|
|
#221 |
|
Yasaklı
EyüphanAydın Şuan
Son Aktivite: 22.05.2010 11:45
Tecrübe Puanı: 0
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Osman Öztunç - Hapishane Hapishane içinde Volta vuramıyorum Aç kapıyı gardiyan Burda duramıyorum... Hapishane içinde Kara kara o günlerim Ne oldu bana yavrum İnim inim inlerim Niye böyle inlerim... Eyy boynumu vurduran karanlık yüz, Sevda çiceklerimi kıran hoyrat rüzgar, Acemi cellat, Destanımı dinleyipte kabus sana çocuk, Kendi fermanını göğsünde kasırgalaştıran devran, Gülüme öfke düşmüştür bil, bilki UNUTMA BENİ... Ben bu sevda yüzünden Bir cinayet işledim Ben bu aşkın yüzünden Bir cinayet işledim... Ey gidi arkadaşlar Cezayı idam yedim İdam cezası yedim... Ne deyim gardiyan Dertlerim bini aştı Aç kapıyı çıkayım İdam vaktim yaklaştı... Senin baş ucunda taş, benim gözlerimde yaş.. Sen borcunu ödedin, SIRA BENDE ARKADAŞ..! |
|
|
|
|
|
#222 |
|
Yasaklı
EyüphanAydın Şuan
![]() Tutku - İbrahim Erkal Sen özümsün sen sözümsün İki gözümsün sen Sen nefesim sen hevesim Sen hasretimsin Ayrılamam sana kıyamam Sana dayanamam ben Ben mecnunum sana mecburum Tutkunum sana Bir tanem Sen vazgeçilmez hayatımın tek aşkı Sen anlatamadığım öylesine bir tutku Sen alışkanlığım sen unutkanlığım Sen varya sen varya ! Gel meleğim tek dileğim Göz bebeğim gel Sen kanımsın sen canımsın Tek dermanımsın Bir tanem |
|
|
|
|
|
#223 |
|
Yasaklı
EyüphanAydın Şuan
![]() Osman Öztunç-Geri Dönmedi Bu bir veda bu bir ölüm uykusu Bu bir aşkın yarım kalan türküsü Gözlerimde bir intihar korkusu Ben bir deli ben bir gözü karayım Bu yarayı ateşlemi sarayım Bir geçmişi alnındanmı vurayım Başıma bir bela sardı geri dönmedi Ömrüme bir mühür vurdu geri dönmedi Hikayemiz ayrı ayrı yazılmış Üzerimiz bir kalemde çizilmiş Sayfalara benim kanım süzülmüş Fırtınayla devrilmişim dal gibi Ziyan oldum sonbaharda gül gibi Kalakaldım bu şehirde el gibi Unuttu mu hor mu gördü geri dönmedi Hatırımı tel tel kırdı geri dönmedi |
|
|
|
|
|
#224 |
|
Yasaklı
EyüphanAydın Şuan
![]() Osman Öztunç - Birader Ey güzel insan, benim canım kardeşim, Tek tabancasın bu aralar. Dostların vardı senin,sevdiğin bir kız, Nerdeler şimdi, neredeler. Bir sen ağlarsın birde martılar, Yalnızlığına senin. Fişlenmişsin,seni de bitirirler dostum, Haydutlar kol gezer bu şehirde. Sen benim çocukluktan arkadaşımsın ulan, Sen gardaşımsın ulan. Seni bırakamam tek başına birader, Gel ölelim beraber. Bu şehir şehirlerin hayırsızıdır, Toprağı suyu değişmeli. İnsanı insanların uğursuzudur , Sonuna kadar dövüşmeli. Bir sen yanarsın bir de namlular, Hürriyet sevdana senin. Mimlenmişsin, onlar seni ısırmadan, Sen onları yemelisin. Sen benim çocukluktan arkadaşımsın ulan, Sen gardaşımsın ulan. Seni bırakamam tek başına birader, Gel ölelim beraber. |
|
|
|
|
|
#225 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() tatli-dilli Şuan
Son Aktivite: 23.10.2009 23:37
Tecrübe Puanı: 933
![]() |
Ibrahim Tatlises - Seni sana bırakmam
beni benden alırsan seni sana bırakmam yanı başımda olsan da bir adım bile atmam kadrimi kıymetimi sana olan sevgimi bilmedin bileceğin yok yalancı dostlarından elalemin lafından geçmedin geçeceğin yok bu gönül az mı kahrını çekti bensiz aşkın neye yarar ki kaç kere kırdın yerlere attın yaralı kalbim affeder mi sevgilim canım dedikçe kendini gizler oldun peşinde sürüklendim ben çok mu değerli oldum bir aşk var bir de aşık iç içe karmakarışık seninle hiçbir ilgisi yok yalancı dostlarından elalemin lafından geçmedin geçeceğin yok bu gönül az mı kahrını çekti bensiz aşkın neye yarar ki kaç kere kırdın yerlere attın yaralı kalbim affeder mi Söz & Müzik - Yildiz Tilbe Bu sarki Yildizimda tek gectiklerimden, sözler 10 numara...
|
|
|
|
#226 |
|
Usta Yiğido
![]() |
Yildiz Tilbe - aşkın benden de öte
(tek gectiklerimden bir sarki daha) gördüğüm düşlerin ömrü benden uzun olsun seni çok seviyorum mutsuzum her şeyim bana inat görmüyor yüzüm rahat çok özlüyor huzursuzum ben sana dayanamam ayrı mı, hiç duramam gözlerinde gece olmuyor güneşi perdeliyor bakışın hem sana ihtiyacım var hem de bana delice al beni bırakma hiçbir an bile kendime aşkın benden de öte bir yere gidemem ki sen benim kalbimsin ya alma yaşayamam ki o kollarda bulamazsın gerçek aşkı yangınlarda sönemezsin benden ayrı. sen korksan da yine aynıyım aşığınım...
|
|
|
|
#227 |
|
Usta Yiğido
![]() |
Yildiz Tilbe - El adami
Saçlarımın boynuna geçti ipek sicim Gömleğinin bir kolunu darağacı belledim Bir ucu sen Paslı makasın bir ucu Bendim Sığ yüzüne kapattığın saçlarımı Kestim Aynada yüzüm hazırladı Tel tel ayrı ayrı topladı Yalnızlığın kadınıyım Alma beni el adamı Gönlüm isterse gelirim Bitmeyen aşkla sevişirim Seyret bak uçurum dağından Dümdüzdür vadim Ruhum isterse gezinirim Dipsiz uçurumlar da Aşk düzlükte yaşanıyor Düzlük tek aşkta Aynı değil her baharın çiçeği dalı Ellerini hangi su yıkar ortalık malı Boldu sabır Çekti kopardı seni Bittin Sığ yüzüne kapattığın saçlarımı Kestim Aynada yüzüm hazırladı Tel tel ayrı ayrı topladı Yalnızlığın kadınıyım Alma beni el adamı Gönlüm isterse gelirim Bitmeyen aşkla sevişirim Seyret bak uçurum dağından Dümdüzdür vadim Ruhum isterse gezinirim Dipsiz uçurumlar da Aşk düzlükte yaşanıyor Düzlük tek aşkta Gönlüm isterse gelirim Bitmeyen aşkla sevişirim Seyret bak uçurum dağından Dümdüzdür vadim
|
|
|
|
#228 |
|
Usta Yiğido
![]() |
Yildiz Tilbe - Vazgectim
her gün biraz daha aşkı yitiriyor yüzündeki gökkuşağının ağrılı rengi sabahlara yakın sessiz gelişlerin hırsız gibi kararsız, kararlı yatağımdasın kırk yıllık yabancı vazgeçti direnişim seni sevmeyi ağır ödüyorum vazgeçti direnişim seni sevmeyi ağır ödüyorum vazgeçtim yana yana seni sevmeyi ağır ödüyorum vazgeçtim yana yana seni sevmeyi ağır ödüyorum vazgeç yüreğimden düşlerimden yaralıyım bin yerimden ben değilim seviştiğin affedemem beni affet gidiyorum uzaklara sensizliğe kahretsin, yapamıyorum kaçtıkça sana geri dönüyorum kahretsin, yapamıyorum seni sevmeyi ağır ödüyorum.. yildiz tilbenin en bomba sarkilarindan biridir bu da, aman diyim her bünya kaldiramaz bu sarkiyi üzülmeyin sonra...
|
|
|
|
#229 |
|
Navigator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kardelencicegi Şuan
Tecrübe Puanı: 5529
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sibel Can
Kendim düştüm BIRAKIN AKSIN GÖZYASLARIM SELE KARISSIN AAAHHHH YANARSA YANSIN, YANSIN YÜREGIM KÜLE KARISSIN BEN SEVDAMIN KAHRINI CEKEBILIRIM BEN KENDI KENDIME YETEBILIRIM DOKUNMAYIN TUTMAYIN ELLERIMDEN KENDIM DÜSTÜM KALKABILIRIIM... BIRAKIN SOLSUN, SOLSUN GENCLIGIM CÖLE KARISSIN AAAHHH KADER SAVURSUN YAPRAKLARINI GENE KARISSIN OOOFFFF OOFF BEN SEVDAMIN KAHRINI CEKEBILIRIM BEN KENDI KENDIME YETEBILIRIM DOKUNMAYIN TUTMAYIN ELLERIMDEN KENDIM DÜSTÜM KALKABILIRIM.... |
|
|
|
|
|
#230 |
|
Yasaklı
EyüphanAydın Şuan
![]() OSMAN ÖZTUNÇ-USTA Ellerinden değil ayaklarından öpüyorum Sebebim ustam koca babam Sana yazıyorum ey gidi ihtiyar Ellerinden değil ayaklarından öpüyorum Köylüydün belki ama onurlu mağrur Bilirdin bir çok şeyi bir çok bilenden Sıcaklar altında orak sallayan Güneşten kavrulan teni bilirdin Kendini bilirdin kendini Köylüydün belki ama Onaltı yaşındaydım “Birgün Türkiye tanıyacak” diyordum beni Rençberiydim vahşi ve çılgın saflıkların Gülerdim benden ileri ve geri olanlara Dengesiydim her ikisinin Çocuksu saf masum gülerdim Birazda erkekçe Onaltı yaşındaydım Kırıldım belki defalarca bil ki eğilmedim. Utanmadım ruhuma çizilen resminin yırtılışından Bir gül dalıydım koparılan çelik bir kol ”Her fırsatta kasırgalaşan yellerin de Yerlerinde yeller eser” diyebilecek kadar büyümüştüm Kırıldım belki defalarca bil ki eğilmedim Bu ezan hani selâya çıkar baba Nefesim acıyor Sözlerim gözde kaldı artık kaşlarım sual Duymasın güzellerin gülü can birazdan gideceğimi Birikmesin gözlerinde intihar yüklü bulutlar Bende yolculuk telaşı var Bu ezan hangi selâya çıkar baba Vurgun yedim baba vurgun Oltu taşı tesbihim tütün tabakam ve siyah çakmağım şahit Bir de yüreğime çizdiğim resmin vardı yanımda Üç damla kan düştü geceye üç damla baldıran zehri Vurgun yedim baba vurgun Ben böyle düşünmüyordum ölmeyi baba Altından azgın suların geçtiği demir köprüde olacaktık Rakip de olacaktı İkimizin elinde iki ondörtlü ve gece Birbirimize sıkarak koşacaktık birbirimize Yıldızlar yağacaktı üzerime beni sabaha götüren Ben böyle düşünmüyordum ölmeyi baba Bir gece düşüme giren ihtiyar adam ”Murad olsun söyleyim oğul” dedi ”Zafer nerde gizlidir” dedim “Ömrüne ömür can güzelin yüreğinde” ”Peki güneş nerde saklanır” dedim ”Yavuzun atının ak yelesindesindeki sırdır oğul” dedi Bir gece düşüme giren ihtiyar adam Burda insanların yalnız ağzı var Siyah beyaz bir fotoğrafın içindeyim muzdarip Düşüncelerim kurşuna dizildi sabaha karşı ”Esselatu hayrun minen nevm” derken ezanlar Açıldı sonsuza giden yol Burda insanların yalnız ağzı var Ne açtı yüreğini güzellerin gülü can Ne de beyaz atın yelesindeki sırra erdim Ve buyur eyledi ötelerden o ihtiyar adam “Hoşgeldin oğlum Osman hoşgeldin” Ne açtı yüreğini güzellerin gülü can Ne de beyaz atın yelesindeki sırra erdim Şiir-Müzik: OSMAN ÖZTUNÇ |
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|