|
|
|
|
#1 |
|
Navigator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kardelencicegi Şuan
Tecrübe Puanı: 5530
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Küçük yaşta terk eyledim sılamı Dostlar başka yerde biz başka yerde Gavum gardaş benden kesti selamı Fikir başka yerde öz başka yerde [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Köyüm viran olmuş baykuşlar öter Yurdumdan ayrılmak ölümden beter Yavrular hasretiniz burnumda tüter Oğul başka yerde kız başka yerde [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Yoklukla kavruldu kemiğim etim Ne yıkılarım var nede arap atım Anadan öksüzüm babadan yetim Sevgi başka yerde naz başka yerde [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Dolaştım gurbette köşe bucağı Dostlar yad olmuş açmaz kucağı Sönmüş diyarinin baba ocağı Duman başka yerde köz başka yerde [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 5 Kullanıcı Kardelencicegi'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#2 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() AŞIK SEFİL Şuan
Son Aktivite: 09.03.2013 18:04
Tecrübe Puanı: 914
![]() |
buraya güzel bir köşe açmışın
sen bir çiçek gülsün kardelen kalp güzelliği ile dolup taşmışın kendin sevdiğimizi bilsin kardelen bilmiyoruz nedir esas ismini tanımayız akrabanı hısmını gerek yok sormama cismini gönlümüzde açılan falsın kardelen sevdim karçiçeğin gülünü sefile uzattı dostluk elini dilinden düşürmez allah yolunu kuranı derc eden dilsin kardelen |
|
|
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 6 Kullanıcı AŞIK SEFİL'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#3 |
|
Navigator
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Buraya güzel bir köşe açmışın Sen bir çiçek gülsün kardelen Kalp güzelliği ile dolup taşmışın Kendin sevdiğimizi bilsin kardelen [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...][Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...][Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...][Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...][Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Bilmiyoruz nedir esas ismini Tanımayız akrabanı hısmını Gerek yok sormama cismini Gönlümüzde açılan falsın kardelen [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...][Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...][Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...][Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...][Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Sevdim karçiçeğin gülünü Sefile uzattı dostluk elini Dilinden düşürmez allah yolunu Kuranı derc eden dilsin kardelen [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 4 Kullanıcı Kardelencicegi'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#4 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() AŞIK SEFİL Şuan
Son Aktivite: 09.03.2013 18:04
Tecrübe Puanı: 914
![]() |
KARDELEN .2
dünyanın güzelliği seninle olsun rabbimin nuuru kalbine dolsun dilerim ömür boyu yüzünüz gülsün teşekkür ederim var ol kardelen bütün rüyaları hayıra yormuş yüreğini anne hasreti sarmış bir çok anlamlı şiirler dermiş ozanlar içinde bir ol kardelen güzel sivasımın suları serin gönlüme taht kurdun ayrıdır yerin dualarım seninle bin olsun birin sana açılan gönülde sır ol kardelen giymişin başına kraliçe tacın seni çok seviyor bu sefil bacın görürüm inşallah mekkede hacın yürek sevdalansın nur ol kardelen |
|
|
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 5 Kullanıcı AŞIK SEFİL'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#5 |
|
Navigator
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Dünyanın güzelliği seninle olsun Rabbimin nuuru kalbine dolsun Dilerim ömür boyu yüzünüz gülsün Teşekkür ederim var ol kardelen [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Bütün rüyaları hayıra yormuş Yüreğini anne hasreti sarmış Bir çok anlamlı şiirler dermiş Ozanlar içinde bir ol kardelen [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Güzel sivasımın suları serin Gönlüme taht kurdun ayrıdır yerin Dualarım seninle bin olsun birin Sana açılan gönülde sır ol kardelen [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Giymişin başına kraliçe tacın Seni çok seviyor bu sefil bacın Görürüm inşallah mekkede hacın Yürek sevdalansın nur ol kardelen [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 5 Kullanıcı Kardelencicegi'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#6 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() OSMAN ECE Şuan
Son Aktivite: 21.01.2018 14:36
Tecrübe Puanı: 3397
![]() |
DİLİMİZ BİZİM
dilimiz allah der kalbimiz paslı minarede ezanlar okunmaz sesli her taraf kirlanmiş kapkara isli acep nice olur halimiz bizim bu yalan dünyada saltanat sürende emir vakiy olupta kabre girende melekler gelipte sival soranda acep cevap verecekmi dilimiz bizim boş menzile koştuğumuz yarışta soluk soluğa kalırız en son varışta yetimin hakkı var her bir kuruşta acep açıkmıydı elimiz bizim kim gitmiş bu dünyada malınan yağmurunan kazanır gider selinen omuzlar üstünde tahta salınan acep neriye gider yolumuz bizim ettiğin kötülük yanına kalmaz oğlunun kızının faydası olmaz inşallah diyari gurbette ölmez acep nerde kalır ölümüz bizim |
|
|
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 4 Kullanıcı OSMAN ECE'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#7 |
|
Navigator
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Dilimiz allah der kalbimiz paslı Minarede ezanlar okunmaz sesli Her taraf kirlanmiş kapkara isli Acep nice olur halimiz bizim [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Bu yalan dünyada saltanat sürende Emir vakiy olupta kabre girende Melekler gelipte sival soranda Acep cevap verecekmi dilimiz bizim [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Boş menzile koştuğumuz yarışta Soluk soluğa kalırız en son varışta Yetimin hakkı var her bir kuruşta Acep açıkmıydı elimiz bizim [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Kim gitmiş bu dünyada malınan Yağmurunan kazanır gider selinen Omuzlar üstünde tahta salınan Acep neriye gider yolumuz bizim [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Ettiğin kötülük yanına kalmaz Oğlunun kızının faydası olmaz Inşallah diyari gurbette ölmez Acep nerde kalır ölümüz bizim [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 4 Kullanıcı Kardelencicegi'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#8 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() kartal- Şuan
Son Aktivite: 04.02.2012 16:14
Tecrübe Puanı: 713
![]() |
Azraille Randevum var Bu gece
Randevum var Azraille bu gece. Ölmeye gidiyorum. Sevdim Gönlümde sendin ece. Dönüşü yok Ölecegim bu gece. Mısralarımda ölüm olsun hece. Terkedildim ağladım yıllarca Ama sıra bende Terkeden benim çekip giden benim bu gece. Terkeden terkeden benim bu gece. Randevum var Azraille bu gece. Randevum var Öleceğim bu gece.... Tutamayacaksın ellerimden Kayıp gideceğim. Ağlasanda sızlasanda Ben bu gece terkedip gideceğim. şimdi sıra bende Bende seni terkedip öleceğim. Öleceğim Ellerinden kayıp gideceğim. intikamımı aldım. şimdi bende senin gibi öleceğim Randevum var Azraille bu gece. seni özledim sevgilim bekle bu gece yanına geleceğim. senin için öleceğim. Öleceğim bu gece ![]()
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 4 Kullanıcı kartal-'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#9 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() OSMAN ECE Şuan
Son Aktivite: 21.01.2018 14:36
Tecrübe Puanı: 3397
![]() |
kardeşim benim çok güzel tamamlanmış şiir eline emeğinize sağlık çok teşekkür ederim
|
|
|
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 3 Kullanıcı OSMAN ECE'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#10 |
|
Navigator
[OSMAN ECE;584021]kardeşim benim çok güzel tamamlanmış şiir eline emeğinize sağlık çok teşekkür ederim Rica ederim abim. Begendiginiz icin ben tsk ederim. kendimce birseyler yapip biraz süslüyorum. Size & ASIK sefil ablama saygim sonuzdur. [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
|
![]() |
| Konuyu Toplam 2 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 2 Misafir) | |
|
|