Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Haberler > Anasayfa Haberler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Anasayfa Haberler Sivas Haberler

Son 15 Mesaj : Hatıra defteri           »          Sitemizin Ozanları           »          Hangi Model Cep Telefonu?           »          Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı

Seçenekler Arama Stil
Alt 04.09.2009, 13:58   #21
Cley
Moderator

Cley - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Cley Şuan Cley isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 10 Cley isimli Üye Tecrübe Puan?n?zını Kapatmıştır.
Standart Cevap: AK-SU oldu AK-BETON

Alıntı:
altuntas58 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Ben bütün kalbimle inanıyorumki sayın doğan ürgüp bey sn sami aydından daha güzel işler yapacaktır ancak zamana ihtiyacı var
İnşallah abi inşallah yanılan biz kazanan Sivasımız olur.
Alt 04.09.2009, 14:23   #22
Ayşegül1967
Tecrübeli Yiğido
NO AVATAR

Ayşegül1967 Şuan Ayşegül1967 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 01.07.2012 21:41

Tecrübe Puanı: 650 Ayşegül1967 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Belediye'de çalışan bir arkadaşım henüz doğru dürüst hiç bir projede çalışmada yok demişti hatta baya dert yandı bu nedenle...yanlız acaba bu kalan borçlar ve yeni projeler için Sivas Belediyesi'ne parasal destek geliyor mu onuda düşünmek lazım...bilmeden yargılamakta doğru olmaz...Açıklama yapması lazım Belediye'nin bu konuda
Ayşegül1967 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 04.09.2009, 15:30   #23
LaEdri
Usta Yiğido

LaEdri - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

LaEdri Şuan LaEdri isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 1336 LaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDI

Önceden ödenek çıkmıyor bahanesi vardı,şimdi de önceki belediyeden 60-70 trilyon borç kaldı onu ödüyoruz bahanesi..Bakalım yarın neye gebe..
Alt 04.09.2009, 15:51   #24
A_B_U
Yeni Yiğido

A_B_U - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

A_B_U Şuan A_B_U isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 23.10.2014 23:50

Tecrübe Puanı: 0 A_B_U FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

AKP nin bir bakanı resmen bizim olmayan belediyeye para yok demedi mi seçim zamanı????
Şu anda belediyenin borçları var derken yalan mı söylüyoruz?Ben baktım araştırdım söyledim.Bunu sami aydın a ya da Doğan ÜRGÜP e sorma resmi kayıtlara bak.Akıl var mantık var olmayan birşeyi söylüyorsam burda ıspat et bana.Tek düşüncenin esiri olmuş gidiyorsunuz kafa çalıştırın biraz.
A_B_U isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 04.09.2009, 16:05   #25
LaEdri
Usta Yiğido

Tecrübe Puanı: 1336 LaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDI

1-Şu belgeleri göster.Biz de hakikaten görelim ve senin kastettiğin manada gerçek yüzlerini görelim.Ha tabi bu borcun nereye yapıldığını da öğrenmemiz lazım değil mi?

2-Akpli bakanın lafını bile bile ne demeye o zaman başka partiye oy verdiniz.Sivas'ın üstünde başka sevdanız mı var sizlerin.Eğer partiniz Sivas'tan önce geliyorsa zaten burda Sivas'ı tartışmaya hakkınız bile yok..
Alt 04.09.2009, 16:31   #26
A_B_U
Yeni Yiğido

Bu borç DIŞ KAYNAKLI KREDİ ve sizin sürekli bahsettiğiniz aksu ve benzeri yerlere harcandı.Artık bu saatten sonra anlamı da yok konuşmalarınıza bakın bir kere.
Ne demek Bakanın lafını duydunuz neden başka partiye oy verdiniz?Bu bakanın yaptığı doğru mu yani,bu mu eşit rekabet? Ayrıca kimin ne sevdası olduğu belli,sami aydın ve çevresinin ne kadar ne yediği.Artık çirkin hale gelecek olay tek tek yaptıklarını saymak istemiyorum.Allah sizlere akıl fikir versin.

Lafa bak ya adamı çıldırtmak mı istiyorsunuz siz.akp dışında partilere oy verenlerin farklı hesabı mı oluyor yani? Cahilliğini bu kadar belli etme zerre kadar mantık var mı şu sözlerinde?

Konu A_B_U tarafından (04.09.2009 Saat 16:34 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Arka Arkaya Mesajlar Yazdığınızdan Dolayı Flood Önleyici Devreye Girdi.Mesajlar Sistem Tarafından Otomatik Olarak Birleştirilmiştir..
Alt 04.09.2009, 16:42   #27
LaEdri
Usta Yiğido

Alıntı:
A_B_U Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Bu borç DIŞ KAYNAKLI KREDİ ve sizin sürekli bahsettiğiniz aksu ve benzeri yerlere harcandı.Artık bu saatten sonra anlamı da yok konuşmalarınıza bakın bir kere.
Ne demek Bakanın lafını duydunuz neden başka partiye oy verdiniz?Bu bakanın yaptığı doğru mu yani,bu mu eşit rekabet? Ayrıca kimin ne sevdası olduğu belli,sami aydın ve çevresinin ne kadar ne yediği.Artık çirkin hale gelecek olay tek tek yaptıklarını saymak istemiyorum.Allah sizlere akıl fikir versin.

Lafa bak ya adamı çıldırtmak mı istiyorsunuz siz.akp dışında partilere oy verenlerin farklı hesabı mı oluyor yani? Cahilliğini bu kadar belli etme zerre kadar mantık var mı şu sözlerinde?
Sözlerimde mantık aramadan önce mantıklı şeyler söylemen lazım..Sende belgeler varmış göster herkes de görsün işte.Ya da varsa linkini ver ya da belge nerede mevcut söyle gidip bakalım..Sami Aydın'ın gerçek yüzünü görmemize yardım et..
Bakanın lafı doğru ya da yanlış ama ülkemizin gerçeği bu.Ya iktidar partisinden olacaksın,ya da iktidar partisinden olmazsan çok güçlü bir belediye olmak zorundasın.Çok güçlü bir belediye olmadığımıza göre iktidar partisiyle aynı parti olmak zorundaydık.

Sen Sami Aydın yedi,içti gitti derken iyi,biz Doğan Bey iyi çalışmıyor derken cahiliz öyle mi?Geçiniz..!

Eğer iktidar partisinden olmazsak,yatırım alamayacağımızı,ödenek alamayacağımızı bile bile böyle davrnıyorsan evet adım gibi eminim ki Sivas'tan öte sevdalarınız var,Sivas'tan öte hesaplarınız var!
Alt 04.09.2009, 16:57   #28
A_B_U
Yeni Yiğido

O zaman sadece akp var memlekette gerisi dürüst değil,namuslu değil!..Bazı belgeler var ki her adam göremez ayrıca basına açıklanmasını da engelliyor senin iktidar partin.
Ben sami aydın yedi içti gitti demedim sen o saçma sapan cümleleri söyleyene kadar.
Ne yapalım bunların hırsızlıklarına göz mü yumalım birileri karşı çıkmayacak mı dur demeyecek mi?
bunları iyi oku ve sadece bunlara cevap ver eğer verebiliyorsan!:
1-sami aydın sıfır volvo s60 1,6 dizel araç aldı(2 tane de o ekipten başkaları aldı)80 milyar
2-toki tarafında villa aldı 140 milyar maliyet
3-şu anda kütüphane yerindeki otopark ihalesini kız kardeşinin eşine verdi- trilyonlar...
4-aksu daki bütün büfeler bilmemneler eşinde dostunda
5-2 tane apartman dairesi en az 2*100:200
ŞİMDİ HESAPLA AYLIK 6 MİLYARDAN TOPLAM GÖREV SÜRESİNDE NE KADAR MAAŞ ALMIŞ NE KADARLIK HARCAMIŞ...ZEKİ SARILARIN VİDEOSUNU İZLE İSTERSEN.BİTECEK GİBİ DEĞİL BU YOLSUZLUKLAR HIRSIZLIKLAR BAK BAK DUR
bizim kimseye bağlanmışlığımız yok kim yanlış yaparsa karşısındayız bunu böyle bilin ben sadece zoruma giden şeyleri gerçekleri söylüyorum.yolsuzluk hırsızlık yapan kim olursa da söylerim emin ol senden önce de benim haberim olur.

Burada keselim istersen yakışmıyor bu şekilde tartışmak uzatmak istemiyorum.Hayırlı iftarlar şimdiden.
Alt 04.09.2009, 17:24   #29
besyo_cu
Usta Yiğido

besyo_cu - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

besyo_cu Şuan besyo_cu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 30.11.2015 22:13

Tecrübe Puanı: 1055 besyo_cu SITEMIZE IŞIK ŞACIYORbesyo_cu SITEMIZE IŞIK ŞACIYORbesyo_cu SITEMIZE IŞIK ŞACIYORbesyo_cu SITEMIZE IŞIK ŞACIYORbesyo_cu SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR

Alıntı:
A_B_U Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
3-şu anda kütüphane yerindeki otopark ihalesini kız kardeşinin eşine verdi- trilyonlar...
Ya ayıptır günahtır bilmiyorsun bari bu kadar da sallama Kütüphanenin yerindeki otopark SİVASSPOR'a verilmiştir.

Sami Aydın'ı hiç sevmem ama iftira da atttırmam.

İşte buda Kütüphanenin yerine yapılan otoparkın kime verildiğini gösteriyor al bak ;
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
Alt 04.09.2009, 17:30   #30
Duhan58
Tecrübeli Yiğido

Duhan58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Duhan58 Şuan Duhan58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 07.01.2013 13:30

Tecrübe Puanı: 785 Duhan58 BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK
Böse Cevap: AK-SU oldu AK-BETON

Alıntı:
besyo_cu Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Ya ayıptır günahtır bilmiyorsun bari bu kadar da sallama Kütüphanenin yerindeki otopark SİVASSPOR'a verilmiştir.

Sami Aydın'ı hiç sevmem ama iftira da atttırmam.

İşte buda Kütüphanenin yerine yapılan otoparkın kime verildiğini gösteriyor al bak ;
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
buda bilip bilmeden bol keseden atma oluyor işte
iftira atmak kolay daha anlattıkların doğru degilki senin çıkmışsın burda kafa yoruyorsun
Duhan58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)