Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Haberler > Dünya ve Türkiye'den Haberler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Dünya ve Türkiye'den Haberler Dünya ve Türkiye'deki tüm haberleri burada bulabilirsiniz

Son 15 Mesaj : Türkiye Çocuk Dergisi'ndeki Masallarım           »          Mustafa Kemal ATATÜRK...           »          Sen Yoluna Ben Yoluma - Serdar Yıldırım           »          Karagöz İle Hacivat: Koca Kafalı Bir Keleş           »          Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Hatıra defteri           »          Sitemizin Ozanları           »          Hangi Model Cep Telefonu?           »          Şehzade Osman           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI

Seçenekler Arama Stil
Alt 20.11.2009, 18:45   #1
Nikbin
Usta Yiğido

Nikbin - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Nikbin Şuan Nikbin isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 10.04.2012 17:55

Tecrübe Puanı: 714 Nikbin FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Sunucu Erdoğan'ı eleştirince...

+ [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
ERROR: If you can see this, then [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] is down or you don't have Flash installed.

[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]

Açılmıyosa şuradan izleyebilirsiniz ; [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]

SUNUCU ERDOĞAN'I ELEŞTİRİNCE...
Ünlü yönetmen Sinan Çetin, AK Parti'yi öve öve bitiremedi. Gazeteci, eleştirince dayanamadı

Sinan Çetin, Açılım konusunda sohbet ettiği bir kişinin Demokratik Açılım'ın arkasında ABD ve hatta CIA'nın olduğunu söylemesi üzerine, ‘İsterse açılımın arkasında Kuşum Aydın olsun, ben tamamen destekliyorum. Bu barışı Kuşum Aydın yapacak olursa tüm kalbimle destekliyorum' dediğini kaydetti.

ERDOĞAN'I ELEŞTİRDİ

Posta Gazetesi yazarı, gazeteci Candaş Tolga Işık'ın "Bunu Konuşalım" programına katılan Çetin'e Işık'ın ‘AKP'ye hiç eleştiriniz yok mu, mesela ben bazen Başbakan Erdoğan'ı asabi buluyorum' sözlerine Sinan Çetin'in verdiği cevap oldukça ilginçti. Sinan Çetin: ‘Valla ben ilk defa bir başbakanımızı çok beğeniyorum. Yani kusura bakma. Uzun boylu babayiğit, cool, harika, sözünde duran, yani ilk defa bir delikanlının ülkenin başbakanı olduğunu görüyorum' şeklinde konuştu.

Öte yandan, Çetin'in ‘Tayyip Erdoğan gerçekten bu ülkeyi çok seviyor. Ben bunu görüyorum' sözlerine sunucu Işık'ın ‘Tabi bu arada diğer siyasi parti başkanları ülkeyi sevmiyor diye bir sonuç çıkarmayalım' cevabına Çetin'in verdiği ‘Bu sonucu siz çıkartıyorsunuz. O sizin kötü niyetiniz' cevabı dikkat çekti.

"OYUM TABİKİ ERDOĞAN'A"

TV8 ekranlarındaki Bunu Konuşalım programına katılan ünlü yönetmen ve yapımcı Sinan Çetin, gündemdeki açılım konusunda ilginç değerlendirmelerde bulundu. Çetin: ‘Yani giden canların ve kanlar duracaksa ben oyumu tabiî ki Tayyip Erdoğan'a vereceğim. Bunu kim yapacaksa ona vereceğim oyumu. Bu ülkede en çok Türklerin barışı özlediğini inanıyorum. Sadece Kürtlerin değil ‘ diye konuştu.

"AKP'Yİ DESTEKLİYORUM ÇÜNKÜ"

AKP'yi dinci ve muhafazakar bir parti olarak görmediğini kaydeden Çetin, şunları söyledi:' Ben AKP'yi destekliyorum, çünkü Türkiye'deki değişimin öncülüğünü yapıyorlar. Benim gözümde Türkiye'deki devrimi gerçekleştiriyorlar. Ben onları muhafazakar bir dinci parti olarak görmüyorum. Ben orada Ali Babacan gibi Erdoğan gibi çok değerli öncüler olduğuna inanıyorum'

"İKTİDARDA AKP OLDUĞU İÇİN İRTİCA GELMEZ"

AKP'yi Türkiye'nin değişiminin önderi olarak gördüğünü ifade eden Çetin: ‘ Yani irtica denen korkunun başımıza AKP tarafından getirilmeyeceğine eminim. Yani eğer irtica gelmeyecekse başta AKP olduğu için gelmeyecektir. AKP'yi Türkiye'nin değişimi, dönüşümünün önderi olarak görüyorum. Bu değişimi CHP yapabilseydi hemen oyum CHP'nin de olur. CHP Türkiye'deki değişime dönüşüme muhalefet ediyor' dedi. (Ensonhaber)

» Burası dünya… Sefası da fani, cefası da…

Nikbin isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)