|
|
#11 | |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() barikat58 Şuan
Son Aktivite: 06.04.2016 18:19
Tecrübe Puanı: 2234
![]() |
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#12 | |
|
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Arif Coşkun Şuan
Son Aktivite: 10.05.2016 19:12
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Alıntı:
aslında karrşılıklı yazmak istemiyorum sevmiyorum da ancak yazılan yorumlar bunu gerektirdiği için ister istemez yazmak icab ediyor. Arkadaşım o senin görüşün. Senin bakış açın. Sen dini tekelinemi aldın ? Sadece sanamı ait bu din ? Sen din üzerinde yorum ve siyaset yaparak sende kullanıyorsun dini o zaman. Ya yeri geldimi bü ülkenin yüzde 98'i müslüman demiyormuyuz? Sen Deniz Baykal'ın ramazan ayında yoksul ailelere yardım ettiğini ve bunu asla basına duyrulmasın o ailelerde rencide olamsın diye gizli gizli yardım ettiğini hiç duydunmu ? Duymazsın tabiki bunda reklam yok sadece insanı davranış var. Ama felan kişinin halkı birbirine ezdirerek yaptığı yardımları çok görmüşündür."Dinle paranın kimde oldu belli olmaz" diye bir söz vardır. Bir kurumu kuruluşu karalarken lütfen biraz vijdanlı davranalım. 4 sene evvel hayırlı iş adamalrının burs parasıyla çocuklarını okutan bir başbakanımız vardı. Ve 4 sene sonra oğluna 2.7 milyon dolara gemicik aldı kuru yük taşıyor dış ülkelere. Allah aşkına sizin vijdan anlayşınız bumu ? Bunu hiç kafanda sorguladınmı ? İyi düşün 4 yıl önce burs parasıyla okuyan bir öğrenci 4 yıl sonra 2.7 milyon dolara nasıl gemicik alıyor? Ondan sonra kim kimi kandırıyor cevabını bana yaz lütfen.
|
|
|
|
#13 | |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() abircan Şuan
Son Aktivite: 21.01.2015 10:55
Tecrübe Puanı: 1071
![]() ![]() ![]() |
Alıntı:
sizinkiler 40 yıldır halkın dini duygularını kullanıyor, olmadı milli nizam olmadı msp, olamadı fazilet olmadı saaadet olmadı çağdaş yorumu akp, bırak birazda chp kullansın belki 40 yıla kadar halk onuda iktidar yapar, bırakın o da şansını deniyor hem bize ne size ne ki ona 70 milyon zamanla karar verir, 10 sene önce akp mi vardı, kimbilir belki ömrü hiziple muhalefetle geçmiş baykal belki 90 nında görürü koltuğu
|
|
|
|
#14 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() LaEdri Şuan
Tecrübe Puanı: 1318
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Herkes bir şeyleri kullanmıyor mu oy için, bunu da çok görmüyorum...
|
|
|
#15 | |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ErdalGüler Şuan
Son Aktivite: 28.01.2010 17:37
Tournaments Won: 5 Üyelik Tarihi: 27.08.2005
Tecrübe Puanı: 834
![]() |
Alıntı:
GİZLİ DEDİĞİN ŞEYLERİ SEN BİLİYORSAN DEMEKKİ GİZLİ DEĞİL DEMEKTİR. NEYSE... BİR DİĞER MESLEDE KARALAMA MESELESİ ASILSIZ BİR MAİL YÜZÜNDEN AKPYE ATILAN İFTİRALARA SEN DESTEK VERİRKEN TEK TEK SORGULADIN MI? GERÇEKMİ DEĞİLMİ DİYE HAYIR... AMA DESTEK VERDİN... BURADA ÇOK FARKLI BİR DURUM SÖZ KONUSU CHPNİN YAPTIĞI SİYASET ANLAYIŞI, KUSURA BAKMAYIN AMA İŞTE SİZ BUNA TAHAMMÜL EDEMİYORSUNUZ. ÇÜNKÜ SİZİN ANLAYIŞINIZXA GÖRE CHP HEP TEMİZ SİYASET YAPAR. AMA YANLIŞ BU. BUDA BENİM GÖRÜŞÜM...
|
|
|
|
|
#16 |
|
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cley Şuan
![]() |
Her bir AK ı karadan seçtik memleket için
En zorlu güzergahtan geçtik memleket için Hak olan doğrumuzu duyun bu çağrımızı Herkese bağrımızı açtık memleket için Herşey memleket için Herşey Türkiye için...
|
|
|
#17 | |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() abircan Şuan
Son Aktivite: 21.01.2015 10:55
Tecrübe Puanı: 1071
![]() ![]() ![]() |
Alıntı:
artık bu ilkel çağdışı siyaset anlayışları bir son bulmalı, halkım iradesi hem siyasi partilede hemde temsil edildikleri organlarda temsil edilip ses getirmeli, artık eski düzen bu iflsa süren siyasi yapılanmalar son bulmalı, herşey halkın denetimine ve yönetimine açılmalı arkadaşlar, yoksa bu kayıkçı kavgaları arasında milyonlarca insanın , gencin geleceği kararıp gidiyor
|
|
|
|
#18 | |
|
Moderator
Alıntı:
"Doğru tektir" ikitane doğru olmayacağına göre. Bu ortamı bu durmu AKP değil CHP veye başka bir parti yaşatsa aynı eleştirim olur. Bundan hiç endişen olmasın. En basit örnek: Sen hiç, Deniz Baykal'ın ve eski Cumhurbaşkanı Sezer'in çocuklarının ne iş yaptığını nerede yaşadığını yada özel bir şeyini duydunmu? Ama şimdi bakıyoruz başbakan ve cumhurbaşkanın çocukları maşallah hepsi birer işadamı oldular ve gündemden düşmüyorlar? Ayrı bir örmek daha: Eski cumhurbaşakanı Sezer döneminde köşke ayrılan para (eski paraya göre yazayım) 30 Trilyon TL idi. Ve Sezer ekonomik davranıp paranın 10 Trilyon TL sini devlete geri iade etmişti. Ve geçenlerde köşke ödenek için karar alındı ve tam 60 Trilyon ödenek aktarıldı. Ve paranın çok kısmınıda tepeden tırnağa köşk tadilattan geçirildiği için harcandığını okuduk duyduk. Şimdi sorarım sana; yeri geldğinde dinsizlikle suçlarsın bu ismi geçen kişileri. Hangisi daha müslüman hangisi daha çok dini kullanıyormuş Erdal kardeşim.
"Dilin düşüncenden önce haraket etmesin" Konu Arif Coşkun tarafından (10.02.2009 Saat 18:04 ) değiştirilmiştir.. Sebep: . |
|
|
|
|
|
|
#19 | |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ErdalGüler Şuan
Son Aktivite: 28.01.2010 17:37
Tournaments Won: 5 Üyelik Tarihi: 27.08.2005
Tecrübe Puanı: 834
![]() |
Alıntı:
AMA MADEM AÇTIN KONUYU YERİ GELMİŞKEN BİŞEY BELİRTEYİM... İŞTE CUMHURBAŞKANI SEZERİN AFFETTİĞİ KİŞİLER... Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer’in, yetkisini kullanarak affettiği mahkumların büyük bölümünün terör örgütü militanları olduğu ortaya çıktı. İçişleri Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Sebati Buyuran, valiliklere ve Jandarma Genel Komutanlığı’na gönderdiği yazıda, Sezer’in affettiği mahkumların “yakalanmamasını” istedi. Affedilen 76 militanın adlarının da yer aldığı yazıya göre, Mayıs 2001 ile Aralık 2002 tarihleri arasında affedilen mahkumlar ise daha çok DHKP/C terör örgütü üyesi. Ancak, İçişleri Bakanlığı yazısında Sezer’in Cumhurbaşkanı seçildiği Mayıs 2000 tarihi ile Mayıs 2001 tarihleri arasındaki affettiği mahkumların ismi yok. Yazıda ayrıca affedilen PKK militanlarının ismi de yer almıyor. Üyeleri affedilen terör örgütleri arasında MLKP, TKP/ML, TİKB, TİKP ve TDP isimli terör örgütleri de var. Sezer’in affettiği sol terör örgütü mensubu mahkumların sayısının 150′yi aştığı belirtiliyor. Öte yandan Sezer sürekli sağlık sorunu olan iki hükümlüyü daha affetti
|
|
|
|
|
#20 |
|
Moderator
Konu saptırma değil de, genişleme dersek daha yerinde olurdu sanırım
![]() Neyse benim söyleyeceklerim bu kadar, herkese iyi yorumlar dilerim. Bak bana demişsin sen hepten farklı yöne gidiverdin ![]() Konu daha uazasın istemiyorum. Eğer öyle bilinçli birşey varsa, hatalıysa yargı yapışır Sezer'inde yakasına. Tabiki yargıya da güveniyorsak ![]()
|
![]() |
| Konuyu Toplam 2 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 2 Misafir) | |
|
|