|
|
|
|
#1 |
|
Yasaklı
dark_yamtar58 Şuan
Son Aktivite: 23.12.2009 15:39
Tecrübe Puanı: 0
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------------------------------------------------------------------
BU KALP SENİ UNUTUR MU? (FİKRET KIZILOK) Yıllar geçse de üstünden Bu kalp seni unutur mu Kader gibi istemeden Bu kalp seni unutur mu Bir hasretlik yüzün vardı İçimde bir hüzün vardı Söyleyecek sözün vardı Bu kalp seni unutur mu Bu kalp seni unutur mu Kalbim seni unutur mu Bir hasretlik yüzün vardı İçimde bir hüzün vardı Söyleyecek sözün vardı Bu kalp seni unutur mu Bu kalp seni unutur mu Kalbim seni unutur mu Anlamı yok tüm sözlerin Sensiz geçen gecelerin Yaşanacak senelerin Bu kalp seni unutur mu Bambaşka bir halin vardı Farketmeden beni sardı Benliğimi benden aldı Bu kalp seni unutur mu Bu kalp seni unutur mu Kalbim seni unutur mu Bambaşka bir halin vardı Farketmeden beni sardı Benliğimi benden aldı Bu kalp seni unutur mu Bu kalp seni unutur mu Kalbim seni unutur mu |
|
|
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar dark_yamtar58'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#2 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sweetgirl Şuan
Son Aktivite: 02.05.2015 00:50
Tecrübe Puanı: 1103
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ebru Yasar Alkisliyorum Üzüntü halim geciyor artik Yerimde duramiyorum Nasil getirdin bu hale beni Bu büyük basarini alkisliyorum
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar Sweetgirl'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#3 |
|
Yasaklı
dark_yamtar58 Şuan
--------------------------------------------------------------------------------
BENİM GÖZÜM SENDE (Muazzez Ersoy) Görünce aşık oldum O güzel gözlerine Başkasını istemem Benim gözüm sende Yalvarırım ne olur Başka birini sevme Ben sensiz yaşayamam Benim gözüm sende Ömür boyu beklerim Belki gelirsin diye Başkasını istemem Benim gözüm sende |
|
|
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar dark_yamtar58'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#4 |
|
Yasaklı
dark_yamtar58 Şuan
VAZGEÇMEM- EBRU GÜNDEŞ
Ayrıldık hatırlarsın Kaçınca günahlardan Bugün bana, yarın sana Kurtulan var mı aşktan Utandım maldan, mülkten Usandım yalan sözden Kalbim benim olalı, canım senin olalı Heryerde seninleyim ben Seninle doğmuşum sensiz ölemem Dünyayı verseler yine vazgeçmem Aşkla yoğrulmuşum, ayrılık bilmem Dünyayı verseler yine vazgeçmem |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Yasaklı
dark_yamtar58 Şuan
PişMaNıM DuR ! DuRduğuN YeRde GitMe !.. BeN Daha Da PişMaNıM. Bak! BeNiM O YaşaM İLacıM SeNde !.. BugüN KöLeN, YaRıN HüküMdaRıM. SuçLuyuM HataLıyıM, BiN Kez HatıRLatMa ! Kaç ZaMaN GeçiRdik Aşkta, KaLdıRıp AtMa!.. GeNçLiğe,ÇocukLuğa VeR TüM GüNahLaRıMı... SeN NeLeR NeLeR AffettiN, BAĞIŞLA SAFLIĞIMI!.. HaRcıyoRuM GeRi KaLaN YıLLaRıMı, HiçbiR Ceza BedeL DeğiL GüNahLaRıMa !.. Keşke DüşüNMedeN SeNi KıRSaydıM, PişMaNıM HeR GüN YaptığıM HataLaRıMa !... SeRdaR ORtaç |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() serhat_58 Şuan
Son Aktivite: 04.07.2016 14:48
Tecrübe Puanı: 1204
![]() |
songul karli dinliyom
![]() herkes dinlesin ![]() |
|
|
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar serhat_58'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#7 |
|
Usta Yiğido
Ebru Yasar Alkisliyorum Üzüntü halim geciyor artik Yerimde duramiyorum Nasil getirdin bu hale beni Bu büyük basarini alkisliyorum
|
|
|
#8 |
|
Usta Yiğido
Ebru Yasar
Eger Daha ilk günden sıkıyorum Ama emin ol bunlari bilmelisin Gözünü korkutmak istemem Ama kurallarimi ögrenmelisin Herseyin bir siniri var hayatta Benim sinirimi görmelisin Kendimi tanirim cabuk atlarim Beni birdaha göremezsin Eger beni deli gibi seveceksen Askimin degerini bileceksen Her gece gözümde tüteceksen Hayatima hosgeldin diyorum Ama bir kac günde biteceksen Baskalari gibi üzeceksen Habersizce cekip gideceksen Kusura bakma elveda diyorum
|
|
|
#9 |
|
Yasaklı
dark_yamtar58 Şuan
ELA GÖZLÜM
Ela gözlü benli dilber sende olasın benim gibi zülfün sökük boynun bükük sende olasın benim gibi bahçende güller bitmesin dalında bülbül ötmesin kapından hekim geçmesin sende olasın benim gibi gel yanıma sarıl bana ela gözlüm yandım sana HALUK LEVENT |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Usta Yiğido
Hayrettin Tarhan Zaraya Gidem Caglayam caglayam zaraya gidemmm Sivas yollarindan zaraya gidem
|
![]() |
| Konuyu Toplam 8 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 8 Misafir) | |
|
|