Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > DİN BÖLÜMÜ > Dini Bilgiler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Dini Bilgiler (Ayetler, Hadisler, Dualar ve Muhtelif konular)

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ

Seçenekler Arama Stil
Alt 25.07.2008, 00:01   #281
madımak_58
Usta Yiğido

madımak_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

madımak_58 Şuan madımak_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 16.10.2012 13:47

Tecrübe Puanı: 752 madımak_58 COK SEVILEN BIR KISImadımak_58 COK SEVILEN BIR KISImadımak_58 COK SEVILEN BIR KISImadımak_58 COK SEVILEN BIR KISI
Standart --->: HZ. ALİ ile ilgili konular

kimsenin kimseye taptığı yok arkadaşım.herkes kendinden sorumludur.insanları yargılamak bize düşmez.ne bu konuda ne de din konusunda.herkesin kendi doğruları vardır ve ona göre yaşarlar.kimse kimseye bişeyleri ispatlamak zorunda da değildir.

demek körler sağırlar birbirini ağırlar ha,gerçekten yerinde kullanmışsınız aslında.burada bu söze uyacak nitelikte birçok insan var...
Alt 25.07.2008, 00:04   #282
Esengül
Yasaklı
NO AVATAR

Esengül Şuan Esengül isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 03.09.2010 00:31

Tecrübe Puanı: 0 Esengül BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK
Standart --->: YALAN YALAN YALAN YALAN, ....

Alıntı:
semiha Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa demek kız kardeşin de var. hani Almanya'da yaşayan bir erkek kardeşin vardı sadece. Yalan parayla değil ki.

Bu hackerler email de yazmış biliyormusun, demişler ki esengül benim adımı kullandı. Dahasını istermisin?

Boş işlerle uğraşma esengül, önce yalanın kötü bir şey olduğunu öğren.

Burada yazdıklarını copy-past ile herkes bulur. Sallayıp durma da insan ol önce
Sizin kim olduğunuzu çok merak ediyorum.

Ama elbet bir gün meydana çıkar
Esengül isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 25.07.2008, 00:04   #283
4Eylul
Tecrübeli Yiğido

4Eylul - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4Eylul Şuan 4Eylul isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 04.11.2009 22:33

Tecrübe Puanı: 671 4Eylul BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

Alıntı:
Merhaba,

Konuyla alakalı tabii; insanları yalanlarla kandırmak, acındırmak, onlarla oynamak, ad,l ve dürüst olmamak hangi insana ve hangi dine yakışır?

Hayır karalamıyorum, kesinlikle bunu yapmıyorum. Hatta en masum olanlarını yazdım. Internette bakın fazlasını görürsünüz.

Burada paylaşımınıza devam edin, engel değilim. Sanki çoğunuz kayıtsız şartsiz bu esengül vatandaşına tapıyorsunuz. körler sağırla birbirini ağırlar gibisiniz.

Kusura bakmayin. Ben Esengül'ü tanimam. Okudugum sadece bir kac mesajindan ibaret. Ve sadece 3 günlük bir üyeyim burda. Amacim onu korumak yoda kollamak degil. Ama haksiz yere o insana kötülük yapacak olursaniz kollarimda. Peygamber efendimiz (S.A.V.) dememismidir Haksizlik karsisinda susan dilsiz seytandir diye.Simdi siz yapiyorsunuz mesela. Mesajlariniza baktim, toplam 13 mesaj yazmisiniz. 13 mesajin hepsindede Esengul isimli kisiyi rencide edecek sekilde sözler yazmisiniz. Yakismaz bu size. Burda bu insanin zarari olsa bunu gören insanlar olur ve uyarir. Zarari olsa siteden yasaklanir. Kimsenin kimseye bir zarari yok burda. Ama siz zarar vermeye calisiyorsunuz bu insana belkide. Bütün mesajlariniz bu kisinin yazdigi mesajlardan sonra bu insana cevap olarak olmus. Farkli bir forumda mesaj yazmis olsaniz insanin icine kurt düsmeyecekte durum böyle olunca düsüyor. En güzeli siz bir insanla ugrasmak yerine forumlardan faydalanin, farkli farkli konulardan istifade edin. Bizler yetiskin insanlariz, aklig bagli olmusuz. Cocuk degiliz. Dogruyu, yanlisi ayirabiliriz. Kimse kandiramazda, oynayamazda. Iciniz rahat olsun.

Hayirli geceleriniz olsun.
Alt 25.07.2008, 00:08   #284
Esengül
Yasaklı
NO AVATAR

Alıntı:
Merhaba,

Konuyla alakalı tabii; insanları yalanlarla kandırmak, acındırmak, onlarla oynamak, ad,l ve dürüst olmamak hangi insana ve hangi dine yakışır?

Hayır karalamıyorum, kesinlikle bunu yapmıyorum. Hatta en masum olanlarını yazdım. Internette bakın fazlasını görürsünüz.

Burada paylaşımınıza devam edin, engel değilim. Sanki çoğunuz kayıtsız şartsiz bu esengül vatandaşına tapıyorsunuz. körler sağırla birbirini ağırlar gibisiniz.

Yalan söyleyen dinsiz olsunmu ?

Esengül e tapmakmı

Güzel arkadaşım kimsin, necisin bilmiyorum ama, beni tanıdığın ve hatta bana kin duyduğun kesin.

Biz sadece ALLAH a taparız, bizim inancımızda kimse kimseye tapmaz

Alt 25.07.2008, 00:18   #285
yakamozz
Tecrübeli Yiğido

yakamozz - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

yakamozz Şuan yakamozz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 11.08.2016 15:43

Tecrübe Puanı: 683 yakamozz BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

Ben esasen bu konuda hiç yorum yapmam girmem de zaten.Çünkü beni ilgilendirmiyor bu konu.Ancak esengül, semiha senin hakkında bazı iddaalarda bulunmuş sen madem temizsen o zaman iddalara açıklık getir de biz de anlayalım kimin ne olduğu...
yakamozz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 25.07.2008, 00:20   #286
etzel1967
Yiğido
NO AVATAR

etzel1967 Şuan etzel1967 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 03.06.2015 14:35

Tecrübe Puanı: 659 etzel1967 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

kim kime tapıyor...anlamadım...
etzel1967 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 25.07.2008, 00:22   #287
yakamozz
Tecrübeli Yiğido

yakamozz - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

yakamozz Şuan yakamozz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 11.08.2016 15:43

Tecrübe Puanı: 683 yakamozz BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

Alıntı:
madımak_58 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
kimsenin kimseye taptığı yok arkadaşım.herkes kendinden sorumludur.insanları yargılamak bize düşmez.ne bu konuda ne de din konusunda.herkesin kendi doğruları vardır ve ona göre yaşarlar.kimse kimseye bişeyleri ispatlamak zorunda da değildir.

demek körler sağırlar birbirini ağırlar ha,gerçekten yerinde kullanmışsınız aslında.burada bu söze uyacak nitelikte birçok insan var...
Eğer bir insan bir insan hakkında çok ağır ithamlarda bulunuyorsa ve bu ithamları da verdiği örneklerle somutlaştırıyorsa yani sadece kafadan sallamıyorsa karşısındaki de kendisi hakkında bu söylenen bu ithamlara cevap vermek zorundadır.Bu arada o nitelikte insanlar dediğin kimlermiş acaba söyle de öğrenelim?
yakamozz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 25.07.2008, 00:25   #288
semiha
Yeni Yiğido
NO AVATAR

semiha Şuan semiha isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 02.11.2008 19:12

Tecrübe Puanı: 0 semiha FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
Esengül Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Yalan söyleyen dinsiz olsunmu ?

Esengül e tapmakmı

Güzel arkadaşım kimsin, necisin bilmiyorum ama, beni tanıdığın ve hatta bana kin duyduğun kesin.

Biz sadece ALLAH a taparız, bizim inancımızda kimse kimseye tapmaz

Daha devam edeyim mi? En düzgününü kopyaladım.

___Esengül-Nurcihan adlı üyeler (aynı üye aslında) uçuyorum.com forumlarından süresiz uzaklaştırılmıştır!

___Uzaklaştırılmanın gerekçesi önceden tahmin ettiğim gibi Esengül adlı üyenin yalan-yalnış yönlendirmeler ile dikkat çekmek istemesi,bunun için kendi kardeşi adına hesap açıp kendi hakkında kardeşi ağzı ile ilgi çekici mesajlar atması ve havacılık dışı ne türlü arkadaşlık sitesi vari şey varsa yapmasıdır

Konu hakkında kanıtlar:

Mesajı gönderen:

Nurcihan----> "......." @hotmail.com

Nurcihan adlı üyenin mail adresi kurallarımız gereği yönetim odası dışında paylaşılmıyacaktır, bu konuda anlayışınız için teşekkür ederim

Alıntı:

nurcihan gönderdi 06.07.2008 14:36:

ben nurcihan siteye girdiğimde gözlerime inanamadım benim ağzımdan ablam komadadır ablam trafik kazası geçirmiştir vs.... yalan yanlış ifadeler yer alıyor ayrıca bu güne kadar yazılan hiç ama hiçbir mesajı ben yazmadım ablam kendini bu siteye üye yapmış (esengül nickli kişi) benide üye yapmış (nurcihan) ve sürekli benim adımdan mesajlar yazmış ve benim ağzımdan hep kendisini övmüşş ablam neşelidir ablam hayat doludur vs.... bende artık bu rezilliği bitirmek için size bu iletiyi yazdım sitede yetkili kişi sizsiniz sanırsam lütfen nurcihan nickli üyenin yani>> sözde benim üyeliğimi<< iptal edin ve bu durumla ilgili bana bilgi verin

Bu çevrimdışı iletiyi dün gece aldım,eğerki ekran görüntüsü isteyen olursa elimde oda mevcut,istek olursa onuda eklerim buraya

Bunun dışında emin olamdığım bir kanıt daha vardı,bu iletiler ile onlarda netlik kazandı,

Allah uzun ömür versin ama ölen biri acaba nasıl hergün siteyi takip ediyor?

Alıntı:
Esengül Son Aktivite: Bugün 13:44

____Neyse bu işide sonunda helletmiş olduk,ha şu var bide aklıma gelmıyor değil,aslında buda bir oyun olabilir,belki Esengül denilen şahıs yediği nanenin farkına varıp işi temizlemek için yapıyor olabilir bu oyunu,benim için tek önemli şey şuan bu şahısların siteden gitmesidir,gerekçeyi buldum ve gönderiyorum,gerisi umrumda bile değil,isterlerse birdaha gelsinler birdaha göndereyim,zevkle hemde

Ha istedikleri türlü oyunlar ise bende çok,yaparım istedikleri kadar
semiha isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 25.07.2008, 00:32   #289
Esengül
Yasaklı
NO AVATAR

Semiha nickli can her kimsen seni tanımıyorum, eğer sende kendini açıklarsan bende anlayacağım kim olduğunu ve derdinin ne olduğunu.

Bunları yazanlar ne ben, nede nurcihandır, az öncede dedim, bilgisayarım hackerlar tarafından ele geçirilmiş, şahsi adreslerim ve otomatık açılan forum no larım ve msn adresimin şifreleri kırılmış ve herkese saçma sapan şeyler yazılmış.

Ha siz bana inanır yada inanmazsınız bunu bilemem, ama sanırım siz o forumda yönetici olan birisiniz, ve benimde dikkatimi çekti, az önce yazdığınız mesajlara baktım hepside esengül e yazılmış, ENTERESAN !!!!!

Önce kendi kimliğini açıklada bileyim kimsin necisin, dostmusun düşmanmısın ?
Alt 25.07.2008, 00:33   #290
Esengül
Yasaklı
NO AVATAR

Alıntı:
berat.demir Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Semiha hanım gerçekten ciddi deliller sunmuşsunuz. ben bu delillerin doğru olduğu kanaatine vardım. Çünkü iddianızın arkasında çok sağlam duruyorsunuz ve ispatlıyorsunuz.
Görende dicek sanki mahkeme kararı

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)