![]() |
#371 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ebubekir çakmak Şuan
![]() Son Aktivite: 13.03.2010 12:51
Tecrübe Puanı: 719
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ÖLÜLER İİİ BİLİR YAŞAMAK GÜZELDİRR
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar ebubekir çakmak'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#372 |
Usta Yiğido
![]() Yavaş yavaş yaklaşıyoruz hayatın ikindisine doğru
Gönül vurgun yedi gençliğimiz sonbaharda Maziye bakıyorum hep deli dolu Söyle ulan söyle seni benim kadar seven odlumu???
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar ebubekir çakmak'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#373 |
Usta Yiğido
![]() Sen Vurdun da Ben Ölmedim mi?
Yoklugunda ne atesleri hasretimle yaktim da, Bir seni yakamadim beni yaktigin gibi. cölde su, mah****a gün, oructa ekmek gibi bekledim seni. Sense araya korkular koydun, Yasaklar koydun, Bitmez tükenmez engeller koydun. simdi nerdesin diye sakin sorma. Sen cagirdin da ben gelmedim mi? Sen varken darilmazdim ciceksiz baharlara, Yagmurlu havalara, bu kasvetli aksamlara. Sen varken; Bakip iclenmezdim tren istasyonlarina, Otobüs duraklarina... Sen varken ayrilanlara aglamazdim... Yikilmazdim biten sevdalarin ardindan, Gidenlere küsmezdim, Kalanlara acimazdim... Sen varken böyle üsümezdim,titremezdim. Masumdum, cocuklar gibi. Böyle delirmezdim,küfretmezdim... Hele ölmeyi hic düsünmezdim. simdi soruyorum sana: Adi sevdaysa bu cehennemin, Sen yaktin da ben yanmadim mi? Biliyorsun; Bütün acilarina yesil isik yaktim olmadi. Bütün korkularina arka ciktim olmadi. Daglara merdiven dayadim olmadi. Haziranda kar oldum yagdim avuclarina olmadi. Sevdim olmadi,yandim olmadi,taptim olmadi. Artik benden pes! Bu askin biletini istedigin gibi kes! Nasilsa gidiyorsun. Biliyorum, git... Ama ardinda; Aglayan bir cift göz, Paramparca bir yürek, Ve yikilmis bir dag görmek istemiyosan; cek silahini,daya sirtima, Titrersem namerdim... Sen vurdun da ben ölmedim mi?
![]() |
#374 |
Usta Yiğido
![]() Hainler Günü
Sevmek kimine göre ölmek demek Ölmek kimine göre sevmek Ama asıl gerçek ölümüne Sevenler asla ölmezler Yalnız sen degildin En hainleri sendin Kaderim ya ben hep hainleri sevdim Al işte hepsini buraya serdim Söylesene hangi kursun senindi Hala unutmadım ihanetini Kalbimin kıyamet alametini Vereyim de al git emanetini Söylesene hangi kurşun senindi Kalbimi alev alev yakan mı Hala yarasından kanlar akan mı Biraz önce şu sırtımdan çıkan mı? Söylesene hangi kurşun senindi Bir senle gelmedim bu hale Şu hain aşkların hepsi benimdi Kanayıpta bulamadın mı hala Söylesene hangi kurşun senindi... Ne kurşunlar çıktı bilsen bu tenden Ne aldınsa helali hoş olsun benden Yazıktır davacı olursam senden Söylesene hangi kurşun senindi Gün ve gün öldürüp dirilten mi Akıl alıp çıldırtıpta delirten mi Alın artık şu canımı dedirten mi Söylesene hangi kurşun senindi Sen benim en beter halimsin artık Nasıl olsa gözümde hainsin artık Gördüğüm,gördüğüm en büyük zalimsin artık, Söylesene hangi kurşun senindi Arada bir çıkartıpta bakarsın Olurya boynuna belki kolye yaparsın Hainler,hainler gününde onu takarsın Söylesene hangi kurşun senindi...
![]() |
#375 |
Usta Yiğido
![]() YORUMSUZUM
Acimi tut sür yüzne gunahin benimdir. Ellerim kirli cam kirigi tüylerim anne. Aski vebali yemine dursun çarmihtaki yüzümdür. Miyadim bitti toprakta küllerim anne. Kefensiz bir mektuba toprak atan delildir. Susuz yagmur tiyatrosunda beni oynayan sefildir. Mezardan kaçms bir günahn korkusu günahima kefildr yYrinim yasak dislerim un ufak anne. On karis bir hayatta yalan kimse dilimdir. Depresif düsleriem punta atan dilimdir. Kokusmus bir mevsime leyla diye tapan kalemimdir. Çarelerim büyülü gözlerim küflü anne. Tut elimden! ruhum su satan serçelerin elindedir Ak sütüne kara leke diye konan seytan bendedir. Agzindan heybeme kustugun çareler sendedir. Mutsuzum, umutsuzum, yorumsuzum gitme ANNE.
![]() |
#376 |
Usta Yiğido
![]() YABANCI
Onceleri gecelerim vardi guzel giden dunyamda Simdi gecelerim bilem kabus oldu solgun ruyalarimda Beni hayattan ayirdilar bende hayata dusman oldum bu bahar aksamlarinda Dostlukmus arkadaslikmis kimse kalmadiki yanimda Birsen sen kaldin yabanci birsen benim yanimda O uzun suren dostluklar asklar hep yalan olmus Kara bahtim iste hep acilarla dolmus Yuregim kalbim sevgiden yana hep mahfolmus Dunya donse umrumdamiki he bir kere gonlum kahrolmus Hey yabanci sen sevmek nedir bilirmisin Geceler boyu askini zikretmek ozlemek bunlari bilirmisin Dogru ya yabanci nerden bileceksin Her gonulde ask bambaska deil mi zaten Ama en guzeli ne yabanci bilirmisin Ne seveceksin ne sevileceksin İste yabanci hayatin belki en acimasiz kanunu bu zaten Seversin ama bir bakmisin ki sevdigin kopmus senden Hic birsey degistiremezsinki hatta dunyalari bilem versen Bos nafile iste sevdigin el olup gitmisse senden Ne akan kani durdurabilirsin damarda nede gideni Ne gozlerini susturabilirsin nede kalbini Hayat bu deil mi yabanci hep gelenler aratir iste gideni Gonlum bir terminal olmus sanki Ne giden belli nede kalan belli Hayat bu yabanci Hayat hep acimasiz hep yalanci Dinmicek biliyorum gonlumdeki bu sanci Hayatin ozunde var iste ozunde var bu aci Ne sevdim diye kahrolacaksin Ne gidenin arkasindan aglicaksin Dedim ya yabanci sevmek mi onlari aticaksin Sevmeleri sevilmeleri hayatindan kaldiracaksin Bilirmisin yabanci aslinda Bu dunyada en guzeli yalniz kalmakmis Kimseye ne yaptigini ne ettigini hesapini vermiyorsun ya En guzelide iste buymus diyorsun hayatta Ama yabanci bazen ne yalan soyleyim Anilar pesini birakmiyor Hatiralar hep mih gibi gozlerinin onunde seriliyor Gecmisim mi gelecegim mi diyorsun iste o zaman Hatiralar benligini sarip savruluyor Sevmeler sevilmeler hepsi birer bos oluyor Sonra nasirlaniyorsun ustalik isliyor ruhuna Felegin cemberinden gecmisiz diyorsun Yardan mi gecemicez selden mi gecemicez bu hayatta Ama simdi hersey geldi gecti be yabanci Bende oldum artik hayatta usta bir yalanci Hayatin kanunu buymus iste kotuler hep kazanir İyilerse hep ceker aci Ah be yabancii Bu dunyada ne dostluklar nede asklar kalici
![]() |
#377 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sevgim 58 Şuan
![]() Son Aktivite: 09.06.2015 00:53
Tecrübe Puanı: 1011
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ben seni hic sevmedim ki ......
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar sevgim 58'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#378 |
Yasaklı
![]() dark_yamtar58 Şuan
![]() Son Aktivite: 23.12.2009 14:39
Tecrübe Puanı: 0
![]() Bugün yine sensiz uyandım, yine sensiz başladım güne! Güçlü olmam lazım ama kahretsin olamıyorum işte! Yokluğun çok acı, içimdeki yara her geçen gün büyüyor
|
![]() |
![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar dark_yamtar58'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#379 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sevgim 58 Şuan
![]() Son Aktivite: 09.06.2015 00:53
Tecrübe Puanı: 1011
![]() .........güle güle git..........