Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Serbest Alan > Anketler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Anketler Burada anketleri bulabilirsiniz

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ
Anketimiz: Kürt Sorunu Varmı?
Var; Direk Çözülmeli 87 47,54%
Yok 81 44,26%
Bilmiyorum 5 2,73%
Diğer (Açıklayın) 10 5,46%
Katılımcı sayısı: 183. Sizin Bu Ankette Oy kullanma Yetkiniz Bulunmuyor

Seçenekler Arama Stil
Alt 15.11.2008, 12:36   #1
MeLody58
Usta Yiğido

MeLody58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

MeLody58 Şuan MeLody58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 02.06.2015 17:15

Tecrübe Puanı: 884 MeLody58 COK SEVILEN BIR KISIMeLody58 COK SEVILEN BIR KISIMeLody58 COK SEVILEN BIR KISIMeLody58 COK SEVILEN BIR KISI
Standart --->: Kürt Sorunu Varmi?

Alıntı:
arifcoskun Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Peri kardeşim bu yazını okuyunca çocukken yaşadığım bir şey aklıma geldi yorumunla çok alakalı olduğu için paylaşmak istedim,

Köydeyken kavgalı olduğumuz bir komşumuz vardı,
Sanırım 5-6 yaşlarındaydım,
Evimizde bazen o komşulaın konusu geçer büyüklerimiz komşularımız hakkında ileri geri konuşunca bende içten içten kin duyardım o komşularımız için ve acaba onlara nasıl zarar verebilirim diye çocukça planlar kurardım kafamda, ve birgün bir akşam karanlığında komşularımızın ağaçlarına zarar vermeye karar vermiş ve iş başında suç üstü yakalanmıştım
Ve neticesinde yeni bir kavgaya neden olmuş ve birkez daha kavga etmiştik.
Bunda demek istediğim,
Çocukların yanında yapılan konuşmalar etkilemeler çocukları olumsuz yönde etkiler genelde.Bu kim olursa olsun aynı şey yaşanır. Yani çocuklara barışı sevgiyi öğretmek yerine, çocukalara kin, nefret, kavga aşılanırsa sonucunda bu neticeler çıkar,
Umarım herkes aklını başına alır, doğru yola döner paylaşamadığımız nedir,
bu ülke hepimize yeter.

Ozaman çocuklarını adam gibi yetiştirecekler benim türk bayragımın altında yaşayıp benim ekmegimi yiyipde bana artistlik yapamaz ... birde arkadasın biri daga çıkanları kandırıyorlar demiş ne kandırması kücücük
yaşındaki yegenim bile onlardan gururlu kanmıyor daga çıkmak çözümmü bunu soruyorum size
MeLody58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 15.11.2008, 20:50   #2
sivaslıgenç
Usta Yiğido

sivaslıgenç - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

sivaslıgenç Şuan sivaslıgenç isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 20.03.2016 23:42

Tecrübe Puanı: 904 sivaslıgenç FAZLA SÖZE GEREK YOKsivaslıgenç FAZLA SÖZE GEREK YOKsivaslıgenç FAZLA SÖZE GEREK YOK

Alıntı:
Peri-58 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Ozaman çocuklarını adam gibi yetiştirecekler benim türk bayragımın altında yaşayıp benim ekmegimi yiyipde bana artistlik yapamaz ... birde arkadasın biri daga çıkanları kandırıyorlar demiş ne kandırması kücücük
yaşındaki yegenim bile onlardan gururlu kanmıyor daga çıkmak çözümmü bunu soruyorum size
Haklısın peri bu ülkenin her türlü imkanlarından fazdalanıpta artislik yapmasınlar.Bu ülkeyi sevmeyenler çekip gidebilir.Kimse zorla tutmuyor.
sivaslıgenç isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 15.11.2008, 19:43   #3
FurkaN
Editör

FurkaN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

FurkaN Şuan FurkaN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 21.01.2015 21:58

Tecrübe Puanı: 10 FurkaN TAM BIR BEYEFENDIFurkaN TAM BIR BEYEFENDIFurkaN TAM BIR BEYEFENDIFurkaN TAM BIR BEYEFENDIFurkaN TAM BIR BEYEFENDI
Standart Cevap: Kürt Sorunu Varmi?

Siz sorun derseniz sorun olur ama bence sorun yok...
Dilin süsü söz!"

...İMZALARDA SİYASİ SİMGELER YASAKTIR...

BeNi An, bEnİ aRa, AmA bEnSiZ yÜrÜ...
FurkaN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 15.11.2008, 20:26   #4
sandalli
Usta Yiğido

sandalli - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

sandalli Şuan sandalli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 21.04.2016 18:58

Tecrübe Puanı: 4546 sandalli ist jedem bekanntsandalli ist jedem bekanntsandalli ist jedem bekanntsandalli ist jedem bekanntsandalli ist jedem bekanntsandalli ist jedem bekannt
Standart -->: Kürt Sorunu Varmi?

Bazi seyler sorun olarak görülmemeli, sorun olan kürtler degil PKK, gerci dogunun bircok ilinde bu oran cok yüksek ama yinede vatanin bütünlügü icin kürtleri dislamamak lazim. Zaten PKK da bunu istiyor.
Alt 15.11.2008, 21:42   #5
ofgurleyuk78
Usta Yiğido

ofgurleyuk78 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

ofgurleyuk78 Şuan ofgurleyuk78 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 29.01.2010 16:58

Tecrübe Puanı: 779 ofgurleyuk78 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Arkadaşlar bence kürt sorunu yoktur. (Pkk) sorunu var. Amerikan sorunu var. Pkk yı halledebilirsek sorun falan kalmaz eskisi gibi birarada yaşar gideriz.

Konu _DuMaN_58 tarafından (13.08.2009 Saat 11:29 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Küfür kullanmayalım!
ofgurleyuk78 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 15.11.2008, 22:01   #6
sandalli
Usta Yiğido

sandalli - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

sandalli Şuan sandalli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 21.04.2016 18:58

Tecrübe Puanı: 4546 sandalli ist jedem bekanntsandalli ist jedem bekanntsandalli ist jedem bekanntsandalli ist jedem bekanntsandalli ist jedem bekanntsandalli ist jedem bekannt

Ortada bir sorun oldugu kesin, bu sorunun ortadan kaldirilmasi cok zor degil, istendigi anda kaldirilir, yeter ki istensin.
Alt 15.11.2008, 22:14   #7
Engin58
Yasaklı
NO AVATAR

Engin58 Şuan Engin58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 09.01.2010 11:34

Tecrübe Puanı: 0 Engin58 COK SEVILEN BIR KISIEngin58 COK SEVILEN BIR KISIEngin58 COK SEVILEN BIR KISIEngin58 COK SEVILEN BIR KISI

kürt sorunu morunu diye Türkiye cumhuriyeti topraklarinda olamazda olmazda edirneden karsa kadar sanli Türk bayraginin dalgalandigi Türkiye Cumhuriyeti topraklarinda yasayan Türkü ile kürtü ile cerkezi ile abazasi tatari ile azerisi ile lazi bir bütünüz üc bes tane capulcu kendini bilmez ermeni ve ermeni usaklarinin kani bozuk sütü mayasi belli olmayan ********lerdir ne kominizim ne fasizim ne sosyalizim nede emperyalizim nede maocu leninci stalincilerin gücü yetemezde yetmezde cünkü aziz mübarek bu ülkemize hic bir gücün gücü yetmezde yetemezde

[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
Engin58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 15.11.2008, 22:35   #8
SONMEZ
Tecrübeli Yiğido

SONMEZ - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

SONMEZ Şuan SONMEZ isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 26.05.2013 12:50

Tecrübe Puanı: 767 SONMEZ FAZLA SÖZE GEREK YOKSONMEZ FAZLA SÖZE GEREK YOK

Yüzyıllardır içiçe yaşadığımız,
aynı vatanı, aynı toprakları, aynı bayrağı, aynı havayı paylaştığımız
hiç bir bölge insanıyla hiç bir şekilde hiç bir zaman
hiç bir sorunumuz olmamıştır, olamaz da...!

Bana göre Türkiyemizde Kürt Sorunu yoktur;
Kürtlerin Sorunu vardır.
Daha doğrusu Bazı Kürtlerin Sorunu vardır.
O bazıları;
Ermeni uşaklığı, Büyük İsrail taşeronluğu, Marksist-Leninist mirasçılığı...vs...
yapmaya devam ettikleri sürece de
o bazı Kürtlerin Sorunu devam edecektir...!

Türkiye Cumhuriyeti çatısı altında,
Bayrağımıza, vatanımıza, topraklarımıza, değerlerimize,... vs
sahip çıkan ve ihanet etmeyen herkes gibi,
Bütün Kürtler Kardeşlerimizdir...!
SONMEZ isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 15.11.2008, 23:04   #9
AKÇAMAGRALI58
Tecrübeli Yiğido

AKÇAMAGRALI58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

AKÇAMAGRALI58 Şuan AKÇAMAGRALI58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 04.12.2012 20:05

Tecrübe Puanı: 696 AKÇAMAGRALI58 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

BİZ NE KADAR YOK DESEKTE HAİNLERİN AB.deki KONUŞMALARINI DUYDUNUZ BAŞKA SÖZE GEREK VARMI.

Kürde fırsat verme ya Rab, dehre sultan olmasın
Ayağını çarık sıksın, asla iflah olmasın
Vur sopayı al ekmeği, karnı bile doymasın
Ol çeşmeden gâvur içsin, Kürde nasip olmasın"
YAVUZ SULTAN SELİM.

Şurda bir gedik açtık; mukaddes mi mukaddes!
Ey kahbe rüzgâr, artık ne yandan esersen es!.. Necip fazıl Kısakürek

Konu AKÇAMAGRALI58 tarafından (15.11.2008 Saat 23:15 ) değiştirilmiştir..
AKÇAMAGRALI58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 16.11.2008, 11:13   #10
kronik
Alt Forum Yöneticisi
NO AVATAR

kronik Şuan kronik isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 14.12.2020 17:41

Tecrübe Puanı: 1383 kronik kann auf vieles stolz seinkronik kann auf vieles stolz seinkronik kann auf vieles stolz seinkronik kann auf vieles stolz seinkronik kann auf vieles stolz seinkronik kann auf vieles stolz seinkronik kann auf vieles stolz seinkronik kann auf vieles stolz seinkronik kann auf vieles stolz seinkronik kann auf vieles stolz sein
Standart Cevap: Kürt Sorunu Varmi?

kürtlerı bagrımıza bastık ayrı görmedik sosyal yasamda kamuda eşit şekilde yer aldık yer verdik
kız aldık kız verdik
komşu olduk
ve özür dıleriz ki devletin bazı yanlış politıkalarını(ezilen halk işsizlik felan) söylem olarak dağa çıkan ve kendi kardeşine kurşun sıkan kürtleri benimseyemedik
ona çanak tutanı benimseyemedik
bunun için ÖZÜR DİLERİZ !

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)