|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
Anasayfa Haberler Sivas Haberler |
![]() |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
![]() |
#11 | |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() OSMAN ECE Şuan
![]() Son Aktivite: 21.01.2018 14:36
Tecrübe Puanı: 3355
![]() |
![]() Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#12 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Pusula_58 Şuan
![]() Son Aktivite: 28.08.2013 14:51
Tecrübe Puanı: 782
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün ülkesine verdiği hizmet ve kazanımları inkar eden nankörlük etmiş olur, Sivas'a gelişi nedeniyle şuraya iki satır yazı yazmaya eriniyorsa ne diyebilirizki. Kendi sorunu. Ancak geçmişimize atamızada saygıda kusur etmemeliyiz. Geçmişini bilmeyen geleceğine yön veremez derler.
Atamızın Sivasa gelişinin 92.yılında birkez daha rahmet sevgi ve saygıyla anıyorum. |
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı Pusula_58'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#13 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sandalli Şuan
![]() Son Aktivite: 21.04.2016 18:58
Tecrübe Puanı: 4550
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Konunun basligi Atamim Sivasa ilk defa gelisiyle ilgili, konuyla ilgili yapilan yorum sayisi 3. Konuya yorum yapmak yerine yorum yapmayanlari elestiren kisi olaya cumayi kücümseyerek giris yapiyor. Anlamadigim konun cuma ile, inanclar ile ne alakasi var. Atatürkcülük adi altinda dine, inancli insanlarin degerlerine saldirmak moda oldu artik. Ama Allah nurunu tamamlayacaktir.
![]() ![]() |
![]() |
#14 | |
Yeni Yiğido
![]() ![]() Gökmedrese Şuan
![]() Son Aktivite: 17.09.2011 16:00
Tecrübe Puanı: 0
![]() |
![]() Alıntı:
Esir iken neyin namazını kılacaktın acaba? Atatürk olmasa birleşmiş milletler barış timi kapındayken namaz mı kılacaktın? Bre adam sen neyin tartışmasına giriyorsun? Sana yıllardır okutulan Atatürkçülük dersinden hiçbirşey anlamadın mı? Sen Atatürk'ü sevmesende her zaman gittiğin yerde resmini göreceksin. "Atatürk bile." ne demek bu be? |
|
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı Gökmedrese'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#15 | |
Yeni Yiğido
![]() |
![]() Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar Gökmedrese'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#16 | |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sandalli Şuan
![]() Son Aktivite: 21.04.2016 18:58
Tecrübe Puanı: 4550
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Alıntı:
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar sandalli'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#17 | |
Yeni Yiğido
![]() |
![]() Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar Gökmedrese'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#18 | |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() goramaz Şuan
![]() Son Aktivite: 14.09.2024 14:55
Tecrübe Puanı: 1357
![]() |
![]() Alıntı:
Peki yazmak istemezdim ama siz de Atatürk devrimleri için kaç kişi idam edildi kaç kişi vatandan sürgün edildi siz de bunların farkında mısınız? 11 kişi başörtülü oluncadiğerlerine baskı yapılacakmış. Olasılıktan bahsediyorsunuz ama biz yıllarca başörtüsü yasağıyla mücadele ettik . Adilseniz olası bir durum için endişeleneceğinize; olan, kesin bir baskı için tavır almalısınız. Lütfen artık Atatürk ve dini farklı kutuplara yerleştirmeyin. Birbirlerinin alternafi değil çünkü.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#19 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ÖnceVatan_58 Şuan
![]() Son Aktivite: 15.07.2012 08:54
Tecrübe Puanı: 993
![]() ![]() |
![]() ATATÜRK'TEN SON MEKTUP
Siz beni hâlâ anlayamadınız Ve anlamayacaksınız çağlarca da... Hep tutturmuş "Yıl 1919, Mayıs'ın 19'u" diyorsunuz Ve eskimiş sözlerle beni övüyor, övüyorsunuz. Mustafa Kemal'i anlamak bu değil Mustafa Kemal ülküsü, sadece söz değil .. Bırakın o altın yaprağı artık Bırakın rahat etsin anılarda şehitler. Siz bana, neler yaptınız ondan haber verin . Hakkından gelebildiniz mi yokluğun, sefaletin ? Mustafa Kemal'i anlamak yerinde saymak değil Mustafa Kemal'in ülküsü, sadece söz değil .. Bana, muştular getirin bir daha Uygar uluslara eşit yeni buluşlardan . Kuru söz değil, iş istiyorum sizden anladınız mı ? Uzaya Türk adını Atatürk kapsülüyle yazdınız mı ? Mustafa Kemal'i anlamak avunmak değil Mustafa Kemal ülküsü, sadece söz değil .. Hâlâ, o, acıklı ağıtlar dudaklarınızda Hâlâ oturmuş, 10 Kasımlarda bana ağlıyorsunuz . Uyanın artık diyorum, uyanın, uyanın ! Uluslar, fethine çıkıyor, uzak dünyaların . Mustafa Kemal'i anlamak göz boyamak değil Mustafa Kemal ülküsü, sadece söz değil .. Beni seviyorsanız eğer ve anlıyorsanız Laboratuvarlarda sabahlayın, kahvelerde değil . Bilim ağartsın saçlarınızı, kitaplar . Ancak, böyle aydınlanır o sonsuz karanlıklar. Mustafa Kemal'i anlamak ağlamak değil Mustafa Kemal ülküsü, sadece söz değil .. Demokrasiyi getirmiştim size, özgürlüğü Görüyorum ki, hâlâ aynı yerdesiniz, hiç ilerlememiş Birbirinize düşmüşsünüz, halka eğilmek dururken . Hani köylerde ışık, hani bolluk, hani kaygısız gülen ? Mustafa Kemal'i anlamak itişmek değil Mustafa Kemal ülküsü, sadece söz değil .. Arayı kapatmanızı istiyorum uygar uluslarla Bilime, sanata varılmaz rezil dalkavuklarla . Bu vatan, bu canım vatan, sizden çalışmak ister Paydos övünmeye, paydos avunmaya, yeter, yeter ! Mustafa Kemal'i anlamak aldatmak değil Mustafa Kemal ülküsü, sadece söz değil ... Halim YAĞCIOĞLU Atamızın ilimizi şereflendirişinin 92.yıl dönümünde saygıyla anıyorum. Bu ülke sana çok şey borçlu mekanın cennet olsun Atam. |
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı ÖnceVatan_58'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|