![]() |
#2081 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() doğan bulut58 Şuan
![]() Son Aktivite: 13.03.2015 00:32
Tecrübe Puanı: 1312
![]() |
![]() ![]() Hasretine gönül dayanmaz oldu, Görmesem ölürüm maral bakışlım. Canım gül kokunda tutuklu kaldı, Sarmasam ölürüm maral bakışlım. Keşfedip gizemli sevda yolunu, Birlikte koşalım uzat elini, Her gün, her dakika, her an halini, Sormasam ölürüm maral bakışlım. Gam değil, uğrunda çeksem de cefa, Sözün ilaç olur, gözlerin şifa. Haftada olmazsa ayda bir defa, Varmasam ölürüm maral bakışlım. Sen orda, ben burda oldum muzdarip, “Gel” de, hediyeni sunayım varıp, Kalbimi sevgimle buket yaptırıp, Vermesem ölürüm maral bakışlım. ![]() DÖNÜŞ.. Bunca yıldır bir hiçliğe Gittim sana geliyorum Yeter artık döne döne Bittim sana geliyorum Durdum ve düşündüm demin Baktım bu yol daha emin Ayrılmamaya bin yemin Ettim sana geliyorum Gözüm yaşlı gönlüm garip Yalvarayım dedim varıp Benliği benden çıkarıp Attım sana geliyorum Aşk tokmağı değdi örse Durmam gayri dünya dursa Dünden kalma neyim varsa Sattım sana geliyorum Bıraktım öfkeyi kini Oldum bir rahmet ekini Seni sevmenin zevkini Tattım sana geliyorum alıntı Konu doğan bulut58 tarafından (08.07.2010 Saat 07:37 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Arka Arkaya Mesajlar Yazdığınızdan Dolayı Flood Önleyici Devreye Girdi. Mesajlar Sistem Tarafından Otomatik Olarak Birleştirilmiştir.. |
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 4 Kullanıcı doğan bulut58'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#2082 |
Usta Yiğido
![]() |
![]() ![]() Depreşti yüreğim coştu anılar Bir güzel görmüştüm ay ışığında Mis kokusu ellerimde hala var Saçını örmüştüm ay ışığında Zülfüsiyah yanakları al idi Lebi alev dili şeker bal idi Gonca vermiş ince uzun dal idi Gülünü dermiştim ay ışığında Hava ayaz mevsim kara kış idi Başımı döndüren bir bakış idi Yere düşen iki damla yaş idi Bir mendil vermiştim ay ışığında Yükselmiştik bulutların katına Bir diyecek yoktu saltanatına Tereddütsüz ayağının altına Ruhunu sermiştim ay ışığında. alıntı--------------------- Konu doğan bulut58 tarafından (09.07.2010 Saat 08:38 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Arka Arkaya Mesajlar Yazdığınızdan Dolayı Flood Önleyici Devreye Girdi. Mesajlar Sistem Tarafından Otomatik Olarak Birleştirilmiştir.. |
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 4 Kullanıcı doğan bulut58'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#2083 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sandalli Şuan
![]() Son Aktivite: 21.04.2016 18:58
Tecrübe Puanı: 4543
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ZEVZEK
Bu nasıl bir insan anlayamadım, Kendi yazıp kendi çiziyor zevzek, Yalan sözlerini dinliyemedim, Cehennem gölünde yüzüyor zevzek. Günahtan korkmadan gıybet ediyor, Nasıl bir kişilik kinlik güdüyor, Dedikodu nerde ona gidiyor, Kapıdan kapıya geziyor zevzek. Terbiyeden hiç bir nasip almamış, İlim, irfan nedir asla bilmemiş, Yaşı geçmiş ama adam olmamış, Sessiz kaldık diye eziyor zevzek. Ben sabır ettikçe, o coşar durur, Utanmaz, sıkılmaz bulunmaz gurur, Böyle müslümandan evladır gavur, Aslında bunları seziyor zevzek. Faydasız insana attığı adım, Kalmadı görünce tuzum ve tadım, İsterim ki asla anmasın adım, Günahını kendi yazıyor zevzek. Yalan sözler ile olunmaz haklı, Boşuna konuşur, yoktur ki aklı, Her gün söylediği yalanlar farklı, Kendine çukurlar kazıyor zevzek. Kırdı kırılacak bak sabır taşım, Kocaman adamsın kırk oldu yaşın, Yalan ve dolanla doludur başın, Ben sabır ettikçe azıyor zevzek. Aslında hiç değmez sana yazmaya, İnsanlıktan çıkmış benzer kazmaya, Ne hakkın var söyle bizi üzmeye, Yalan sözleriyle üzüyor zevzek. Hasan Ilter
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 6 Kullanıcı sandalli'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#2084 |
Usta Yiğido
![]() |
![]() ![]() Sitem Eyler Gülleri aştırıp gönül bahçemde, Kokusu gelirde,dil sitem eyler. Bülbül isyan eder,Gül yaralıdır, Gönlüm ahızarda,dil sitem eyler.. Yollarına baka,baka yoruldum Hasretinle yandım,yandım kavruldum Ne bir çiçek açtım,nede kurudum. Bahar,bahar yeşillendim yoruldum.. Gördünmü hiç denizde yanan alevi Kış ortasında yanar durur yüreği. Yarı yolda bıraktında seni seveni, Bülbülleri kondurmadığın,gül sitem eyler.. Onarmı hiç viran olan otağı. Mutsuz olmuş,yıkık gönül DURAĞI Sonbahara döndü sevda bağları.. Kurudukça yaprakları,dal sitem eyler.. ![]() Hasret Bahar güle hasret gül ise sana Sinede gizlidir bitmez bu hasret Sevdamı anlatsam cümle cihana Gönüle yazıldı bitmez bu hasret Yokluğun düşüyor sevda bağına Göz yaşı damlıyor gül yaprağına Yine karlar yağdı gönül dağına Kapanır yolları gitmez bu hasret Gözler düş yorgunu gönül yasaklı Bana ne söylesen olursun haklı Gönül yarası bu derinde saklı Seni unutmaya yetmez bu hasret Ansızın çıkıp da kapıma gelsen Gözlerim ummandır yaşını silsen Şu gönlüme derman olmayı bilsen Bağrımda kor olup tütmez bu hasret Mehtaplı gecede dizinde yatsam Yüzüne bakıp da elini tutsam Acılı günlere sevinci katsam Böyle uzayıp da gitmez bu hasret alıntı ![]() istemem sevgili İstemem sevgili yüzüme gülme Eğer ki sonunda ağlatacaksan İstemem sevgilim ümitler verme Sonunda dünyamı karartacaksan Ben aşkı ölümsüz bilenlerdenim Bir ömür boyunca sevenlerdenim Ellerin ellerime değmesin derim Eğer ki sonunda bırakacaksan Gönüle vurulmaz asla bir kilit Seveni öldürür kırılan bir ümit Sevgilim yanıma yaklaşmadan git Eğer ki sonunda ayrılacaksan Konu doğan bulut58 tarafından (10.07.2010 Saat 17:16 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Arka Arkaya Mesajlar Yazdığınızdan Dolayı Flood Önleyici Devreye Girdi. Mesajlar Sistem Tarafından Otomatik Olarak Birleştirilmiştir.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2085 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() aysima58 Şuan
![]() Son Aktivite: 07.12.2015 00:23
Tecrübe Puanı: 1803
![]() |
![]() ellerinize gönüllerinize sağlık teşekkür ederim çok güzel şiirler.sağolun.
|
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı aysima58'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#2086 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() OSMAN ECE Şuan
![]() Son Aktivite: 21.01.2018 14:36
Tecrübe Puanı: 3348
![]() |
![]() SİVAS VEKİLLERİNE
isdediniz bizden oy verdik davul zurna düğün toy verdik ekmeğimizden kesip pay verdik az kaldı şurda seçim yakın vekiller unutmayın yurda olan sevgiyi unutmayın atamıza olan saygıyı atın kafanızdaki kötü gaygıyı verdiğiniz sözü unutmayın sakın vekiller tarihte çok eskidir sivasın yeri partiler yüzünden çok kaldı geri adına leke sürdü bir kaç serseri güzellik tohumları ekin vekiller arada bir uğrayın açman arayı düzgün durun haa bozman sırayı keseyi doldurupta hanı sarayı yapana tavrınızı takın vekiller cumhuriyetin temelini burada atıldı kurulan fabrıkalar tek tek satıldı yiğitler kahroldu kaşlar çatıldı dönüpte sivasa bir bakın vekiller verdiğiniz sözlerin hepsi fos çıktı zaman geçti aradan çok sular aktı aşık diyari baba sizlere türküler yaktı alında bir sivas gazetesi okun vekiller |
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 5 Kullanıcı OSMAN ECE'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#2087 |
Usta Yiğido
![]() |
![]() ![]() Gözlerim uykuyla barıştı sanma Sen gittin gideli dargın sayılır Ben de bir zamanlar sevildim amma Seninki düpedüz vurgun sayılır Yalan mı söyledin göz göre göre Ne zaman dolacak verdiğin süre Gönülden gördüğüm takvime göre Aldığım her nefes birgün sayılır Armağan ettiğin kutsal mendile Akarken içimi dağlayan çile Manavgat denilen çağlayan bile Benim gözyaşımdan durgun sayılır Ne kadar zulmetsen ah etmem sana Her iki cihanda gül kana kana Seninle cehennem ödüldür bana Sensiz cennet bile sürgün sayılır ![]() GÜLÜM her günüm sensin be gülüm yoksun ya acıtmaz artık kifayetsiz ölüm sildim artık yok sensiz dünüm dön artık desem biliyorum dönmezsin be gülüm her günüm sensin be gülüm artık tek bir gözyaşın bana ölüm yoksun ya karardı artık dünüm sevdim seni desem biliyorum inanmazsın be gülüm her günüm sensin be gülüm doğan her yeni gün artık bana ölüm yaşlı kaldı en yakın dünüm gitme dur desem de biliyorum durmazsın be gülüm son günüm sensin be gülüm yalvarıyorum artık gelsin diye ölüm bırakma beni hep sende kalayım dünüm sevmeseydim diyemem biliyorum çünkü çok sevdim be gülüm ![]() Bayraksızlar! Bayraksızlar bayraksızlar Yere düşse bayrak sızlar Nerden bilsin kıymetini Soysuz sopsuz bayraksızlar Ne olurdu yazmasaydım Ben bu kara yazıyı Bilmeseydi namert soysuz İçimdeki sızıyı Yıldızların isyanı var Hilâl taşıyan felek Damla damla kan akıyor Delik deşik bu yürek Al rengine kara bağlar Yastadır deli gönül Aşık'ın olmuşum senin Hastadır deli gönül Renginde şehitlik gizli Hilâlinde mana var Yüreğimde saklamışım Kurbanında kına var Toprağa düşse yiğit Ölüm güç verir bize İnancıma teslim oldum Zulüm güç verir bize Uğrunda ölen yiğit Kim ne bilsin ne kadar Geriye ne can kaldı Hepsini kurban adar Yamacında gezindiğin Şimdi dağlar ağlasın Bayrağım hançerlendi Şimdi çağlar ağlasın Bayrak yere düşerken Alkışlayan piçleri Kahredecek Türk milleti Destek veren güçleri Susmayın ey milletim Bayraksızda ar olmaz Susar ise yiğitler Vatan bize yar olmaz Başı bozuk yaylada Pusuları kurdular İki yaşında yiğit Kürşad'ımı vurdular Bundan gayrı düşmanım Bayrağa ters bakanlar Artık hesap vermeli Dağı taşı yakanlar Meleküt aleminde Destan olan can bizim Dalgalansın bayrağım Üstündeki kan bizim Dört aylık bebeklere Kurşun sıkan nerdesin Nereye gidersen git Öleceğin yerdesin Hükmü ilâhi varsa Belki korur Yaradan Kan düşmanı olmuşuz Çekilsinler aradan Bu vatanın ekmeğii Gözünüze durmalı Yiğit bir can gelmeli Sizden hesap sormalı Sefai'yem yaşamak ki Bundan gayrı ar gelir Ay yıldızlı bayrağa Bu yeryüzü dar gelir! Aşık Sefai Konu doğan bulut58 tarafından (11.07.2010 Saat 11:25 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Arka Arkaya Mesajlar Yazdığınızdan Dolayı Flood Önleyici Devreye Girdi. Mesajlar Sistem Tarafından Otomatik Olarak Birleştirilmiştir.. |
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 3 Kullanıcı doğan bulut58'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#2088 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sandalli Şuan
![]() Son Aktivite: 21.04.2016 18:58
Tecrübe Puanı: 4543
![]() Sen Var Ya Ah nasıl aldandım, ah nasıl kandım, Bir baktın sinemden vurdun sen var ya, Ben seni vefalı yârimdir sandım, Gittin bir hoyrata vardın sen var ya. Gönlümün içine acı düşürdün, Kalbime bir girdin yaktın, pişirdin, Elemi kederi baştan aşırdın, Bana nice dertler verdin sen var ya. Balyoz gibi indi kafama aşkın, Sevdana düşeli olmuşum şaşkın, Kıymetin bilmedin kalpteki köşkün, Hayali, hevesi kırdın sen var ya. Sensizlik dilimde bir dertli türkü, Nasıl layık gördün bu aşka terki? Belirsiz geceyle gündüzün farkı, Gözüme karanlık sardın sen var ya. Terk edişin çoktan belimi büktü, Neşe, sevinç benden elini çekti, Hasretin içime hicranlar ekti, Gögsümü ikiye yardın sen var ya. Neşemi, huzuru aldın, götürdün, Başıma olmadık işler getirdin, Destansı bir aşkı nasıl bitirdin? Sevda defterini dürdün sen var ya. Siyahi sevdanı cana can yaptı, Hasret çeken beden hastalık kaptı, Şaşırdım aklımı, yönlerim saptı, Beni diyar diyar sürdün sen var ya. Hasan Ilter
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 4 Kullanıcı sandalli'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#2089 |
Usta Yiğido
![]() |
![]() ![]() Efsane Efsane Düşürdü bir güzel aşkın nârına, Yazdırır efsane efsane beni. Bağladı gönlümü yâr saçlarına, Gezdirir efsane efsane beni. Söz etmem kimseye bu hicrânımdan, Çıkmıyor yer etmiş bir kez kanımdan, Dünyadan,hayattan,tatlı canımdan, Bezdirir efsane efsane beni. Sevdâlıyım o da bunun farkında, Yumaz beni sevdâsının arkında, Harman eder durur aşkın çarkında, Ezdirir efsane efsane beni. Tek gelsin de kabulümdur gecinden, Geçemedim hasret dönemecinden, Kader tutmuş zorlu aşk süzgecinden, Süzdürür efsane efsane beni. Çöksün omuzuna aşkın vebali, Vuslata set çeker yârin her hâli, Gözyaşımı inci mercan misâli, Dizdirir efsane efsane beni. Düşler hırkasına sardım cismini, Düşüremem dudağımdan ismini, Gönül tuvaline yârin resmini, Çizdirir efsane efsane beni. alıntı ![]() Oof oof Yine deli duygulara esirim Başta biraz akıl kalır mı bilmem Nerdeyim nasılım niçin gezerim Gönül aradığın bulur mu BİLMEM Ruhumda bir eksik huzursuzluk var Sıkılır bunalır sanki dünya dar Olmadık zamanda fırtına kopar Sığınsam bir kalbe diner mi bilmem Başım alıp gitsem uzak diyara Unutur kapanır ruhum da yara Mutluluk belkide başka bahara Ömrüm o baharı görür mü bilmem Duygular karmaşık kaldım biçare Bir soysuz uğruna dünyam cendere İzimi kaybedip gitsem meçhule O vefasız arar sorar mı bilmem Tatmadım dünyada hiç mutluluğu Yarınlara bağlamışım umudu Bize reva olan hayat bu muydu Yaradan halimi görür mü bilmem Yönelsem Mevla ma dualar etsem Dilekler dileyip kurbanlar kessem Tanrı m nasip etse Umreye gitsem Bu gönül huzuru bulur mu bilmem Böyle bitmemeli bu ömrün sonu Hep acı hep dram hayat oyunu Cehennem narından koru kulunu Son dileğim kabul olur mu bilmem alıntı Konu doğan bulut58 tarafından (12.07.2010 Saat 14:37 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Arka Arkaya Mesajlar Yazdığınızdan Dolayı Flood Önleyici Devreye Girdi. Mesajlar Sistem Tarafından Otomatik Olarak Birleştirilmiştir.. |
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 3 Kullanıcı doğan bulut58'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#2090 |
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Salim58 Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 11.05.2009
Tecrübe Puanı: 10
![]() BEN
Ben: Karli daglarin deli rüzgari Ben: Tozlu yollarin demirbasiyim Ben: Suyu kurumus sevgi pinari... Ben: Toprak bekcisi, mezar tasiyim Ben: Hep yillar yili kanayan ciban Ben: Fikir sürüsün yitiren coban Ben: Hayal pesinde cariksiz taban Ben: Gurbet agzinda bulgur asiyim Ben: Çürük bir gemi ask denizinde Ben: Yagmur damlasi dostun izinde Ben: Yanip kül oldum askin közünde Ben: Karasevdanin dert yoldasiyim Sen: Koyu düsmanim yersiz gülüse Ben: Düsünvermisim bitmez bir düse Ben: Bildir aglarim bu yil ölmüse.. Ben: Bensiz duyunun ilk savasiyim Ben: Gönlü aklina uymayan deli Ben: Az düsünceden doymayan deli Ben: Beni ben diye saymayan deli Birakin ben benden uzaklasayim Abdurrahim Karakoc
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 4 Kullanıcı Salim58'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
Konuyu Toplam 2 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 2 Misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Şiirler Duyguların Yazıya Dökülmüş Halidir | _DuMaN_58 | Aşk şiirleri | 1 | 13.08.2009 16:46 |
Gökhan Doğan'dan Şiirler | dede58 | Şiirler | 0 | 08.07.2008 14:05 |
PEÇETEMDEKİ ŞİİRLER | krmseremet | Arşiv | 7 | 02.04.2008 15:19 |
Sivaslilar.Net' te en uzun forum ve en beğendiğiniz forumlar hangileri????? | serkanka58 | Arşiv | 5 | 07.03.2008 12:58 |
EN BEĞENDİĞİNİZ REKLAM | puar | Arşiv | 9 | 02.02.2008 11:23 |