|
|
#2391 |
|
Navigator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kardelencicegi Şuan
Tecrübe Puanı: 5505
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
"Bizim yolumuz, imân, İslâm ve Ahlak-ı Muhammediyeyi aşılamaktan ibarettir." "Bizim bu alemde biricik emelimiz var. O da Ümmet-i Muhammed'in evlatlarının kalplerine Fuyuzat-ı Muhammediye'yi aşılamaktır." Süleyman Hilmi Tunahan K.S.A
|
|
|
|
|
|
#2392 |
|
Navigator
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] |
|
|
|
|
|
#2393 |
|
Navigator
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] |
|
|
|
|
|
#2394 |
|
Navigator
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Güneşin üzerine doğduğu en hayırlı gün Cuma günüdür. Adem (as) o gün yaratılmış, o gün cennete konulmuş, o gün cennetten çıkarılmıştır. Kıyamet de ancak Cuma gününde kopacaktır. Müslim, Cum'a 5 Catabilirsen once fikirlerime cat; Sonra bana MONTAIGNE [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Güneşi yüreğinde gözleri ufuklarda muhabbet yolcuları arasında cennet hesabı yapmayan cennetlikler arasında olmanıniz duasıyla......... Mani evine daldık, vücuda seyran kıldık İki cihan seyrini, cümle vücudda bulduk Yedi gök yedi yeri, dağları denizleri Cenneti cehennemi, cümle vücudda bulduk İlahi aşk ile tutuşan gönüller, Biri Şems idi biri Mevlana. [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Işığın etrafında iki pervane, Biri Şems idi biri Mevlana. [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Güzel ahlak,Allah’tan razı olmak demektir. Yani hayrı ve şerri Allah’tan bilmek, Nimetlere şükür,belalara sabretmektir." Güneşin sıcaklığını yansıtmadığı şu günlerde güneş sıcaklığında sevgimi gönderiyorum. [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Dilsizler haberin kulaksız dinleyesi Dilsiz kulaksız sözü, can gerek anlayaşı Dinlemeden anladık, anlamadan eyledik Gerçek erin bu yolda yokluktur sermayesi..... Biz sevdik aşık olduk, sevildik maşuk olduk Her dem yeni dirlikte, bizden kim usanası Miskin Yunus ol veli, yerde gökte dopdolu Her taş altında gizli, bin imran oğlu MUSİ *** *** Benim bunda kararım yok, bunda gitmeye geldim Bezirganım mataım çok, alana satmağa geldim. Ben gelmedim da'vi için benim işim sevi için Dostun evi gönüllerdir, gönüller yapmağa geldim Dost eşruğu deliliğim, aşıklar bilir neliğim Devşuruben ikiliğim, birliğe bitmeye geldim Yunus Emre aşık olmuş, ma'şuka derdinden olmuş Gerçek erin kapısında ömrüm harcamaya geldim *** *** Yüreğinizin sesini dinleyin... erçek dost, zor günde seni yanlız bırakmayandır. İDEN SENSİN,GELEN BİZİZ AMERİKA! Sen ne bilirsin Kurtulma Mücadelesini.Kurtuluş Savaşı yeni değil bu topraklarda devam ediyor 1 asrı gecen süredir..Ve Kurtulana kadar sürecek .Tek nefer kalıncaya, Vatan Kurtuluncaya, Emperyalizmin bayrakları yakılıncaya dek.SÜRECEK BU İSYAN "DOĞRU DÜŞÜNCE OLMADAN DOĞRU DÜŞÜNCE FAALİYETİ DE OLMAZ" BiR INSANIN YASAYIP YASAMADIGINI ANLAMAK ISTERSEN, NABZINA DEGIL ONURUNA BAK, DURUYORSA YASIYORDUR. "Medeni olmayan milletler, medeni olanlarin ayaklari altinda kalmaya mahkumlar. " Kör ata ha göz kirpmisssin, ha basini sallamissin. Konu Kardelencicegi tarafından (20.03.2009 Saat 15:57 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Arka Arkaya Mesajlar Yazdığınızdan Dolayı Flood Önleyici Devreye Girdi.Mesajlar Sistem Tarafından Otomatik Olarak Birleştirilmiştir.. |
|
|
|
|
|
#2395 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() altuntas58 Şuan
Son Aktivite: 11.10.2012 21:24
Tecrübe Puanı: 4566
![]() |
■ Gecenin kara pelerini herkesi aynı şekilde örter. DU BARTAS
|
|
|
#2396 |
|
Navigator
..Laf olsun diye konuşmuyorum konuşuyorum laf oluyor!!!......
HaKeDeNe, Tesekur DiLeNeNe DeĞil. HaKeDeNe, Tesekür DiLeNeNe DeĞil....... Giderken Dostlarım Unutmaz Sandım Beni Tanıyana Hiç Rastlamadım Eski Resimlere Baktım Ağladım Bıraktığım Gibi Değil Bu ŞEHİR... bugün çocukluğumun doğum günü birazdan bir kapı açılacak ilk duyacağım olacak ağlamaklı kahkahalar arınırken zedelenmiş yıllar, çocukların elleriyle sarılacak yaralar bir daha ki doğum günüme kadar... Mehmet Orhan Şahin Benim Sevdam Kırmızı..... Inanma sakın zaman her derde derman degil içinden zaman geçmeyen yaralar var zamanın ugramadıgı diyarlar var. KİŞİSEL NEYİMİZ VARKİ İMZAMIZ OLSUN.... SEVMEK GÜZEL ŞEY SEVİLMEKTE ONUN KADAR SEVİPTE SEVİLMEMEK ACIDIR ÖLÜM KADAR....... YALNIZLIK ALLAHA MAHSUSTUR HER CANLI BİR DOST ARAR TAŞIN KALBİ YOK AMA ONU DA YOSUNLAR SARAR........ Acı bir itiraftım, en çok kendimi yaktım; Şemsiyeler altında yağmura direnirken ruhum, ardımdan geçip giden her şeye sessiz kaldım. "Bilgi Paylaştıkça Çoğalır" Aşk Ateş DeĞil Ki TutuŞunca Söndüresİn... [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Konu Kardelencicegi tarafından (20.03.2009 Saat 16:44 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Arka Arkaya Mesajlar Yazdığınızdan Dolayı Flood Önleyici Devreye Girdi.Mesajlar Sistem Tarafından Otomatik Olarak Birleştirilmiştir.. |
|
|
|
|
|
#2397 |
|
Usta Yiğido
![]() |
Geçmişi hatırlamayanlar, onu bir kere daha yaşamak zorunda kalırlar. GEORGE SANTAYANA
|
|
|
#2398 |
|
Navigator
"Hayat ki,hakkını hep başkalarına vermiştir ama yinede haklı çıkan
hep başkaları olmuştur”. Bir kalp; Günahtan tevbe edinceye kadar sahibini sıkıştırıyorsa, Zikirsiz, ibadetsiz bir günü sıkıntılı görüyorsa, İbadet ederken yemekten-içmekten daha çok zevk alıyorsa, Virdini unuttuğunda malını kaybetmiş gibi üzülüyorsa, Namaza durduğunda dertlerini unutuyorsa, Vakit harcamada cimri ise, Bir amelden çok o amelin kabul olması ile ilgileniyorsa.. O kalp diridir İkinci El Bir Gelişle Çalmak Kapıları... Mezardekilerin keşke dedikleri icin BiZ insanlar birbirimizi yiyip bitiriyoruz... "Keşke" değil, "iyi ki" Beni deli bir sevdaya sürükledin. Uzun zamandır hasret kaldığım duygular denizinde yüzüyorum şimdi. Geçmişin karanlığından,adı batasıca acılardan,hiçlik duygusundan ve yalnızlığın hüznünden kurtardın. Dünyayı yeniden yaşanır kıldın, hayatıma yeni heyecanlar,yeni umutlar ekledin. Hayal etmenin ne kadar güzel bir şey olduğunu öğrettin. Teşekkürler Sevgilim. Başkalarını Affettiğimizde Biz Özgürleşiriz. Hayal kırıklıkların senin bahanelerin olamaz… Umuda dair inancını bu kadar kolay yitiremezsin… Herkesin gördüğü kendisidir aynada, kabullense de, kabullenmese de. "Meşhur olmak sevdası ile yanıp tutuşana doğruluk nasip olmaz" İ.Bin Ethem Konu Kardelencicegi tarafından (20.03.2009 Saat 19:07 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Arka Arkaya Mesajlar Yazdığınızdan Dolayı Flood Önleyici Devreye Girdi.Mesajlar Sistem Tarafından Otomatik Olarak Birleştirilmiştir.. |
|
|
|
|
|
#2399 |
|
Usta Yiğido
![]() |
Akılsız adam mutluluğu uzaklarda, akıllı ise o'nu ayaklarını altında arar...
|
|
|
#2400 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() yiğidoturan Şuan
Son Aktivite: 28.07.2014 13:58
Tecrübe Puanı: 1087
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
yıldızlara bakan insan önüne çıkan çamur birikintilerine girmeye mahkumdur Acıkan yanağından, susayan dudağından belli olur. Abdal ata binince bey oldum sanır, şalgam aşa girince yağ oldum sanır.
O SUÇU KABULLENİR İÇERİM AVUÇ AVUÇ Konu yiğidoturan tarafından (20.03.2009 Saat 19:54 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Arka Arkaya Mesajlar Yazdığınızdan Dolayı Flood Önleyici Devreye Girdi.Mesajlar Sistem Tarafından Otomatik Olarak Birleştirilmiştir.. |
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 5 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 5 Misafir) | |
|
|