![]() |
#2301 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() tulina Şuan
![]() Son Aktivite: 27.03.2011 19:17
Tecrübe Puanı: 1000
![]() |
![]() Ben kendimden sonra ölümü oyun değil gerçek bi duygu olduğunu zannettim
Sizde ne olur böle bi duyguya kapılın Ben her elime bir bıçak veyahutta kesebilecek bir şey aldığımda Aklıma ilk gelen kişi ALLAH oldu arkadaşlar Ben onun için ölümü göze alacağıma ALLAH için neden öle bir şeyi göz almadığıma yanıyorum Beni yaradanın sevdiğim değil de ALLAh'ın olduğunu o gün anladım Sizede tavsiyem bu arkadaşlar ölüm çocuk oyuncağı değil Ben öle çok kişi gördüm Kendimi bugün öldürcem gelmesse diyen Bizzat kendim güya hergün ölüyordum Nerde bak yaşıyorum Yanlız birşey var sözde ölüyordum ama Şimdi hiçbirşeyden zevk alamadığım için Yaşan bir ölü rolündeyim Anlııycağınız tekrar söylüyorum Ölümü oyun zannedipte o oyunun içinde nehirde dolanıyomuş gibi kalmayın.
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 6 Kullanıcı tulina'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#2302 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() doğan bulut58 Şuan
![]() Son Aktivite: 13.03.2015 00:32
Tecrübe Puanı: 1325
![]() |
![]() ![]() Çoban Yıldızı Tayfuna tutuldum ask deryasinda Yönümü yitirdim yüzer dururum Sahile vurdugum dert adasinda Dolmayan cilemi yazar dururum Sezince boyundan büyük nazini Prenses sanmistim coban kizini Armagan ettigi cam sakizini Ya sabir tasinda ezer dururum Iltifat eylesem sus der istemez Siirler söylesem dur der istemez Isyankar olurum ister istemez Canimdan usanir bezer dururum Aklinda iki gün birini tutmaz Deli etmek icin beni unutmaz Bugünkü adresi yarini tutmaz Mahalle mahalle gezer dururum Her gece teklifsiz rüyama girer Uykumu bölmenin zevkine erer Önüme bir yigin bilmece serer Aglaya aglaya cözer dururum Bir zaman bas taci ettigi bendim Nereye layiktim nereye kondum Kapiya atilmis paspasa döndüm Cigneyip gectikce tozar dururum............ alıntı
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 4 Kullanıcı doğan bulut58'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#2303 |
Navigator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kardelencicegi Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 27.10.2008
Tecrübe Puanı: 5495
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() DEPREM Gürültü kopar uzaktan, Sular fışkırır topraktan. İnsanlar yolu bulamaz, Oluşan bir karanlıktan... Bu bir depremin sesidir. Bir canavar nefesidir... Karanlık kaplar her yeri. Bilmem kentin neresidir? Anne ağlar, yavrum diye, Çocuk ağlar, annem diye. İnsanların hepsi şaşkın... Bakamazsın bu sahneye. Elimizden bir şey gelmez, Bu felâket hiç sevilmez. Bu sarsıntı yer küreden... Daha önceden bilinmez. Sağlam temel sağlam evler, Sözüm size mimar beyler. Sağlam yapın her binayı! Yıkılmasın kentler, köyler! Halkım hiç acı çekmesin, Artık gözyaşı dökmesin! Sağlam yapın her binayı, Deprem bize kükremesin! Çok üzgünüm acılardan, Kurtulalım sancılardan... Çığlıklara dönüp bakın, İbrahim ŞİMŞEK Bizleri aciya bogan bu günde,bu aci olayda kaybettigimiz tüm canlarimiza Allahtan Rahmet,acili ailelerine sabir diliyorum. Rabbim bir daha böyle acilar yasatmasin ülkemize. [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 5 Kullanıcı Kardelencicegi'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#2304 |
Usta Yiğido
![]() |
![]() DEPREM
Bir bulutsuz yaz gecesi Ağustosun onyedisi Deprem oldu Marmara'da Yerle bir oldu yarısı Ocaklar yaktı bu deprem Umutlar yıktı bu deprem Binlerce öksüz ve yetim Geride bıraktı bu deprem İzmit ve Adapazarı Yıkılmış tüm binaları Saçını başını yoldu Öksüz cocuk anaları Ocaklar yaktı bu deprem Umutlar yıktı bu deprem Binlerce öksüz ve yetim Geride bıraktı bu deprem Sarsıldı Yalova Gölcük Sönmüş tütmüyor tek ocak ''anam babam nerde'' Diyor onbınlerce cocuk Ocaklar yaktı bu deprem Umutlar yıktı bu deprem Binlerce öksüz ve yetim Geride bıraktı bu deprem Ne oldu sana Marmara Sen inanmazdın nazara Binlerce gonca bebeği Kefensiz gömdün mezara Ocaklar yaktı bu deprem Umutlar yıktı bu deprem Binlerce öksüz ve yetim Geride bıraktı bu deprem alıntı deprenden kayıp ettiğimiz vatandaşlarımızı rahmetle anıyoruz ALLAHım birdaha tekrarını yaşatmaz inşallah
![]() |
#2305 |
Yiğido
![]() ![]() efsane3 Şuan
![]() Son Aktivite: 30.11.2010 18:56
Tecrübe Puanı: 564
![]() |
![]() ![]() Yetmez mi! Hiç bahane arama sevmek suçsa suçluyum Can veririm aşk için işte aşkım ben buyum Böyle yürekten sevdim böyle aşkla doluyum Sen de duygularına bir isim tak yetmez mi? Ne geceme bir yıldız ne günüme güneşim Tek bir hayalim vardı olsaydın gönül eşim Yaktın içimi yaktın küllenmiyor ateşim Bir sevgi nehri olup kalbime ak yetmez mi? Bilir misin sevene bir ölümdür beklemek Kadehte ki zehire gözyaşını eklemek Hadi kır zincirleri yetti cana özlemek Zulmetme aşkımıza halime bak yetmez mi? Yetmez mi çektiklerim yetmez mi bu gözyaşı Farkında değilmisin çatladı sabır taşı Unuttu baharları gönlüm yaşıyor kışı. Bir bahar seli gibi bendini yık yetmez mi? Nedir bu yaptıkların, anlamadım bir naz mı? Avunmak ister gönül sence çektiğim az mı? Gönlüme kış getirdin sende mevsimler yaz mı? Bir güneş gibi doğup içimi yak yetmez mi? ALINTI |
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 6 Kullanıcı efsane3'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#2306 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() SsİiVvAaSsLlIı Şuan
![]() Son Aktivite: 09.10.2015 16:30
Tecrübe Puanı: 1059
![]() |
![]() HER ŞEY YİNE SEN… Bir köpek inliyor kuytuda Yürüyorum Çöp bidonları, sokak satıcıları, Evsizler ve dar kaldırımlar… Seni hatırlatıyor caddeler Aşıkçılık oynayan yeni yetme çocuklar Vitrin ışıkları Her kasetçide Ahmet Kaya… ‘Bulup bulup yitirmekmiş düşsel bir oyuncağı…’seni hatırlatıyor… Ansızın cadde bitiyor, Voltamın bir döngüsü bitiyor Geriye dönüşün senli başka versiyonu başlıyor Ucuz yemek dükkanlarında mahçup yüzlü kuyruklar Yokluğa lanet olsun, yine karizmalar ayak altında Bozuntuya vermeme çabasında delikanlılar Ve her şeye rağmen güzel olmayı başaran Üniversiteli kızlar, Seni hatırlatıyor… Yürümek, durmak, bu şehri yaşamak Ve yeniden aşık olmak, Yada aşık olmayı ummak Ve soysuz sevdalara kapılmak Seni unutturmuyor… Daha bir hatırlatıyor her ihanet ve yalan Caddeler ve Ahmet Kaya yine özletiyor İhanet kokan beraberlikler, Ve her hayal kırıklığı yeniden, Caddelere seni saçıyor… Ve şimdi bütün kuyruklarda sen varsın Yüzün kızarmış, mahçup… Asaleti elden bırakmayan duruşun Ve yine şarkılar bana seni söylüyor Her sahte sevdama rağmen… Yürüyorum hatırladıkça seni Hatırlattıkça seni her şey, Yürüyorum…
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 6 Kullanıcı SsİiVvAaSsLlIı'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#2307 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() kartal- Şuan
![]() Son Aktivite: 04.02.2012 16:14
Tecrübe Puanı: 678
![]() |
![]() Aşk dudaktan çıkan bir kelimde değil gözlerden akan yaştır.Maksat bir sevgili uğruna ölmek değil uğrunda ölünecek bir sevgili bulmaktır.Ama sen bunu bilemezsin Canimin iciiiiii
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı kartal-'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#2308 |
Navigator
![]() Dost sandiginiz sizi sattimi hic
Hic dost sandiginiz sizi sattimi Irkina bakmadan dost sanip Acilari, kederleri, sevinci paylasip Dost sandiginiz sizi sattimi hic Güvendiginiz daglara kar yagdirip Deyim yerindeyse sap gibi koyup Ardina bakmadan aciklama yapmadan Dostunuz sizi sattimi hic Dilerim cok ama cok mutlu olsun Dertten kederden uzak olsun Mutlu yuva kurup huzur bulsun Dostunuz sizi sattimi hic Bende dostumu hic satmadim Dostlarima hep sadik kaldim Dost sandiklarimdan yara aldim Dost sandiginiz sizi sattimi hic Hatam herkesi kendim gibi görmek Dost sanip kanma Ahmak Güzel günlerimize sokup comak Dost sandiginiz sizi sattimi hic Yaralanmis yürek iflah olmaz Beni satana ASLA güvenim olmaz dostlukla yeseren güller solmaz Dost sandiginiz sizi sattimi hic Alismisken yillaca tas yemeye Dostun gülü yetti beni incitmeye Bir serseri mayinim ben simdi Dost dediginiz sizi sattimi hic Kardelencicegi........ [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] HİÇLİK [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] HİÇ bir şeyin kalmadığında HİÇ bir şey kadar HİÇ sin işte [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...][Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Aynada saçlarını tararsın Pencere önümde kitap okursun Camları buğulatıp, buğulatıp Onu çok sevdiğini yazarsın parmaklarınla Usulca ayaklarını toplayarak beklersin beklediğini Çocuğuna sımsıkı sarılır kokusuna doyamazsın Bir ağacın gölgesinde oturur karıncaları izlersin Fırından ekmek çıkacak bir parça koparacaksın sımsıcak [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...][Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Avuçların yanaklarına konacak Biraz dalgın ama biraz da çaresiz düşünürsün onu Mum ışığında resimler yaparsın Ve kalpler çizersin HİÇ kırmadan Önünde dizili sıra, sıra kavanozlar Susuzluktan çatlamış dudaklarınla suskunluğunu satarsın Basamaklarda oturup mektuplar yazar yırtar yırtar atarsın Bir arkadaşının omzunda hayata tutunursun Bazen bir şeyler söylemek Avazın çıktıkça bağırmak istersin yapmazsın Oturup iki bardak demli çay içersin [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...][Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Kedine sarılır Köpeğini seversin Olmadı ayakkabı tamir edersin karda kışta üşürken ellerin Sıcak nefesinle ısıtırsın nasırlı avuçlarını Büyük şehir yalnızlığıyla bir başına oturursun kuş uğramaz parklarda Yuvasız kuşlar gibi camilerde büyürsün Minber diplerinde Olmadı kapılar yaparsın be usta Hep açılıp HİÇ kapanmayacak kapılar Ya da gemiler oyarsın tersaneler de Cam pervazlarından güneşin her zamanki gibi bugünde [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...][Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] battığını seyredersin Küsme hayat gelin Gidiyorsun bak Yılgın ve bitkin Oturma öyle çocuk Kalk çelik çomak oynayalım Anne bana masal anlatır mısın? Ama içinde kaybedeni ve gidenleri olmasın haa anne Olur mu? [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...][Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Aynada saçlarını tararsın ayla Avluda mektubunu okursun ayla Sırtında bir dolu dikenli çalı taşırsın ayla Otur da annen tırnaklarını kessin ayla Nasılsa HİÇ bir şeysin Yok bir şey ayla [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...][Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Binlerce yıl önce kapanmış kapılar hala kapalı Tutuklu gökyüzüm Mühürlü gökkuşağım Ve yıllardan beri durgun akıyorlar nehirler Yok bir şey ayla Sen saçlarını taramaya devam et [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...][Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] HİÇ bir şeyin kalmadığında HİÇ bir şey kadar HİÇ sin işte [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...][Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Semih BOLAT 2010-08-24 21.30 [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...][Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Alinti. [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
Konu Kardelencicegi tarafından (25.08.2010 Saat 12:19 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Arka Arkaya Mesajlar Yazdığınızdan Dolayı Flood Önleyici Devreye Girdi. Mesajlar Sistem Tarafından Otomatik Olarak Birleştirilmiştir.. |
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 3 Kullanıcı Kardelencicegi'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#2309 |
Usta Yiğido
![]() |
![]() AĞIR YARALI
Beni ta kalbimden vurdu gidişin, Bütün umutlarım ağır yaralı. Aklımdan çıkmıyor veda edişin, Büyün duygularım ağır yaralı. Aşkımız verirken en son nefesi, Yıkıldı gönlümün sevda kalesi, Sırtımda sanki bir bıçak darbesi, Bütün anılarım ağır yaralı. Dünyayı başıma yıkmışcasına, Bağrıma kurşunlar sıkmışcasına, Sanki bir savaştan çıkmışcasına, Bütün anılarım ağır yaralı...
![]() |
#2310 |
Navigator
![]() [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
Avucumda Anahtar [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Yağmur annesi avucumda anahtar oyuğu hileli bir örgüyü hayat sürdürür taşıdıklarım dönerse kedere ezerse renklerimi vehimler kıvılcımdan Yangına Kayıtsız kalırım aldırışsız tahammülsüzlükten bir ırmak kuşkuyla gümleyen bir rüzgâr yığılırsa en mutena köşeme ecelin eteğiyse tr çare tek sığınak bütün eşikleri sökerim alnımdan Bir problemi döşüyor Kaderim Kızıl zülüflerine tütsüler ekerek melalin sahillerine her gün Her Saniye meçhuliyet yükleyip bütün tutsaklarımı salıversem gerek kemiren hayret kamçılayan Kahır sancılı göllerde serinlik. C)alinti........ [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
Konu Kardelencicegi tarafından (25.08.2010 Saat 12:36 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Arka Arkaya Mesajlar Yazdığınızdan Dolayı Flood Önleyici Devreye Girdi. Mesajlar Sistem Tarafından Otomatik Olarak Birleştirilmiştir.. |
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 4 Kullanıcı Kardelencicegi'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Şiirler Duyguların Yazıya Dökülmüş Halidir | _DuMaN_58 | Aşk şiirleri | 1 | 13.08.2009 16:46 |
Gökhan Doğan'dan Şiirler | dede58 | Şiirler | 0 | 08.07.2008 14:05 |
PEÇETEMDEKİ ŞİİRLER | krmseremet | Arşiv | 7 | 02.04.2008 15:19 |
Sivaslilar.Net' te en uzun forum ve en beğendiğiniz forumlar hangileri????? | serkanka58 | Arşiv | 5 | 07.03.2008 12:58 |
EN BEĞENDİĞİNİZ REKLAM | puar | Arşiv | 9 | 02.02.2008 11:23 |