![]() |
#3941 |
Yasaklı
![]() HaSiVasLıM58 Şuan
![]() Son Aktivite: 14.01.2009 12:33
Tecrübe Puanı: 0
![]() |
![]() agla bacim
camura tas atar basarda gider oy oy uzaga kiz vermeyin dediler oyy anayi babayi atarda gider oy oy agla bacim agla bugun zor gundur son gundur elinin kinasini camur ettiler oy oy gozunun surmesini komur ettiler oyy telli duvakli gelin ettiler oy oy agla bacim agla bugun zor gundur son gundur yumani sen dertli calip soylersin oy oy Allah'im emridir kime ne dersin oyy su yalan dunyada yarsiz neylersin oy oy agla bacim agla bugun zor gundur son gundur... :(:( [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] |
![]() |
![]() |
![]() |
#3942 |
Yasaklı
![]() dark_yamtar58 Şuan
![]() Son Aktivite: 23.12.2009 14:39
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
Mustafa Yıldızdoğan Yandı Yürekler Yandı Kurtlar puslu havada Toplandı ankarada Giden heybetli çınar Milyonlarsa arkada Yandı yurekler yandı Yagan kar ıle sonmez Mılyonlar bır agızdan Dıyor basbuglar olmez Başbuglar ölmez Vatan mıllet aşkına Gecen cılelı omur Yatak yorganda degıl Cınar ayakta olur Yandı yurekler yandı Yagan kar ıle sonmez Mılyonlar bır agızdan Dıyor basbuglar olmez Başbuglar ölmez Neyler kerkukte turkmen Turkıstan neyler onsuz Sabır ver yuce mevlam Kaldık bassız ve kolsuz Yandı yurekler yandı Yagan kar ıle sonmez Mılyonlar bır agızdan Dıyor basbuglar olmez Başbuglar ölmez |
![]() |
![]() |
![]() |
#3943 |
Yasaklı
![]() HaSiVasLıM58 Şuan
![]() |
![]() aşkına varmı çare gönlümde bunca yare
sızlıyor senin uğruna dağlarına dargınım yollarına yorgunum gözlerine sürgünüm yar sensizlik bana zulüm kalbimde açan gülüm yar gelmezse gelsin ölüm... geceler boyu sürgün şu kalbim sana vurgun kanıyor senin uğruna dağlarına dargınım yollarına yorgunum gözlerine sürgünüm yar sensizlik bana zulüm kalbimde açan gülüm yar gelmezse gelsin ölüm... feryat eden bülbüller sazım yarayı teller inliyor senin uğruna dağlarına dargınım yollarına yorgunum gözlerine sürgünüm yar sensizlik bana zulüm kalbimde açan gülüm yar gelmezse gelsin ölüm... [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] |
![]() |
![]() |
![]() |
#3944 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sevgim 58 Şuan
![]() Son Aktivite: 09.06.2015 00:53
Tecrübe Puanı: 1014
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Mustafa Yıldızdoğan
Yar Mı Derim Bu gönüle giren çıkmaz Yuva yapan yuva yıkmaz Bizde vefasız yar olmaz Vefasıza yar mı derim Gel dediğinde gelmeli İyi kötü gün bilmeli Candan öte de sevmeli Vefasıza yar mı derim Ben mecnunum leylam dır o Ruhum gönlüm aynam dır o Sevincime laylam dır o Vefasıza yar mı derim Gel dediğinde gelmeli İyi kötü gün bilmeli Candan öte de sevmeli Vefasıza yar mı derim Hayattır bu olur kışı Çatmamalı hilal kaşı Yiğide yiğit yoldaşı Vefasıza yar mı derim Gel dediğinde gelmeli İyi kötü gün bilmeli Candan öte de sevmeli Vefasıza yar mı derim
![]() |
#3945 |
Yasaklı
![]() HaSiVasLıM58 Şuan
![]() |
![]() Almanya geceleri,
Yagmur kar taneleri, Kimler mutlu kim üzgün, Görmez kimseleri, Kimler mutlu kim üzgün, Görmez kimseleri, Almanya Geceleri. Bir gelen pisman bir gelmeyen, Pembe düs kurar hic görmeyen, Bir ümit icin gelir insanlar, Tüm ömür gecer dur durak bilmeyen. Bir gelen pisman bir gelmeyen, Pembe düs kurar hic görmeyen, Bir ümit icin gelir insanlar, Tüm ömür gecer dur durak bilmeyen. Almanya geceleri, Yagmur kar taneleri, Kimler mutlu kim üzgün, Görmez kimseleri, Kimler mutlu kim üzgün, Görmez kimseleri, Almanya geceleri, Yagmur kar taneleri, Kimler mutlu kim üzgün, Görmez kimseleri, Kimler mutlu kim üzgün, Görmez kimseleri. Dört yani hasret özlem sarar, Kimseler dönmez ölene kadar, Oynayan gülen mesut insanlar, Hepsinin icinde yarasi kanar, Dört yani hasret özlem sarar, Kimseler dönmez ölene kadar, Oynayan gülen garip insanlar, Hepsinin icinde yarasi kanar. Almanya geceleri, Yagmur kar taneleri, Kimler mutlu kim üzgün, Görmez kimseleri, Kimler mutlu kim üzgün, Görmez kimseleri, Almanya geceleri, Yagmur kar taneleri, Kimler mutlu kim üzgün, Görmez kimseleri, Kimler mutlu kim üzgün, Görmez kimseleri. Gecenin sessizliginde, Koca bir hasret cöker üstüme, Elimde bir paket siagar, Dindirmeye calisirim efkarimi dinmezki, Burasi gurbet diyarami umut diyarimi, Dogdum yermi yoksa doydugum yermi cözemedim, Nersidir memleketim, Uzun lafin kisasi bu bir ekmek davasi, Kimilerin karni doydu, Kimilerin perisan oldu, Geriye ne kaldi, Birimizde efkarli sarkilarin heceleri, Üstümüzde yagmurlu karli hüzünlü almanya geceleri [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] |
![]() |
![]() |
![]() |
#3946 |
Yasaklı
![]() HaSiVasLıM58 Şuan
![]() |
![]() Ben neyleyim faydası yok bir şeyin
Param parça bir haldeyim tutmaz oldu ellerim Yüreğimde bir acı tadım tuzum kalmadı Ne yaptın bana söyle durduramam bu feryadı Seninle olmak çok güzel Bir dakikan ömre bedel Kokun sarmış dört yanımı Dayanmak çok zor hadi gel Ben dün gece rüyamda seni gördüm bir anda Sevişiyorduk orda kurduğumuz yuvada Al beni kollarına bırakma kurda kuşa Seviyorum seni anla [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] |
![]() |
![]() |
![]() |
#3947 |
Yasaklı
![]() HaSiVasLıM58 Şuan
![]() |
Param parça bir haldeyim tutmaz oldu ellerim Yüreğimde bir acı tadım tuzum kalmadı Ne yaptın bana söyle durduramam bu feryadı Seninle olmak çok güzel Bir dakikan ömre bedel Kokun sarmış dört yanımı Dayanmak çok zor hadi gel Ben dün gece rüyamda seni gördüm bir anda Sevişiyorduk orda kurduğumuz yuvada Al beni kollarına bırakma kurda kuşa Seviyorum seni anla [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] |
![]() |
![]() |
![]() |
#3948 |
Yasaklı
![]() HaSiVasLıM58 Şuan
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3949 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() tatli-dilli Şuan
![]() Son Aktivite: 23.10.2009 23:37
Tecrübe Puanı: 886
![]() |
![]() Kazim Koyuncu - Hoşçakal
işte gidiyorum bir şey demeden Arkamı dönmeden şikayet etmeden Hiç bir şey almadan bir şey vermeden Yol ayrılmış görmeden gidiyorum Ne küslük var ne pişmanlık kalbimde Yürüyorum sanki senin yanında Sesin uzaklaşır her bir adımda Ayak izim kalmadan gidiyorum Geldiğinde kalbim de kırılmadı Gönül kuşu şarkıdan yorulmadı Bana kimse sen gibi sarılmadı Işığımız sönmeden gidiyorum.
![]() ![]() |
![]() |
#3950 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() besyo_cu Şuan
![]() Son Aktivite: 30.11.2015 22:13
Tecrübe Puanı: 1022
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Zülfü Livaneli - Böyledir Bizim Sevdamız
Yüce Dağlar Başında Mı Zemherinin Kışında Mı Şu Gönlümün Bir Umudu Gözlerimin Yaşında Mı Kırılsa Da Kanadımız Asiye Çıksa Adımız Duyan Duysun Bilen Bilsin Böyledir Bizim Sevdamız
![]() |
Konuyu Toplam 18 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 18 Misafir) | |
|
|