![]() |
#2161 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() kartal- Şuan
![]() Son Aktivite: 04.02.2012 16:14
Tecrübe Puanı: 665
![]() |
![]() GÖZLERİN
Beynime kazıdım bakışlarını Yüreğime yazdım duygularımı Yarınlarıma bağladım umutlarımı Gözlerin gözlerin kara gözlerin Beni deryalara saldı gözlerin Gözlerinle yüreğimi dağladın Kipriğinle ok gibi sapladın Ciğerimi ateşlere salladın Gözlerin gözlerin kara gözlerin Leyla edip çöllere saldı gözlerin Bir bakışla çukuruna düştüğüm Bir kor olup yüreğimi yaktığın Bir oyana bir bu yana savurdun Gözlerin gözlerin herşeyimi benden alan gözlerin Rüyalarımı izinsiz çalan gözlerin
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı kartal-'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#2162 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() doğan bulut58 Şuan
![]() Son Aktivite: 13.03.2015 00:32
Tecrübe Puanı: 1312
![]() |
![]() ![]() Zor Geliyor Birtanem Hayalin gözlerimde ismin her an dilimde Küllenmeyen hasretin kor geliyor birtanem Ne olurdu kalsaydık ellerin ellerimde Yokluğun Cehennemle bir geliyor birtanem Sen giderken damlaydı gözyaşlarım sel artık O Cennetim bildiğim yüzün bana el artık Bir mucize olsun da yalvarırım gel artık Hayalinle yaşamak ar geliyor Birtanem Şimdi kimi düşünüp hayaller kuracağım Olmadığın yerlerde ben nasıl duracağım Bir çılgınlık edecek kendimi vuracağım Sensiz bu koca dünya dar geliyor birtanem Gelmezsen aşkımızı şarkılara yazarım Beyhude geceler de sarhoş olur azarım Farketmez ki sen yoksan nerde olmuş mezarım Yoksan kara topraklar yar geliyor birtanem Bak alıştı gözlerim böyle her gece akar Bu küllenmez ateşin beni yaktıkça yakar Razıyım her derdine ölüm olsa ne çıkar Sensizlik ölümden de zor geliyor Birtanem ALINTI |
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar doğan bulut58'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#2163 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() aysima58 Şuan
![]() Son Aktivite: 07.12.2015 00:23
Tecrübe Puanı: 1803
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı aysima58'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#2164 |
Usta Yiğido
![]() |
![]() ![]() Ölmem mi Gülüm Birikti içimde dert katar katar Varsan acıyı bal bilmem mi gülüm Her derdi kederi içime atar Tek kalem geçmişi silmem mi gülüm… Vuslat kanlı yaşla beklense bile, Aşkıma ızdırap eklense bile, Mutluluk düşlerde saklansa bile, Hasretim gel desen gelmem mi gülüm… Paylaşırdım inan ne derdin varsa Sonunda ayrılık özlem olmasa Müptela kollarım seni sarmasa Kırıp bin parçaya bölmem mi gülüm Kanasa da gönül yaram derinden Duymazsın sevmiyor diye birinden, Kalbinin o sıcak, güzel yerinden, Bir defa kal desen kalmam mı gülüm… Bir bakışın vardı kalbimden vuran Göz göze oturup hayaller kuran Ben de seviyorum öl desen o an Uğrunda can verip ölmem mi gülüm… ALINTI |
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 5 Kullanıcı doğan bulut58'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#2165 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() SsİiVvAaSsLlIı Şuan
![]() Son Aktivite: 09.10.2015 16:30
Tecrübe Puanı: 1046
![]() |
![]() Bilmeden kırarsam eğer kalbini Bu canı ölüme bedel sayarım Olur da söylemez isen derdini İnan hayatımdan bile cayarım Dayanamam sulu gözlerine yar O gözlerin bende hatırası var Olmasın kederle dolan bir pınar Yoksa bakışına gönül koyarım Revnaklı simanın güzelliğine Gıpta etmek düşer sevdiceğine Böyle bir sevdanın biteceğine Ölümü kendime nikah kıyarım Gönül dairende yerim var ise Kulak vermelisin bu hazin sese Kalbin çok değil de biraz dinlese Sağır dünyaya bu aşkı yayarım
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 6 Kullanıcı SsİiVvAaSsLlIı'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#2166 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() aysima58 Şuan
![]() Son Aktivite: 07.12.2015 00:23
Tecrübe Puanı: 1803
![]() |
![]() elinize yüreğinize gam ve keder değmesin uşah çok güzel şiirler kele savulun.
|
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 4 Kullanıcı aysima58'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#2167 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() SsİiVvAaSsLlIı Şuan
![]() Son Aktivite: 09.10.2015 16:30
Tecrübe Puanı: 1046
![]() |
![]() Öyle bir hayat yaşıyorum ki, Cenneti de gördüm cehennemi de Öyle bir aşk yaşadım ki ... Tutkuyu da gördü...m, pes etmeyi de. Bazılar seyrederken hayatı en önden, Kendime bir sahne buldum oynadım. Öyle bir rol vermişler ki, Okudum okudum anlamadım. Kendi kendime konuştum bazen evimde, Hem kızdım hem güldüm halime, Sonra dedimki 'söz ver kendine' Denizleri seviyorsan, dalgaları da seveceksin, Sevilmek istiyorsan, önce sevmeyi bileceksin, Uçmayı seviyorsan, düşmeyi de bileceksin. Korkarak yaşıyorsan, yalnızca hayatı seyredersin. Öyle bir hayat yaşadım ki, Son yolculukları erken tanıdım Öyle çok değerliymişki zaman, Hep acele etmem bundan, anladım...
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 5 Kullanıcı SsİiVvAaSsLlIı'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#2168 |
Usta Yiğido
![]() |
![]() HER YERDE SEN VARSIN
Elveda demekle tükenir sanma Gözlerime dolan yaşta sen varsın İstersen bir ömür adımı anma Her gece gördüğüm düşte sen varsın Belki sarmayacak seni kollarım Belki gelmeyecek sana yollarım Bir ömür hasretle geçse yıllarım Baharda hazanda kışta sen varsın Varsın dudakların beni yakmasın Varsın gözyaşların bana akmasın O mabed gözlerin bana bakmasın Aklımda fikrimde başta sen varsın Her nefes alışta seni anarım Yokluğunla alev alev yanarım Ha bugün ha yarın bekler kanarım Çiçekte böcekte kuşta sen varsın Yoksun ya sensizlik kavurup geçti Küçücük yel esse savurup geçti Ecelim sen oldun aşk vurup geçti Kabrime dikilen taşta sen varsın ALINTI |
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 5 Kullanıcı doğan bulut58'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#2169 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() sivasli gönül Şuan
![]() Son Aktivite: 22.09.2012 21:06
Tecrübe Puanı: 600
![]() |
![]() ![]() ey gönül !..şimdi sorarım sana, hangi aşk daha büyüktür?anlatılarak dile düşen mi, anlatılmayıp yürek deşen mi? |
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 5 Kullanıcı sivasli gönül'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#2170 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() filografozan Şuan
![]() Son Aktivite: 30.06.2014 00:13
Tecrübe Puanı: 884
![]() |
![]() [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
BIRAK VE BAK “Ne olurdu” ları bırak, Sil banda yazdıklarını doğru yanlış. Örseleme ...alın yazılarını Olan olmuş... Dönme geri, ileri bak Giden gitmiş ! Bak ufukta bir güvercin Dalış yapıyor boşluğa. Coşsun içinde sevincin, Kavuşuyor sonsuzluğa... Yiğit Adam Muhsin Yazıcıoğlu |
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 6 Kullanıcı filografozan'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Şiirler Duyguların Yazıya Dökülmüş Halidir | _DuMaN_58 | Aşk şiirleri | 1 | 13.08.2009 16:46 |
Gökhan Doğan'dan Şiirler | dede58 | Şiirler | 0 | 08.07.2008 14:05 |
PEÇETEMDEKİ ŞİİRLER | krmseremet | Arşiv | 7 | 02.04.2008 15:19 |
Sivaslilar.Net' te en uzun forum ve en beğendiğiniz forumlar hangileri????? | serkanka58 | Arşiv | 5 | 07.03.2008 12:58 |
EN BEĞENDİĞİNİZ REKLAM | puar | Arşiv | 9 | 02.02.2008 11:23 |