Warnung: Illegal string offset 'type' in [path]/includes/class_postbit.php(293) : eval()'d code (Zeile 153)
Su Parası Almayacağız - Sayfa 3 - Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar
Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Haberler > Anasayfa Haberler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Anasayfa Haberler Sivas Haberler

Son 15 Mesaj : Türkiye Çocuk Dergisi'ndeki Masallarım           »          Mustafa Kemal ATATÜRK...           »          Sen Yoluna Ben Yoluma - Serdar Yıldırım           »          Karagöz İle Hacivat: Koca Kafalı Bir Keleş           »          Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Hatıra defteri           »          Sitemizin Ozanları           »          Hangi Model Cep Telefonu?           »          Şehzade Osman           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI

Seçenekler Arama Stil
Alt 17.03.2009, 21:20   #21
Kibrisli
Usta Yiğido

Kibrisli - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Kibrisli Şuan Kibrisli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 15.04.2015 04:22

Tecrübe Puanı: 1250 Kibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDI
Standart Cevap: Su Parası Almayacağız

Alıntı:
sivasli_boy Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Ya kardesim saygıler diyip duruyosun ama senin bu sartlarda boyle bisey yapilacagina inaniyomusn dikkat ediyorum ne zaman biri iktidar karsitini elestiriyosa orada bitiyosun ??
Hakkımdaki dikkatin için teşekkür ederim gardaş.... Dikkat edilecek şeyler yapıyorum demek ki... Bu mutlu etti ama nerede bitip nerede bitmeyeceğimi kimseye soracak değilim... Herkesin kendi fikirleri var, yıllarca biriktirmiş olduğu eğitimini, deneyimini fikire çevirip yorumlar yapıyor olması en doğalı, garipsemenizi garipsedim açıkcası.... Bunun yanında beni sorgulamak, yargılamak bırakın size kimseye düşmez... Saygılarımı sunmamı bile yanlış buluyorsanız tamam size saygı duymayayım ama sizin dışınızdakilere hala saygılarımı sunarım....

Saygılar arkadaşlar sivasli_boy hariç...

üzä kök tänri basmasar, asra yir telinmeser, Türk budun ilingin törüngün kim artatı udaçı erti?
Kibrisli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 17.03.2009, 21:32   #22
titizyiğido
Usta Yiğido

titizyiğido - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

titizyiğido Şuan titizyiğido isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 02.06.2012 23:55

Tecrübe Puanı: 794 titizyiğido BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

sayın kıbrıslı gardaşım.......bir belediye başkan adayının suyu beleş verecez demesi sanada sadece seçimi kazanabilmek amacıyla söylenmiş bi söz olarak gelmiyomu........aynı şekilde sami aydın böyle bi vaatte bulunsaydıne düşünürdün............gülüp geçerdin.hadi itiraf et.........
saygılar...............
Alt 17.03.2009, 21:51   #23
Kibrisli
Usta Yiğido

Tecrübe Puanı: 1250 Kibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDI

Alıntı:
titizyiğido Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
sayın kıbrıslı gardaşım.......bir belediye başkan adayının suyu beleş verecez demesi sanada sadece seçimi kazanabilmek amacıyla söylenmiş bi söz olarak gelmiyomu........aynı şekilde sami aydın böyle bi vaatte bulunsaydıne düşünürdün............gülüp geçerdin.hadi itiraf et.........
saygılar...............
Türkiye'de örnekleri olan birşey olduğu için garipsemiyorum.... İzmir'de yazları belli bir tona kadar para vermiyorsun, Dikili'de emeklilerin hiçbirisi su faturası ödemiyor... Bunun dışında da vardır belki ama ben bilmiyor olabilirim... Mantıksız gellmiyor, peki size mantıklı gelmiyor mu? Evde çalışan olmadığını, evde yaşayanların emekli olduğunu ispat ediyorsun belediyeye, belediye de buharlaşmayı engelleyerek kazandığı suyu sana ücretsiz veriyor... Bana mantıklı geliyor...

Sami Aydın bunu yapsa yine kutlardım, kutlayacağımdan da sizde benim kadar eminsiniz değil mi? Benim bakış açımı, dünya görüşümü,siyasi anlayışımı az çok biliyorsunuzdur...

üzä kök tänri basmasar, asra yir telinmeser, Türk budun ilingin törüngün kim artatı udaçı erti?
Kibrisli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 17.03.2009, 22:00   #24
titizyiğido
Usta Yiğido

titizyiğido - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

titizyiğido Şuan titizyiğido isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 02.06.2012 23:55

Tecrübe Puanı: 794 titizyiğido BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

Alıntı:
Kibrisli Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Türkiye'de örnekleri olan birşey olduğu için garipsemiyorum.... İzmir'de yazları belli bir tona kadar para vermiyorsun, Dikili'de emeklilerin hiçbirisi su faturası ödemiyor... Bunun dışında da vardır belki ama ben bilmiyor olabilirim... Mantıksız gellmiyor, peki size mantıklı gelmiyor mu? Evde çalışan olmadığını, evde yaşayanların emekli olduğunu ispat ediyorsun belediyeye, belediye de buharlaşmayı engelleyerek kazandığı suyu sana ücretsiz veriyor... Bana mantıklı geliyor...

Sami Aydın bunu yapsa yine kutlardım, kutlayacağımdan da sizde benim kadar eminsiniz değil mi? Benim bakış açımı, dünya görüşümü,siyasi anlayışımı az çok biliyorsunuzdur...
valla bencede mantıksız değil ama gerçekten hiç samimi gelmiyo..........kim gelirse gelsin hep aynı şeyi söylüyorum..........adam gibi çalışsın..........çatır çatır su parasınıda alsın elektrik parasınıda..........ha bu arada yazının sonunda bana saygılar demeyi unutmuşsun
saygılar....................
Alt 17.03.2009, 22:02   #25
Kibrisli
Usta Yiğido

Alıntı:
titizyiğido Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
valla bencede mantıksız değil ama gerçekten hiç samimi gelmiyo..........kim gelirse gelsin hep aynı şeyi söylüyorum..........adam gibi çalışsın..........çatır çatır su parasınıda alsın elektrik parasınıda..........ha bu arada yazının sonunda bana saygılar demeyi unutmuşsun
saygılar....................
Aman ne bileyim insanlar ayıplıyor saygılar dememi Bu devirde saygılı olmak garip mi geliyor insanlara acaba

Saygılar gardaş, saygılar.....

Alt 18.03.2009, 00:12   #26
barikat58
Usta Yiğido

barikat58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

barikat58 Şuan barikat58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 06.04.2016 17:19

Tecrübe Puanı: 2263 barikat58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

saygılar ...................
barikat58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 18.03.2009, 03:36   #27
albina58
Usta Yiğido

albina58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

albina58 Şuan albina58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 14.08.2016 20:40

Tecrübe Puanı: 837 albina58 isimli Üye Tecrübe Puan?n?zını Kapatmıştır.

Sayın oltulu seçilirse suyu bedava yapmasın,
kilovatı 0.50 kuruş mu?
Yapsın 2.50 kuruş,
O zaman halk anlar onun hizmet ettiğini,
Hoşaf meselesi,
Şuan Türkiye genelinde birkaç belediye para almadan su dağıtımı yapıyor desem gülecekler bana,(İzmir buca-ve bir kaç belediye mevcut)

Yinede seçilemeyeceğini adım gibi biliyorum OLTULU'nun.
şehrin siyasete genel bakış açısı,
Bağlı bulundukları bağnaz yapı,
Baronlar katında tepeden bitirilen trilyonluk pastalar,
Akabinde mahalle ve sokak aralarında dönen dedikolu muhabbetler.

Geçmişte iki defa gelen Başbakan bedavaya gelmedi,pazarlıklar boşuna yapılmadı,davos(% 10) ve 2B arazi(%5) muhabbetleri ile tamamlayıcı unsur olmuştur.
Türkiye genelinde % 33 e inen akp oyları +%10 + %5 = % 49 olmuştur.Bunun aynı ölçekte Sivas'ada sirayet edeceğine hiç şüphem yoktur.

Not:Toplamadaki 1 fazla çıkan sonuç KDV dir
Alt 18.03.2009, 09:52   #28
seva
Usta Yiğido

seva - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

seva Şuan seva isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 31.08.2010 20:51

Tecrübe Puanı: 2238 seva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz sein

CHP Başörtüsünede çözüm getirsin bari

[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]

CANDA ÖZÜR OLMAZ...
seva isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 18.03.2009, 10:57   #29
İMRANLII
Yeni Yiğido
NO AVATAR

İMRANLII Şuan İMRANLII isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 20.07.2011 09:18
Crazy Pool Champion! Grand Prix 2 Champion! Mice Diamond Champion! Mini Pool 2 Champion! Penguin Bashing Champion! Recruitment Drive Champion! Snake + Champion!
Tecrübe Puanı: 0 İMRANLII FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

tek projeniz bu mu acaba eğer öyleyse bende su parası almayacam hatta su parası verecem bende adayım
İMRANLII isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 18.03.2009, 13:26   #30
barikat58
Usta Yiğido

barikat58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

barikat58 Şuan barikat58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 06.04.2016 17:19

Tecrübe Puanı: 2263 barikat58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
seva Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
CHP Başörtüsünede çözüm getirsin bari
acele etmeyin herşey zamanla elbet onlarda çözülecek
barikat58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)