|
|
|
|
#1 |
|
Navigator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kardelencicegi Şuan
Tecrübe Puanı: 5509
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 3 Kullanıcı Kardelencicegi'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#2 |
|
Navigator
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Muhsin Baskan´a Bir insan kolay harcanmaz Bir yigite ölüm yakismaz Adeletsiz bu dünya Giden Alperen geri gelmez............ Harcadilar seni Muhsin baskanim Yalan yanlis haber verdiler Kaza mahaline üc gün sonra vardilar Gitti Yigidom gitti geri gelmez Oturuyorsundur simdi bir Cesme basinda Basinda dürüstlügün ve imaniniyin taciyla Huriler esinten ollmus Cennet sarayinda Dünyadakiler yandi üsüyoruz yaralarinla Hasretin dagladi yüreklerimizi Kan agladi ardindan sevenlerin Yigit Adam gibi adami harcadilar Kor düstü yüreklere biz üsüyoruz. O kis firtinada cikilirmiydi yola Ecel gelince bulunmuyor bahane Baskanim bizlerin dualari daima sizinle Dualarda diller, tutustu gönüller ama biz üsüyoruz.. [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 8 Kullanıcı Kardelencicegi'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#3 |
|
Navigator
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
Konu Kardelencicegi tarafından (20.10.2010 Saat 09:03 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Arka Arkaya Mesajlar Yazdığınızdan Dolayı Flood Önleyici Devreye Girdi.Mesajlar Sistem Tarafından Otomatik Olarak Birleştirilmiştir.. |
|
|
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 8 Kullanıcı Kardelencicegi'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#4 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() AŞIK SEFİL Şuan
Son Aktivite: 09.03.2013 19:04
Tecrübe Puanı: 893
![]() |
MUTLULUĞA GİDEN YOLLAR
kardelen çiçeğim güzel bacım sevgin sonsuz başımda tacım yıllardır içimde debreşir acım mutluluğa giden yol senin olsun sana salarım kucak dolu selamı yıllar oldu terk eyledim sılamı dünyanın derdi çilesi banamı sana sadık olan kul senin olsun gurbet acı yıkılmaz bir kale mazlumun içinde bulunmaz hile katlanırım çileye hep bile bile sevgi diye dil senin olsun sefilim kadere boynumu büktüm yaad ellerde nice göz yaşı döktüm nefreti kini artık içimden söktüm baharda açan gül senin olsun |
|
|
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 7 Kullanıcı AŞIK SEFİL'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#5 |
|
Navigator
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Kardelen çiçeğim güzel bacım Sevgin sonsuz başımda tacım Yıllardır içimde debreşir acım Mutluluğa giden yol senin olsun [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...][Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Sana salarım kucak dolu selamı Yıllar oldu terk eyledim sılamı Dünyanın derdi çilesi banamı Sana sadık olan kul senin olsun [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...][Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Gurbet acı yıkılmaz bir kale Mazlumun içinde bulunmaz hile Katlanırım çileye hep bile bile Sevgi diye dil senin olsun [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...][Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Sefilim kadere boynumu büktüm Yaad ellerde nice göz yaşı döktüm Nefreti kini artık içimden söktüm Baharda açan gül senin olsun [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 7 Kullanıcı Kardelencicegi'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#6 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() SsİiVvAaSsLlIı Şuan
Son Aktivite: 09.10.2015 17:30
Tecrübe Puanı: 1072
![]() |
Bazen acı dinmez, bazen de yağmur Sevgilim gülümse, her şey unutulur Suskunuz bu akşam üstü Hasrete yanmışız, neylersin ...Bir gün, bu mahzun sevdadan geriye Kalırsa, sadece o hüzün kalır.. Sen de anladın ki yapa-yalnızız... Buluşmamız yasak, Görüşmemiz uzak... Devrilmiş kadehler gibi, dönüyor başımız, Neylersin... Ah güzelim, İncinmiş bir sesi vardır yağmurun; Yanaklarına vurduğunda hissedersin. Ve bir veda sözcüğü, saçlarına, Titreyen bir öpücükle dokunduğunda; Bu anı dondurmaya yetmez nefesin. Bir film sahnesi gibi Akar gider ayrılık, Neylersin... Biz zaten hiçbir romanda Kendi hayatımıza rastlamadık. Bütün şarkılar bizi yanlış anlatmıştı. Ve bitin bulmacalar yarım bırakılmıştı. Tenha sokaklarda üşüyüp durdu sırtımız. Oysa, tuttuğumuz balıkları bile Yeniden denize bağışlamıştık. Biz, hayata dair Hiçbir yanlış yapmamıştık... Neylersin... Biz bu sonucu hak etmedik, Hayır etmedik... Ömrümüz bu talana lâyık değildi. Bazen acı vurdu, bazen de yağmur Hiç gülmedi yüzümüz, Hiç büyümedi gülümüz... Bizi yalnızca akşamlar kucakladı, Biliyorsun, Sabaha çıkmayan bir yoldu yürüdüğümüz... Bir gün, bu öykünün sonuna gelince Ansızın desem ki: hoşça kal canım! Unutursun, Mecburen unutursun... Yıldızlar söner, bu aşk da biter! Bazı gün hatırlayınca, sessizce ağlarız. Neylersin... Ah bebeğim, ah.. . Kekremsi bir tadı vardır gözyaşının, Dudaklarına sızınca fark edersin. İçindeki vurgun aşklar mezarlığında, Ayrılık, ölümden üste yazılınca, Gideni durdurmaya yetişmez sesin... Bir inme gibi Dolanır bedeninde pişmanlıklar, Neylersin... Biz zaten hiçbir sinemaya Tam vaktinde yetişemedik. Bütün vapurlar bizden önce kalkmıştı. Ve bütün biletler biz gelmeden satılmıştı. Boşuna telaşlarda yorduk günlerimizi. Oysa Nuh'un gemisinde bile Bize yer kalmamıştı. Ve hiçbir mutluluğa adımız kaydolmamıştı. Neylersin... Biz bu aşkı sürdüremezdik, İnan, sürdüremezdik... Kalbimiz bu heyecana müsait değildi... Bize hep acılar kaldı, bize hep yağmur... Unutmasan bile artık Unutur gibi yapacaksın. Ve buruşturup-buruşturup attığım kağıtlarda, Hiç bitiremediğim Bir şiir olarak kalacaksın...
|
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 9 Kullanıcı SsİiVvAaSsLlIı'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#7 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() bilal kose Şuan
Son Aktivite: 16.02.2015 15:33
Tecrübe Puanı: 3339
![]() |
Acele Neden
Bu acele bilmem niye, Gelmeden mi gideceksin? Sevdiğimi doya doya, Bilmeden mi gideceksin? Bak esirin olmuş hece, Sensiz halim olur nice, Yâr yanımda birkaç gece, Kalmadan mı gideceksin? Yine uzar gurbet yolu, Şaşırırım sağı, solu, Kara gözler yaşla dolu, Silmeden mi gideceksin? Aklaştir kara yazımı, Dindir artık bu sızımı, Aşkım için yâr sazımı, Çalmadan mı gideceksin? Sensizlik bıktırdı beni, Mahrum etme o gül teni, Kalbimde saklanan seni, Bulmadan mı gideceksin? Kal da burda bayram olsun, Kalbim neşe huzur bulsun, Yüzüne gülücük dolsun, Gülmeden mi gideceksin? Aşkı doldur al kanına, Canım kurbandır canına, Siyahi´yi sen yanına, Almadan mı gideceksin. Hasan Ilter |
|
|
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 6 Kullanıcı bilal kose'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#8 |
|
Navigator
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Bu acele bilmem niye, Gelmeden mi gideceksin? Sevdiğimi doya doya, Bilmeden mi gideceksin? [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Bak esirin olmuş hece, Sensiz halim olur nice, Yâr yanımda birkaç gece, Kalmadan mı gideceksin? [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Yine uzar gurbet yolu, Şaşırırım sağı, solu, Kara gözler yaşla dolu, Silmeden mi gideceksin? [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Aklaştir kara yazımı, Dindir artık bu sızımı, Aşkım için yâr sazımı, Çalmadan mı gideceksin? [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Sensizlik bıktırdı beni, Mahrum etme o gül teni, Kalbimde saklanan seni, Bulmadan mı gideceksin? [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Kal da burda bayram olsun, Kalbim neşe huzur bulsun, Yüzüne gülücük dolsun, Gülmeden mi gideceksin? [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Aşkı doldur al kanına, Canım kurbandır canına, Siyahi´yi sen yanına, Almadan mı gideceksin. [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 7 Kullanıcı Kardelencicegi'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#9 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sivaburs Şuan
Son Aktivite: 18.03.2016 23:10
Tecrübe Puanı: 1676
![]() ![]() ![]() |
KARA TUVAL
Ön adım kötü ressam, bozuk fırça soyadım, Ömrümün tuvalini kara renge boyadım. Gördüğüm nesneleri yanlış yere dizmişim, Gerçek dünya başkaymış hep hayali çizmişim. Elime almıyorum ne bir kalem ne fırça, Yalanların içinde gerçeğim paramparça. Ruhumun girdabında akrep yelkovan erir, Zaman mefhumum kayıp, kim bulup geri verir? Tek tek sökülmüş taşlar, göçmüş gönül duvarım, Hatıralarda bile bak bir yokum bir varım. Karanlık yaşantıma ışığı düşen Ay’dın, Ümidim! Neredesin? Avuçlarımdan kaydın. Benden hüner bekleme iflah olmaz bu halim, Hüznüm boyadı seni, karasın ey tuvalim! Halit Gültekin
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 7 Kullanıcı sivaburs'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#10 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() SsİiVvAaSsLlIı Şuan
Son Aktivite: 09.10.2015 17:30
Tecrübe Puanı: 1072
![]() |
|
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 5 Kullanıcı SsİiVvAaSsLlIı'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
| Konuyu Toplam 5 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 5 Misafir) | |
|
|