Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)

Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)

429 bin 621 seçmen oy kullanacak - Sayfa 2 - Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar
Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Haberler > Anasayfa Haberler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Anasayfa Haberler Sivas Haberler

Son 15 Mesaj : Türkiye Çocuk Dergisi'ndeki Masallarım           »          Mustafa Kemal ATATÜRK...           »          Sen Yoluna Ben Yoluma - Serdar Yıldırım           »          Karagöz İle Hacivat: Koca Kafalı Bir Keleş           »          Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Hatıra defteri           »          Sitemizin Ozanları           »          Hangi Model Cep Telefonu?           »          Şehzade Osman           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI

Seçenekler Arama Stil
Alt 17.08.2010, 07:55   #11
doğan bulut58
Usta Yiğido

doğan bulut58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

doğan bulut58 Şuan doğan bulut58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 13.03.2015 00:32

Tecrübe Puanı: 1357 doğan bulut58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: 429 bin 621 seçmen oy kullanacak

%80 sivasin evet diyecek gibi geliyo bana öylede olmasi gerekiyo
Alt 17.08.2010, 09:39   #12
abircan
Usta Yiğido

abircan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

abircan Şuan abircan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 21.01.2015 09:55

Tecrübe Puanı: 1100 abircan COK SEVILEN BIR KISIabircan COK SEVILEN BIR KISIabircan COK SEVILEN BIR KISI

haydi hayırlısı
bana göre % 55 hayır %45 evettirrr sivastan
bu artık anayasa değil akp oylaması bunu kabul edin
Alt 17.08.2010, 09:48   #13
Arif Coşkun
Moderator

Arif Coşkun - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Arif Coşkun Şuan Arif Coşkun isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 10.05.2016 18:12

Tecrübe Puanı: 10 Arif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende Zukunft

Ne çıkarsa kaçta kaç çıkarsa çıksın önemli değil, önemli olan ne yaptığını bilmektir, yani bu mesele öyle bir hal aldıki resmen seçim havasına sokuldu, eğer gidişattan memnunsanız bir dönem daha akp başımızda kalsın deniyorsa EVET yok memnum değilim gidişattan denmek isteniyorsa HAYIR olayına getirildi.
Ne diyelim yinede hayırlısı olsun.
Benim tahminimde AKP-BBP oyları evet, CHP-MHP diğer ufak partilerde hayır diyecek yüzde 60'a 40 gibi bir oran çıkabilir.
Alt 17.08.2010, 09:50   #14
doğan bulut58
Usta Yiğido

Alıntı:
abircan Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
haydi hayırlısı
bana göre % 55 hayır %45 evettirrr sivastan
bu artık anayasa değil akp oylaması bunu kabul edin

tamam abircan bekliyelim görelim

ben AKP li değilim hicbirzaman oy vermedim BEN MHP liyim ama evet diyeceğim cunta anayasasiyla kalmak isdemiyorum ve bekleyip görelim
Alt 17.08.2010, 10:21   #15
abircan
Usta Yiğido

abircan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

abircan Şuan abircan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 21.01.2015 09:55

Tecrübe Puanı: 1100 abircan COK SEVILEN BIR KISIabircan COK SEVILEN BIR KISIabircan COK SEVILEN BIR KISI

Alıntı:
doğan bulut58 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
tamam abircan bekliyelim görelim

ben AKP li değilim hicbirzaman oy vermedim BEN MHP liyim ama evet diyeceğim cunta anayasasiyla kalmak isdemiyorum ve bekleyip görelim
cuntanın askeri var birde sivili var bunun, buna dikkat edelim askerden kurtulalım derken sivil cuntadan yaka silkmeye şimdiden başladık, parti yapılanması oldu devlet ertık, badem bıyığın şef müdür danışman mühim işadamı olmağı bir protokol kalmadı artık naberrr, devleti yok engelliler merkzi yok mesleki eğitim kursları diye diye bir soyuyorlar anlatamam,
şu istanbuldaki akbil hala sırrr her atıyosun tl alıyosun plastik jetonu milyonlarca lira kayıtsız dolaşıyor, bankadan geçmeyen ödeme sistemi ile çalışıyor bu denizfenerciler
Alt 17.08.2010, 10:45   #16
ŞAHBEY
Usta Yiğido

ŞAHBEY - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

ŞAHBEY Şuan ŞAHBEY isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 08.10.2010 14:10

Tecrübe Puanı: 675 ŞAHBEY isimli Üye Tecrübe Puan?n?zını Kapatmıştır.

yine döktürmüş abir...konu ne sen ne diyorsun ne alaka anlamadım sen nasıl bakıp ne görüyorsun anlamak zor konuya dön sen sorunlarınla alakalı konu aç bizde oraya düşüncelerimizi yazalım
Alt 17.08.2010, 10:57   #17
doğan bulut58
Usta Yiğido

Alıntı:
abircan Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
cuntanın askeri var birde sivili var bunun, buna dikkat edelim askerden kurtulalım derken sivil cuntadan yaka silkmeye şimdiden başladık, parti yapılanması oldu devlet ertık, badem bıyığın şef müdür danışman mühim işadamı olmağı bir protokol kalmadı artık naberrr, devleti yok engelliler merkzi yok mesleki eğitim kursları diye diye bir soyuyorlar anlatamam,
şu istanbuldaki akbil hala sırrr her atıyosun tl alıyosun plastik jetonu milyonlarca lira kayıtsız dolaşıyor, bankadan geçmeyen ödeme sistemi ile çalışıyor bu denizfenerciler

o senin görüşün görüşüne saygı duyarım

benim yorumumda benim görüşün hayırlısı neyse o olsun inşallah
Alt 17.08.2010, 11:25   #18
ŞAHBEY
Usta Yiğido

> ÇORUM AA

MHP Genel başkanı Devlet Bahçeli il il dolaşıp meydanlarda halktan “hayır” istese de 12 Eylül 1980 darbesini görmüş ülkücüler referandumda evet demeye hazırlanıyor. Bunlardan biri de 12 Eylül darbesi sonrası “MHP ve ülkücü kuruluşlar davasında” idamla yargılanan ve uzun süre hapis yatan Mustafa Seyrek. Halk oylamasında Anayasa değişikliğine “evet” diyeceğini açıklayan Seyrek, 1977 yılında Çorum Ülkü Ocakları yöneticisiyken gözaltına alınıp tutuklandığını, Mamak ve Sinop Cezaevleri dahil olmak üzere Türkiye’nin çeşitli cezaevlerinde 13 yıl yattığını işkencelere maruz kaldığını söyledi.

İDAM EDECEKLERDİ
Adının “idamlıklar” listesinde yer aldığını, ancak uzun süren mahkemeler sonrası cezasının hapse çevrildiğini anlatan Seyrek, yan ranzasında yatan Ali Bülent Orhun’un idam edildiğini belirtti. Yaşadığı acı dolu günlerin ardından darbecilerin yargılanmasının önünü açan Anayasa değişikliğini önemsediğini ifade eden Mustafa Seyrek, “Kaybettiğim arkadaşlarım ve vicdani sorumluluğum için halk oylamasında ‘evet’ diyeceğim. ‘Hayır’ dediğim zaman hem kendime, hem de arkadaşlarıma yapılan zulümleri kabul etmiş olurum” diye konuştu.

> DİYARBAKIR İHA

12 Eylül günü Anayasa değişikliği için yapılacak olan referanduma kısa bir süre kala Diyarbakır’da ‘evet’ sesleri yükselmeye başladı. BDP’nin referandumu boykot kararı sürerken, Diyarbakır’da Hak ve Özgürlükler Partisi (HAK-PAR), Demokrat Kürtlerin Arayışı, Kürt Devrimci Demokratlar Hareketi, Dicle ve Fırat Dialog Grubu bir araya gelerek referanduma ‘evet’ diyeceklerini açıkladı. Grup adına bir açıklama yapan HAK-PAR İl Başkanı Arif Sevinç Anayasa değişikliğini yetersiz bulmalarına rağmen destekleyeceklerini söyledi. Basın açıklaması ayrıca Kürtçe ve Zazaca lehçelerinde de okundu.

gördüğünüz gibi oy kullanacaklar kendini göstermeye başladı evetler tahminlerin üstünde olacak İNŞALLAH

Konu ŞAHBEY tarafından (17.08.2010 Saat 11:25 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Arka Arkaya Mesajlar Yazdığınızdan Dolayı Flood Önleyici Devreye Girdi. Mesajlar Sistem Tarafından Otomatik Olarak Birleştirilmiştir..
ŞAHBEY isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar ŞAHBEY'e Teşekkür Ediyor...
Alt 17.08.2010, 11:25   #19
tayfun5883
Tecrübeli Yiğido
NO AVATAR

tayfun5883 Şuan tayfun5883 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 13.12.2013 12:39

Tecrübe Puanı: 756 tayfun5883 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

BBP belirleyici olacak Sivasta çünkü tabanı 2 ye bölündü BBP ciler evet ve hayır olarak daha geçen sene katil devlet Muhsin beyi devlet öldürdü diyen Yalçın Topçu Recep bey BBP gelince birden 360 derece döndü nasıl olduysa ve bu hareket BBP bitirdi
tayfun5883 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar tayfun5883'e Teşekkür Ediyor...
Alt 17.08.2010, 11:35   #20
ŞAHBEY
Usta Yiğido

BU bir seçim değil ...referandum hükümetle sorunu olan seçimi beklesin
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar ŞAHBEY'e Teşekkür Ediyor...

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)