Warnung: Illegal string offset 'type' in [path]/includes/class_postbit.php(293) : eval()'d code (Zeile 153)
CHP'NİN KURAN KURSU AÇILIMINI SAMİMİ BULUYORMUSUNUZ? - Sayfa 3 - Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar
Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Serbest Alan > Anketler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Anketler Burada anketleri bulabilirsiniz

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ

Seçenekler Arama Stil
Alt 06.02.2009, 14:53   #21
Sivasprensi
Tecrübeli Yiğido

Sivasprensi - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Sivasprensi Şuan Sivasprensi isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 08.01.2011 18:34

Tecrübe Puanı: 666 Sivasprensi FAZLA SÖZE GEREK YOKSivasprensi FAZLA SÖZE GEREK YOKSivasprensi FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart Cevap: CHP'NİN KURAN KURSU AÇILIMINI SAMİMİ BULUYORMUSUNUZ?

dinin siyasete alet edıldıgını öne sürenler bu ne çabası sorarım??ya milleti salak sanıyorlar galiba oy falan alabılecegını sanıyor bu sekılde galıba herkes kimin ne oldugunu biliyor saygılar....
Alt 06.02.2009, 14:55   #22
abircan
Usta Yiğido

abircan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

abircan Şuan abircan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 21.01.2015 09:55

Tecrübe Puanı: 1053 abircan COK SEVILEN BIR KISIabircan COK SEVILEN BIR KISIabircan COK SEVILEN BIR KISI

Alıntı:
almina_58 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Chp yıllarca Atatürk ü siyasete alet etti,şimdi de dini etmiş çok mu...
Atatürk din değil kardeş , onu sana din gösterip karşın aheykel dikip altını oyan 12 eylül kenan evren rejimi kardeş, bi yanlışlık olmasında
Alt 06.02.2009, 14:57   #23
barikat58
Usta Yiğido

barikat58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

barikat58 Şuan barikat58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 06.04.2016 17:19

Tecrübe Puanı: 2216 barikat58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
abircan Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Atatürk din değil kardeş , onu sana din gösterip karşın aheykel dikip altını oyan 12 eylül kenan evren rejimi kardeş, bi yanlışlık olmasında
bizler inanın atatürkü en ez sizin kadar biliyoz.dinde atatürkte şehitte bayrakta ezanda bizim
barikat58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 06.02.2009, 14:58   #24
almina_58
Yiğido
NO AVATAR

almina_58 Şuan almina_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 12.12.2009 23:34

Tecrübe Puanı: 620 almina_58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
senin derdin üzüm yemek mi bağcı dövmek mi
kurana dokun diyen yok, ezan türkçede kunabilir , okunmaz o okadar önemli değil, mühim olan bu işin şeklimi ruhumu, din eğitimi başından sonuna kadar türkçe yapılmalı , elbette uzmanları kaynağından direkt orjinalinden öğrenecek, o eğitim nasıl islam enstütilerinde devam ediyorsa yine devam eder, ama bana orta okulda , ilkokulda lisede arapça bişey öğetme, öğrnemiyorum , felsefesini anlamıyorum sadece not almak sınıf geçmek için iki satır ezberliyor sınıf geçiyorum bu yanlışşşşşşş, ben aslında bilmediği dilde bilmediğim bişeyler öğrendim, bunun bana faydası yok zaten, benim ve bu toplumunda derdi bu zaten, hoş zaten mezhepler arası farklara ve uygulamalar zaten girmiyorum burada, sünninin, caferinin , şianın, alevinin herbirinin uygulamaları zaten farklı, 3 vakitte namaz var 5 vakitte, halka namazıda var, o her inanç grubunun kendi itikadi meselesidir
Bunun 3 ü 5 i yok kardeşim peygamberimiz döneminde Kur' an nasıl okunuyordu din nasıl yaşanıyorduysa şimdi de öyle yapılcak ve yapılmalı da.O dönemde biri 5 vakit namaz kılacak biri 3 vakit var mı öyle birşey.Din en güzel, en doğru ve en anlamlısı peygamberimiz döneminde yaşanmıştır ve bizler de 1500 yıldır bunu uyguluyoruz Allah a şükür sapıtanlardan olmadık ve olmayacağız da...
almina_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 06.02.2009, 15:01   #25
abircan
Usta Yiğido

Tecrübe Puanı: 1053 abircan COK SEVILEN BIR KISIabircan COK SEVILEN BIR KISIabircan COK SEVILEN BIR KISI

Alıntı:
barikat58 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
bizler inanın atatürkü en ez sizin kadar biliyoz.dinde atatürkte şehitte bayrakta ezanda bizim
çok komiksin yahu , birazda bize bırak hepsini sarıp sarmalayıp alma istersen biz diğer kalan kullarında ihtiyacı var
bunların hepsini alırken bazıları benim soframdam ekmeğimi peynirimi zeytinimide çalıyorda o yüzden bütün maruzatım efendim saygılar
Alt 06.02.2009, 15:04   #26
almina_58
Yiğido
NO AVATAR

Alıntı:
Ben zaten Atatürk ü din olarak göstermedim ki kardeş bu ülkede birileri siyaset yapmak için bazı araçları kullanıyorlar.Ben de bir örnek verdim bu kadar basit.Bu arada din de araç olabilir Atatürk de araç olabilir.Ama bu demek değildir ki din=atatürk.Böyle birşey yok.Hepsi farklı farklı şeyler.

Kardeş ayrıca biz kimlerin Atatürk ü kullandığını çok iyi biliyoruz anlatmana gerek yok...
almina_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 06.02.2009, 15:06   #27
barikat58
Usta Yiğido

barikat58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

barikat58 Şuan barikat58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 06.04.2016 17:19

Tecrübe Puanı: 2216 barikat58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
çok komiksin yahu , birazda bize bırak hepsini sarıp sarmalayıp alma istersen biz diğer kalan kullarında ihtiyacı var
bunların hepsini alırken bazıları benim soframdam ekmeğimi peynirimi zeytinimide çalıyorda o yüzden bütün maruzatım efendim saygılar
biz derken seni ayırmadım merak etme sende varsın o bizin içinde bunları oyuncak edenler bu bizin dışında!!!
barikat58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 06.02.2009, 15:08   #28
ErdalGüler
Usta Yiğido

ErdalGüler - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

ErdalGüler Şuan ErdalGüler isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 28.01.2010 16:37
Bejeweled Champion! Bloody Pingu Champion! Christmas Blackjack Champion! Lines And Squares Champion! Street Racer Champion! Virus 2 Champion! Yeti Bubbles Champion!
Tournaments Won: 5

Tecrübe Puanı: 816 ErdalGüler FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
senin derdin üzüm yemek mi bağcı dövmek mi
kurana dokun diyen yok, ezan türkçede kunabilir , okunmaz o okadar önemli değil, mühim olan bu işin şeklimi ruhumu, din eğitimi başından sonuna kadar türkçe yapılmalı , elbette uzmanları kaynağından direkt orjinalinden öğrenecek, o eğitim nasıl islam enstütilerinde devam ediyorsa yine devam eder, ama bana orta okulda , ilkokulda lisede arapça bişey öğetme, öğrnemiyorum , felsefesini anlamıyorum sadece not almak sınıf geçmek için iki satır ezberliyor sınıf geçiyorum bu yanlışşşşşşş, ben aslında bilmediği dilde bilmediğim bişeyler öğrendim, bunun bana faydası yok zaten, benim ve bu toplumunda derdi bu zaten, hoş zaten mezhepler arası farklara ve uygulamalar zaten girmiyorum burada, sünninin, caferinin , şianın, alevinin herbirinin uygulamaları zaten farklı, 3 vakitte namaz var 5 vakitte, halka namazıda var, o her inanç grubunun kendi itikadi meselesidir
ABİ ORADA DUR. İSLAMIN 5 VAKİT NAMAZI VAR. SEN ÖYLE UYGULARSIN BEN ÖYLE UYGULARIM YOK. MEZHEPLER 5 VAKİT NAMAZA BİŞEY DİYEMEZ. ANCAK BİRİ SÜNNETİ KILAR DİĞERİ KILMAZ. AMA NAMAZ VAKTİ 5 VAKİTTİR. İSLAMIN DEĞİŞMEZ KURALLARI VARDIR. EĞER BUNLARA UYMAYAN ÇARPITANLAR VARSA ZATEN ONLARIN İSLAMDAN HABERİ YOKTUR...
Alt 06.02.2009, 15:13   #29
abircan
Usta Yiğido

Alıntı:
almina_58 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Ben zaten Atatürk ü din olarak göstermedim ki kardeş bu ülkede birileri siyaset yapmak için bazı araçları kullanıyorlar.Ben de bir örnek verdim bu kadar basit.Bu arada din de araç olabilir Atatürk de araç olabilir.Ama bu demek değildir ki din=atatürk.Böyle birşey yok.Hepsi farklı farklı şeyler.

Kardeş ayrıca biz kimlerin Atatürk ü kullandığını çok iyi biliyoruz anlatmana gerek yok...
Cihana iki mustafa gelmiştir bence biri getirdi , gösterdi , anlattı, kalbe nakşetti, diğeri bunu anlamayıp yüzyıllarca sağa sola sapıp onun bunun oyuncağı olanlara dersini verdi özgürleştirdi , bilimsel yolunu gösterdi, tekrar ne olduğunu ve ne olması gerektiğini hatırlattı, yedi düveli dize getirdi, daha ne diyeyim nasıl anlatayım, ama be ingiliz uşağı kadeşim niye seksen yıldır piç deyip küfür edersin gizli kapaklı orda burda

almina yukardaki lafım sana ve forum üyelerine değil haşa sakın yanlış anlama sözüm meclisden dışarı, ama kardeşim hedefi doğru saptarsak millet olarak daha iyi , çabuk yol alırız milletçe ve müslümanlarca
Alt 06.02.2009, 15:20   #30
almina_58
Yiğido
NO AVATAR

Alıntı:
Cihana iki mustafa gelmiştir bence biri getirdi , gösterdi , anlattı, kalbe nakşetti, diğeri bunu anlamayıp yüzyıllarca sağa sola sapıp onun bunun oyuncağı olanlara dersini verdi özgürleştirdi , bilimsel yolunu gösterdi, tekrar ne olduğunu ve ne olması gerektiğini hatırlattı, yedi düveli dize getirdi, daha ne diyeyim nasıl anlatayım, ama be ingiliz uşağı kadeşim niye seksen yıldır piç deyip küfür edersin gizli kapaklı orda burda

almina yukardaki lafım sana ve forum üyelerine değil haşa sakın yanlış anlama sözüm meclisden dışarı, ama kardeşim hedefi doğru saptarsak millet olarak daha iyi , çabuk yol alırız milletçe ve müslümanlarca
Bende burda farklı bişey anlatmıyorum Atatürk ü kullananlar derken kardeş

Ayrıca Atatürk ile ilgili hiç olmayan şeyleri yapıp sonra da Atatürkçüyüm diyen kişiler veya kesimler Atatürk e en büyük nankörlüğü yapıyorlar.Bunu bilsinler ki biliyorlardır da o kadar saf değillerdir.
Keşke her Atatürkçüyüm diyen Atatürkçü olsaydı olur muydu böyle kavga...

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)