|
|
#281 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() madımak_58 Şuan
Son Aktivite: 16.10.2012 13:47
Tecrübe Puanı: 752
![]() ![]() ![]() ![]() |
kimsenin kimseye taptığı yok arkadaşım.herkes kendinden sorumludur.insanları yargılamak bize düşmez.ne bu konuda ne de din konusunda.herkesin kendi doğruları vardır ve ona göre yaşarlar.kimse kimseye bişeyleri ispatlamak zorunda da değildir.
demek körler sağırlar birbirini ağırlar ha,gerçekten yerinde kullanmışsınız aslında.burada bu söze uyacak nitelikte birçok insan var...
|
|
|
|
#282 | |
|
Yasaklı
Esengül Şuan
Son Aktivite: 03.09.2010 00:31
Tecrübe Puanı: 0
![]() |
Alıntı:
Sizin kim olduğunuzu çok merak ediyorum. Ama elbet bir gün meydana çıkar ![]() |
|
|
|
|
|
|
#283 | |
|
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() 4Eylul Şuan
Son Aktivite: 04.11.2009 22:33
Tecrübe Puanı: 671
![]() |
Alıntı:
Kusura bakmayin. Ben Esengül'ü tanimam. Okudugum sadece bir kac mesajindan ibaret. Ve sadece 3 günlük bir üyeyim burda. Amacim onu korumak yoda kollamak degil. Ama haksiz yere o insana kötülük yapacak olursaniz kollarimda. Peygamber efendimiz (S.A.V.) dememismidir Haksizlik karsisinda susan dilsiz seytandir diye.Simdi siz yapiyorsunuz mesela. Mesajlariniza baktim, toplam 13 mesaj yazmisiniz. 13 mesajin hepsindede Esengul isimli kisiyi rencide edecek sekilde sözler yazmisiniz. Yakismaz bu size. Burda bu insanin zarari olsa bunu gören insanlar olur ve uyarir. Zarari olsa siteden yasaklanir. Kimsenin kimseye bir zarari yok burda. Ama siz zarar vermeye calisiyorsunuz bu insana belkide. Bütün mesajlariniz bu kisinin yazdigi mesajlardan sonra bu insana cevap olarak olmus. Farkli bir forumda mesaj yazmis olsaniz insanin icine kurt düsmeyecekte durum böyle olunca düsüyor. En güzeli siz bir insanla ugrasmak yerine forumlardan faydalanin, farkli farkli konulardan istifade edin. Bizler yetiskin insanlariz, aklig bagli olmusuz. Cocuk degiliz. Dogruyu, yanlisi ayirabiliriz. Kimse kandiramazda, oynayamazda. Iciniz rahat olsun. Hayirli geceleriniz olsun.
|
|
|
|
|
#284 | |
|
Yasaklı
Esengül Şuan
![]() |
Alıntı:
Yalan söyleyen dinsiz olsunmu ? Esengül e tapmakmı ![]() ![]() ![]() Güzel arkadaşım kimsin, necisin bilmiyorum ama, beni tanıdığın ve hatta bana kin duyduğun kesin. Biz sadece ALLAH a taparız, bizim inancımızda kimse kimseye tapmaz ![]() |
|
|
|
|
|
|
#285 |
|
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() yakamozz Şuan
Son Aktivite: 11.08.2016 15:43
Tecrübe Puanı: 683
![]() |
Ben esasen bu konuda hiç yorum yapmam girmem de zaten.Çünkü beni ilgilendirmiyor bu konu.Ancak esengül, semiha senin hakkında bazı iddaalarda bulunmuş sen madem temizsen o zaman iddalara açıklık getir de biz de anlayalım kimin ne olduğu...
|
|
|
|
|
|
#286 |
|
Yiğido
![]() ![]() etzel1967 Şuan
Son Aktivite: 03.06.2015 14:35
Tecrübe Puanı: 659
![]() |
kim kime tapıyor...anlamadım...
|
|
|
|
|
|
#287 | |
|
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() yakamozz Şuan
Son Aktivite: 11.08.2016 15:43
Tecrübe Puanı: 683
![]() |
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#288 | |
|
Yeni Yiğido
![]() semiha Şuan
Son Aktivite: 02.11.2008 19:12
![]() |
Alıntı:
___Esengül-Nurcihan adlı üyeler (aynı üye aslında) uçuyorum.com forumlarından süresiz uzaklaştırılmıştır! ___Uzaklaştırılmanın gerekçesi önceden tahmin ettiğim gibi Esengül adlı üyenin yalan-yalnış yönlendirmeler ile dikkat çekmek istemesi,bunun için kendi kardeşi adına hesap açıp kendi hakkında kardeşi ağzı ile ilgi çekici mesajlar atması ve havacılık dışı ne türlü arkadaşlık sitesi vari şey varsa yapmasıdır Konu hakkında kanıtlar: Mesajı gönderen: Nurcihan----> "......." @hotmail.com Nurcihan adlı üyenin mail adresi kurallarımız gereği yönetim odası dışında paylaşılmıyacaktır, bu konuda anlayışınız için teşekkür ederim Alıntı: nurcihan gönderdi 06.07.2008 14:36: ben nurcihan siteye girdiğimde gözlerime inanamadım benim ağzımdan ablam komadadır ablam trafik kazası geçirmiştir vs.... yalan yanlış ifadeler yer alıyor ayrıca bu güne kadar yazılan hiç ama hiçbir mesajı ben yazmadım ablam kendini bu siteye üye yapmış (esengül nickli kişi) benide üye yapmış (nurcihan) ve sürekli benim adımdan mesajlar yazmış ve benim ağzımdan hep kendisini övmüşş ablam neşelidir ablam hayat doludur vs.... bende artık bu rezilliği bitirmek için size bu iletiyi yazdım sitede yetkili kişi sizsiniz sanırsam lütfen nurcihan nickli üyenin yani>> sözde benim üyeliğimi<< iptal edin ve bu durumla ilgili bana bilgi verin Bu çevrimdışı iletiyi dün gece aldım,eğerki ekran görüntüsü isteyen olursa elimde oda mevcut,istek olursa onuda eklerim buraya Bunun dışında emin olamdığım bir kanıt daha vardı,bu iletiler ile onlarda netlik kazandı, Allah uzun ömür versin ama ölen biri acaba nasıl hergün siteyi takip ediyor? Alıntı: Esengül Son Aktivite: Bugün 13:44 ____Neyse bu işide sonunda helletmiş olduk,ha şu var bide aklıma gelmıyor değil,aslında buda bir oyun olabilir,belki Esengül denilen şahıs yediği nanenin farkına varıp işi temizlemek için yapıyor olabilir bu oyunu,benim için tek önemli şey şuan bu şahısların siteden gitmesidir,gerekçeyi buldum ve gönderiyorum,gerisi umrumda bile değil,isterlerse birdaha gelsinler birdaha göndereyim,zevkle hemde Ha istedikleri türlü oyunlar ise bende çok,yaparım istedikleri kadar |
|
|
|
|
|
|
#289 |
|
Yasaklı
Esengül Şuan
![]() |
Semiha nickli can her kimsen seni tanımıyorum, eğer sende kendini açıklarsan bende anlayacağım kim olduğunu ve derdinin ne olduğunu. Bunları yazanlar ne ben, nede nurcihandır, az öncede dedim, bilgisayarım hackerlar tarafından ele geçirilmiş, şahsi adreslerim ve otomatık açılan forum no larım ve msn adresimin şifreleri kırılmış ve herkese saçma sapan şeyler yazılmış. Ha siz bana inanır yada inanmazsınız bunu bilemem, ama sanırım siz o forumda yönetici olan birisiniz, ve benimde dikkatimi çekti, az önce yazdığınız mesajlara baktım hepside esengül e yazılmış, ENTERESAN !!!!! Önce kendi kimliğini açıklada bileyim kimsin necisin, dostmusun düşmanmısın ? |
|
|
|
|
|
#290 |
|
Yasaklı
Esengül Şuan
![]() |