![]() |
#251 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() tatli-dilli Şuan
![]() Son Aktivite: 23.10.2009 23:37
Tecrübe Puanı: 896
![]() |
![]() Nazan Öncel - Canim benim nasilsin ?
![]() ![]() |
![]() |
#252 |
Usta Yiğido
![]() |
![]() Kayahan – minnacık sevdacık
(bu da sevdigim bir kayahan parcasidir, sirin mi sirin biseydir) evi beyaza boyattım kapısına seni yazdım evi beyaza boyattım kapısına seni yazdım yağmurlara baktım daldım oyalandım güller açılınca gülüyorsun sandım kuşlar uçuşunca geliyorsun sandım hadi geliver hadi gülüver mini mini mini minnacık hadi geliver hadi gülüver mini mini mini sevdacık evi beyaza boyattım kapısına seni yazdım evi beyaza boyattım kapısına seni yazdım merdivene dayandım mazimize baktım mazimize baktım kandım oyalandım güller açılınca gülüyorsun sandım kuşlar uçuşunca geliyorsun sandım hadi geliver hadi gülüver mini mini mini minnacık hadi geliver seni mini mini sevdacık evi beyaza boyattım kapısına seni yazdım evi beyaza boyattım kapısına seni yazdım yağmurlara baktım daldım oyalandım güller açılınca gülüyorsun sandım kuşlar uçuşunca geliyorsun sandım hadi geliver hadi gülüver mini mini mini minnacık hadi geliver hadi gülüver mini mini mini sevdacık
![]() ![]() |
![]() |
#253 |
Usta Yiğido
![]() |
![]() Keremcem - kalenin fethi
kimbilir benden sonra kaç kişi girdi hayatına senden sonra benim olmadı hiçbiri merhem yarama bıraktı sana çalışmayı artık kalemim baktı fethi mümkün değil kalenin bu son çizik bıraktığım üstüne korkarım özleyecek seni benim kadar defterim
![]() ![]() |
![]() |
#254 |
Usta Yiğido
![]() |
![]() Yildiz Tilbe - Yolumun içinde
(neden bilmiyorum ama bu sarki benim icin cok farkli bisey) umudum tükenmez sen yine bildiğinle kal nasıl olsa anlayacak ruhun herşeyi kendini kaybeder aniden gördüğün masal nice gerçekler yok artık unut geçmişi yolumun içinde yol aynı yolda değil dermanım derdimde senden ayrı değil çabuk gel öyle, düşünme söyle hayatta oyun yok hep vurdu yüzüme kendini yanlış sanma sende hata değil sevdiğim için böyle can verir gönlüm
![]() ![]() |
![]() |
#255 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dilsad Hatun Şuan
![]() Son Aktivite: 29.10.2010 20:09
Tecrübe Puanı: 1116
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Şafak söktü gine sunam uyanmaz
Hasret çeken gönül derde dayanmaz Çağırırım sunam sesim duyulmaz Uyan sunam uyan derin uykudan Çektiğim gönül elinden Usandım gurbet elinden Hiç kimse bilmez halinden Uyan sunam uyan derin uykudan Bunca diyar gezdim gözlerin için Niye küstün bana el sözü için Dilerim Allah’tan sızlasın için Uyan sunam uyan derin uykudan Çektiğim gönül elinden Usandım gurbet elinden Hiç kimse bilmez halinden Uyan sunam uyan derin uykudan |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#256 |
Usta Yiğido
![]() |
![]() Sezen & Emre Bayar- Bir daha yok
Nasil bir aşkti bu Ne sen ne ben mutlu.. Daha ilk sahneden belliydi Oyunun sonu Gittigin günden beri Güneş bana dogmuyor Kalbim yaramaz bir cocuk Yorulmak bilmiyor Icim gidiyor kiskaniyorum Aşk nasil bilmek istemiyorum Inanmiyomusun kiyamet kopsun Yemin ederim sevmeyecegim Bir Daha yok yok yok Canim yaniyor Sevdim çok çok çok Yürek kaniyor Bir Daha yok yok yok Sonu hüsran oluyor Sevdim çok çok çok Yar anlamiyor..
![]() ![]() |
![]() |
#257 |
Usta Yiğido
![]() |
![]() Orhan Hakalmaz - Gurbette ömrüm geçecek
gurbette omrum geçecek bir daracık yerim de yok oturup derdim dökecek bir vefalı yarim de yok aman amann amannn amannn aman amann amannn amannn bir vefalı yarim de yok gönlum bir güzele düştü sarfedecek malim da yok özendim dervis olmaya hirka ile şalım da yok aman amann amannn amannn aman amann amannn amannn hirka ile şalim da yok dünya diyorlar ki fani toprak emer tatlı canı hastalandim ilaç hani bir acisi ölümde yok Benim icin en essiz türkülerden biridir, hem söylenir hem aglanir hem de dinlenir...
![]() ![]() |
![]() |
#258 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() barikat58 Şuan
![]() Son Aktivite: 06.04.2016 17:19
Tecrübe Puanı: 2229
![]() |
![]() mutafa yılızdoğan
Bız bu hallere düsecek adam mıydık Duymadıklarımızı duyduk Görmedıklerımızı gördük Ikı dırhem aklımız vardı Onu da yedık bıtırdık Frenı patlamıs kamyon gıbıyız Allah'a havale gıdıyoruz Bız bu hallere düsecek adam mıydık Dalından kopan yaprak mısalı Bır rüzgara kapıldık kı sormayın gıtsın Kos koca 5000 yıllık çınar Batının hızarına düstü Felegın nazarına düstü Yıgıt dıye namım vardı Namert pazarına düstü Bız bu hallere düsecek adam mıydık Ne batılı olabıldık ne dogulu Ikı camıı arasında kalmıs beynamaz gıbıyız Bızı bız yapan, bıze aıt ne varsa her seyı attık Tıpa tıp taklıt ettık, aslını yasattık Üretmedık, tükettık, hazıra konduk hep yattık Hazıra dag mı dayanır beyler Ilımsız çag yakalanmaz, ılımsız kaldık Sıg kaldık, kaldık böyle kıraç Cıgerı bes para etmeyenlere el açtık Ve kahretsın yasıyoruz, onlara muhtaç Bu son lıman, bu son gemı baska yol yok Anlayın artık anlayın Türkün türk'ten baska dostu yok Yardım almaya alısanlar, Emır almaya da alısırlar Alıstılar beyım alıstılar Üç bes kurus ıçın Dalınız, kökünüz dedıler, açtılar Kıyınız, kösenız dedıler, ortalıga saçtılar Gururumu köprü ettıler, geçtıler Ölçtüler, bıçtıler Sah damarımı kestıler beyım kestıler Serefe dıyerek haysıyetımı ıçtıler Bızler gölgemızle oynasırken Onlar daglarımızda poyraz olup estıler Bız bu hallere düsecek adam mıydık Hürrıyetın tarıfını unuttuk Çanakkale'yı, sakarya'yı unuttuk Unuttuk ecdadı, mazıyı unuttuk Muhtaç oldugumuz kudret, damardakı asıl kanı unuttuk Unuttukça musıbetlere gark olduk Unuttuk beyım unuttuk Sankı bu vatanı bedava bulduk Bız bu hallere düsecek adam mıydık Hey gıdı asırlar hey, ses versenız Yüreklerı o günlere çevırsenız Hey gıdı üç kıta, yedı denız Hey gıdı uçsuz bucaksız vatan Vatan ıçın can veren Sımdı elın vatanında yatan Mezarsızlarımız, sahıpsızlerımız Garıplerımız Yanı azız sehıtlerımız Özür dılerız özür dılerız, özür dılerız Velhasıl Bız bu hale düsecek adam mıydık |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#259 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() barikat58 Şuan
![]() Son Aktivite: 06.04.2016 17:19
Tecrübe Puanı: 2229
![]() |
![]() mustafa yıldızdoğan
Önce vatan millet Sonra ana ve yar Bu yolda savrulan Birileri var Ezan dinmez diyen Bayrak inmez diyen Şehit ölmez diyen Birileri var Şehitler ölmez Bayrakla dertleşen Toprakla birleşen Can verip devleşen Birileri var Ezan dinmez diyen Bayrak inmez diyen Şehit ölmez diyen Birileri var Şehitler ölmez Şehitler ölmez |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#260 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() seva Şuan
![]() Son Aktivite: 31.08.2010 20:51
Tecrübe Puanı: 2204
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() BEYAZ GİYME TOZ OLUR
Beyaz giyme Toz olur, Siyah giyme Söz olur. Gel beraber gezelim, Muradimiz tez olur. Salinada Salinada gel, haydi Yavrum dön dolas yine bana gel. Beyaz giyme Tanirlar, Seni Yolcu sanirlar. Zaten bende Talih yok, Seni benden alirlar. Salinada Salinada gel, haydi Yavrum dön dolas yine bana gel. Alcak Ceviz dallari, Siva beyaz kollari. Yar nereden geleyim, hep Sarmislar Yollari. Salinada Salinada gel, haydi Yavrum dön dolas yine bana gel. İNDİR; [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|