![]() |
#21 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() tatli-dilli Şuan
![]() Son Aktivite: 23.10.2009 23:37
Tecrübe Puanı: 891
![]() |
![]() bu da bu yaz en favorilerimden (bu adamin yazdigi her sarki mi bukadar güzel olmak zorunda)
Rafet El Roman - Sevdim ama sonu yoktu... ilk bakışımda gözlerine öyle dalıp kalmışım ki orda İlk öpüşümde dudaklarından Bir tadına kapıldım ki sorma Göremedim içindeki ihaneti sevdim ama bilitordum sonu yoktu ben aşkın ahını yasını bilirim bana ettiğinle yana kaldım pişman olur dönersen geri ben ellerin olacagım
![]() ![]() |
![]() |
#22 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() MeLody58 Şuan
![]() Son Aktivite: 02.06.2015 17:15
Tecrübe Puanı: 887
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Güz Gülleri - Hakan Taşıyan
İnanki ağlamadım Hüzünlüyüm sadece Gözlerimdeki nemler çığ gibi Yağar böyle her gece Güz gülleri gibiyim Hiç bahar yaşamadım Ya sevmeyi bilmedim yıllarca Ya sevince geç kaldım Şimdi delicesine Sevmek istesem bile Sonbahar sisi çökmüş üstüme Sevincim buruk yine Güz gülleri gibiyim Hiç bahar yaşamadım Ya sevmeyi bilmedim yıllarca Ya sevince geç kaldım.... ______________________________ ______________________________ ______________ |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#23 |
Usta Yiğido
![]() |
![]() en sevdigim ve hep en sevdiklerimden biri olarak kalacak olan bir sarki...
Ebru Gündes - Senin olmaya geldim dün akşam yine benim yollarıma bakmışsın gelmeyince üzülüp perdeyi kapatmışsın kalbindeki derdine derman olmaya geldim sakın artık üzülme sende kalmaya geldim yıllar var ki hasretim o o gül yüzüne kararlıyım bu gece senin olmaya geldim benim için ağlayıp hep gözyaşı dökmüşsün yollarıma bakıp da hep boynunu bükmüşsün kalbindeki derdine derman olmaya geldim sakın artık üzülme sende kalmaya geldim yıllar var ki hasretim o o gül yüzüne kararlıyım bu gece senin olmaya geldim
![]() ![]() |
![]() |
#24 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() MeLody58 Şuan
![]() Son Aktivite: 02.06.2015 17:15
Tecrübe Puanı: 887
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Sonbahar - Sibel Can
BAKIŞLARIM KİTLENDİ GÖZLERİNE KOR ATEŞİN YANIYORDU YÜREĞİMDE DOKUNAMADIM SANA SARILAMADIM BOYNUNA HAYKIRAMADIM SESİMİ SANA SEVİYORUM DİYEME'DİM HANİ YAĞMURLAR YAĞACAKTI ÜSTÜMÜZE HANİ KAYBOLUP GİDİYORDUK GÖKYÜZÜNE BOĞAZIMDA BİR DÜĞÜM GÖZÜMDE DAMLALAR NEDEN AYIRDIN BİZİ SONBAHAR Link bulamadım bulsam !!! |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#25 |
Usta Yiğido
![]() |
![]() en özel ve en güzellerimden...
Müzzeyen Senar - Benezemz kimse sana... Benzemez kimse sana, Tavrına hayran olayım. Bakışından süzülen İşvene kurban olayım.. Lütfuna ermek için, Söyle perişan olayım. Bakışından süzülen İşvene kurban olayım...
![]() ![]() |
![]() |
#26 |
Usta Yiğido
![]() |
![]() bir zamanlar cok fazla dinlerdim, cok anlamli bir sarki...
Tarkan - her nerdeysen Ne kartpostallar yolladım Arasına resimler koydum Kaç eylül daha geçti bir cevap alamadım Ama ben bekliyorum ama yok yazmıyorsun Peki o zaman öyle olsun Kırılan kalbim olsun Dalgaların denizlerin selamı var herkesin Öp dediler yanaklarından bir kere de bizim için Nerdeysen ama nerdeysen Kimleysen her nerdeysen Radyoda o şarkıyı bu sabah gene dinledim Tam evden çıkıyordum bir garip oldu içim Ama ben bekliyorum ama yok yazmıyorsun Peki o zaman öyle olsun Kırılan kalbim olsun Çocukların balıkçıların selamı var martıların Öp dediler yanaklarından bir kere de bizim için Nerdeysen ama nerdeysen Kimleysen her nerdeysen
![]() ![]() |
![]() |
#27 |
Usta Yiğido
![]() |
![]() Bu sarkida hickira hickira aglamak geliyor icimden, icim yaniyor dinledikce...
Kralicem - Perişanım şimdi Ne ağzımın tadı var ne canda huzur Gönül nasıl derin bir kederde Aşkından ümidi kestim hiç olmazsa Evim şenlensin sohbete gel de Sen hiç farketmeden kalp kırmadın mı Merak edip vicdanına sormadın mı Ne yaptım ben sana bu kadar nihayet Ben de bir anadan doğmadım mı Bir daha olmaz Bin kere tövbe Kan davası mı bu Bu nasıl öfke Perişanım şimdi mutlu oldun mu Başını yastığa rahat koydun mu
![]() ![]() |
![]() |
#28 |
Usta Yiğido
![]() |
![]() Bir sezen aksu sarkisidir, ilk yorumcusu esasen yildiz tilbe olacakti ama sezenle yollari ayrilinca bu sarki sevgili erol evgine nasip oldu, en sonda betül demir söyledi, ama yildizim bir baska söylüyor...
Yildiz Tilbe - Yeter dolaştım tüm sokaklarını şehrin adını haykırdım gecenin yüzüne ümitsiz,öfkeli,yalnız... seni çağırdım, sesini çağırdım sırrımı söyledim başlayan güne kırılgan,ürkek,mahzun... içli bir şarkının sözleri gibi gizli bir yangının közleri gibi aldatılmış çocuk yüzleri gibi kaldım... yeter...yeter, yeter, yeter... tuzaklar kurma yollarıma özledim bu ayrılık yeter hasreti sardım kollarıma bu oyun bu haksızlık yeter yoruldum bu delilik yeter...
![]() ![]() |
![]() |
#29 |
Alt Forum Yöneticisi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() kronik Şuan
![]() Son Aktivite: 14.12.2020 17:41
Tecrübe Puanı: 1385
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() sen bugün iyi kafa yapmışsın tatlı-dilli
![]() |
#30 |
Usta Yiğido