye insanı geleceğine sahip çıkar Türkiye insanı eski siyasilere olduğu gibi şimdiki sisyasilerede dersini veririr hiç endişeniz olmasın varsa yanlışları sandıga gömer bu insanları Türkiye insanıyla Büyük Türkiye İnsanıyla Onurlu
|
|
|
|
#7 | |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() LaEdri Şuan
Tecrübe Puanı: 1347
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Alıntı:
![]() -Enflasyon yükselmiyor diye bir şey yok..Şuan Tükiyede enlasyon en az yüzde 25..Yoksa her yıl bir az daha içeri girmeyiz borçtan..benim adını bile duymadığım ıvırı zıvırı enflasyon sepetine koyup sonra da enflasyon düşük demek maharet değil.. -hemen her vekilin,bürokratın oğlu kısa süre içinde inanılması güç karlar elde ediyorsa ben de enayi değilim..Dün üniversitede öğrenci olan adam bugün milyon doalrlık akrlar elde ediyorsa kimse beni salak yerine koymasın.. -
|
|
|
|
#8 | |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() seva Şuan
Son Aktivite: 31.08.2010 20:51
Tecrübe Puanı: 2238
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Alıntı:
Bürokratın Milletvekilinin Başbakanın Cumhurbaşkanının oğulları Ticaret yapmasınmı varmı böyle bir yasak el insaf Bunların gelir gider defterlerini sizmi tutuyorsunuz Kimse sizi salak yerine koymuyor onuda nerden çıkardınız sizde ticaret yapın sizde kazanın sizede böyle bir yasak yok
|
|
|
|
#9 |
|
Yiğido
![]() ![]() asiLkiz Şuan
Son Aktivite: 02.07.2009 08:49
Tecrübe Puanı: 663
![]() |
sadece gülerek cevaplamak istiyorum...
|
|
|
#10 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sandalli Şuan
Son Aktivite: 21.04.2016 18:58
Tecrübe Puanı: 4588
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kömür dagitimi icin tesekkür etmenize gerek yok, unutmayin bu kömürler sizin paranizla aliniyor. Belki de sizin paralarinizla alinan bu kömürler bircok kisiyi zengin ediyor. Aslinda asil irdelenmesi gereken konu bu bence. Neden halka direk para verilmiyorda kömür veriliyor. Evinde dogalgaz olan yardima muhtac bir kisi kömürü ne yapacak. Yoksa bazilari bu isten rant mi sagliyor? Sou su; neden kömür?
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|