Warnung: Illegal string offset 'type' in [path]/includes/class_postbit.php(293) : eval()'d code (Zeile 153)
Hoşgörü - Sayfa 2 - Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar
Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Serbest Alan > Serbest Kürsü
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Serbest Kürsü Serbest Konular

Son 15 Mesaj : Hatıra defteri           »          Sitemizin Ozanları           »          Hangi Model Cep Telefonu?           »          Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı

Seçenekler Arama Stil
Alt 12.12.2009, 13:25   #11
ÖnceVatan_58
Usta Yiğido

ÖnceVatan_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

ÖnceVatan_58 Şuan ÖnceVatan_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 15.07.2012 09:54

Tecrübe Puanı: 1014 ÖnceVatan_58 FAZLA SÖZE GEREK YOKÖnceVatan_58 FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart Cevap: Hoşgörü

Hoşgörü kırmamaktır, kırılmamaktır, Günümüzde hoşgörüyü bile hoşgörmeyenler vardır.
ÖnceVatan_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 12.12.2009, 13:39   #12
SsİiVvAaSsLlIı
Usta Yiğido

SsİiVvAaSsLlIı - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

SsİiVvAaSsLlIı Şuan SsİiVvAaSsLlIı isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 09.10.2015 17:30
Balloon Park Champion! Bloons Champion!
Tecrübe Puanı: 1072 SsİiVvAaSsLlIı FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
ÖnceVatan_58 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Hoşgörü kırmamaktır, kırılmamaktır, Günümüzde hoşgörüyü bile hoşgörmeyenler vardır.
çok haklısın...
Alt 12.12.2009, 13:42   #13
H_Turan
Usta Yiğido

H_Turan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

H_Turan Şuan H_Turan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 14.10.2014 19:19

Tecrübe Puanı: 800 H_Turan FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Yaradılanı Sev yaradandan ötürü
Yunus emre

Ne güzel Söylemiş Yunus emre İnsanları nasıl hoşgörülü olacağını açıklamış buna kindir anlamış değillim insanlardaki niye hoşgörüzlük niye karşısının görüşünü çekememe niye karşısının inancını kısıtlama niye bunu insanlık bumu demokrasi bumu hoşgörü.
Alt 17.12.2009, 19:30   #14
H_Turan
Usta Yiğido

H_Turan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

H_Turan Şuan H_Turan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 14.10.2014 19:19

Tecrübe Puanı: 800 H_Turan FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Bazı Sebeplerden Dolayı Siteden Ayrılıyorum Siyaset başlıklarından Usandım Sitedeki yöneticilerin ve modlarında bu siyasette taraf tutması Tarafsız olmaması nedeniyle Siteden ayrılıyorum Sitede Yeterince hoşgörü yok en büyük sebebim budur bu yüzden kalitesizleşti.

Hakkınızı Helal Edin Özellikle Salimabi,ötüken,goromaz,altunt as58,Cley
Alt 17.12.2009, 19:56   #15
altuntas58
Usta Yiğido

altuntas58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

altuntas58 Şuan altuntas58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 11.10.2012 21:24

Tecrübe Puanı: 4570 altuntas58 isimli Üye Tecrübe Puan?n?zını Kapatmıştır.

Alıntı:
H_Turan Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Bazı Sebeplerden Dolayı Siteden Ayrılıyorum Siyaset başlıklarından Usandım Sitedeki yöneticilerin ve modlarında bu siyasette taraf tutması Tarafsız olmaması nedeniyle Siteden ayrılıyorum Sitede Yeterince hoşgörü yok en büyük sebebim budur bu yüzden kalitesizleşti.

Sevgili kardeşim ortada bir sorun varsa söyleyin bir yoluna baklalım öyle her tepki gösterilişinde siteden ayrılmak cözüm olmasa gerek.Olması gereken sizi rahatsız eden konular üzerinde calışmak.Bırakıp gitmekle hiç bir şeyin değişmeyeceği ortada.İşin doğrusu sizin bu kadar cabuk pes edeceğinizi tahmin etmemiştim.Bende sizin gibi herkesi hoş görülü olmaya davet ediyorum
Alt 18.12.2009, 00:24   #16
goramaz
Usta Yiğido

goramaz - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

goramaz Şuan goramaz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 20.08.2025 22:38

Tecrübe Puanı: 1377 goramaz BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

Alıntı:
H_Turan Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster

Ben sana ne kırıldım ne darıldım kardeşim...Kişilere takılma . Doğru bildiğinde ısrar et. Bazen zehirin içine akar, konuşmak istersin konuşamamazsın, inatla duymazlar seni, duymak işlerine gelmez çünkü..Bir abimin çok sevdiğim bir sözü var'' herkesi karşısına alamayan kimseyi karşısına almaz'' kimseyi kırmak istemzsin ama seni öyle bir kırarlar ki.. Acıtan da ne biliyor musun? kendinden bildiğin insanın da karşında olması..Susmak bazen verilecek en güzel cevaptır. Ama anlayabilene..
o zaman da terk edip gitmek belki de çözüm.. Haklı olabilirsin..Bu sitede farklı düşünsek de kalitesinden emin olduğum bir kaç kişiden birisin sevgili kardeşim..
Alt 18.12.2009, 00:41   #17
GuNaY
Super-Moderator

GuNaY - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

GuNaY Şuan GuNaY isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 04.11.2013 00:42
Pool Jam Champion!
Tecrübe Puanı: 10 GuNaY hat eine strahlende ZukunftGuNaY hat eine strahlende ZukunftGuNaY hat eine strahlende ZukunftGuNaY hat eine strahlende ZukunftGuNaY hat eine strahlende ZukunftGuNaY hat eine strahlende ZukunftGuNaY hat eine strahlende ZukunftGuNaY hat eine strahlende ZukunftGuNaY hat eine strahlende ZukunftGuNaY hat eine strahlende ZukunftGuNaY hat eine strahlende Zukunft

Empati yapmayı bilmiyoruz ki hoşgörüden bahsedelim.

Her olaya kendi açımızdan baktığımız sürece hoşgörünün yanından bile geçemeyiz.

Alır Götürür Seni Bilinmeyen Derinliklere.

Sevda Mavidir, Mavi ise Umut,

Sen Yüreğini Hep MAVİ Tut...
GuNaY isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)