Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Haberler > Anasayfa Haberler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Anasayfa Haberler Sivas Haberler

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ

Seçenekler Arama Stil
Alt 06.11.2009, 15:08   #11
ayten58
Yasaklı
NO AVATAR

ayten58 Şuan ayten58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 19.03.2010 21:23

Tecrübe Puanı: 0 ayten58 FAZLA SÖZE GEREK YOKayten58 FAZLA SÖZE GEREK YOKayten58 FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart Cevap: Kentin Nüfusu 100 Bin Azaldı

ben yorum yazmıycam çünkü sensetik kardeşim benim yorumun aynısını yazmış kendisine çok teşekkür ediyorum ve baştan sona kadarda haklı diyorum tabiki baştakilerde pasiflik çok herkes başa geleyimde üçbeş kuruş fazla aamş alayım çabasında sivas kimin aklına gelir adam koltuğu kapmış keyfi yeinde açlık susuzluk soğuk derdi bitmiş unutmuş bile tok açın halini.
ayten58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06.11.2009, 17:54   #12
goramaz
Usta Yiğido

goramaz - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

goramaz Şuan goramaz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 20.08.2025 22:38

Tecrübe Puanı: 1366 goramaz BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

aslında bu durumun nedenini bizim de kendimizde aramamız gerekiyor..Sivaslılar olarak pasif bir yapıdayız..dün abdullah gül tunceliye gitti. çocuğun birisi çıkıp munzura baraj istemiyoruz diye bas bas bağırdı. biraz da bizim ne istediğimizi bilmemiz ve bunu uygun bir şekilde dile getirmemiz gerekiyor.. sivasa dair projelerde bile arkasında partimiz yandaşımız yoksa karşı çıkıyoruz.
Alt 06.11.2009, 18:07   #13
ayten58
Yasaklı
NO AVATAR

ayten58 Şuan ayten58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 19.03.2010 21:23

Tecrübe Puanı: 0 ayten58 FAZLA SÖZE GEREK YOKayten58 FAZLA SÖZE GEREK YOKayten58 FAZLA SÖZE GEREK YOK

aaah ah be kardeşim akılsız başın kahrını sefil dabanlar çekiyor.
ayten58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09.11.2009, 00:26   #14
yiğidoturan
Usta Yiğido

yiğidoturan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

yiğidoturan Şuan yiğidoturan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 28.07.2014 13:58

Tecrübe Puanı: 1080 yiğidoturan TAM BIR BEYEFENDIyiğidoturan TAM BIR BEYEFENDIyiğidoturan TAM BIR BEYEFENDIyiğidoturan TAM BIR BEYEFENDIyiğidoturan TAM BIR BEYEFENDI

Sivasa kendi için değil Sivas için çalışacak vekiller lazım ne yazıkki kendi vekilimizi kendimiz seçemiyoruz bütün illerin kaderi genel başkanların iki dudağı arasında ..... YETER ARTIK GENEL BAŞKANLARIN DEĞİL KENDİ VEKİLLERİMİZİ SEÇELİM Kİ MEMLEKET İÇİN ÇALIŞSINLAR ........
Alt 09.11.2009, 00:53   #15
Abdullah Bulmus
Yeni Yiğido
NO AVATAR

Abdullah Bulmus Şuan Abdullah Bulmus isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 14.02.2010 12:45

Tecrübe Puanı: 0 Abdullah Bulmus FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Nüfus azalışı var tamam sorunumuz ama biraz da biz çalışmayı üretmeyi sevmiyormuyuz acaba ?? Dağlar taşlar bom boş arazi , sivas a her giriş ve çıkışda düşünüyorum bu araziler meyve ağaçlarıyla yeşillendirilse ,temiz havasından , meyvesinden yararlansak nasıl olur , bilemiyorum çok mu zor ? BElki hammaddeye uzaklığı ve taşımacılık maliyetlerinin pahalılığı nedeniyle sanayi kenti görünümünden uzak ama bir tarım şehri olsak ekonomizi o şekilde canlı tutsak olmaz mı ? (İspanya nın güney kıyınsında olduğu gibi)
Alt 09.11.2009, 01:09   #16
özdemir
Usta Yiğido

özdemir - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

özdemir Şuan özdemir isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 02.12.2014 16:25

Tecrübe Puanı: 760 özdemir SITEMIZE IŞIK ŞACIYORözdemir SITEMIZE IŞIK ŞACIYORözdemir SITEMIZE IŞIK ŞACIYORözdemir SITEMIZE IŞIK ŞACIYORözdemir SITEMIZE IŞIK ŞACIYORözdemir SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR

herşeyi sivastan çıkıp ankaraya vekillik yapmak için gidenlere yüklememek lazım. biz sivaslılar olarak istemesini bilmiyoruz. sesimiz çıkmıyor. çıkıncada kötü çıkıyor ve sonuçları kötü oluyor. siyaset yapmayı bilmiyoruz. benim tanıdığım yüksek bir sivaslı bürokrat vardı bir gün sohbet ettiğimizde yıllardır bu kurumda bu işi yapıyorum. sivastan kimse gelipte benden bişey istemedi gibi şeyler söyledi. talep olmayıncada hiç bi şey yapamadığını ifade etmişti. neyse işte birazda sivil toplum olarak güçlenmemiz gerekiyo diye düşünüyorum.
Alt 10.11.2009, 00:05   #17
abircan
Usta Yiğido

abircan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

abircan Şuan abircan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 21.01.2015 10:55

Tecrübe Puanı: 1071 abircan COK SEVILEN BIR KISIabircan COK SEVILEN BIR KISIabircan COK SEVILEN BIR KISI

sakın yandaşlara okutmayın bu haberi
onlar yalakalığı otomatiğe bağladıkları için saçma sapan yazıp durular komik komik
Alt 10.11.2009, 00:50   #18
ramazan_d
Usta Yiğido

ramazan_d - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

ramazan_d Şuan ramazan_d isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 28.02.2011 18:52

Tecrübe Puanı: 688 ramazan_d FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

bizim memlekette böyle sorumsuz milletvekilleri olduğu sürece sürünmeye mahkumuz zaten geçmiştede yaşanmış olaylardır bizi bu hale düşürenler dilerim onlarda sürünür
ramazan_d isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 14.11.2009, 08:18   #19
sade58
Tecrübeli Yiğido

sade58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

sade58 Şuan sade58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 20.04.2011 23:57

Tecrübe Puanı: 759 sade58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
sensetik Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Ben esnafa ve girişimciye Kayseri'ye gidip ziyaretlerde bulunmalarını, tavsiyeler almalarını öneririm...Bu memleket ne kaybetdiyse kafa yapısından kaybetti...Çekememezlik, ben yapamadıyssam o da yapamasın zihniyeti, günlük kazançların peşinde koşma, bir türlü memleket milliyetçiliği yapamama...vs...saysak hepsini bu sorunların kitap olur heralde..Kanımca, bu memleket ADAM OLMAZ, böyle gelmiş BÖYLE GİDER!!
Buyur işte,en güzel cevabı bu arkadaşımız yazmış,gerçekçi tespitlerde bulunmuş.
Maalesef acı gerçekler bunlar.
Örneğin Malatya' lılar taa uzaklardan hemşehrileri olan Sivas Valisine ne yaptırabiliriz diye uğraşıyor,biz ise Sivaslı ve çok büyük konumlarda olan hemşehrilerimize ulaşamıyoruz veya sesimizi duyuramıyoruz.
Buyrun işte Sivas valisi Malatya hemşehrilerine haftada bir gününü ayırmış,buyrun bir örnek.
sade58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 14.11.2009, 08:19   #20
sade58
Tecrübeli Yiğido

sade58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

sade58 Şuan sade58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 20.04.2011 23:57

Tecrübe Puanı: 759 sade58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]

Buyrun burada yazıyor Sivas valisinin Malatyalı hemşehrilerine haftada bir günün ayırdığını.
sade58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)